Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
τοσο καιρο πιστευα και δεχομουνα οτι κανεις πλακα....ιδιος κιολας επειδη καποιος που σε ξερει μου ειχε πει οτι ειναι ετσι......ελπιζω σε αυτο το σοβαρο θεμα να ΜΗΝ το κανεις......
στην ουσια.....και που βγηκε τι εγινε???σιγα τα ωα...και σιγα την αξιοπηστια του θα πουν καποιοι.....και σιγα πολλα αλλα....για να κονομησει κανα φραγκακι ξεφτιλιζεται πιο πολυ απο οταν ηταν ''κορακι''....ΡΕ ΟΥΣΤ...αν ειχε τα @@ ας τα ελεγε τοτε που τα εκανε οχι μετα απο τοσα χρονια....
Προσωπικα με ειχε ξενερωσει το μεγαλο μουνοπανο της δημοσιογραφιας (που δηλωνε και Αεκτζης)......ενω ειχε ολα τα στοιχεια να καθαρισει επιτελους το ελληνικο ποδοσφαιρο....απλα τα κονομησε....
![]()
υ.γ. σε σε καποια απο τις επομενες εκπομπες του βλεπω να ξαναβγαινει λιγο ''τυρακι''...πρεπει να του τα τρωει χοντρα η πιτσιρικα....![]()
Παντα πιστευα ( και πιστευω ) οτι ο Ολυμπιακος ειχε την καλλυτερη ομαδα με διαφορα και τοτε... Και μεχρι πριν δυο χρονια τουλαχιστον (οπου ομως μικρυνε αρκετα μονο η διαφορα.....)
Παντα οταν βλεπατε γελοιες παραβασεις να δινονται υπερ του γαυρου που τις εκαναν ολοι πρωτοσελιδο και εβγαιναν με τις ντουντουκες.......
Εβλεπα αλλες τοσες και με την αεκ και με τον παο σε παιχνιδια "αδιαφορα" κυριως με μικρες ομαδες.....
( Αμα καποιος βαλει σε ριπλευ να ξαναδει τα μισα υπερ στημενα στον βαζελο οταν ο αυτος, μονο σε μια χρονια κερδισε πανω απο εννια φορες ( κυριως μικρες ομαδες) στις καθυστερησεις θα καταλαβει τι λεω.....)
Η πλακα παραμενει για μενα η Νο 1 ασχολια μου με τους υπολοιπους φιλαθλους ...
Τα προπονητηλικια και τα υπολοιπα τα αφηνω για τους υπολοιπους 5.000000 προπονητες .....
Εγω ... Τοσα χρονια σε χιλιαδες ωρες απευθειας συζητησεων ακρη δεν βρηκα ποτε.....
![]()