Σελίδα 22 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 535

Θέμα: VStrom SERVICE (και κοστολόγιο...)

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
    Λοιπόν...

Επέστρεψα από το Ηράκλειο με 245? ελαφρύτερος(!)

Να κάνω μία σύντομη ανασκόπηση:
    1) Κάλεσα για το τηλεφωνικό ραντεβού και παράλληλα ζήτησα μία τιμή για το συνολικό κοστολόγιο
    V4Vstrom:"Πόσο περίπου θα μου στοιχίσει?"

Τριανταφυλλίδης:"Τι μοντέλο είναι? κ πόσα Km έχει"

V:"V-Strom 650 με 12.000Km"

T:"Χμ... περίπου 120?"

V:" !!!! Μόνο?"

Τ: "Αα μισό λεπτό.. είναι το ABS έτσι?

V:"Ναί"

T: "Έκανα λάθος, έχει 4 μπουζί αυτό και παίρνει και περισσότερο λάδι... 170?"

Τ: " Εάν θες και αλλαγή φίλτρου αέρα κανένα 30άρι ακόμα"

Τελικά έκανα το service και επέλεξα της MOTUL τα ημισυνθετικά 15-50. Επίσης με "έψησε" να βάλω ένα φίλτρο που συστήνουν αυτοί της DNA το οποίο δεν το αλλάζεις ποτέ, έχεις καλύτερη απόδοση, και άλλες :a31: ...

Μόλις παρέλαβα την μηχανή την έβαλα μπροστά και έκανε ένα θόρυβο σαν DIESEL mercedes του 80!!

V: " Καλά γιατι κάνει παράξενο θόρυβο?

Τ: " Δεν ακούω κανένα παράξενο θόρυβο"

V: "Και τι είναι αυτός ο ήχος που ακούγεται??"

T: "Ααα με το νέο φίλτρο θα έχεις επιπλέον θόρυβο, επιπλέον για τα πρώτα χιλιόμετρα δεν θα έχεις καλή απόδοση μέχρι να πάρει αέρα το φίλτρο"

Τώρα η μηχανή κάνει σαν τρακτέρ και δεν έχω δει κάποια ΦΟΒΕΡΗ διαφορά... Έιναι φυσιολογικός τέτοιος θόρυβος?????

ααα και μην το ξεχάσω, ούτε κουβέντα για απόδειξη όταν τα τσέπωσε

V: " Θα μου κόψεις μία απόδειξη να την βάλω στην εφορία??"

T: " Χμ.. εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά θα σου κόψω διάφορα ανταλλακτικά"

Πράγματι μετά από 20 λεπτά περίπου μου έκοψε κάτι άσχετα: δεξί φλάς, καπάκια, κλπ. στο σύνολο της τιμής.. και παροχή υπηρεσιών: 12?....

Κανονικό δούλεμα δηλαδή και μείον 245?... ευτυχώς τελειώνει η εγγυήση τον Αυγουστο και θα την πηγαίνω σε μη εξουσιοδοτημένο να τελειώνουμε.

Περισσότερο εκνευρισμένος είμαι με τον εαυτό μου που δεν του είπα τίποτα γιατί τηλεφωνικώς μου είχε πει 170 και μετά ανέβηκε στα 245 απλά με την αλλαγή του super-duper DNA φίλτρου??
    Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ΔΕΝ μου έκανε ρύθμιση στις βαλβίδες (τον ρώτησα δύο φορές αν χρειάζεται και μου είπε στις 24.000) Δηλαδή με ρύθμιση στις βαλβίδες πόσο θα μου έπαιρνε?????

245?

α)Motul 15-50 Ημισυνθετικά

β)4 Μπουζί

γ) Φίλτρο λαδιού

δ)Φίλτρο DNA

ε) Και πολύ μπλα μπλά

:a57:

Άγνωστο

Καλό servis.
    [/B][/QUOTE] τι μ@λ@κιες ειναι αυτες ρε παιδιαααα,, ας ξηπνησουμεεεε,, ακου παραπανω λαδι παιρνει το μοντελο με το αβς,,φιλε βεστρομα βαλε μια ταξη,η κατεβα κρητη να καψουμε τους μ@στορ@ντζες,,η μηχανη θελει μονο λαδια φιλτρα,, και μπουζια αλαγμα,, οταν πρεπει,,, τα υπολοιπα ειναι του κ@λ@υ τα νιαμερα,,,βρηκαμε την αγελαδα,και την αρμεγουμε πικνα συχνα,,,και αυτο το μπλα μπλα μου εχει σπασει τα νευρα,,ολοι οι μ@στορ@ντζες τα ξερουν ολα,,

+1000000000000 Nικολα.
    Tpap, το πιθανοτερο ειναι το στορυ που ειπες να ηταν παραμυθακι του μαστορα, στον καινουριο πελατη φιλο σου. Γιατι την πηγε εκει; Για ελεγχο για σερβις;
    Εχω μαθει οτι οταν κολοτριβεσε πολυ με τους μαστορους, σε τρωη ο κολος σου να στα παρουν. Θελει λιγα λογια και σταρατα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    +1000000000000 Nικολα.
    Tpap, το πιθανοτερο ειναι το στορυ που ειπες να ηταν παραμυθακι του μαστορα, στον καινουριο πελατη φιλο σου. Γιατι την πηγε εκει; Για ελεγχο για σερβις;
    Εχω μαθει οτι οταν κολοτριβεσε πολυ με τους μαστορους, σε τρωη ο κολος σου να στα παρουν. Θελει λιγα λογια και σταρατα.
    και οχι γλυψιματα και να το παιζεις καλο παιδι,και τα ματακια 14ααααααα

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    το έγραψα και αλλού, ο κολλητός μου πήρε ένα στρωματάκι 650 πριν από λίγες μέρες εν όψη γύρου πελλοπονήσου το καλοκαιράκι...

το μηχανάκι είναι μτχ δείχνει καλοδουλεμένο/προσεγμένο/συντηρημένο...με 25.000χλμ όμως (και με καρίνα).

το πήρε εχθές από σέρβις και ήθελαν ρύθμιση όλες οι βαλβίδες...αν θυμάμαι καλώς μου είπε ότι οι του πίσω κυλίνδρου βρέθηκαν σε οριακές τιμές διακένου.

ενημερωτικά...
    φιλε τραπ νασαι καλα για την ενημερωση,,μηπως ξερεις και το δελτιο καιρου για τους αγροτες?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα συμφωνήσω τελικά με αυτήν την άποψη, έτσι θέλει μάλλον. Παραδέχομαι ότι έχω μερίδιο ευθύνης σε αυτό - μ@λακίστηκα άγρια στην τελική. Όλοι την έχουν δει μαστοράντζες τελικά. Όμως είναι και στον άνθρωπο να μην έχει την πουστι@ μέσα του ρε παιδί μου.. σε μένα, στην δουλεία μου, αν έρθει κάποιος να του επισκευάσω τον Η/Υ δεν θα του βάλω μέσα ότι σαβούρα βρώ και όυτε θα τον φουμάρω στην παπαρολογία και ούτε θα του πιάσω τον κώλο και ας είναι άσχετος. Απλά έχει χαλάσει η πιάτσα με τους μαστοράντζες και πάνε να βγάλουν φράγκα από την δική μας αμέλεια ή έστω πείτε το, αφέλεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    και οχι γλυψιματα και να το παιζεις καλο παιδι,και τα ματακια 14ααααααα

Παλαιό μέλος
    Θα συμφωνήσω τελικά με αυτήν την άποψη, έτσι θέλει μάλλον. Παραδέχομαι ότι έχω μερίδιο ευθύνης σε αυτό - μ@λακίστηκα άγρια στην τελική. Όλοι την έχουν δει μαστοράντζες τελικά. Όμως είναι και στον άνθρωπο να μην έχει την πουστι@ μέσα του ρε παιδί μου.. σε μένα, στην δουλεία μου, αν έρθει κάποιος να του επισκευάσω τον Η/Υ δεν θα του βάλω μέσα ότι σαβούρα βρώ και όυτε θα τον φουμάρω στην παπαρολογία και ούτε θα του πιάσω τον κώλο και ας είναι άσχετος. Απλά έχει χαλάσει η πιάτσα με τους μαστοράντζες και πάνε να βγάλουν φράγκα από την δική μας αμέλεια ή έστω πείτε το, αφέλεια...
    ενα θα πω,επειδη ειναι πολυ εμπορικο μοντελο το μηχανακι εχω ακουσει, δει, και παθει, τα απιστευτα γι αυτο,απο τους μ@στορ@ντζες,τους κανω την ερωτηση κι ενω ξερω ακριβως την απαντηση,μας ριχνουν παιδια δουλεμα που παει των πενηντα,,ψεματα ,δουλεμα, κλεψια ,κι αλιμονο σε εκεινον που δεν εχει ψαχτει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    ρε παιδια αφου τα ξερετε ολα γιατι δεν το κανετε μονοι σας το service ,οχι τιποτα για ειστε πιο ασφαλεις
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

H εισαι λαμογιο μηχανικος, η τα εχεις χωσει κοροιδιστικα και ντρεπεσε να το πεις.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nik7119
    φιλε τραπ νασαι καλα για την ενημερωση,,μηπως ξερεις και το δελτιο καιρου για τους αγροτες?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπράβο παλικάρι μου.
    Τελικά, τους αφήνετε πίσω τους αφρικάνους και τους μπεμβεδάκιες.

@βεστρομα: ο κολλητος είναι πωλητής μοτοσυκλετών -δεν είναι άσχετος- και ήταν όλη την μέρα δίπλα στον μάστορα με καφεδάκι και κουβέντα. Ο μάστορας δεν φτιάχνει στρώματα αλλά τον εξυπηρέτησε γιατί εκτός του ότι είναι φίλοι -και συνεργάτες χρόνια- έχει και ο ίδιος ένα 650.

η τελευταία φορά που εξηγω πράγματα που ΔΕΝ χρήζουν εξήγησης...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Μπράβο παλικάρι μου.
    Τελικά, τους αφήνετε πίσω τους αφρικάνους και τους μπεμβεδάκιες.

@βεστρομα: ο κολλητος είναι πωλητής μοτοσυκλετών -δεν είναι άσχετος- και ήταν όλη την μέρα δίπλα στον μάστορα με καφεδάκι και κουβέντα. Ο μάστορας δεν φτιάχνει στρώματα αλλά τον εξυπηρέτησε γιατί εκτός του ότι είναι φίλοι -και συνεργάτες χρόνια- έχει και ο ίδιος ένα 650.

η τελευταία φορά που εξηγω πράγματα που ΔΕΝ χρήζουν εξήγησης...
    παντα εξηπιρετικος και κατατοπιστηκοτατος ο φιλος μου ο τραπ,ευγε νασαι καλα,αλα παιδια προσεξτε μια φορα θα τα λεει, οχι δευτερη, αλλα μια και μουζωμενη,νιωθουμε υποχρεωση που μοιραζεσαι τις γνωσεις σου μαζι μας,γι αυτο περασε απο το λογιστιριο να πληρωθεις,να παρεις και μια ντενεκα λαδι,αφησε μας το τηλ σου,και οταν σε ξαναχρειαστουμε θα σε ειδοπιοησουμε,φιλια.ΥΓ πλακα κανω μην παρεξιγιεσαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    δεν καταλαβα το σκεπτικο σου!!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    πέρισυ το καλοκαίρι πήγα το freewind (προηγούμενη μηχανή) για ένα γενικό σέρβις σε ένα "μάστορα¨που μου σύστησε ένας φίλος κακή του ώρα.Για να μη τα πολυλογώ ζήτησα να μου αλλάξει και φίλτρο αέρα που δεν άλλαξε και εγώ ο μαλάκας το κατάλαβα μετά από μια εβδομάδα που άνοιξα να δω αν μου έβαλε μαμά ή κάνα αφτερμάρκετ και βρήκα το μαμά το μπιχλιάρικο που είχα, του είπα να μου αλλάξει μπουζί και μου έβαλε και ακριβά μπουζί (γύρω στα 12ευρώ το ένα) και μετά του ζήτησα τα προηγούμενα και δεν τα έβρισκε πουθενά...--> μάλλον δεν άλλαξε ούτε μπουζί.
    και φίλτρο-λάδια που τα άλλαξε και αν δεν ζητούσα δεν θα μου έδινε το υπόλοιπο 600ml του 3ου λίτρου. Του είπα να δει το καρμπυρατέρ μήπως ήθελε καθάρισμα και χρέωσε κάτι ευρά που απλά το φύσηξε.Μου πήρε και μπόλικα λεφτά που δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα (γύρω 150) έκανα μεταβολή και αν με ξαναδεί να με χέσει, φυσικά με το ανάλογο ύφος.

Την τρίτη πάω το στρόμι για το 1ο των 1000χλμ στον Ράκκα, φαίνεται επιστήμονας..για να δούμε!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Τελικά έκανα το service και επέλεξα της MOTUL τα ημισυνθετικά 15-50. Επίσης με "έψησε" να βάλω ένα φίλτρο που συστήνουν αυτοί της DNA το οποίο δεν το αλλάζεις ποτέ, έχεις καλύτερη απόδοση, και άλλες :a31: ...

Μόλις παρέλαβα την μηχανή την έβαλα μπροστά και έκανε ένα θόρυβο σαν DIESEL mercedes του 80!!

V: " Καλά γιατι κάνει παράξενο θόρυβο?

Τ: " Δεν ακούω κανένα παράξενο θόρυβο"

V: "Και τι είναι αυτός ο ήχος που ακούγεται??"

T: "Ααα με το νέο φίλτρο θα έχεις επιπλέον θόρυβο, επιπλέον για τα πρώτα χιλιόμετρα δεν θα έχεις καλή απόδοση μέχρι να πάρει αέρα το φίλτρο"

Τώρα η μηχανή κάνει σαν τρακτέρ και δεν έχω δει κάποια ΦΟΒΕΡΗ διαφορά... Έιναι φυσιολογικός τέτοιος θόρυβος?????

Για όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του τρακτερωτού ήχου μετά την αλλαγή φίλτρου, συνεχίζεται εδώ:

http://moto.gr/forums/showthread.php...5&pagenumber=2

Για όσους ενδιαφέρονται για την εξέλιξη του τρακτερωτού ήχου μετά την αλλαγή φίλτρου, συνεχίζεται εδώ:

http://moto.gr/forums/showthread.php...5&pagenumber=2

Λοιπόν το πόρισμα βγήκε:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!

Διαβάστε το POST να φρίξετε!!! ΕΛΕΟΣ ποιά με αυτούς τους "μαστόρους"!!! ΜΑΥΡΟ!!!!

http://moto.gr/forums/showthread.php...49#post1187949

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν το πόρισμα βγήκε:

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!

Διαβάστε το POST να φρίξετε!!! ΕΛΕΟΣ ποιά με αυτούς τους "μαστόρους"!!! ΜΑΥΡΟ!!!!

http://moto.gr/forums/showthread.php...49#post1187949
    αααααπιστευτο,φιλε και πατριωτη,,τι να πωωωωωωω ελεεεεεεοςςςςς,

Παρόμοια θέματα

1. vstrom στρωσιμο και βολτα
    από cosini στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/06/2009, 20:08
  2. πρωτο service και πρωτα αξεσουαρ
    από table920 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2008, 23:59
  3. Service και radio arvyla