Δε βλέπω ανατροπές.....![]()
Αprilia Tuono
KTM Super Duke
Triumph Speed Triple
Ducati Streetfighter
Yamaha FZ1 Fazer
BMW K1300R
Kawasaki Z-1000
Honda CB1000R
Suzuki B-King
Buell XB
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Ηonda Honda και παλι Honda,lol,μπορει να αργησα αλλααααααααααα,κατοπιν ωριμου σκεψεως και παρα πολυ αντικειμενικα...(λεμε τωρα)Ηοnda.
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
:a12:
Ψηφισα Suzuki B-King γιατι ειναι το πιο δυνατο σε αλογα και ροπη σε σχεση με τα υπολοιπα τις κατηγοριας.
Ιπποδύναμη 185 ίπποι/9.500 σ.α.λ.
Ροπή 14,6 kgm/7.200 σ.α.λ.
Αν και δεν βλεπω μεσα ουτε Ducati Diavel αλλα ουτε Yamaha V-Max αλλα ουτε Harley Davidson V-Rod Muscle και αλλα πολλα που λειπουν![]()
Όντως δεν βλέπεις γιατί το poll ήταν για streetfighter και όχι για μηχανάκια με βάρος και μεταξόνιο εκχιονιστικού.Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1
Ψηφισα Suzuki B-King γιατι ειναι το πιο δυνατο σε αλογα και ροπη σε σχεση με τα υπολοιπα τις κατηγοριας.
Ιπποδύναμη 185 ίπποι/9.500 σ.α.λ.
Ροπή 14,6 kgm/7.200 σ.α.λ.
Αν και δεν βλεπω μεσα ουτε Ducati Diavel αλλα ουτε Yamaha V-Max αλλα ουτε Harley Davidson V-Rod Muscle και αλλα πολλα που λειπουν![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Όντως δεν βλέπεις γιατί το poll ήταν για streetfighter και όχι για μηχανάκια με βάρος και μεταξόνιο εκχιονιστικού.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δηλαδη το Ducati Diavel εχει τοση μεγαλη διαφορα σε βαρος και σε μακρος σε σχεση με το Ducati StreetFighter ή οποιοδηποτε αλλο τις λιστας?Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Όντως δεν βλέπεις γιατί το poll ήταν για streetfighter και όχι για μηχανάκια με βάρος και μεταξόνιο εκχιονιστικού.![]()
Ούτε το τουμπανοκαγκουρίσιο benelli TNT βάλατε. Αλλά σιγά μην το ψήφιζε κανείς έτσι που είναιάσχετα αν είναι καλύτερο από μερικά της λίστας.
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Ούτε το τουμπανοκαγκουρίσιο benelli TNT βάλατε. Αλλά σιγά μην το ψήφιζε κανείς έτσι που είναιάσχετα αν είναι καλύτερο από μερικά της λίστας.
προφανώς το έχεις κάνει αξιοπρεπή βόλτα για να το λες αυτό...
:a13:
Μπα θα'θελαΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
προφανώς το έχεις κάνει αξιοπρεπή βόλτα για να το λες αυτό...
:a13:, η μάλλον δεν θα'θελα έτσι όπως είναι
![]()
Καλύτερο ως προς αυτό που έχω στο μυαλό μου ως streetfighter εννοώ..
Ελπίζω να κάτσει μια βόλτα με το cb1000r σε λίγο καιρό, γιατί με έβαλε στην πρίζα κάποιος με μια πρότασή του.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
δηλαδή θεωρείς πιο όμορφο το CΒ από το Τnτ;Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Μπα θα'θελα, η μάλλον δεν θα'θελα έτσι όπως είναι
![]()
Καλύτερο ως προς αυτό που έχω στο μυαλό μου ως streetfighter εννοώ..
Ελπίζω να κάτσει μια βόλτα με το cb1000r σε λίγο καιρό, γιατί με έβαλε στην πρίζα κάποιος με μια πρότασή του.![]()
να μου έλεγες άσχημο το Sd θα καταλάβαινα (με δυσκολία) ,αλλά το Τnt για μενα παίζει να είναι το δεύτερο πιο όμορφο από το Streetfighter...
Παντος συμφωνώ για την παρατήρηση σου ,στο ότι δεν είναι στη λίστα,αλλά έτσι έπρεπε να μπει και το μόρινι κορσαρο...![]()
Ναι στο cb μαρέσει πολύ το φανάρι του, η πίσω ζάντα και τα πλαστικά σαν κεραυνός στο πλάι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δηλαδή θεωρείς πιο όμορφο το CΒ από το Τnτ;
να μου έλεγες άσχημο το Sd θα καταλάβαινα (με δυσκολία) ,αλλά το Τnt για μενα παίζει να είναι το δεύτερο πιο όμορφο από το Streetfighter...
Παντος συμφωνώ για την παρατήρηση σου ,στο ότι δεν είναι στη λίστα,αλλά έτσι έπρεπε να μπει και το μόρινι κορσαρο...![]()
Το super duke μ'άρέσει αρκετά το πόσο compact είναι και λιτό.
Ντάξει γενικά το φόρουμ έχει μια απέχθεια στην αισθητική των χόντα (βαρετά, δεν σε καυλώνουν, κτλ κτλ). Αλλά εμένα τα γυμνά της χόντα μ'αρέσουν ειδικά αυτό που έχω.
+1 για το morini.
edit: Για να συπληρώσω το σκεπτικό μου. Μ'αρέσει πιο πολύ το χόντα σαν μηχανάκι αλλά θεωρώ πιο πολύ streetfighter το benelli για αυτό που πρέπει να είναι ένα streetfighter.
Ετσι μπραβο φιλαρακι μονο καλα λογια για τα KTM γιατι ο συγκεκριμενος βγαζει και φαλτσετα αμα λαχει για την τιμη της μηχανης τουΑρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
Το super duke μ'άρέσει αρκετά το πόσο compact είναι και λιτό.
![]()
κοίτα ,ωραία γυμνα βγάζουν οι ιάπωνες ,αλλά δε τα λες streetfighter...
Είναι "λίγα" μπροστά στα ευρωπαϊκα...
Προσωπική άποψη πάντα...