απο δω και περαΑρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αν πρόσεξες, το μήνυμά μου διακρίνεται από μια νότα αβεβαιότητας :wacko:
το ιδιο και ο γάμος του
:rotflmao:
![]()
απο δω και περαΑρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
Αν πρόσεξες, το μήνυμά μου διακρίνεται από μια νότα αβεβαιότητας :wacko:
το ιδιο και ο γάμος του
![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σε ειδα να βγαινεις απο στενο στη θηβων απο δεξια μου και να θελεις να στριψεις τερμα αριστερα με το ρημαδοπαπο σου.αποτελεσμα ερχοσουνα επανω μου!!!κολησε το μυαλο μου και αντι να σου κορναρω,φωναξα.μαλλον εντονη εκπνοη ηταν περιμενοντας το σωριασμα και των 3ων μας (ειχες και εναν μπαρμπα απο πισω σου).το παπι σου χωρις καθρεφτες,φλας,φωτα...
οταν ηρθες διπλα μου τελικα στο φαναρι μου ειπες ''αφου δεν γιναμε αδερφε,καλα ειμαστε.''
προσεχε σου απαντησα και εξαφανιστηκα.
φιου...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
χαλαρωσε, πλακα εκανα..Αρχικά δημιουργήθηκε από sotos 8
Γεια σου Ελληνα - Ελληνιδα με την ΕλληνοΩθομανικη κουλτουρα , παντα οι αλλοι φταινε για την οποια μαλακια και οχι εσυ που την κανεις μεχρι και δυσυδεμονιες επικαλουμαστε(βασκανια , καμια σχεση με τον vaska) φτανει να βρουμε δικαιολογια![]()
![]()
Περαστικα στα παιδια και ποτε ξανα.
στριβω, αρα υπαρχω..
μπραβο μ@λ@... με το 1000 στην κύμης προχτες που με προσπερασες απο δεξια με 200+ (χωρις κρανος παρακαλω)ενω ησουν πισω αριστερα μου οταν αλλαζα λωριδα με φλας. λυπαμαι αυτον που θα σε πετυχει καμια μερα και δεν θα φταιει κιολας και θα το εχει και κριμα.
ρε παιδια κατι τετοιοι ειναι που μας ντροπιαζουν. εκει δεν φταινει ουτε τα κουτια ουτε οι δρομοι ουτε κανεις αλλος. αντε συγχηστηκα με τον μακακο.
Τα χουμε ξαναπεί για το σημείο. Βεικου Κυμης 200αριζεις για πλακα αν έχεις βαρύ χέρι ακόμα και με δεινόσαυρο σαν το δικό μου το bandit. Προσοχή παίδες γιατί δεν είναι δύσκολο να σου πεταχτεί κανενας από διασταύρωση με βαθύ πορτοκαλί όπου έχει φανάρια και να γίνετε χαλκομανίεςΑρχικά δημιουργήθηκε από invi69
μπραβο μ@λ@... με το 1000 στην κύμης προχτες που με προσπερασες απο δεξια με 200+ (χωρις κρανος παρακαλω)ενω ησουν πισω αριστερα μου οταν αλλαζα λωριδα με φλας. λυπαμαι αυτον που θα σε πετυχει καμια μερα και δεν θα φταιει κιολας και θα το εχει και κριμα.
ρε παιδια κατι τετοιοι ειναι που μας ντροπιαζουν. εκει δεν φταινει ουτε τα κουτια ουτε οι δρομοι ουτε κανεις αλλος. αντε συγχηστηκα με τον μακακο.![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Σε ειδα βλακα με το Bandit 1200S, πηγαιναμε μαζι απο τη Λ. Δημοκρατιας στη Πευκη μεχρι την Ελαιων στη Ν.Κηφισσια...αναγκαστικα πηγαιναμε μαζι γιατι οδηγας σαν αυτιστικο ρε γελοιε, αφου δεν το εχεις αστο και παρε κανα taxi...ειχε κανα νοημα να με κλεινεις; αφου πηγαινες με 30 ρε ζωο!!!
Οταν σε περασα -επιτελους- το θεωρησες κοντρα και βαλθηκες να κανεις "αγωνα" στα στενα μεσα στην πολη...και με ψευτογκαζιες διπλα μου για να με προκαλεσεις...
Οταν σου εκανα σημα να σταματησεις δεξια ομως, κοκοκοκοκοκοκο...την εκανες με ελαφρα.
Λοιπον για να συνοψισουμε, οδηγας σαν μ@λ@κ@ς και εισαι επικινδυνος, προσπερνας τα αυτοκινητα σε λαθος σημειο και σε λαθος στιγμη και για τι καλο το δικο σου ασε το μηχανακι.
μα ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε αδερφε μου; :a31:
Σε είδα προχτες στη Νεα Φιλαδελφεια. Ησουν στη Δεκελειας και περιμενες στο φαναρι. Κρανος Αrai αν προσεξα καλα, μπουφαν.
Εγω στον καθετο που ερχεται απο το γηπεδο και περιμενα κι εγω στο αντιστοιχο φαναρι.
Σου αναβει πράσινο, ξεκινας χαλαρα με το μεγκα τσανελ...ε....σκουτερ, δινεις ενα σαλτο, βαζεις ποδια πανω στη σελα του συνοδηγου, σκας γκαζια και το σηκωνεις!!!![]()
![]()
![]()
Οκ, μλκια, αλλα αν μη τι αλλο ηταν εντυπωσιακο!!!
![]()
To περιεργο ειναι που ειδες 1200s στην ΕλλαδαΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Σε ειδα βλακα με το Bandit 1200S, πηγαιναμε μαζι απο τη Λ. Δημοκρατιας στη Πευκη μεχρι την Ελαιων στη Ν.Κηφισσια...αναγκαστικα πηγαιναμε μαζι γιατι οδηγας σαν αυτιστικο ρε γελοιε, αφου δεν το εχεις αστο και παρε κανα taxi...ειχε κανα νοημα να με κλεινεις; αφου πηγαινες με 30 ρε ζωο!!!
Οταν σε περασα -επιτελους- το θεωρησες κοντρα και βαλθηκες να κανεις "αγωνα" στα στενα μεσα στην πολη...και με ψευτογκαζιες διπλα μου για να με προκαλεσεις...
Οταν σου εκανα σημα να σταματησεις δεξια ομως, κοκοκοκοκοκοκο...την εκανες με ελαφρα.
Λοιπον για να συνοψισουμε, οδηγας σαν μ@λ@κ@ς και εισαι επικινδυνος, προσπερνας τα αυτοκινητα σε λαθος σημειο και σε λαθος στιγμη και για τι καλο το δικο σου ασε το μηχανακι.
μα ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε αδερφε μου; :a31:![]()
Το αεροελαιοψυκτο ετσι ?
ναι με ενα μπετοψυκτο βλακα επανω του....Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
To περιεργο ειναι που ειδες 1200s στην Ελλαδα![]()
Το αεροελαιοψυκτο ετσι ?![]()
Σε ειδα αγορινα με το κοκκινο 848 + φουλ δερματα στην Κορινθου(Πατρων). Με ειδες που εβγαινα απο εναν καθετο,περασες και μου εγνεψες ,γτ ειδες το ducati![]()
Λιγο πιο κατω στο φαναρι τα ειπαμε λιγακι μεχρι να αναψει πρασινο... Κουκλι το 848 σου,παντα καλους δρομους![]()
![]()
![]()
σας ειδα...
πρεπει να εγινε 2 λεπτα το πολυ πριν φτασω!!!θηβων και 25ης μαρτιου.το 600 rr κατω και χυμενα τα υγρα στον δρομο.ο ενας κατω με αιματα στο κεφαλι αλλα ευτυχως με τις αισθησεις του.ο αλλος να ποναει και να αιμοραγει απο το κομενο του δαχτυλο.ο ταριφας που εκανε την μαλακια...λες και δεν ετρεχε τπτ και ενα σκασμος κοσμου να κοιταει χωρις να εχει κανεις τηλεφωνησει ουτε σε εκαβ ουτε σε τροχαια ουτε πουθενα!!!
ετρεξα,βοηθησα,καλεσα αστυνομια και εκαβ (οι οποιοι ηρθαν σε 5' και μπραβο τους),βρηκαμε και το κομμενο μελος,τους μαζεψανε και με τη σειρα μου και εγω εφυγα.
τα παιδια πρεπει να ηταν 20-25 μαξιμουμ.
κρανος ρε μαγκες....![]()
περαστικα τους...
ταριφα μ@υνι!!!!![]()
![]()
ωραια μερα...φακ!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μπράβο ρε φίλε.. Μάλλον δεν ήταν τυχαίο που πέρασες 2 λεπτά μετά και όχι 2 νωρίτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σας ειδα...ωραια μερα...φακ!
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Σε είδα ρε μπομπιρα σημερα εξω απο το Βενετη στο Παγκρατι. Εσυ με την ανεμελια των 5-6 ετων σου να πηγαινεις απο εδω κι απο εκει, να σου φαινονται όλαπαιχνιδι. Η μανα σου (δε θα 'ταν 25), με προσωπο ταλαιπωρημενο και σκαμενο απο πικρα, πονο και οτι αλλο, να κραταει το ματσο με τα χαρτομαντηλα που πουλουσε.
Αραξε στη σταση του τρόλευ και έκατσε κατω.
Σου έδωσα δυο ευρω και σε πηγα μεσα να παρεις μια τυροπιττα. Σου έδειξα πως να τη ζητησεις και που να περιμενεις να πληρώσεις.
Όταν βγηκα είδα τη μανα σου στην ίδια θεση να με κοιτάει, να κλαίει και με τα δακρυα να τρεχουν να ψελιζει ενα ευχαριστω. Μακαρι ρε πιτσιρικο να είσαι πιο τυχερός απο αυτην και μακαρι κι αυτη να ζησει μια καλυτερη ζωη.
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σας ειδα...
πρεπει να εγινε 2 λεπτα το πολυ πριν φτασω!!!θηβων και 25ης μαρτιου.το 600 rr κατω και χυμενα τα υγρα στον δρομο.ο ενας κατω με αιματα στο κεφαλι αλλα ευτυχως με τις αισθησεις του.ο αλλος να ποναει και να αιμοραγει απο το κομενο του δαχτυλο.ο ταριφας που εκανε την μαλακια...λες και δεν ετρεχε τπτ και ενα σκασμος κοσμου να κοιταει χωρις να εχει κανεις τηλεφωνησει ουτε σε εκαβ ουτε σε τροχαια ουτε πουθενα!!!
ετρεξα,βοηθησα,καλεσα αστυνομια και εκαβ (οι οποιοι ηρθαν σε 5' και μπραβο τους),βρηκαμε και το κομμενο μελος,τους μαζεψανε και με τη σειρα μου και εγω εφυγα.
τα παιδια πρεπει να ηταν 20-25 μαξιμουμ.
κρανος ρε μαγκες....![]()
περαστικα τους...
ταριφα μ@υνι!!!!![]()
![]()
ωραια μερα...φακ!
ΤΑΡΙΦΕΣ=ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ πλεον οχι επαγγελματιες οδηγοι...τι να πω...παθων και εγω απο ταριφα και ξερω εμενα βγηκε ο τυπας απο στοπ με εκανε γαλλικο 8αρι και η δικαιολογια ηταν οτι κοιταγε τις γραμμες του τρολει να προσανατολιστει και δεν ειδε 2 ταμπελαρες στοπ νααααα.....μακαρι τα παιδια να ναι κομπλε..![]()
![]()
Throttle that mysterious friend of ours