Σελίδα 22 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σας ειδα δυο ντατσουν αθιγγανων πιτα στον λαο (κρεμονταν σαν σταφυλια ΕΞΩ απο τις καροτσες) να τσιφτετελιαζεστε με τσιτα μουσικη και απο πισω το κοσγουορθ με τις φλογες (ο μον ντιε) με τη νυφη και τον γαμπρο χτες το μεσημερι στην λεωφορο αθηνων!!

ενα φαναρι μετα ειδα και το τζιπ της ελασ και οταν σας ειπα για το τι γινεται 100 μετρα πισω σας και ποσο επικυνδινο ηταν αυτο μου ειπατε οτι το ειδατε,γραψατε και μενα και το περιστατικο εκει που δεν πιανει μελανι και φυγατε.ευχαριστουμε ρε...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    σε ειδα μ@@@@@@@ α@@@@@@@ γ@@@@@@ το σπιτι σου!!!
    πριν μια ωρα στη φραντζη να προσπαθεις να περασεις αναμεσα απο τα αυτοκινητα με το γαμωσκουτερ σου χτυπωντας μου τον προφυλακτηρα και ενω ουτε σου κορναρα ουτε φωναξα ενα συγνωμη δε ζητησες και εφυγες,ασε που τωρα που παρκαρα ειδα οτι μου χεις κανει μια γρατζουνια γυρω στους 20 ποντους.μπραβο ετσι καλα παμε,ο καθενας την παρταρα του!ΡΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΑΩ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥΝ@@@@@@@@@:a29: :a29: :a29: :a29: :a29: :a29:
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

κΑι ΤωΡα Τι...?? Το avatar του/της aisxos
    Απεναντι απο τα φαναρια....ερχοσουν απο αντιθετη κατευθυνση θελοντας να στριψεις δεξια,και τελευταια στιγμη ΣΕ ΕΙΔΑ και φρεναρα και σταματησα να σε κοιταω ακουμποντας στο προφυλακτηρα σου.
    Εσυ δεν με ειδες και πηγες να με περασεις απο πανω μου..
    εσυ γλυκια δονοφονε ξανθια με την bwm του μπαμπα.
    θα σου φωναζα αλλα με κοιταγες με τοση απορια και υστερα μου χαλογελασες και το ξεχασα..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    σας βλεπω σχεδον καθε μερα να οδηγητε τα ss σαν μονοκυλινδρα κάνοντάς ασκοπες ξερογκαζιες και αλλαζοντας ταχυτητα καθε 100 μετρα.... γιατι?μηπως ξερω κατι λάθος τοσα χρονια? :wacko:

σε ειδα και σενα κοπελια με ροζ σκουτερ ροζ κρανος ροζ μπουφαν και παπουτσια ... ε φόρα και κατι ροζ θα σε περασουν για αγορακι ετσι που κυκλοφορείς

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Σε είδα στην Πανόρμου.
    Σε είδα στην Πανόρμου;
    Περνούσες από Πανόρμου;

Road sp... πέρασες από Πανόρμου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Σε είδα στην Πανόρμου.
    Σε είδα στην Πανόρμου;
    Περνούσες από Πανόρμου;

Road sp... πέρασες από Πανόρμου;
    απόγευμα κατά τις 5.30

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    απόγευμα κατά τις 5.30

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Σας βλέπω εσάς με τα τούμπανα SS και μη SS που μου κυκλοφορείτε τα βράδια με κατάμαυρη ζελατίνα στο κράνος η οποία είναι μόνο για φως ημέρας. Τι διάολο όλοι οι ghostriders το βράδυ κυκλοφορούν; Πως στο καλό βλέπετε;
    Και ΟΚ το καταλαβαίνω πως μπορεί να ξεχάσατε τη φιμέ ζελατίνα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οδηγείτε με ανοιχτή ζελατίνα και ΛΙΓΟΤΕΡΑ χιλιόμετρα! Τόσο δύσκολο είναι;
    Και όχι τίποτα άλλο αλλά με πίσσα σκοτάδι ανάβετε τη μεγάλη σκάλα και τυφλώνετε τους πάντες αφου λογικό είναι να μη βλέπετε τίποτα! :hypnotize Πόσο ζώα μπορεί να είστε δλδ;

Επίσης σας είδα και όλα τα κουτιά μες στην Κηφισιά που πεταγόσαστε σαν κομήτες από τα γύρω στενά στους κεντρικούς δρόμους έτοιμοι να με στείλετε στον άλλο κόσμο! Και φυσικά όλοι με το κινητό στο χέρι! Ευτυχώς η καλή μου κόρνα και τα φώτα με έσωσαν!
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Σε ειδα σημερα αχραιολαγνε φιλε μοτοσυκλετιστη με την Royal Enfield σου. Κουκλα! Αυτες οι χαλαρες βολτες με μια μηχανη που πραγματικα γουσταρεις, ειναι το καλυτερο αγχολυτικο.

Υστερα ειδα και 4-5 HD με ρωσικες πινακιδες παρκαρισμενες στην παραλια. Μοτοσυκλετιστικος οργασμος!
    Κρανη NOVA:
    "Βαλ'το καλα στον αγκωνα σου"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Α, παραλίγο να σε ξέχναγα κ@ριολ@κο!

Τετάρτη πρωί με Transalp μαύρο και αριστερά στο τιμόνι το κράνος κρεμασμένο... θα 'χες τα κεράσια μέσα ε; Είναι και η εποχή τους...

Στο δια ταύτα:
    τέρμα δεξιά στην Ερμού στο ανέβα, μάλλον παρκαρισμένος, ξεκινάς αλλά θες να κατέβεις την Ερμού... έχει κίνηση στο ανέβα αλλά κόβεις ένα φορτηγάκι πριν ξεκινήσει και περνάς με ένα βλέφαρο στο άλλο ρεύμα.

Το ενδεχόμενο από το ρεύμα που ήσουνα να ανεβαίνει μηχανάκι αριστερά από το φορτηγάκι δεν το σκέφτηκες ε;;; Κατέβαινα την Ερμού συνοδηγός σε αμάξι και είδα τη φάση μπροστά μου και τρελάθηκα!!! Πρέπει να σταμάτησε στο μισό με ένα μέτρο από εσένα το σκουτεράκι...

Άμα θες βρε π00στη βγες στις ρόδες του αυτοκινήτου να σε πάρω από κάτω. Τι σου φταίει ο άλλος με το μηχανάκι να χτυπήσει για τη βλακεία σου;; Μετωπική με νταλίκα σου εύχομαι μ@λ@κ@, να σου μείνει στο κούτελο το Scania ανάποδα σαν τα ασθενοφόρα. Όχι ότι θα βάλεις μυαλό και θα οδηγείς καλύτερα, αλλά τουλάχιστον δεν θα οδηγείς για ένα διάστημα, που μακάρι να 'ναι και για πάντα, ώστε να είναι ασφαλέστεροι οι υπόλοιποι.

Υ.Γ.: είμαι σίγουρος ότι αν γινόταν η μ@λ@κί@ μετά θα έλεγες τίποτα του τύπου ότι ήταν παράνομο το σκουτεράκι, είχε βγει στο αντίθετο κλπ...

Σε πετυχα συνταγμα με aprilia rs 50 κρανακι xlite και dainese δερματινο.Ωραιος ο τυπας.

Σας είδα χτες το απόγευμα και δε μπορούσα να κρατηθώ απο τα γέλια ... πονούσα που το κράνος δε μου επέτρεπε να γελάσω περισσότερο...

Χάρλευ, απο αυτές τις ντουλάποστυλ, ελέκτρα γκλάιντ ή ρόουντ κίνγκ ή κάτι τέτοιο...

ΡΟΖ ????? ΜΑ ΡΟΖ ????? ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΒΑΜΕΝΗ ΡΟΖ ????

άντε νταξ, είχε και λίγο άσπρο

και οι δυο σας πάνω, βαρβάτοι χαρλεάδες (άντρες) με τα νίκελ κράνη σε μεγέθος λεμονοστίφτη...

μλκ ... είναι τραγικό το θέαμα ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alcapone09
    Σε είδα πιτσιρίκο με το crypton x πριν 1 τέταρτο στην Αράτου . Γύρισες και κοίταξες πρώτα εμένα που ήμουνα full ντυμένος και μετά τη μηχανή.. Βάζεις μπροστά το παπί και κουμπώνεις πρώτη δίπλα μου και δίνεις μικρές καγκούρικες γκαζίτσες περιμένωντας να ξεκινήσει το μπροστινό αμάξι... ε... και γκαπ γκουπ σβήνει ο πάπιος.. ξεκινάει η ουρά και σε βλέπω απ τον καθρέφτη με αμηχανία πού φώναζε νέος οδηγός να προσπαθεις να το βάλεις μπρος με μίζα και γκάζι και να μην παίρνει.. Λοιπόν, 1ον βάλε νεκρά(αν δεν έβαλες ακόμα εκεί θα είσαι) και 2ον Βάλε κράνος... Καλορίζικος(γιατί πάνω απο μήνα δεν οδηγάς είμαι σίγουρος) και πάντα όρθιος.

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα το πρωί στην Π. Ράλλη με ένα παλιό XT (μάλλον)... πήγαινες σαν κότα ανάμεσα από τα αυτοκίνητα... σταμάταγες όπου νόμιζες πως δεν χωράς (που χώραγες δλδ ανετότατα αλλά...) και μου είχες σπάσει τα νεύρα.

είσαι νέος οδηγός από ότι κατάλαβα και φοβόσουν... Ε ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΜΑΜΗΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΛΩΡΙΔΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 5χλμ/ώρα... κατέβα και τσούλα το κι όλας άμα είναι. τι κάθεσαι πάνω στη μεσαία διαχωριστική και πας πιο αργά κι από την καθηστέρηση γαμώ...

Σε είδα παλιό λακαμά με την BMW F650 σήμερα κατά τις 1:00 στην Λιοσίων να κάθεσαι στην μέση ανάμεσα στα αυτοκίνητα και να μιλάς στο κινητό σου, κάνοντας συνεχώς ελιγμούς και πατώντας διαρκώς φρένο.... ρε φιλαράκι άμα θέλεις να μιλήσεις με την γκόμενα στο κινητό σου, ξεκαβάλα-κανε στην άκρη, σταμάτα και πιάσε κουβέντα όση ώρα θέλεις... Οι υπόλοιποι τι σου φταίμε γ@μω την τρέλα μου.

Πάντως αυτό με το κινητό καβάλα στην μηχανή έχει γίνει πολύ μόδα τώρα τελευταία... πάλι χτες το απόγευμα και άλλος ένας μ@λ@κας με beverly πήγε να με σκοτώσει μιλώντας στο κινητό του μέσα στην κίνηση στην πατησίων....

Που είναι η τροχαία ρε πο*στη μου να τους κόψει τον κ*λο.... Άχρηστη και απούσα όπως πάντα.... μόνο για να κόβει καμιά κλησουλα για παράνομη στάθμευση είναι...

μπο*ρδελο κοινωνία.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF