[/B][/QUOTE] τι μ@λ@κιες ειναι αυτες ρε παιδιαααα,, ας ξηπνησουμεεεε,, ακου παραπανω λαδι παιρνει το μοντελο με το αβς,,φιλε βεστρομα βαλε μια ταξη,η κατεβα κρητη να καψουμε τους μ@στορ@ντζες,,η μηχανη θελει μονο λαδια φιλτρα,, και μπουζια αλαγμα,, οταν πρεπει,,, τα υπολοιπα ειναι του κ@λ@υ τα νιαμερα,,,βρηκαμε την αγελαδα,και την αρμεγουμε πικνα συχνα,,,και αυτο το μπλα μπλα μου εχει σπασει τα νευρα,,ολοι οι μ@στορ@ντζες τα ξερουν ολα,,Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
Λοιπόν...
Επέστρεψα από το Ηράκλειο με 245? ελαφρύτερος(!)
Να κάνω μία σύντομη ανασκόπηση:
1) Κάλεσα για το τηλεφωνικό ραντεβού και παράλληλα ζήτησα μία τιμή για το συνολικό κοστολόγιο
V4Vstrom:"Πόσο περίπου θα μου στοιχίσει?"
Τριανταφυλλίδης:"Τι μοντέλο είναι? κ πόσα Km έχει"
V:"V-Strom 650 με 12.000Km"
T:"Χμ... περίπου 120?"
V:"![]()
![]()
!!!! Μόνο?"
Τ: "Αα μισό λεπτό.. είναι το ABS έτσι?
V:"Ναί"
T: "Έκανα λάθος, έχει 4 μπουζί αυτό και παίρνει και περισσότερο λάδι... 170?"
Τ: " Εάν θες και αλλαγή φίλτρου αέρα κανένα 30άρι ακόμα"
Τελικά έκανα το service και επέλεξα της MOTUL τα ημισυνθετικά 15-50. Επίσης με "έψησε" να βάλω ένα φίλτρο που συστήνουν αυτοί της DNA το οποίο δεν το αλλάζεις ποτέ, έχεις καλύτερη απόδοση, και άλλες :a31: ...
Μόλις παρέλαβα την μηχανή την έβαλα μπροστά και έκανε ένα θόρυβο σαν DIESEL mercedes του 80!!
V: " Καλά γιατι κάνει παράξενο θόρυβο?
Τ: " Δεν ακούω κανένα παράξενο θόρυβο"
V: "Και τι είναι αυτός ο ήχος που ακούγεται??"
T: "Ααα με το νέο φίλτρο θα έχεις επιπλέον θόρυβο, επιπλέον για τα πρώτα χιλιόμετρα δεν θα έχεις καλή απόδοση μέχρι να πάρει αέρα το φίλτρο"
Τώρα η μηχανή κάνει σαν τρακτέρ και δεν έχω δει κάποια ΦΟΒΕΡΗ διαφορά... Έιναι φυσιολογικός τέτοιος θόρυβος?????
ααα και μην το ξεχάσω, ούτε κουβέντα για απόδειξη όταν τα τσέπωσε
V: " Θα μου κόψεις μία απόδειξη να την βάλω στην εφορία??"
T: " Χμ.. εγώ δεν έχω πρόβλημα απλά θα σου κόψω διάφορα ανταλλακτικά"
Πράγματι μετά από 20 λεπτά περίπου μου έκοψε κάτι άσχετα: δεξί φλάς, καπάκια, κλπ. στο σύνολο της τιμής.. και παροχή υπηρεσιών: 12?....
Κανονικό δούλεμα δηλαδή και μείον 245?... ευτυχώς τελειώνει η εγγυήση τον Αυγουστο και θα την πηγαίνω σε μη εξουσιοδοτημένο να τελειώνουμε.
Περισσότερο εκνευρισμένος είμαι με τον εαυτό μου που δεν του είπα τίποτα γιατί τηλεφωνικώς μου είχε πει 170 και μετά ανέβηκε στα 245 απλά με την αλλαγή του super-duper DNA φίλτρου??
Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι ΔΕΝ μου έκανε ρύθμιση στις βαλβίδες (τον ρώτησα δύο φορές αν χρειάζεται και μου είπε στις 24.000) Δηλαδή με ρύθμιση στις βαλβίδες πόσο θα μου έπαιρνε?????
245?
α)Motul 15-50 Ημισυνθετικά
β)4 Μπουζί
γ) Φίλτρο λαδιού
δ)Φίλτρο DNA
ε) Και πολύ μπλα μπλά
:a57:
Άγνωστο
Καλό servis.![]()
![]()
![]()
![]()