α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
μετα τον Τάσο τον Γαύρο έχουμε τον ΤΟΡΟΣΙΔΗ τον Γαύρο
μου φαίνεται ότι απο τον Ντιόγκο πλέον δεν γλιτώνουμε...ουτε με αίτηση δεν θα βγαίνει
αλλος βλάκας ο Ζαιρι....έκανε πάσα στο πουθεά αντι ν α το καρφώσει
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
μου φαίνεται ότι απο τον Ντιόγκο πλέον δεν γλιτώνουμε...ουτε με αίτηση δεν θα βγαίνει
αλλος βλάκας ο Ζαιρι....έκανε πάσα στο πουθεά αντι ν α το καρφώσει
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
Έλα ρε ντόπα παίρνει...
![]()
ο Γκερέιρο πολύ καλός παίκτης......δεν μας εκανε εμάς και αποφασίσαμε να παρουμε τον κανένα
:a31: :a31: :a31: :a31: :a31:
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Μεγαλη μπαλλα σημερα ο γαυρος...λεμε για ΤΟ επιθετικο ποδοσφαιρο...ο Νταλουκας στο υψος του...εμμεσο και πεναλντυ γαργαρα...δεν φταει βεβαια αυτος που μας πιασανε στον υπνο 2 φορες....αλλα το σπρωξιματακι εκει που χρειαζοταν το εδωσε...καρτουλα στον Τοροσιδη για σφαλιαρα παλι γαργαρα...στο πρωτο την εβγαλε με 1 καρτα...στο δευτερο που επρεπε να χαθει και καποιος χρονος τις μοιραζε αβερτα...καλα να παθουμε....
οσο το ματς ηταν σε φυσιολογικα πλαισια δεν χαλιομουνα...μετα με επιασε το αντιολυμπιακο μου...οχι βεβαια χωρις λογω...Αγγελε ακομα περιμενω να μου πεις γιατι δεν πηρες διαρκειας....
ξεχασα το απιστευτο σφυριγμα/ανασα/καρτα που εδωσε στον Γιαχιτς σε δολοφονικο τακλιν καρατεκα του Ντουντου...εκει που η Αεκ πιεζε....στο 80....
να δουμε ποιος ειναι πιο μεγαλος μαγκας τελικα...ο Θειος η το κοτερο...απο την ιστορια ξερουμε ποιος...
![]()
ΑΧΧΑΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑ
ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
βλεπαμε 2 τριμπουρδελα να παιζουν μπαλα...
με λιγα λογια.
το γυρισμα του μελμπεργκ στον νικοπολιδη μπροστα στα ματια του διαιτητη...
το ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ που δεν δοθηκε σε κανουν πραγματικα να σιχαινεσαι το ελληνικο ποδοσφαιρο.
απο κει και περα...πολυ γελιο με το αεκακι....:rotflmao:
κεντρο;;πως ειπατε;; τι ειναι αυτο;;;
ΜΠΑΜ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ Ο ΜΑΚΟΣ
:rotflmao::rotflmao:
ο χουανφραν καλα λεγατε οταν εκραζα ρε....εχει παιξει πριμερα η παικτουρα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιαχιτς![]()
![]()
μαιστοροβιτς:rotflmao:![]()
α και ναι ειχατε δικιο....πολυ θα ηθελα τον τροχον....εεε...τερματοφυλακαρα σαχα στην ομαδα μου ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΧ
παντως ο μπαγεβιτς τους εχει μαθει και παιζουν πειθαρχημενα και με συστημα, αυτο τους το αναγνωριζω....
![]()
![]()
![]()
Ρε συ La Viola, πες μας ρε συ για το ποσο ευνοησε η διαιτησια τον Παναθηναϊκο στο ματς με τον Αρη...για την φαση με το πεναλτι πες μας...![]()
![]()
Και τον Δαλουκα...και τον Δαλουκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
α ρε ΟΜΑΔΑΡΑ
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Μεγαλη μπαλλα σημερα ο γαυρος...λεμε για ΤΟ επιθετικο ποδοσφαιρο...ο Νταλουκας στο υψος του...εμμεσο και πεναλντυ γαργαρα...δεν φταει βεβαια αυτος που μας πιασανε στον υπνο 2 φορες....αλλα το σπρωξιματακι εκει που χρειαζοταν το εδωσε...καρτουλα στον Τοροσιδη για σφαλιαρα παλι γαργαρα...στο πρωτο την εβγαλε με 1 καρτα...στο δευτερο που επρεπε να χαθει και καποιος χρονος τις μοιραζε αβερτα...καλα να παθουμε....
οσο το ματς ηταν σε φυσιολογικα πλαισια δεν χαλιομουνα...μετα με επιασε το αντιολυμπιακο μου...οχι βεβαια χωρις λογω...Αγγελε ακομα περιμενω να μου πεις γιατι δεν πηρες διαρκειας....
ξεχασα το απιστευτο σφυριγμα/ανασα/καρτα που εδωσε στον Γιαχιτς σε δολοφονικο τακλιν καρατεκα του Ντουντου...εκει που η Αεκ πιεζε....στο 80....
να δουμε ποιος ειναι πιο μεγαλος μαγκας τελικα...ο Θειος η το κοτερο...απο την ιστορια ξερουμε ποιος...
![]()
Κανενα κοτερο δε μπορει να τα βαλει με τον χο χο χο χο...... εδω ειμαστε και θα τα δουμε
Βεβαια η ομαδα μου δεν θα ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα με τον προπονητη τον Τεν κατε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
Το πεναλτι που δεν πηρε ο Αρης ηταν η αφορμη να αρχισουν τα οργια
Σημερα αδικηθηκε και ο Παοκ ..... ηταν περσινα χρωστουμενα στον Πανιωνιο για το σφαξιμο στο καραισκακη ......
![]()
Τι λέτε ρε κακεντρεχείς και άξεστοι!![]()
Η καρδιά τού πρωταθλητή μίλησε ρε,η φανέλλα.
![]()
![]()
Πού'σαι Γιώργο,ετοιμάζομαι από τώρα να δω και το δικό σας μπουρδέλο.Ξέρεις ρε...τίς παιχτούρες...
Βύντρα,Σαριέγκι,Σπυρόπουλο,Καραγκούνη...![]()
![]()
![]()
Ρε συ αυτός ο παιχταράς ο Σισέ,θα καταφέρει να μάς βάλει γκολ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
φετος η διαιτησια θα παει ισαξια σπρωχνοντας και τους δυο ,Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Κανενα κοτερο δε μπορει να τα βαλει με τον χο χο χο χο...... εδω ειμαστε και θα τα δουμε
Βεβαια η ομαδα μου δεν θα ειναι σε θεση να παρει πρωταθλημα με τον προπονητη τον Τεν κατε αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια
Το πεναλτι που δεν πηρε ο Αρης ηταν η αφορμη να αρχισουν τα οργια
Σημερα αδικηθηκε και ο Παοκ ..... ηταν περσινα χρωστουμενα στον Πανιωνιο για το σφαξιμο στο καραισκακη ......
![]()
Δυο έργα σε τρεις ημέρες... Ελπίζετε ακόμα σε πρωτάθλημα βαζέλια; Υπάρχει αμφισβήτηση πού θα πάει άλλο ένα πέτσινο; Αργά ή γρήγορα θα σας την κάνει ο θείος και θα τραβάτε τα βυζάκια σας...
Καλό βράδυ σε όλους.
ΒΤΥ Ο επόπτης στη Νέα Σμύρνη ζήτησε λέει συγγνώμη απ' τον Χαλκία. Το κατάλαβε το λάθος του μετά το τέλος... βέβαια εκείνη την ώρα τη σήκωσε τη σημαία. Ε ρε τί άλλο θ' ακούσουμε και φέτος. Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα καινούργιες εμπειρίες σε κάνουν να αναφωνείς "γηράσκω αεί διδασκόμενος"!
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Μέχρι το κρίσιμο σημείο. Μετά μην τον είδατε τον Παναή...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
φετος η διαιτησια θα παει ισαξια σπρωχνοντας και τους δυο ,
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
![]()
Ρε καρνταση σορρυ αλλα στο replay δεν φανηκε καμμια σημαια σηκωμενη απο τον πλαγιο....και φαινετε το κορακι να εχει παρει την φαση επανω του....η κοκκινη στον πιτσιρικα αδικη (κατα την γνωμη μου) αλλα αυτος ο Γκαρσια πρεπει να τον διωξετε μονοι σας....αυτο που εκανε ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Δυο έργα σε τρεις ημέρες... Ελπίζετε ακόμα σε πρωτάθλημα βαζέλια; Υπάρχει αμφισβήτηση πού θα πάει άλλο ένα πέτσινο; Αργά ή γρήγορα θα σας την κάνει ο θείος και θα τραβάτε τα βυζάκια σας...
Καλό βράδυ σε όλους.
ΒΤΥ Ο επόπτης στη Νέα Σμύρνη ζήτησε λέει συγγνώμη απ' τον Χαλκία. Το κατάλαβε το λάθος του μετά το τέλος... βέβαια εκείνη την ώρα τη σήκωσε τη σημαία. Ε ρε τί άλλο θ' ακούσουμε και φέτος. Εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα καινούργιες εμπειρίες σε κάνουν να αναφωνείς "γηράσκω αεί διδασκόμενος"!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Τι λέτε ρε κακεντρεχείς και άξεστοι!![]()
Η καρδιά τού πρωταθλητή μίλησε ρε,η φανέλλα.
![]()
![]()
Πού'σαι Γιώργο,ετοιμάζομαι από τώρα να δω και το δικό σας μπουρδέλο.Ξέρεις ρε...τίς παιχτούρες...
Βύντρα,Σαριέγκι,Σπυρόπουλο,Καραγκούνη...![]()
![]()
![]()
Ρε συ αυτός ο παιχταράς ο Σισέ,θα καταφέρει να μάς βάλει γκολ;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξεχασες τον Σιλβα .....![]()
Αληθεια γιατι δεν τον γυριζει σε κεντρικο διπλα στον μπιασμιρ να τελιωνουμε.....
Δεν το λέω εγώ, το gazetta το γράφει.Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
Ρε καρνταση σορρυ αλλα στο replay δεν φανηκε καμμια σημαια σηκωμενη απο τον πλαγιο....και φαινετε το κορακι να εχει παρει την φαση επανω του....η κοκκινη στον πιτσιρικα αδικη (κατα την γνωμη μου) αλλα αυτος ο Γκαρσια πρεπει να τον διωξετε μονοι σας....αυτο που εκανε ειναι ντροπη για το ποδοσφαιρο...
![]()
Όπως και να 'χει το σόου είναι για γέλια.
Η καρδιά του πρωταθλητή ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΧΧΧΑΑΧΑ
Άντε να γυρίσουν και οι υπόλοιποι απ' το γήπεδο να γελάσουμε κι άλλο...
![]()