ρε συ τι τα λεω την μια ετσι και την αλλη αλλιως;Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
είναι ξεφτίλα που δεν ξέραμε τον κανόνα και μας τον σφύριξαν?
ότι θέμε λέμε???
ε ρε πλάκες...
εσύ απο τη μία λες έτσι,κι στο αμέσως επόμενο λεπτό γιουβέτσι???
μήπως να το κοίταζες αυτό φίλε?
κι εμένα με ξενερώνει που μαλακίστηκα και άφησα να με κάνει χαζό ο Απολλωνας.το γεγονός όμως ότι έκαναν παρανομία,δεν το εξετάζει κανείς σας έτσι??
στα αρχίδια μας μωρέ...εμείς να κράξουμε θέλουμε.
άμα είναι να το φυτιλιάσουμε εντελώς,για πες μας φίλε τρεχαντερέ,εκείνο το πρωτάθλημα στις αρχές 80 (νομίζω) που είχατε ένδοξα πάντα πάρει με το στρίψιμο του κέρματος τι είναι???
ειπα οτι απο την στιγμη που υπαρχει παρατυπια, καλως γινεται η ενσταση...αυτο το θεωρω δικαιο και τις π@π@ριες του στυλ ''εμεις δεν θα το καναμε'' κτλ που λενε οι οπαδοι του αρθρου 44 και οι λοιποι τις ακουω βερεσε...
η ξεφτιλα ειναι οπως ειπα οτι ο γαυρος δεν ειχε ιδεα για την παρατυπη συμμετοχη του Βαλνερ και του το ''σφυριξαν'' καποιοι εκπροσωποι ομαδων που φυσικα επωφελουνται απο την αφιρεση των βαθμων της Καλαμαριας.
αν ο γαυρος ειχε ανακαλυψει μονος του την ''ακυρη'' συμμετοχη του παικτη μεγεια του με χαρα του να κανει οτι θελει...απο την στιγμη που στο λενε αλλοι ομως....ε ειναι ξεφτιλα!!
ειναι του στυλ ''κυρια-κυρια ο διπλανος μου με πειραζει'' που λενε τα παιδακια στο δημοτικο....