Σελίδα 219 από 255 ΠρώτοΠρώτο ... 119169209214215216217218219220221222223224229 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.271 έως 3.285 από 3815

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    είναι ξεφτίλα που δεν ξέραμε τον κανόνα και μας τον σφύριξαν?
    ότι θέμε λέμε???

ε ρε πλάκες...

εσύ απο τη μία λες έτσι,κι στο αμέσως επόμενο λεπτό γιουβέτσι???

μήπως να το κοίταζες αυτό φίλε?

κι εμένα με ξενερώνει που μαλακίστηκα και άφησα να με κάνει χαζό ο Απολλωνας.το γεγονός όμως ότι έκαναν παρανομία,δεν το εξετάζει κανείς σας έτσι??
    στα αρχίδια μας μωρέ...εμείς να κράξουμε θέλουμε.

άμα είναι να το φυτιλιάσουμε εντελώς,για πες μας φίλε τρεχαντερέ,εκείνο το πρωτάθλημα στις αρχές 80 (νομίζω) που είχατε ένδοξα πάντα πάρει με το στρίψιμο του κέρματος τι είναι???
    ρε συ τι τα λεω την μια ετσι και την αλλη αλλιως;

ειπα οτι απο την στιγμη που υπαρχει παρατυπια, καλως γινεται η ενσταση...αυτο το θεωρω δικαιο και τις π@π@ριες του στυλ ''εμεις δεν θα το καναμε'' κτλ που λενε οι οπαδοι του αρθρου 44 και οι λοιποι τις ακουω βερεσε...

η ξεφτιλα ειναι οπως ειπα οτι ο γαυρος δεν ειχε ιδεα για την παρατυπη συμμετοχη του Βαλνερ και του το ''σφυριξαν'' καποιοι εκπροσωποι ομαδων που φυσικα επωφελουνται απο την αφιρεση των βαθμων της Καλαμαριας.

αν ο γαυρος ειχε ανακαλυψει μονος του την ''ακυρη'' συμμετοχη του παικτη μεγεια του με χαρα του να κανει οτι θελει...απο την στιγμη που στο λενε αλλοι ομως....ε ειναι ξεφτιλα!!

ειναι του στυλ ''κυρια-κυρια ο διπλανος μου με πειραζει'' που λενε τα παιδακια στο δημοτικο....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ''εμεις δεν θα το καναμε'' κτλ που λενε οι οπαδοι του αρθρου 44 και οι λοιποι τις ακουω βερεσε...

φυσικα γιατι και εσυ εισαι μελος του κλαμπ της καταστροφης του ελληνικου αθλητισμου ακα ΓΑΥΡΟΣ-ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

φυσικα και δε μπορεις να το πιστεψεις οτι αλλες ομαδες δε θα εκαναν αυτο που θα εκανε σιγουρα η ομαδα σου... εκανε ο γαυρος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ "ΜΙΚΡΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΟΙΑ ΚΤΛ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΗΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡηΦΑΝΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗ

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟ!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!

Για το αρθρο 44 γιατι φταιει η ΑΕΚ σαν νομικο προσωπο????Ποιος διαχειριζοτανε την ομαδα οταν εμφανισε αυτα τα εξωπραγματικα χρεη??

Το Quiz της ημερας:Ποιος παραγοντας εκοβε τιμολογια για τα υδραυλικα στους θρακομακεδονες για κατι δις δραχμες???

Και αυτο ειναι η κορυφη του παγοβουνου....Να βρει η πολιτεια τους κλεφτες και να τους παει στην δικαιοσυνη..Οπως και με τον ΠΑΟΚ..Αλλα η πουτανα η φιματιωση τι κανει ε

Δεν λεω οτι το 44 ηταν σωστο....Ατιμωρησια προεβλεπε και την ευκολη λυση για τους κλεφτες...

Αλλα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φυσικα γιατι και εσυ εισαι μελος του κλαμπ της καταστροφης του ελληνικου αθλητισμου ακα ΓΑΥΡΟΣ-ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ

φυσικα και δε μπορεις να το πιστεψεις οτι αλλες ομαδες δε θα εκαναν αυτο που θα εκανε σιγουρα η ομαδα σου... εκανε ο γαυρος ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΛΕΣ "ΜΙΚΡΕΣ" ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ (ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΟΙΑ ΚΤΛ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΗΖΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ

ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΙ "ΕΧΘΡΟΙ" ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΦΕΤΟΣ ΑΥΤΟ!!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!

καλα αν ειχατε υπερηφανια και πυγμη θα το αποδεικνυατε στο γηπεδο και οχι μονιμως εξωαγωνιστικα στην φαση των δηλωσεων...

γενικα δεν εχω μιλησει ποτε για την ΑΕΚ εδω γιατι μου ειναι πραγματικα αδιαφορη ομαδα...

αλλα ελεος ρε παιδια με την μιρλα σας!!

σας φταινε παντα ολοι οι αλλοι και οχι εσεις...εισαστε οι μονιμα αδικημενοι απο την διαιτησια λες και την δεκαετη σφαγη την υποστηκατε μονο εσεις...

Εχω δηλωσει κατ επαναληψη οτι και οι τρεις ομαδες του ΠΟΚ εχουν ευνοηθει απο την διαιτησια κατα καιρους.

Το ιδιο και μερικες ομαδες της Θεσσαλονικης.

Οι πραγματικα αδικημενοι και αυτοι που παντα πληρωνουν τα σπασμενα ειναι οι λεγομενες μικρες ομαδες.

αν και θα πρπει να δει κανεις τι γινεται στην Β' κατηγορια και το ποσο σπρωξιμο πεφτει εκει για ανοδους και υποβιβασμους...

για την Γ΄και την Δ΄ δεν το συζητω εκει γινεται πολεμος...

Οποτε φαυλος κυκλος η υποθεση.

Συμφωνω και αναγνωριζω οτι ΠΑΟ και γαυρος εχουν ευνοηθει περισσοτερο απο ολους τοπυς αλλους και οποιος πιστευει το αντιθετο (γαυρος η Βαζελος) ειναι απλα μ@λ@κ@ς...

αλλα μην μας το παιζετε και εσεις οσιες παρθενες...εχετε κανει και σεις τις μαλακιες σας και στην τελικη δεν ειστε στο απυροβλητο ουτε με τον σταυρο στο χερι πηγαινατε ολα αυτα τα χρονια!

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

!!

ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ!!!!!!!
    που κραζουμε το κρατος(44)ζητωντας βεβαια ...διευκολυνσεις
    που κραζουμε την ΕΠΟ(που μας εβγαλε ευρωπη)
    που κραζουμε τη διαιτησια(που ...δεν μας ευννοει οπως τους...αλλους!)
    που λατρευουμε τον..ΑΕΚτζη προεδρο που δε χαρισε δραχμη σαν παικτης στην ομαδα!(πιστευοντας καθε παραμυθα που λεει δε λεει..)

ειστε και σεις ΤΟΣΟ περηφανοι που χασατε δικαια απο τον πανιωνιο και μια καλη κουβεντα δεν ειπατε!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

αλλα μην μας το παιζετε και εσεις οσιες παρθενες...εχετε κανει και σεις τις μαλακιες σας και στην τελικη δεν ειστε στο απυροβλητο ουτε με τον σταυρο στο χερι πηγαινατε ολα αυτα τα χρονια!
    ας εβγαινα και εγω καθε χρονο CL,εις βαρος σου,και να δω ποσο ανωτερος θα εισουνα....

Δεν χασαμε δικαια απο τον Πανιωνιο....Το οτι επαιξε εξυπνα το παραδεχτηκαμε πιστευω....Το δικαιο δεν ειδαμε...

Το 44 δεν επρεπε να υπαρχει.Επρεπε να βρεθουν οι ενοχοι και να πανε φυλακη.

Ο Ντεμης δεν χαρισε δεκαρα στον Ψωμιαδη,οχι στην ΑΕΚ, και καλα εκανε.

Την διαιτησια που εχει κανει παπαδες τα τελευταια 10 χρονια?Και πιο πριν αυτα εκανε.Πρεπει να την
    αφησουμε ιδια και οτι γινει?Δεν πρεπει να φτιαξουμε ενα συστημα που η διαιτησια να ειναι αξιοπιστη και τουλαχιστον εντιμη?Μονο και μονο που ειπε ο Ντεμης οτι ηταν απο τους πρωτους που υποστηριξανε την Super League ηταν βαρυ χτυπημα για αυτον....Σαν να λεει απετυχα...

Η ΕΠΟ μας εβγαλε Ευρωπη?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν χασαμε δικαια απο τον Πανιωνιο....Το οτι επαιξε εξυπνα το παραδεχτηκαμε πιστευω....Το δικαιο δεν ειδαμε...

Το 44 δεν επρεπε να υπαρχει.Επρεπε να βρεθουν οι ενοχοι και να πανε φυλακη.

Ο Ντεμης δεν χαρισε δεκαρα στον Ψωμιαδη,οχι στην ΑΕΚ, και καλα εκανε.

Την διαιτησια που εχει κανει παπαδες τα τελευταια 10 χρονια?Και πιο πριν αυτα εκανε.Πρεπει να την
    αφησουμε ιδια και οτι γινει?Δεν πρεπει να φτιαξουμε ενα συστημα που η διαιτησια να ειναι αξιοπιστη και τουλαχιστον εντιμη?Μονο και μονο που ειπε ο Ντεμης οτι ηταν απο τους πρωτους που υποστηριξανε την Super League ηταν βαρυ χτυπημα για αυτον....Σαν να λεει απετυχα...

Η ΕΠΟ μας εβγαλε Ευρωπη?
    απλα διαφωνω με την μιζερια που μας πιανει ΟΛΟΥΣ οταν χανουμε ΜΟΝΟ!!αν εβγαινε ο ντεμης και ο οποιοσδηποτε ντεμης να πει τα ιδια πχ μετα το ματς με τη λαρισσα να τον πιστεψω...μεχρι τοτε....

και τα πραγματα θα ηταν καλυτερα αν μιλαγαν και οι παραγοντες περισσοτερο για μπαλα.

συγνωμη αλλα νομιζω αυτες οι δηλωσεις ειναι ΚΥΡΙΩΣ για αποπροσανατολισμο!!οπαδων και ...αντιπαλων.και μπας και παρουμε κανα σφυριγματακι την ..κυριακη.το θεμα συζητησης για την ΑΕΚ θα πρεπε να ειναι για το συγκεκριμενο παιχνιδι πχ τι δουλεια ειχαν οι κεντρικοι αμυντικοι στο ...κεντρο του ..γηπεδου(κατι που ειχε επαναληφθει και με τον ηρακλη-δεν κανει εντυπωση που παλι εχασε τοτε?)το ιδιο ισχυει και τους οπαδους των αλλων ομαδων.

ισως τοτε και οι παραγοντες να μην εβρισκαν αλλοθι αλλα να ασχολουνταν πραγματι να φτιαξουν ισχυρες ομαδες!
    αλλα μαλλον αν κρινω και απο τις αντιδρασεις των περισσοτερων δεν ενδιαφερει αυτο αλλα πως θα κερδισω τον αλλον και πως θα παρω τιτλο για να του την πω!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    που λατρευουμε τον..ΑΕΚτζη προεδρο που δε χαρισε δραχμη σαν παικτης στην ομαδα!(πιστευοντας καθε παραμυθα που λεει δε λεει..)

ειστε και σεις ΤΟΣΟ περηφανοι που χασατε δικαια απο τον πανιωνιο και μια καλη κουβεντα δεν ειπατε!!!
    ρε Κωστα....
    το 44 υπηρχε,δεν εγινε ειδικη ρυθμιση οπως για την ομαδα σου.....και τα θυμασαι ελπιζω......

η ΕΠΟ ηταν υποχρεωμενη να δωσει το ΟΚ για Ευρωπη,απο την στιγμη που μπηκα στο 44....αλλιως θα ειχε προβληματα με uefa fifa....μην λες οτι θελεις...δεν μας εκανε χαρη....

δεν εχεις καταλαβει....δεν θελω την διαιτησια υπερ μου....θελω την διαιτησια οσο πιο αντικειμενικη γινεται.....αλλα δεν μπορει να μην ειδε ουτε εποπτης ουτε διαιτητης το πεναλντυ στον Ριμπο....αν δεν το ειδαν και τους στειλαν σπιτι τους καλα εκαναν....αλλα αργησαν πολυ...και εμενα μου δεινουν δικαιωμα να φωναζω.....δικαια......

ο Αεκτζης προεδρος το 1996 αντι να κανει την κονομα της ζωης του,προτιμισε τα λιγοτερα (οχι οτι ηταν λιγα βεβαια,αλλα τα μισα απο του εγινε ο γαυρος) και το συναισθημα....και επειδη δεν ξερεις,και να μαθαινεις....οταν ο Ντεμης πηγε στην Ισπανια ειχε προπληρωθει ολο το ποσο για την περιοδο που επαιζε....αν ηθελε καθοταν ακομα 2 χρονακια στην Αεκ μιας και ειχε δικαιωμα ανανεωσης του συμβολαιου του,και επαιρνε οσα ηθελε...αλλα δεν το εκανε....

ο Πανιωνιος εκανε ολες και ολες 4 φασεις (3 γκολ και ενα πεναλντυ που δεν του εδωσε)....μπραβο του που μαε επιασε μαλακες στο 15 και ειχε το 0-2.....αλλα ας μου εδινε το πεναλντακι στο 17 και μετα ας εχανα και 1-10...το εχω ξαναπει....

στον Ηρακλη ειπα μπραβο,στον Αστερα ειπα μπραβο(που εκει δεν μου εδωσε καθαρο πεναλντυ και αντι να γινει το 1-1 εγινε στο καπακι 2-0) στον βαζελο ειπα μπραβο(και στον εποπτη βεβαια με τετοια αετησια ματια )

και θα πω οτι και στον Χυμα....κατσε να με ευνοουνε εμενα και να βγαινω CL καθε χρονο,και να δουμε ποσο ανετος θα εισαι....και δεν πιστευω να εχεις ξεχασει την 10 σου,με τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και τους ΚΟΡΝΕΔΕΣ....

XA! MIΛΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ (ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ) ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ. (ΚΩΣΚΟΤΑΣ). ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΑ ΛΕΦΤΑ! ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ... ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.... (ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...)
    Η ΕΠΟ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ? ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ? ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ
    10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ....ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΟΙ...ΠΑΙΧΤΕΣ ΧΑΧΑΧΑ)
    Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΜΑ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΣ. Η ΑΕΚ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ (ΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ) ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 44.... ΔΕ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΤΗΡΟΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΕΔΩ... ΜΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΤΗ....

TA ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ.... ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ (ΚΑΤΟΧΟΣ 12.9% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΕ)

ΕΣΥ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΣ ΔΕΣ ΤΙ ΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ "ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Ο GAY-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ???? ΑΕΚ=ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΕ!!!!!!!

Ε-Ε-ΕΝΣΤΑΣΗ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ρε Κωστα....
    το 44 υπηρχε,δεν εγινε ειδικη ρυθμιση οπως για την ομαδα σου.....και τα θυμασαι ελπιζω......

η ΕΠΟ ηταν υποχρεωμενη να δωσει το ΟΚ για Ευρωπη,απο την στιγμη που μπηκα στο 44....αλλιως θα ειχε προβληματα με uefa fifa....μην λες οτι θελεις...δεν μας εκανε χαρη....

δεν εχεις καταλαβει....δεν θελω την διαιτησια υπερ μου....θελω την διαιτησια οσο πιο αντικειμενικη γινεται.....αλλα δεν μπορει να μην ειδε ουτε εποπτης ουτε διαιτητης το πεναλντυ στον Ριμπο....αν δεν το ειδαν και τους στειλαν σπιτι τους καλα εκαναν....αλλα αργησαν πολυ...και εμενα μου δεινουν δικαιωμα να φωναζω.....δικαια......

ο Αεκτζης προεδρος το 1996 αντι να κανει την κονομα της ζωης του,προτιμισε τα λιγοτερα (οχι οτι ηταν λιγα βεβαια,αλλα τα μισα απο του εγινε ο γαυρος) και το συναισθημα....και επειδη δεν ξερεις,και να μαθαινεις....οταν ο Ντεμης πηγε στην Ισπανια ειχε προπληρωθει ολο το ποσο για την περιοδο που επαιζε....αν ηθελε καθοταν ακομα 2 χρονακια στην Αεκ μιας και ειχε δικαιωμα ανανεωσης του συμβολαιου του,και επαιρνε οσα ηθελε...αλλα δεν το εκανε....

ο Πανιωνιος εκανε ολες και ολες 4 φασεις (3 γκολ και ενα πεναλντυ που δεν του εδωσε)....μπραβο του που μαε επιασε μαλακες στο 15 και ειχε το 0-2.....αλλα ας μου εδινε το πεναλντακι στο 17 και μετα ας εχανα και 1-10...το εχω ξαναπει....

στον Ηρακλη ειπα μπραβο,στον Αστερα ειπα μπραβο(που εκει δεν μου εδωσε καθαρο πεναλντυ και αντι να γινει το 1-1 εγινε στο καπακι 2-0) στον βαζελο ειπα μπραβο(και στον εποπτη βεβαια με τετοια αετησια ματια )

και θα πω οτι και στον Χυμα....κατσε να με ευνοουνε εμενα και να βγαινω CL καθε χρονο,και να δουμε ποσο ανετος θα εισαι....και δεν πιστευω να εχεις ξεχασει την 10 σου,με τους ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και τους ΚΟΡΝΕΔΕΣ....

αυτο που λεω οτι τα τελευταια χρονια δεν δικαιολογουνται ΤΟΣΕΣ κραυγες για την διαιτησια (ειναι κακη αλλα οχι αυτο το τοσο σπρωχτο!!!οσο παλια)και μου φαινονται καπως..... (το ιδιο που λες εσυ θα μπορουσε να πει κι ο ατρομητος για το ΟΑΚΑ .με τα αν....)ασε που και για λογους τακτικης δεν πρεπει να δινεις αλλοθι στους παικτες σου...
    πρωταθλητης Ευρωπης

αυτο που λεω οτι τα τελευταια χρονια δεν δικαιολογουνται ΤΟΣΕΣ κραυγες για την διαιτησια (ειναι κακη αλλα οχι αυτο το τοσο σπρωχτο!!!οσο παλια)και μου φαινονται καπως..... (το ιδιο που λες εσυ θα μπορουσε να πει κι ο ατρομητος για το ΟΑΚΑ .με τα αν....)ασε που και για λογους τακτικης δεν πρεπει να δινεις αλλοθι στους παικτες σου...
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ. ΔΕ ΜΠΟΡΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΘΑΡΑ! ΜΠΟΡΕΙΣ? ΙΣΩΣ! ΑΛΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ....

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ... ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ....

ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑΡΑ! ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΑΜ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟ-ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΧ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ CL ΜΑΖΕΨΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ... )

ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΥΝΟΙΑ??????? 50-50 ΑΝΤΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

ΑΕΚ=ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

οταν μας ....συμφερει!!!

ποδοσφαιρο ειναι οχι...η ΧΑΝΘ!!!

ρε μπας και ζηλευεται που δεν εχεται λεφτα και δυναμη?θα ηθελα να δω τι θα λεγες αν ησουν στη θεση μας !μεχρι τοτε τα σχολια για ηθικη εχουν την ιδια αξια με τα σχολια κατωτερου υπαλληλου του δημοσιου για την ...καπιταλιστικη κοινωνια και τα κακα...αφεντικα μεχρις οτου βεβαια πιασει την καλη!!!!

καλες ....επενδυσεις!!!
    πρωταθλητης Ευρωπης

ΤΟ 91 ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ?

ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ?

ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ?

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΣΤΕ
    ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΓΩ,

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΜΕ ΤΣΕΛΣΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥ 16, ΚΑΤΙ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΣΕ ΒΑΖΕΛΟ,

ΚΑΤΙ ΕΞΑΡΕΣ ΣΤΟ ΑΕΚΑΚΙ,

ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΤΡΩΕΙ

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΤΕ!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΓΑΝΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΧ ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ CL ΜΑΖΕΨΕ ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΕΡΙΘΟΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΙΑ ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ! ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ... )

δεν μπορω να διαφωνησω εδω!(για να μη λες δηλαδη)απλα φετος ειναι η ευκαιρια σας!δε σας πολυσκιζει η διαιτησια και οι αλλοι σερνονται!ΑΝ μ@λακιζεστε ομως.....τι να κανω!!!!

πρωταθλητης Ευρωπης

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3536
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2008, 13:37
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38