Σελίδα 22 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 373

Θέμα: Επιχείρηση "Σφυροκόπημα" κατά παιδοφιλίας.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με την δημοσιοποιηση των ονοματων, ισως ειμαι και συμφωνος, δεν με νοιαζει..

απλως μου φαινετε για αλλη μια κινηση εντυπωσιασμου να την πω? δεν ξερω..

ας παρουμε μερικα σεναρια:

1) πες οτι δεν τους ηξερες ποτε,
    ποσες οι πιθανοτητες να γνωρισεις εναν απο αυτους, να ακουσεις το ονομα του, και να θυμασαι τα ονοματα.. καμμια

2) πες οτι τους ξερεις χωρις να ξερεις το επωνυνο τους, ακομα και να το ξερεις μπορεις να υποθεσεις οτι απλη συνωνυμια

3) αν εισαι γνωστος του, οκ δεν θα του ξαναμιλησεις.. αλλα και αυτος στα π@π@ρι@ του..
    οπως συνηθως γινετε με τους γνωστους..

με λιγα λογια θα χασει καποιους φιλους

καποιοι θα τον κραξουν

αυτος μπορει να λεει ΠΑΝΤΑ οτι ειναι ψεμματα, και μαλλον και οι καλοι του φιλοι/οικογενεια κλπ κλπ θα τον πιστευουν..

με λιγα λογια η δημοσιοποιηση των ονοματων ειναι μια π@π@ρια για να ικανοποιησει το κοινο αισθημα για μενα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα με την δημοσιοποιηση των ονοματων, ισως ειμαι και συμφωνος, δεν με νοιαζει..

απλως μου φαινετε για αλλη μια κινηση εντυπωσιασμου να την πω? δεν ξερω..

ας παρουμε μερικα σεναρια:

1) πες οτι δεν τους ηξερες ποτε,
    ποσες οι πιθανοτητες να γνωρισεις εναν απο αυτους, να ακουσεις το ονομα του, και να θυμασαι τα ονοματα.. καμμια

2) πες οτι τους ξερεις χωρις να ξερεις το επωνυνο τους, ακομα και να το ξερεις μπορεις να υποθεσεις οτι απλη συνωνυμια

3) αν εισαι γνωστος του, οκ δεν θα του ξαναμιλησεις.. αλλα και αυτος στα π@π@ρι@ του..
    οπως συνηθως γινετε με τους γνωστους..

με λιγα λογια θα χασει καποιους φιλους

καποιοι θα τον κραξουν

αυτος μπορει να λεει ΠΑΝΤΑ οτι ειναι ψεμματα, και μαλλον και οι καλοι του φιλοι/οικογενεια κλπ κλπ θα τον πιστευουν..

με λιγα λογια η δημοσιοποιηση των ονοματων ειναι μια π@π@ρια για να ικανοποιησει το κοινο αισθημα για μενα..
    Ξερω τους τρεις απο δαυτους.Οχι προσωπικα αλλα επαγγελματικα.Το τι εχουν ακουσει στη δουλεια δεν περιγραφεται.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Ξερω τους τρεις απο δαυτους.Οχι προσωπικα αλλα επαγγελματικα.Το τι εχουν ακουσει στη δουλεια δεν περιγραφεται.
    καλα, αφου εχουν καταδικαστει δεν απολυθηκαν?

ή τελικα δεν ειναι εγκλημα η κατοχη τετοιου υλικου?

και τι τελικα τι? μονο ακουσαν?

ουτε μια φαπα?

εδω μεσα ακουμε τοσες μερες οτι θα τους κανετε θα τους δειξετε

θα τους σταυρωσετε και δεν ξερω εγω τι αλλο..

υ.γ. δεν θυμαμαι αν εγραψες εσυ τετοια, αν οχι σε εξαιρω..απλα πες στους αλλους απο δω μεσα ποιος ειναι να τον βρουνε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλα, αφου εχουν καταδικαστει δεν απολυθηκαν?

ή τελικα δεν ειναι εγκλημα η κατοχη τετοιου υλικου?

και τι τελικα τι? μονο ακουσαν?

ουτε μια φαπα?

εδω μεσα ακουμε τοσες μερες οτι θα τους κανετε θα τους δειξετε

θα τους σταυρωσετε και δεν ξερω εγω τι αλλο..

