Σελίδα 219 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 119169209214215216217218219220221222223224229269 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.271 έως 3.285 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τοσο καιρο πιστευα και δεχομουνα οτι κανεις πλακα....ιδιος κιολας επειδη καποιος που σε ξερει μου ειχε πει οτι ειναι ετσι......ελπιζω σε αυτο το σοβαρο θεμα να ΜΗΝ το κανεις......

στην ουσια.....και που βγηκε τι εγινε???σιγα τα ωα...και σιγα την αξιοπηστια του θα πουν καποιοι.....και σιγα πολλα αλλα....για να κονομησει κανα φραγκακι ξεφτιλιζεται πιο πολυ απο οταν ηταν ''κορακι''....ΡΕ ΟΥΣΤ...αν ειχε τα @@ ας τα ελεγε τοτε που τα εκανε οχι μετα απο τοσα χρονια....

Προσωπικα με ειχε ξενερωσει το μεγαλο μουνοπανο της δημοσιογραφιας (που δηλωνε και Αεκτζης )......ενω ειχε ολα τα στοιχεια να καθαρισει επιτελους το ελληνικο ποδοσφαιρο....απλα τα κονομησε....

υ.γ. σε σε καποια απο τις επομενες εκπομπες του βλεπω να ξαναβγαινει λιγο ''τυρακι''...πρεπει να του τα τρωει χοντρα η πιτσιρικα....

Παντα πιστευα ( και πιστευω ) οτι ο Ολυμπιακος ειχε την καλλυτερη ομαδα με διαφορα και τοτε... Και μεχρι πριν δυο χρονια τουλαχιστον (οπου ομως μικρυνε αρκετα μονο η διαφορα.....)

Παντα οταν βλεπατε γελοιες παραβασεις να δινονται υπερ του γαυρου που τις εκαναν ολοι πρωτοσελιδο και εβγαιναν με τις ντουντουκες.......

Εβλεπα αλλες τοσες και με την αεκ και με τον παο σε παιχνιδια "αδιαφορα" κυριως με μικρες ομαδες.....

( Αμα καποιος βαλει σε ριπλευ να ξαναδει τα μισα υπερ στημενα στον βαζελο οταν ο αυτος, μονο σε μια χρονια κερδισε πανω απο εννια φορες ( κυριως μικρες ομαδες) στις καθυστερησεις θα καταλαβει τι λεω.....)

Η πλακα παραμενει για μενα η Νο 1 ασχολια μου με τους υπολοιπους φιλαθλους ...

Τα προπονητηλικια και τα υπολοιπα τα αφηνω για τους υπολοιπους 5.000000 προπονητες .....

Εγω ... Τοσα χρονια σε χιλιαδες ωρες απευθειας συζητησεων ακρη δεν βρηκα ποτε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΤΟ ΒΥΝΤΡΑ..........ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ....???

Στό δεύτερο γκόλ είδικά.........σάν κεντρικό άμυντικό βεβαίως-βεβαίως.....

αρχιζω να πιστευω ή΄οτι εισαι κομπλεξικος ή δεν ξερεις να διαβαζεις.
    τι απο τα δυο;;

θα στο ξαναπω λιγο με ΛΛΙΙΙΙΙΙΓΟΟΟ πιο απλα λογια.

ο βυντρα ιεναι αχρηστος παιχτης....ο οποιος κατα την γνωμη μου επαιξε παρα πολυ καλα με την ΒΕΝΤΕΡ.....

τωρα κανε copy paste καπου την παραπανω σειρα....διαβασε την μερικες φορες...και πες μου που ακριβως κολλαει το σχολιο σου γαι τον βυντρα.

κριμα γιατι καποιος εκοβε το χερι του οτι ξερεις απο μπαλα.....ακους Π ;;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δηλαδή εννοείτε οτι όλοι είχαν την ίδια εύννοια...

ΡΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ή κάνουμε πλάκα τώρα;

- Είναι τυχαίο οτι ο ΟΣΦΠ είχε 1 πέναλτυ μ.ο. ανά δύο αγωνιστικές την σαιζόν 2000-01;

- Ειναι τυχαίο οτι ανά 3 αγώνες η αντίπαλη ομάδα του θα είχε συνήθως 1 παίκτη λιγότερο εκτός με κόκκινη;

- Η φράση παραπάνω λέει για Αιγάλεω και ΟΣΦΠ.. οχι για άλλες ομάδες. Μόνο για αυτές.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ, το ίδιο το λαμόγιο που τα λέει τώρα, λέει πως υπήρχε η περιρέουσα ατμόσφαιρα πως η ΑΕΚ αδικούταν απο τον ΟΣΦΠ . Τυχαίο άραγε;... έτσι απλά τους σφύριξε και το έκαναν;..

Σε λίγο θα μας πείτε οτι η μισή Ελλάδα τρελάθηκε και μόνο ο γαύρος τα βλέπει όλα και καλά...

Έχετε χωνέψει οτι είσαστε η πιο αντιπαθητική ομάδα , επειδή κάνατε οτι κάνατε ;

Ποιός είναι τόσο ηλίθιος να πεί το οτιδήποτε αν χάνει δίκαια;

Είπαμε.. δεν βρέχει.. σας φτύνουν στα μούτρα και ψάχνετε για ομπρέλα.

Gandalf

Ωραια ρε μαγε......... Εγω παραδεχομαι οτι με φτυνουν και νομιζω οτι βρεχει.....

ΕΣΥ.......?????????? Αφου σε ξετυφλωσε και σε δικαιωσε ο Ποντικης......

Πες μου τις αποψεις απο το 01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ( απο το οποιο ο ποντικης τοτε θα προτιμουσε να γινει διαιτητης μιας και εφτιαξαν τα πραγματα......... )

Μην κοιτας επανω...... Δεν βρεχει.......

Απλα.... Οταν σε κατακλεβαν οι διαφοροι και σε οδηγουσαν στην σωτηρια απο τα χρηματα του ελληνικου λαου... Εσυ κοιταγες.....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    αρχιζω να πιστευω ή΄οτι εισαι κομπλεξικος ή δεν ξερεις να διαβαζεις.
    τι απο τα δυο;;

θα στο ξαναπω λιγο με ΛΛΙΙΙΙΙΙΓΟΟΟ πιο απλα λογια.

ο βυντρα ιεναι αχρηστος παιχτης....ο οποιος κατα την γνωμη μου επαιξε παρα πολυ καλα με την ΒΕΝΤΕΡ.....

τωρα κανε copy paste καπου την παραπανω σειρα....διαβασε την μερικες φορες...και πες μου που ακριβως κολλαει το σχολιο σου γαι τον βυντρα.

κριμα γιατι καποιος εκοβε το χερι του οτι ξερεις απο μπαλα.....ακους Π ;;;;

ΚΡΙΜΑ.........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ...........ΟΤΑΝ

Ό άλλος κάνει χιούμορ........!!!!!!

Μάλλον σέ πείραξε παραπάνω άπ'ότι νόμιζα τό 2-2

Δέν θά σέ ξαναενοχλήσω............sorry my friend

υγ. Καί κάτι τελευταίο άν είσαι μανάβης ........δέν μπορείς νά κρίνεις τό φούρναρη.......
    άλλιώς είσαι βλάκας....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Παντα πιστευα ( και πιστευω ) οτι ο Ολυμπιακος ειχε την καλλυτερη ομαδα με διαφορα και τοτε... Και μεχρι πριν δυο χρονια τουλαχιστον (οπου ομως μικρυνε αρκετα μονο η διαφορα.....)

Παντα οταν βλεπατε γελοιες παραβασεις να δινονται υπερ του γαυρου που τις εκαναν ολοι πρωτοσελιδο και εβγαιναν με τις ντουντουκες.......

Εβλεπα αλλες τοσες και με την αεκ και με τον παο σε παιχνιδια "αδιαφορα" κυριως με μικρες ομαδες.....

( Αμα καποιος βαλει σε ριπλευ να ξαναδει τα μισα υπερ στημενα στον βαζελο οταν ο αυτος, μονο σε μια χρονια κερδισε πανω απο εννια φορες ( κυριως μικρες ομαδες) στις καθυστερησεις θα καταλαβει τι λεω.....)

Η πλακα παραμενει για μενα η Νο 1 ασχολια μου με τους υπολοιπους φιλαθλους ...

Τα προπονητηλικια και τα υπολοιπα τα αφηνω για τους υπολοιπους 5.000000 προπονητες .....

Εγω ... Τοσα χρονια σε χιλιαδες ωρες απευθειας συζητησεων ακρη δεν βρηκα ποτε.....

οταν διαβασεις πραγματικα τι λεει ο αρουραιος θα καταλαβεις γιατι ''νομιζεις'' οτι εισουν και τα 13 χρονια καλυτερος απο ολους...αν εξαιρεσουμε το 1 που σας εκλεψε ο Δουρος οπως λετε....και ευνοια σιγουρα εχουν η μεγαλες ομαδες....αλλα το θεμα ειναι ποιος εχει την περισσοτερη και με ποια αποτελεσματα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    οταν διαβασεις πραγματικα τι λεει ο αρουραιος θα καταλαβεις γιατι ''νομιζεις'' οτι εισουν και τα 13 χρονια καλυτερος απο ολους

Να απευθηνω τοτε την ιδια ερωτηση και σε εσενα ( μιας και μιλαμε με βαση την συνεντευξη του ποντικη ........)

Πες μου τις αποψεις απο το 01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?? ( απο το οποιο ο ποντικης τοτε θα προτιμουσε να γινει διαιτητης μιας και εφτιαξαν τα πραγματα......... )

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πες μου τις αποψεις απο το 01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ( απο το οποιο ο ποντικης τοτε θα προτιμουσε να γινει διαιτητης μιας και εφτιαξαν τα πραγματα......... )

Μην κοιτας επανω...... Δεν βρεχει.......

Απλα.... Οταν σε κατακλεβαν οι διαφοροι και σε οδηγουσαν στην σωτηρια απο τα χρηματα του ελληνικου λαου... Εσυ κοιταγες.....

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ......
    Stoybi... τα έχουμε πεί δέκα χιλιάδες φορές και ακόμα και τώρα αποδυκνείεστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Πάμε άλλη μία και σίγουρα θα το κάνουμε άλλες 1000+ μιας και μιλάμε για γαύρους.

Άρθρο 44. Μείωση χρεών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε τρίτους προμηθευτές... ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ που έγινε διακανονισμός , με μείωση μόνο των προστίμων και των προσαυξήσεων (όπως με κάθε άλλη ιδιώτη η επιχειρηματία). Σαφώς και δεν συμφωνώ ούτε και με αυτό... αλλά απέχει παρασάγγας απο το να λες οτι τα πληρώνουμε εμείς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ, καθώς τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις δεν είναι χρωστούμενα κεφαλαίου αλλά μόνο αυτό που λέει η λέξη... ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Απο το 01 και μετά, να σου θυμίσω ημιτελικό Κυπέλου με την ΑΕΚ που μόνο ο φροντιστής δεν βγήκε παρέα με τον Σάντος μπας και μας κερδίζατε. Μήπως το παιχνίδι που πήρατε τελικα΄στα χαρτιά πέρισυ που είναι και φρέσκο; Άσε μας ρε STOYBI..

Μου θυμίζετε τα παιδάκια που έχουν χλαπακιάσει το βάζο με το γλυκό , τους πιάνουν στην πράξη και ενώ γλείφονται ακόμα λένε πως δεν το έφαγαν αυτοί αλλά το γειτονόπουλο που δεν τους χωνεύει.

Και να σου πώ και κάτι τελευταίο για να το χωνέψεις καλά-καλα... όσοι μας έκλεψαν , έκλεψαν την ΑΕΚ.. δεν έκαναν μπλόκο στους άλλους να πάρουν κούπα ή να παίξουν μπάλα. Αν το κατανοήσεις αυτό τότε να συζητήσουμε ξανά για το ποιός την έχει μεγαλύτερη την ευθύνη και την βρώμα στην ομάδα του... όσο αστείο και αν φαίνεται αυτό.

Αλλά μην μου κάνετε τις "παναγίες" τώρα οτι δήθεν είχαμε καλυτερη ομάδα και άλλα τέτοια που λένε στην Ελληνική ανθολογία στο κεφάλαιο με τα ανέκδοτα. Είμαστε και σε μια ηλικία που τα βλέπαμε στα γήπεδα και δεν θέλουμε μεταχρονολογημένες περιγραφές.

Α.. μάλιστα ... ήδη χάνετε με 1-0 με τον ΑΡΗ .. αίντε να δούμε τώρα τι θα γίνει.. παρακολουθήστε το κοράκι παρακαλώ να δούμε τι απίθανο θα γίνει πάλι.... για να έχουμε να λέμε.

ψιτ.. και που είστε.. γουστάρω με χίλια φέτος να το πάρει ο ΠΑΟΚ.. ούτε ΠΟΚ ούτε άλλος.. μόνο ο ΠΑΟΚ γιατί τουλάχιστον το παλεύει με οτι έχει χωρίς φανφάρες και άλλα τραγελαφικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Να απευθηνω τοτε την ιδια ερωτηση και σε εσενα ( μιας και μιλαμε με βαση την συνεντευξη του ποντικη ........)

Πες μου τις αποψεις απο το 01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ?? ( απο το οποιο ο ποντικης τοτε θα προτιμουσε να γινει διαιτητης μιας και εφτιαξαν τα πραγματα......... )

«Ή είσαι μαζί τους ή δεν είσαι. Απλά πράγματα... Και τώρα το ίδιο γίνεται. Ή είσαι με τον Γκαγκάτση και παίζεις ή δεν είσαι και δεν παίζεις» δήλωσε ο πρώην διαιτητής

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Stoybi... τα έχουμε πεί δέκα χιλιάδες φορές και ακόμα και τώρα αποδυκνείεστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Πάμε άλλη μία και σίγουρα θα το κάνουμε άλλες 1000+ μιας και μιλάμε για γαύρους.

Άρθρο 44. Μείωση χρεών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε τρίτους προμηθευτές... ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ που έγινε διακανονισμός , με μείωση μόνο των προστίμων και των προσαυξήσεων (όπως με κάθε άλλη ιδιώτη η επιχειρηματία). Σαφώς και δεν συμφωνώ ούτε και με αυτό... αλλά απέχει παρασάγγας απο το να λες οτι τα πληρώνουμε εμείς. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ, καθώς τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις δεν είναι χρωστούμενα κεφαλαίου αλλά μόνο αυτό που λέει η λέξη... ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ.

Απο το 01 και μετά, να σου θυμίσω ημιτελικό Κυπέλου με την ΑΕΚ που μόνο ο φροντιστής δεν βγήκε παρέα με τον Σάντος μπας και μας κερδίζατε. Μήπως το παιχνίδι που πήρατε τελικα΄στα χαρτιά πέρισυ που είναι και φρέσκο; Άσε μας ρε STOYBI..

Μου θυμίζετε τα παιδάκια που έχουν χλαπακιάσει το βάζο με το γλυκό , τους πιάνουν στην πράξη και ενώ γλείφονται ακόμα λένε πως δεν το έφαγαν αυτοί αλλά το γειτονόπουλο που δεν τους χωνεύει.

Και να σου πώ και κάτι τελευταίο για να το χωνέψεις καλά-καλα... όσοι μας έκλεψαν , έκλεψαν την ΑΕΚ.. δεν έκαναν μπλόκο στους άλλους να πάρουν κούπα ή να παίξουν μπάλα. Αν το κατανοήσεις αυτό τότε να συζητήσουμε ξανά για το ποιός την έχει μεγαλύτερη την ευθύνη και την βρώμα στην ομάδα του... όσο αστείο και αν φαίνεται αυτό.

Αλλά μην μου κάνετε τις "παναγίες" τώρα οτι δήθεν είχαμε καλυτερη ομάδα και άλλα τέτοια που λένε στην Ελληνική ανθολογία στο κεφάλαιο με τα ανέκδοτα. Είμαστε και σε μια ηλικία που τα βλέπαμε στα γήπεδα και δεν θέλουμε μεταχρονολογημένες περιγραφές.

Α.. μάλιστα ... ήδη χάνετε με 1-0 με τον ΑΡΗ .. αίντε να δούμε τώρα τι θα γίνει.. παρακολουθήστε το κοράκι παρακαλώ να δούμε τι απίθανο θα γίνει πάλι.... για να έχουμε να λέμε.

ψιτ.. και που είστε.. γουστάρω με χίλια φέτος να το πάρει ο ΠΑΟΚ.. ούτε ΠΟΚ ούτε άλλος.. μόνο ο ΠΑΟΚ γιατί τουλάχιστον το παλεύει με οτι έχει χωρίς φανφάρες και άλλα τραγελαφικά.

Gandalf
    Re foysth moy....Αφηστε με να δω μπαλα.....

:rotflmao:

Να σου θυμισω τοτε αγαπητε μου μαγε.... Κατι γελοιες πραγματικα ηττες απο τους ουραγους σας που σας εφεραν και 14 βαθμους πισω....Την μια χρονια...

9 Βαθμους πισω.....Την αλλη χρονια...

7 βαθμους πισω....Την παραλλη χρονια....

Και με παρμενα τα ντερμπυ αναμεταξυ μας υπερ σου......

Εξηγηση εχεις..???

Για να ξερουμε επιτελους σε ποιανου την περιοχη πραγματικα.....

Βρεχει......

ΚΡΙΜΑ.........ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΣΟΥ...........ΟΤΑΝ
    Ό άλλος κάνει χιούμορ........!!!!!!
    Μάλλον σέ πείραξε παραπάνω άπ'ότι νόμιζα τό 2-2
    Δέν θά σέ ξαναενοχλήσω............sorry my friend
    υγ. Καί κάτι τελευταίο άν είσαι μανάβης ........δέν μπορείς νά κρίνεις τό φούρναρη.......
    άλλιώς είσαι βλάκας....!!!

τωρα εισαι λαθος..
    ουτε νευριασα ουτε πειραχτηκα απο αυτα που λες.
    το μονο που σου εχω προσαψει και με ενοχλει ειναι οτι γραφεις με πολλα κενα και τελειες και γινεσαι κουραστικος στο διαβασμα.

αν ειχα νευριασει θα το ειχες καταλαβει πιστεψε με.

και παλι ομως ΕΣΥ δεν καταλαβες αυτο που ειπα.
    εκανες ενα σχολιο για τον βυντρα αναφερομενος σε μενα, ενω ΚΑΘΑΡΑ αναφερομουν μονο στον αγωνα με βεντερ και σε ρωτησα να μου πεις που κολαει αυτο...

αλλα μαλλον εσυ εισαι αυτος που πειραχτηκε, οχι εγω.

Φυσικα και με πειραξε το 2-2 αυτο ελειπε αλλωστε.

α και σε παρακαλω εξηγησε μου αυτο με τον μαναβη και τον φουρναρη γιατι ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.

εκτος και αν εννοεις οτι δεν ειμαι σε θεση να κρινω καλυτερα απο σενα...γιατι τοτε...
    :rotflmao: :rotflmao:

Re foysth moy....Αφηστε με να δω μπαλα.....

:rotflmao:

Να σου θυμισω τοτε αγαπητε μου μαγε.... Κατι γελοιες πραγματικα ηττες απο τους ουραγους σας που σας εφεραν και 14 βαθμους πισω....Την μια χρονια...

9 Βαθμους πισω.....Την αλλη χρονια...

7 βαθμους πισω....Την παραλλη χρονια....

Και με παρμενα τα ντερμπυ αναμεταξυ μας υπερ σου......

Εξηγηση εχεις..???

Για να ξερουμε επιτελους σε ποιανου την περιοχη πραγματικα.....

Βρεχει......

ΔΕΝ ΤΑΠΑΜΕ............ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΣΦΠ.....!!!!!!

Τι να δείς;.. αφού σου είπα... χάνετε 1-0 και απο όσο άκουσα δεν παίζει ο Γκαλέτι (άρα λογικά χάνετε).

Εμείς απο την άλλη , βρήκαμε το πτώμα και το βαράμε κάτω να πεθάνει περισσότερο . 3-0 κρδίζουμε αλλά δεν με πείθουν με τίποτα.

Όσο για το τι μου λές για ομάδες και ντέρμπυ και ότι άλλο.... πως ήρθαν ακριβώς εκείνες οι ήττες θυμάσαι; Διάβασες καθόλου την συνέντευξη;...1-2-3 κίτρινες και 1-2 παίκτες έξω αίντε να προσαρμόσεις πλάνο παιχνιδιού.

Ναι χάσαμε.. το πως χάσαμε δεν μας λες.

Tespa.. είπαμε.. σαν το παιδάκι με το βάζο και το γλυκό.. το γειτονόπουλο φταίει.

Θα γυρίσω τώρα στο Β ημίχρονο να δώ και εσάς τι θα κάνετε με τον ΑΡΗ. Μιας και εμείς με το πτώμα το θάψαμε και τελείωσε.. αύριο οι φυλλάδες θα λένε πάλι για ομαδάρα κτλ.. ενώ οι παίκτες δεν μπορούν να βρούν ο ένας τον άλλον λες και έχουν πέσει οι πυλώνες.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

3-3....OTI KAI NA ΓΙΝΕΙ....ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΡΕ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ....ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ....ΑΙΝΤΕ...

Τα ζόμπι ξανάρχονται και το πτώμα του Θρασύβουλου κυνηγάει να δαγκώσει την ΑΕΚ.. 3-3 ...

Τέτοιο ρεζίλεμα έχει να φάει η ΑΕΚ χρόνια.. απο τον ουραγό να κερδίζει 3 και να της το γυρνάει..

Ρε δεν ξανασκέφτονται να πάρουν τον Κωστένογλου προπονητή;... αυτός ο Δώνης νομίζει οτι έχει την Λάρισσα ακόμα για ομάδα.

Είπα να δώ τον γαύρο... αλλά τέτοιο χάλι που έχουμε, θέλω να δώ μέχρι ποιό σημείο μπορούμε να πάμε. Προβλέπω να αδειάζουν κορνέδες και στους Θρακομακεδόνες έτσι όπως πάει.

Gandalf

ΔΕΝ ΤΑΠΑΜΕ............ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΟΣΦΠ.....!!!!!!

Ειδες γιατι...????

Ετσι και ΤΟΤΕ !!

Ποσο θα σε μαθαινω ακομα...????

Αυτο το παιχνιδι ... Επρεπε να ειναι δικο σας.......

Πως θα μειωσετε διαφορες στην βαθμολογια βρε...???

Για πες μου... ??

Στην ευρωπη αυτα ...

Δεν στα μαθανε...????

Ο Ποντικης.....

Δεν στα ειπε..???

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις