Μα είναι πασίγνωστο οτι είναι Ολυμπιακός ,μιας και η ΠΑΕ τον ζητούσε να διαιτητεύσει όλα τα παιχνίδια της χρονιάς με ορισμόΑρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ναι ναι ξερω.....ειναι κ βαζελας ο Βασσαρας
Μα είναι πασίγνωστο οτι είναι Ολυμπιακός ,μιας και η ΠΑΕ τον ζητούσε να διαιτητεύσει όλα τα παιχνίδια της χρονιάς με ορισμόΑρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Ναι ναι ξερω.....ειναι κ βαζελας ο Βασσαρας
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Ρε συ La Viola, πες μας ρε συ για το ποσο ευνοησε η διαιτησια τον Παναθηναϊκο στο ματς με τον Αρη...για την φαση με το πεναλτι πες μας...![]()
![]()
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
αλλο πέναλτυ στο 90' άλλο πέναλτυ στο 30'....μην μπερδεύεσε![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
οταν εγω λεω οτι εισαστε αμπαλοι (ή κομπλεξικοι) μετα με λετε γραφικο
διαβαζω πραματα εδω και νομιζω οτι λετε για αλλο αγωνα
πρωτα πρωτα θα πω οτι δε περιμενω πια να δω διαιτησια καλη σε παιχνιδι AEK-gay. αυτο πεθανε πολλα χρονια πριν... εχω ξεχασει ποτε πηραμε τελευταια φορα πεναλτυ σε παιχνιδι με τον Gay... θα ηθελα αν καποιος ξερει ποτε δοθηκε το τελευταιο να μου πει.... ΑΝ θυμαται κανεις.... νταξ ειναι γελειο πια ..δεν υπαρχει νοημα να το σχολιαζουμε εκτος αν θελετε να λεμε για μπαλα παπαριες στυλ kalgeorge .... σορρυ αλλα βαριεμαι
σημερα δε δωθηκε καθαρο πεναλτυ στο νεμεθ αυτο εγινε μπροστα μου το ειδα καθαρα... εγιναν και 2 φασεις απο την αλλη πλευρα που εγινε χερι απο αμυντικο του γαυρου... δε το εχω δει στο Video αλλα στο γηπεδο φανηκε να ακουμπαει σε χερι η μπαλα και τις 2 φορες
ο γαυρος τελειωνει το παιχνιδι με τον ντουντου μεσα και οχι εξω με καρτες .... νταξ... εγκλημα κατα του ποδοσφαιρου....
ο τοροσιδη νομιζω χτυπαει στο πρωτο ημιχρονο τον χουναφραν.... ουτε καν φαουλ/... φαουλ στο χουανφραν δινει!!!!
και το καλυτερο.... ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΚΥΠΟΥΡΟ ΚΑΙ Ο ΔΑΛΟΥΚΑΣ ΛΕΕΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... ΕΛΕΟΣ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ..... ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ....
πουστια πρωkταθλητη λεγεται αυτο.... εσεις πειτε το οπως θελετε... εγω τα βλεπω οπως γουσταρω...
σιγα θα πειτε... εχουν γινει και χειρωτερα.... βαρεθηκα δε μιλαω αλλο για το διατητη.... τα λεω ολο το χρονο τωρα θα πω για μπαλα
εμενα μου αρεσε η μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ. σωστη κυκλοφορια , αλλαγες της μπαλας με τη μια, καλο ποδοσφαιρο. γκερειρο και νεμεθ πολυ καλοι αναποτελεσματικοτητα ομως μπροστα. φταιει και ο μπλανκο που ειναι εκτοσ φορμας απο την αρχη του χρονου
αραουχο και χουναφραν σχετικα καλοι... λιγο επιπολαιοι αλλα κανεις αλανθαστος. στο πρωτο γκολ του γαυρου μονο μαλακιστικαν...
οι κεντρικοι μας αμυντικοι χανουν ΟΛΕΣ τισ κεφαλιες ακομα δε μπορω να καταλαβω το σκατα τους κανει ο ΝΜ στις προπονησεις... αμπαλε καλτζωρτζ ο μαιστοροβιτσ ηταν καλος σημερα. μαθε να βλεπεις μπαλα... δεν το εχεις φιλε μου... αναρωτησου λιγο... δε τα λεω μονο εγω οτι εισαι μυρωδιας....
το κεντρο μας μαρκαρει μονο με τα ματια... ο μακος αφηνει τον τοροσιδη να τρεξει ολο το γηπεδο με τη μπαλα.. ελεος .... και ο σαχα εκτος θεσης τεσπα.. ΜΙΚΡΟΙ παιχτες μακος και καφες σημερα. μαλακα μπαγεβοτσ μεχρι και τα παιδακια το βλεπουν... βαλε καναν αλλο η βαλε 3 αμυντικα χαφ... αμπαλε
ο μαντουκα δε πρεπει να ξαναπαιξει στην ΑΕΚ... δεν αντεχω να τον βλεπω αλλο.... και τα παιδια του μπαγεβιτσ γιαχιτσ και λεοναρντο η να τα βαλει να παιξουν μπαλα η να κατσουν στο παγκο
ο σκοκο ξενερωμενος μου φανηκε. λιγα πραματα. χωρις τους καλους σκοκο και μπλανκο δε πας πουθενα... κριμα
ο γαυρος ειναι η πιο κωλοφαρδη ομαδα του πλανιτη. τη βγαζει καθαρη ενα ολοκληρο ημιxρονο και στη πρωτη ευκαιρια βαζει γκολ απο το πουθενα. μετα ταμπουρι πισω και αγιος ο θεος . καθυστεριση στη καθυστεριση και βουτια στη βουτια. κακοποιηση του ποδοσφαιρου. νταξ δε μπορω να πω καλος ο τοροσιδης σημερα αλλα ο γαυρος ειναι μικρη ομαδα... παντα τα ιδια.... καραγκιοζιλικια ελεος τα βαρεθηκα. να ψοφισουν ολοι να τελιωνουμε. αυτος ο μπουκλακιας βουτιχτης κανει τον καγκουρα τον μητρογλου να μοιαζει "ποδοσφαιριστης" μπροστα του. αν εχουμε εμεις παλτα τι να πει και ο γαυρος ποy εδωσε 10 μυρια να παρει ενα παιχτη που δε θα ηθελα να παιζει ουτε στην ομαδα της γειτονιας μου
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΝΕΜΕΘ???(παιχταρας ο μικρος. 10 κλασεις καλυτερος επιθετικος απο ολους του αλλους στη σουφραλιγκ και ειναι ... κατω απο 20 χρονων.. τι να λεμε) Ο ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΚΟΡΝΕΡ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΒΓΑΛΕ ΑΥΤΟΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΜΗΧΡΟΝΟ? ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΛΤΖΩΡΤΖ ΕΜΑΘΕΣ ΜΠΑΛΑ?¨?????
αυτα τα λιγα .. πειτε οτι θελετε αλλα τα ντερμπυ κρινονται στις λεπτομεριες και ΟΤΑΝ αλλαξει κατι στο ελληνικο ποδοσφαιρο και δουμε επιτελους κατι αλλο απο Δαλουκιδες τωτε θα απανταω μονο ποδοσφαιρικα.
σημερα δε κερδισε η καλυτερη ομαδα.... ειναι αδικο το 1-2 . +_ AYTA EIΔΑ ΑΥΤΑ ΛΕΩ
σωστο αυτο...αλλα μια ομαδα που παιζει ταμπουρι και αγιος ο θεος ειναι οτι πρεπει...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
![]()
την (εσκεμενη) σφαλιαρα του Τοροσιδη την ειδες???γνωμη???
Οσο υπαρχει ΑΥΤΟΣ να λυμενεται το ελληνικο Ποδοσφαιρο η κατασταση θα ειναι οπως ηταν μεχρι τωρα....... επιασε τοπο η γκρινια ολων των προηγουμενων ημερων οτι δηθεν η διαιτησια αλλαξε πλευρα
Κακως δε δωθηκε το πεναλτι του Αρη αλλα σε κανενα σημειο του αγωνα ο Ντακος δε εσπρωξε σκανδαλωδως τον ΠΑΟ σφυριξε τα παντα απο καθε πλευρα..... απο την αλλη χτες τα ειδαμε τα εχουμε ξαναδει και θα τα βλεπουμε.......
Δε θελω να φτιαξω κλιμα αλλα την Κυριακη φοβαμαι οτι θα πεσει χειρουργιο ....... ο στοχος βεβαια δεν ειναι να σπρωχτει η ΑΕΚ γιατι την ΑΕΚ δεν τη θεωρει απειλει..... και καταλαβαινετε ποιον εννοω.... αλλα θα πρεπει να χασει βαθμους ο ΠΑΟ
Ας διαψεθω ας δουμε μια καλη διαιτησια και ενα πολυ καλο ντερμπι με νικητη τον καλυτερο![]()
Κοιτα αφου παραδεχεσαι -απο οτι καταλαβαινω βεβαια- οτι ηταν πεναλτυ το δικο σας, ειναι αν μη τι αλλο μια προοδος...Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
το είπαμε αυτό
ΠΕΝΑΛΤΥ ΟΡΙΣΜΟΣ
Τωρα αυτο το "κανονισμο" που συσχετιζει το χρονικο σημειο ενος παιχνιδιου με το πεναλτυ, πρωτη φορα τον ακουω...δηλαδη οταν λες "αλλο πέναλτυ στο 90' άλλο πέναλτυ στο 30'" τι ακριβως εννοεις; Οτι οσο πιο κοντα ειμαστε στη ληξη το πεναλτυ παιρνει προσαυξησεις ας πουμε; Δηλαδη ενα πεναλτυ στο 20 ειναι 1/4 του πεναλτυ, ενω ενα πεναλτυ στο 85 ειναι 1.5 πεναλτυ;
Υπαρχει καποιος συντελεστης με τον οποιο διαιρεις η πολλαπλασιαζεις αναλογως του χρονικου σημειο; δεν καταλαβαινω διαφωτισε μας...
Ουδεν σχολιο για την "ηττα μας"
Ουδεν σχολιο για την νικη μας.......
Οταν εχετε δικιο.... Εχετε ΔΙΚΙΟ....!
Τα χαλια σας χανουμια ηταν απεριγραπτα....
(Και αυτο ειναι που με εξοργιζει πιο πολυ απο ολα......)
Τεσπα...!
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ουδεν σχολιο για την "ηττα μας"
Ουδεν σχολιο για την νικη μας.......
Οταν εχετε δικιο.... Εχετε ΔΙΚΙΟ....!
Τα χαλια σας χανουμια ηταν απεριγραπτα....
(Και αυτο ειναι που με εξοργιζει πιο πολυ απο ολα......)
Τεσπα...!![]()
![]()
:rotflmao:
Τι σου φανηκε αστειο....???Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
:rotflmao:![]()
![]()
Το χέρι του Μελμπεργκ ήταν καθαρό πέναλτυ. Το παιχνίδι η Αεκ δεν το έχασε για αυτό το λόγο, το έχασε γιατί δεν ολοκλήρωσε τις φάσεις που έκανε σωστά και γιατί ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και οι 2 φάσεις που έκανε κατέληξαν γκολ (έκανε και μετά φάσεις βέβαια αλλά μιλάω πριν η Αεκ ανέβει ψηλά και μας δώσει γήπεδο για αντεπιθέσεις)
Ο Τοροσίδης μια ακόμα φορά έκανε φανταστικό παιχνίδι (το 2ο γκολ ήταν απίστευτη γκολάρα και έχω να το δω από τότε που έπαιζε ο Μάγος Τζιοβάνι) και καταφέραμε να κερδίσουμε μια φλύαρη Αεκ που δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ
Από την Αεκ μου άρεσε πάρα πολύ ο Νεμεθ, το παιδί ξέρει πολλή μπάλα και βλέπει γήπεδο όπως λίγοι στα 21 του. Πραγματικά έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μεγάλα πράγματα αν έχει σωστή πρόοδο, καλά στην Αεκ είμαι σίγουρος πως δεν θα πουληθεί, δεν είναι και μ@λ@κες στη Liverpool.
αυτά
TO OTI EXORGIZESE KIOLAS..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι σου φανηκε αστειο....???
xaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaaxΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
οταν εγω λεω οτι εισαστε αμπαλοι (ή κομπλεξικοι) μετα με λετε γραφικο
σημερα δε δωθηκε καθαρο πεναλτυ στο νεμεθ αυτο εγινε μπροστα μου το ειδα καθαρα... ....
πανουληηηηηη...το ειδες το πεναλτυ στον νεμεθ???![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[
εμενα μου αρεσε η μπαλα που επαιξε η ΑΕΚ. σωστη κυκλοφορια , αλλαγες της μπαλας με τη μια, καλο ποδοσφαιρο.
αραουχο και χουναφραν σχετικα καλοι... λιγο επιπολαιοι αλλα κανεις αλανθαστος. στο πρωτο γκολ του γαυρου μονο μαλακιστικαν...
[/B]
ΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΓΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ![]()
[Bο μαιστοροβιτσ ηταν καλος σημερα. [/B]
:rotflmao: :rotflmao: σταματα δεν μπορω αλλο.
ο μαντουκα δε πρεπει να ξαναπαιξει στην ΑΕΚ... δεν αντεχω να τον βλεπω αλλο
και οταν γελαγα με ματνουκα και σεζαρ τους ελεγες και τους δυο παικταραδες....![]()
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΙΜΗΧΡΟΝΟ?
γιατι ειναι προπονηταρα ρε και παιζει με συστημα :rotflmao: :rotflmao:
μην πας αγορι μου γηπεδο αφου βλεπεις σε χαλαει και βλεπεις-λες οτι θελεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
[B]
αυτα τα λιγα .. /B]
παιζει να εισαι ο μοναδικος αεκακιτζης που ειδε αυτα που λες ολα.
μπορει και ο μπαμπης ο σουγιας και ο δημητρης ο πεταλουδας.
α και που σαι ρε ιντι....ρε συ, σαν να μην ειμαι εγω ο κομπλεξικος ρε οπως ελεγες....
α ρε μυρωδια :rotflmao:
vlepo na kleinai k ayto to post..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
xaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxaxaxaax
πανουληηηηηη...το ειδες το πεναλτυ στον νεμεθ???![]()
![]()
ΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑ
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΑΓΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ![]()
:rotflmao: :rotflmao: σταματα δεν μπορω αλλο.
και οταν γελαγα με ματνουκα και σεζαρ τους ελεγες και τους δυο παικταραδες....![]()
γιατι ειναι προπονηταρα ρε και παιζει με συστημα :rotflmao: :rotflmao:
μην πας αγορι μου γηπεδο αφου βλεπεις σε χαλαει και βλεπεις-λες οτι θελεις....
παιζει να εισαι ο μοναδικος αεκακιτζης που ειδε αυτα που λες ολα.
μπορει και ο μπαμπης ο σουγιας και ο δημητρης ο πεταλουδας.
α και που σαι ρε ιντι....ρε συ, σαν να μην ειμαι εγω ο κομπλεξικος ρε οπως ελεγες....
α ρε μυρωδια :rotflmao::rotflmao:
![]()
to pio tragiko xthes..itan oti feygontas apo to gipedo kai pigenontas na paro ti moto..
blepo ena palikari dipla sto suzuki moy..
na xtipiete...
pao..
me koitage me dakria sta matia..ox leo aytos to pire poly baria...
ELA RE FILARAKI OK DEN EGINE KATI...
RE MAGA MOYLEEI MOY FAGANE TI MOTO EDO DIPLA APO TH DIKIA SOY...
12000 E KAI MOY TH FAGANE...
![]()
![]()
GAMATA LEME...
poia aek k arxidia...
frikara..
Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Το χέρι του Μελμπεργκ ήταν καθαρό πέναλτυ. Το παιχνίδι η Αεκ δεν το έχασε για αυτό το λόγο, το έχασε γιατί δεν ολοκλήρωσε τις φάσεις που έκανε σωστά και γιατί ο Ολυμπιακός ήταν τυχερός και οι 2 φάσεις που έκανε κατέληξαν γκολ (έκανε και μετά φάσεις βέβαια αλλά μιλάω πριν η Αεκ ανέβει ψηλά και μας δώσει γήπεδο για αντεπιθέσεις)
Ο Τοροσίδης μια ακόμα φορά έκανε φανταστικό παιχνίδι (το 2ο γκολ ήταν απίστευτη γκολάρα και έχω να το δω από τότε που έπαιζε ο Μάγος Τζιοβάνι) και καταφέραμε να κερδίσουμε μια φλύαρη Αεκ που δεν έκανε τις ευκαιρίες της γκολ
Από την Αεκ μου άρεσε πάρα πολύ ο Νεμεθ, το παιδί ξέρει πολλή μπάλα και βλέπει γήπεδο όπως λίγοι στα 21 του. Πραγματικά έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει μεγάλα πράγματα αν έχει σωστή πρόοδο, καλά στην Αεκ είμαι σίγουρος πως δεν θα πουληθεί, δεν είναι και μ@λ@κες στη Liverpool.
αυτά
Το οτι ειναι φλυαρη και αναποτελεσματικη η ΑΕΚ δε σημαινει οτι δε δικαιουται να παρει το καθαρο πεναλτι το εμμεσο κλπ κλπ...... μιλαμε για καθαρη αλοιωση απο μερος του διαιτητη ........ οχι εδρα δεν επαιξε αλλα δε μπορουσε να κρυψει το σπρωξιμο του γαυρου.....
Και μην παραμυθιαστειτε οτι εχετε καμμια υπερομαδα επειδη κανατε τα διπλα με ΠΑοκ Αεκ ...... τα χαλια σας εχετε![]()