υ.γ. δεν θυμαμαι αν εγραψες εσυ τετοια, αν οχι σε εξαιρω..απλα πες στους αλλους απο δω μεσα ποιος ειναι να τον βρουνε..
    Ο ενας εφυγε,ο αλλος ειναι συνταξιουχος κι ο τριτος ειναι υπο απολυση.Σε πληροφορω οτι θα ηταν πολυ καλυτερα να μη φευγανε απο τη δουλεια.
    Το να ακους τοσα πουστριλικια και να μην μπορεις να μιλησεις τελικα ισως ειναι πολυ καλη τιμωρια.
    Το νομο στα χερια μου δεν μπορω να τον παρω φιλαρακι.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Το να ακους τοσα πουστριλικια και να μην μπορεις να μιλησεις τελικα ισως ειναι πολυ καλη τιμωρια.

αυτο ειναι πολυ σχετικο

Το νομο στα χερια μου δεν μπορω να τον παρω φιλαρακι.
    επειδη και ολοι οι αλλοι "φονιαδες" υπερβολικοι "τιμωροι" που κυκλοφορουν
    το ιδιο θα λεγανε σε μια τετοια περιπτωση, ας αφησουν τους παιάνες για καθαρση του κοσμου, και τιμωριας..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

αυτο ειναι πολυ σχετικο

επειδη και ολοι οι αλλοι "φονιαδες" υπερβολικοι "τιμωροι" που κυκλοφορουν
    το ιδιο θα λεγανε σε μια τετοια περιπτωση, ας αφησουν τους παιάνες για καθαρση του κοσμου, και τιμωριας..
    Οντως ειναι σχετικο αλλα δεν μπορω να πω λεπτομερειες.
    Οτι πρεπει να τιμωρηθουν ειναι το μονο σιγουρο.Το ποια θα ειναι η "καλυτερη" τιμωρια για τα εγκληματα πουχουν κανει ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.

Οντως ειναι σχετικο αλλα δεν μπορω να πω λεπτομερειες.
    Οτι πρεπει να τιμωρηθουν ειναι το μονο σιγουρο.Το ποια θα ειναι η "καλυτερη" τιμωρια για τα εγκληματα πουχουν κανει ειναι ενα μεγαλο ερωτηματικο.
    δεν διαφωνω με σενα

ουτε "στην λεω" γιατι δεν τους τιμωρησες εσυ..

αυτα που γραφω

τα γραφω γιατι δεν αντεχω να ακουω υπερβολες (οχι απο σενα)
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν διαφωνω με σενα

ουτε "στην λεω" γιατι δεν τους τιμωρησες εσυ..

αυτα που γραφω

τα γραφω γιατι δεν αντεχω να ακουω υπερβολες (οχι απο σενα)
    Να σου πω.Εχω δυο παιδια.Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει καποιος να τα πειραξει.Αλλα αν γινει δεν θα αρκεστω σε καταρες.
    Συνηθως τα λογια κανουν περα τη δραση.

Να σου πω.Εχω δυο παιδια.Τρεμω στην ιδεα οτι μπορει καποιος να τα πειραξει.Αλλα αν γινει δεν θα αρκεστω σε καταρες.
    Συνηθως τα λογια κανουν περα τη δραση.
    μα δεν μιλαμε να τυχει σε μας.

ουτε καν για τα κτηνη που τα κανουν

διαβασαμε εδω μεσα υπερβολες και γιαυτους που εχουν στην κατοχη τους υλικο
    χωρις να εχουν κανει κατι..σαν τους τυπους στην δουλεια σου

εχω γραψει ηδη οτι ο πατερας του θυματος, ΟΦΕΙΛΕΙ να σκοτωσει τον δραστη
    και γω νομιζω το ιδιο θα κανα..
    για το κρατος δεν ξερω..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

διαβασαμε εδω μεσα υπερβολες και γιαυτους που εχουν στην κατοχη τους υλικο
    χωρις να εχουν κανει κατι..σαν τους τυπους στην δουλεια σου

Τα ονοματα που βλεπεις ειναι ατομα που διακινουν κ εχουν στην κατοχη τους.

Αυτος που εχει στην κατοχη του οντως δεν εχει κανει κατι.

Ας υποθεσουμε οτι καποιος κατεβασε ενα βιντεο απο περιεργεια.
    Ας υποθεσουμε ενα παιδι (απο αυτα που βλεπουν κ τσοντες ναι) το κατεβασε κατα λαθος κ το κρατησε στο σκληρο του.
    Τι θα κανουμε, θα το σκοτωσουμε ?

Εχω ενα βιντεο που δειχνει βασανισμο ζωων, αυτο που δειχνει το απεχθανομαι, αν ψαξεις στον δισκο μου ομως θα το βρεις, τι παει να πει αυτο, θα πρεπει να καταδικαστω για δολοφονια ζωων ?
    Μπορει να δειχνει βιασμο γυναικας, ειμαι βιαστης ? Θα γινω ?

Ο Gandalf μας ειπε οτι δεν εχει καμια διαφορα.
    Αυτος που κατεχει απλως ενα βιντεο ΔΕΝ ειναι εν δυναμει εγκληματιας, οπως κ να το δουμε.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
    Τα ονοματα που βλεπεις ειναι ατομα που διακινουν κ εχουν στην κατοχη τους.

Αυτος που εχει στην κατοχη του οντως δεν εχει κανει κατι.

Ας υποθεσουμε οτι καποιος κατεβασε ενα βιντεο απο περιεργεια.
    Ας υποθεσουμε ενα παιδι (απο αυτα που βλεπουν κ τσοντες ναι) το κατεβασε κατα λαθος κ το κρατησε στο σκληρο του.
    Τι θα κανουμε, θα το σκοτωσουμε ?

Εχω ενα βιντεο που δειχνει βασανισμο ζωων, αυτο που δειχνει το απεχθανομαι, αν ψαξεις στον δισκο μου ομως θα το βρεις, τι παει να πει αυτο, θα πρεπει να καταδικαστω για δολοφονια ζωων ?
    Μπορει να δειχνει βιασμο γυναικας, ειμαι βιαστης ? Θα γινω ?

Ο Gandalf μας ειπε οτι δεν εχει καμια διαφορα.
    Αυτος που κατεχει απλως ενα βιντεο ΔΕΝ ειναι εν δυναμει εγκληματιας, οπως κ να το δουμε.
    δεν μιλαμε για 1-2 βιντεο.αυτιο στην λιστα εχουν ΠΟΛΥ υλικο
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Απέφευγα να μπω καν στο θέμα , γιατί δεν αντέχω ούτε την συζήτηση για τέτοιο θέμα.
    Τελικά σας διάβασα τώρα.
    Λοιπόν,

Συμφωνώ. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ασθενείς και να φταίει η κοινωνία.
    Όμως.
    Είμαι πατέρας. Τέλος. Τώρα πρέπει να με καταλάβετε κι εσείς. Μία τρίχα από τα μαλλιά του παιδιού μου να πείραζε κάποιος, και τότε ας πείτε κι εμένα άρρωστο αν θέλετε.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
    Απέφευγα να μπω καν στο θέμα , γιατί δεν αντέχω ούτε την συζήτηση για τέτοιο θέμα.
    Τελικά σας διάβασα τώρα.
    Λοιπόν,

Συμφωνώ. Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ασθενείς και να φταίει η κοινωνία.
    Όμως.
    Είμαι πατέρας. Τέλος. Τώρα πρέπει να με καταλάβετε κι εσείς. Μία τρίχα από τα μαλλιά του παιδιού μου να πείραζε κάποιος, και τότε ας πείτε κι εμένα άρρωστο αν θέλετε.

+

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Hornet_08 ... το είπα και το υποστηρίζω καθώς αυτά που έχω δεί με κάνουν να το πιστεύω. Εσύ με ποιά σκέψη λες οτι δεν θα το κάνουν;

Όσον αφορά το υλικό , δεν μιλάμε για 1-2 ταινίες flv ή κάποια φωτό που δεν είναι κιόλας αποθηκευμένες αλλά βρίσκονται σε κάποιο "προσωρινό" χώρο του δίσκου. Μιλάμε για 100-200 μέχρι και 45.000 ηλεκτρονικά αρχεία που σε σοκάρουν ακόμα και αν ξέρεις οτι θα τα βρείς μάλλον εκεί.

Για το θέμα τιμωρίας ... είπα πριν.. το ξαναλέω και τώρα. Ισόβια άνευ αναστολής και δικαιώματος έφεσης μετά την τελεσιδικία. Εκεί να σαπίζουν σε τέσσερα ντουβάρια ανάμεσα και να μην μπορούν κιόλας να έχουν πρόσβαση σε αυτό που τους έφερε εκεί. Πολύ πιο μαρτυρικό απο το να τους σκοτώσεις με μιας.

Αυτά όσον αφορά την κοινωνία.. γιατί ώς πατέρας... και σε διαπίστωση οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο.. σφαίρα, τεμμάχισμα και ψάξτε βρείτε τον. Και αν σε κάποιους ακούγονται υπερβολικά ή δεν ξέρω τι άλλο, ας ρίξουν μια ματιά στο youtube που είναι γεμάτο απο τέτοια βίντεο με ιστορίες ανθρώπων που καθάριζαν εν ψυχρώ, μέσα στο δικαστήριο κιόλας, βιαστές ενήλικων παιδιών τους... πόσο μάλλον ανηλίκων. Αν θολώσει το μάτι... δεν υπάρχει λογική, ούτε επιχειρήματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Να γελάσετε και λίγο ...

Cartman joins NAMBLA

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF