free_rider: αν ειχες την παραμικρη ιδεα για το πως λειτουργει το RAID 5, δεν θα προτεινες να "σωσεις" data απο χτυπημενο δισκο που ανηκε σε RAID5 ...![]()
free_rider: αν ειχες την παραμικρη ιδεα για το πως λειτουργει το RAID 5, δεν θα προτεινες να "σωσεις" data απο χτυπημενο δισκο που ανηκε σε RAID5 ...![]()
οτι πεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από dez
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
για τυχόν απορίες...
http://www.acnc.com/04_01_05.html
καλές βόλτες,
Ν.
Προτείνω να κατεβάζουμε το site σε δόσεις ο καθένας (εγω τις αγγελείες, ο άλλος τις Γενικές κτλ) μπας και μας μείνει τίποτα στο τέλος με τα φούμαρα που μας πουλάνε οι Ορλαντέοι. Αν είναι δηλαδή δυνατόν να μην κρατάει ενα back up κάπου ο αντμιν του Ορλαντο ... Τόσο πολυ εμπιστοσύνη σε σκληρούς που ανήκουν στο ίδιο κουτί πρώτη φορά είδα...![]()
-0o-
εγω οτι ειπα το ειπα..
ας λέει οποιος θέλει οτι θέλει...
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
στειλτε του ρε παιδια τους χτυπημενους δισκους απο το RAID5 ... κι οταν ανακτησει τα δεδομενα, παρτε τα file fragments απο το κομματι του stripe και καντε χαρτοκοπτικη (την UHU μην ξεχασετε) :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
εγω οτι ειπα το ειπα..
ας λέει οποιος θέλει οτι θέλει...
![]()
![]()
Λοιπον παιδια. μολις εμαθα τι εγινε στο ορλαντο και παθαμε αυτο που παθαμε.
Ο αντμιν του σερβερ μας, καθε μερα εκανε μπακαπ ανελιπως για να μην χαθουν τα δεδομενα μας.
Επισκεπτοταν το φορουμ και διαβαζε τα τοπικ, μεχρι που μια μερα επεσε το ματι του στα ποστ του kinhsh. και αποφασισε να δοκιμασει τις τεχνικες του γλυστρειν υπο ελεγχο και πλαγειαζειν με 38,14 μοιρες ντριφταροντας ταυτοχρονα....
Ο αντμιν λοιπον, αφου τα δοκιμασε, ναι μεν βρισκεται εκτος κινδυνου σε νοσοκομειο του Ορλαντο, αφετερου δεν μπορουσε να αλλαξει τις κασσετες (λογω γυψου) με αποτελεσμα να παθουμε οτι παθαμε
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
ααχαααχαχαχαχχααχαΑρχικά δημιουργήθηκε από dez
στειλτε του ρε παιδια τους χτυπημενους δισκους απο το RAID5 ... κι οταν ανακτησει τα δεδομενα, παρτε τα file fragments απο το κομματι του stripe και καντε χαρτοκοπτικη (την UHU μην ξεχασετε) :rotflmao: :rotflmao:
μπράβο ..
γέλασα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ!!!
ΦΟΦΙΚΟ!!!!!
ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!!!
ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ RAID 6!!!!
Χαιρετώ τα μέλη του αδελφού φόρουμ!
![]()
Κουνιάδος του Μπάμπη του Ανεμιστήρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SGrouts
ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ!!!
ΦΟΦΙΚΟ!!!!!
ΣΚΗΝΕΣ ΓΙΑ ΑΣΤΕΓΟΥΣ!!!!!
ΣΥΣΤΟΙΧΙΕΣ RAID 6!!!!
Χαιρετώ τα μέλη του αδελφού φόρουμ!
![]()
Αυτό πάει να πει ευελιξία επιχείρησης!!!
Sgrouts internetshopping!!
![]()
![]()
![]()
Δίκιο έχει ο dez για το stripe mode και την δυσκολία ανάκτησης ουσιαστικής πληροφορίας από ένα δίσκο που λειτουργεί έτσι, αλλά θα μπορούσε να το έχει θέσει λίιιιιιγο πιο ευγενικά.
Μια συστοιχία φοφίκο για μένα παρακαλώ, και μια παγωμένη γκαζόζα, κάνει και ζέστη...
Θέλω κι εγώ φοφίκο. :o
Γεια σ' Θανάσ'.. --->![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Δίκιο έχει ο dez για το stripe mode και την δυσκολία ανάκτησης ουσιαστικής πληροφορίας από ένα δίσκο που λειτουργεί έτσι, αλλά θα μπορούσε να το έχει θέσει λίιιιιιγο πιο ευγενικά.
Μια συστοιχία φοφίκο για μένα παρακαλώ, και μια παγωμένη γκαζόζα, κάνει και ζέστη...
η ημιμάθεια ειναι χειρότερη απο την αγνοια
τωρα αφου υπάρχει πρόβλημα στο να αποδεχτει κάποιος κατι ...
τι να κάνουμε ρε παιδιά
ξεχάστε το...δεν θέλω να πεισω κανέναν
![]()
![]()
![]()
και η ζωή συνεχίζεται...
μια και το θέμα εχει αποκτήσει ενδιαφέρον
να ξεκαθαρίσω οτι το data recovery δεν ειναι μια νορμάλ δουλεια...
πάντα που εχει πιθανότητες αποτυχίας.
Σε κάθε περίπτωση για να μην με πάρετε με τα φουντουνια θα σας δωσω μερικές πληροφορίες.
Recovering a RAID 5 system on site.
A power cut can sometimes have disastrous consequences on IT equipment, even the most sophisticated of them.
This happened to a big ***** financial holding company. Power cut, faulty UPS.... the RAID controller of one of their RAID 5 server ended up being damaged. As a result, the logical structure of the RAID was damaged.
This was a disaster for the company as the 5 drive server was used to store very confidential information on its top customers.
The critical and confidential nature of the information stored on the server made it vital for the company not only to recover its data but to have it done without the equipment leaving its premises.
The IT director decided to contact ***********and asked about our on-site services.
A team of highly experienced engineers was sent to the company premises. The recovery procedure was explained to the director. At the same time, the engineers carried out their work imaging the drives individually, simulating and rebuilding the RAID structure and recovering all the data, in a matter of just a couple of hours.
The customer's system was running in no time and all the relevant departments were able to access the top customer information and purchase details.
για να γινουμε ακόμα πιο ακριβείς πρέπει να ξεκαθαριστουν μερικά Assumptions
μιλάμε για windows systems
1. μαζι με τους δίσκους ειναι αναγκαιο να υπάρχει και ο raid ctl
2. Δεν ειναι σίγουρο 100% οτι πετυχαίνει πάντα
3. ομως σε μερικές περιπτώσεις το εχουμε καταφέρει κι εδω στο ελλαδίστάννν...
καταλαβαίνω την επιθετική αντίδραση
αλλά πάντα υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις αν προσπαθήσεις
και σας ξαναλέω δεν προσπαθώ να κάνω τον έξυπνο...
ομως παλι αυτο που ΔΕΝ θέλω να θεωρηθει ειναι οτι κάνω διαφήμιση...
ειναι απο τις αρχές του μπαικνετ που σέβομαι αλλά η ειρωνία με αναγκάζει να επεκταθώ...
επλίζω να μείνει σε αυτή την εξήγηση το θέμα και να κλίσει εδω...
αν κάποιος θέλει πρόσθετες πληροφορίες ..πμ..
και η ζωή συνεχίζεται...
Ναι ρε free. Αλλά θα μπορούσες να επικοινωνίσεις εξ αρχής με pm ή mail με τον CD ή τον modovin.Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
ομως παλι αυτο που ΔΕΝ θέλω να θεωρηθει ειναι οτι κάνω διαφήμιση...
ειναι απο τις αρχές του μπαικνετ που σέβομαι αλλά η ειρωνία με αναγκάζει να επεκταθώ...