Σελίδα 22 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 357

Θέμα: So It Begins... (ανακατασκευή XT 600Z TENERE 1983)

(απο το στοκ)

στραβωσα το λαμακι στην κλιση που ηθελα να εχει η πινακιδα και το τρυπησα στα σημεια που θα περνανε οι βιδες του κωλοφαναρου
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 23022012097.jpg‎  
    Τελευταία τροποποίηση από antenere; 28/03/2012 στις 13:18.

(απο το στοκ)

εδω..
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 23022012098.jpg‎  

so it begins

σημαδεμα -κοψημο -και τελικο μεγεθος
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 23022012100.jpg‎   23022012101.jpg‎   23022012103.jpg‎  

so it begins

γυαλισα τα ακρα γιατι ηταν σαν ξυραφι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 23022012104.jpg‎  

so it begins

μετα ειδα οτι θα ειχα προβλημα με τα καλωδια του κωλοφαναρου.σημαδεμα και κοψιμο παλι
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 23022012105.jpg‎   23022012106.jpg‎  

so it begins

ετσι φτασαμε σε αυτο το σημειο
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων 06032012128.jpg‎  

so it begins

επειδη το εχω προχωρησει θα ανεβασω και αλλες φωτο και μπορει να ειναι λιγο μπερδεμενες.υπομονη ...εχει ακομη αρκετη δουλεια.επεισης δοκιμασα τη γκαζιερα και ειδα οτι το καρμπυρατερ (το δευτερο)κολαει και πρεπει να το ξαναβγαλω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Φίλε μία συμβουλή, και αν θες άκουσέ την. Ξαναβάλε την πινακίδα εκεί που ήταν, με τον τρόπο που ήταν, ή βρες κάπου αλλού να την βάλεις. Και η δική μου πινακίδα ήταν βιδωμένη σε γαλβανιζέ λαμάκι, ακριβώς όπως και η δική σου, και από τους κραδασμούς κόπηκε χωρίς να το καταλάβω, και με έπιασαν ΔΙΑΣ και έχασα 2 ώρες στο τμήμα της Παλλήνης μέχρι να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Απλά το λαμάκι γαλβανιζέ δεν θα αντέξει στις δονήσεις του τενερέ. Και σου το λέω επειδή έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το δικό σου.
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kotselakos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από antenere Προβολή μηνύματος
    ...και ειδα οτι το καρμπυρατερ (το δευτερο)κολαει και πρεπει να το ξαναβγαλω
    Ε καλά τώρα... Στο πρόγραμμα είναι αυτά, είμαι σίγουρος ότι θα το φτιάξεις και αυτό

Σχετικά με το λαμάκι στήριξης της πινακίδας, έχω την αίσθηση ότι πρέπει να πας σε κάτι πιο στιβαρό. Μπορεί και να κάνω λάθος αλλά στις φωτο φαίνεται αρκετά λεπτό.
    Κωστής

παιδια δεν ειναι λεπτο.αλλα οπως και ναχει θα εχω το νου μου ειδικα στην αρχη.τωρα αν βρειτε καμια πινακιδα στο δρομο...στειλτε μου κανενα πμ...χαχαχα

drowvarius

σου εστειλα τα manual.με την πινακιδα θα το ξαναδω...thanks anyway

Παλαιό μέλος Το avatar του/της drowvarius
    Το είδα. Σε ευχαριστώ πολυ φιλαράκι μου. Ξανακοίταξέ το πάντως με την πινακίδα. Εγώ δεν το κατάλαβα πότε και που την έχασα, και όπως έφυγε η πινακίδα μου έσπασε και τα πίσω φώτα. Πάλι καλά που δεν με πήγαν πισθάγκωνα οι ΔΙΑΣ. Και επίσης, σε όσες βίδες μπορείς βάλε βίδες με ασφάλεια, γιατί θα τις δεις να ξεβιδώνονται και να τις χάνεις. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη βίδες με ασφάλεια και είμαι με ένα κατσαβίδι ή ένα άλεν συνέχεια στο χέρι!!!
    How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?

Πάντα όρθιοι αδέρφια.

με παξιμαδια ασφαλειας κανεις δουλεια η με locktite.επισης εχω δει να βαζουν ενα μικρο συρματοσχοινο που κραταει την πινακιδα αν κοπει η βαση.

i am back....

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    καλως μα βρηκες!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF