διγομα??? :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ετοιμο σ΄έχω μωρή μπαλότσα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
διγομα??? :wacko:
γιατί? θα το πλαγιασεις κιολας?
οχι μωρε ορθιο θα το πηγαινω, για να μη βρω σε καμια ξερα τα θελω.Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
γιατί? θα το πλαγιασεις κιολας?
Cpt. Haddock εμένα με έβαλες στο Α1 group, το φιλαράκι (Κώστας BMW GS1200) όμως δεν το βρίσκω πουθενά.
Θερμή παράκληση να είμαστε στο ίδιο group αν είναι δυνατόν.
Thanks
Έχουν ανακοινωθεί τα γκρουπς κάπου? :/Αρχικά δημιουργήθηκε από thimios_tiger
Cpt. Haddock εμένα με έβαλες στο Α1 group, το φιλαράκι (Κώστας BMW GS1200) όμως δεν το βρίσκω πουθενά.
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Έχουν ανακοινωθεί τα γκρουπς κάπου? :/
group
Cpt.
δεν με βλεπω σε καποιο group..
(δεν θα μεινει πουθενα το ktm...βαλε με κι εμενα)
:rotflmao:
Δεν είναι πλήρης η ανακοινωση, καντε λιγο υπομονη παίδες
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για αυτούς που θα συναντηθούμε στο σπαθοβούνι μπορούμε να ξέρουμε πανω κάτω τι ώρα θα είναι εκεί τα group?
Zήσε τις όμορφες στιγμές γιατι αύριο δεν θα μπορείς...
Κι εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος. Το μηχανάκι ίσως έχει πουληθεί μέχρι τότε.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα δώσουμε αριθμό ατόμων στη ταβέρνα. Οι "πιθανόν" και οι "μάλλον" δεν θα ληφθούν υπόψην παίδες... . Φροντίστε μέχρι τότε να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας.
Αλλά γενικά τρώω ελάχιστα, οπότε δεν τρέχει :P
Life begins at 45°.
ειμαι και εγω εδω δεν με εχεται βαλει σε group. raptor cagiva 650 ειμαι καινουριος και δεν ξερω πως δηλωνουμε συμετοχη. θελω να ερθω και εγω ευχαριστω
Κανονίστε να γυρίζουμε τα κορφοβούνια της Πελοποννήσου και μετά να μείνουμε και νηστικοί. Άσε φίλος θα φέρω κεφτεδάκια και ψωμοτύρι από το σπίτι μου (εδώ οι άλλοι πήγαν στο πέρα πουθενά της Ευρώπης και τρώγανε οι τσίπιδες κονσέρβα από τα LIDLE , εγώ θα ντραπώ???).
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Αρχικά δημιουργήθηκε από tariphas
ειμαι και εγω εδω δεν με εχεται βαλει σε group. raptor cagiva 650 ειμαι καινουριος και δεν ξερω πως δηλωνουμε συμετοχη. θελω να ερθω και εγω ευχαριστω
υπομονη τα γκρουπ δεν ειναι ετοιμα
εχεις δηλωση ειδη
μεχρι τριτη -τεταρτη να επιβεβαιωσης για το φιλο σου
να ξερουν τα παλικαρια για ποσα ατομα να κλεισουν μαγαζι![]()
οτι θες να ρωτησεις στειλε πμ