στραβωσα το λαμακι στην κλιση που ηθελα να εχει η πινακιδα και το τρυπησα στα σημεια που θα περνανε οι βιδες του κωλοφαναρου
στραβωσα το λαμακι στην κλιση που ηθελα να εχει η πινακιδα και το τρυπησα στα σημεια που θα περνανε οι βιδες του κωλοφαναρου
Τελευταία τροποποίηση από antenere; 28/03/2012 στις 13:18.
εδω..
σημαδεμα -κοψημο -και τελικο μεγεθος
γυαλισα τα ακρα γιατι ηταν σαν ξυραφι
μετα ειδα οτι θα ειχα προβλημα με τα καλωδια του κωλοφαναρου.σημαδεμα και κοψιμο παλι![]()
ετσι φτασαμε σε αυτο το σημειο
επειδη το εχω προχωρησει θα ανεβασω και αλλες φωτο και μπορει να ειναι λιγο μπερδεμενες.υπομονη ...εχει ακομη αρκετη δουλεια.επεισης δοκιμασα τη γκαζιερα και ειδα οτι το καρμπυρατερ (το δευτερο)κολαει και πρεπει να το ξαναβγαλω![]()
Φίλε μία συμβουλή, και αν θες άκουσέ την. Ξαναβάλε την πινακίδα εκεί που ήταν, με τον τρόπο που ήταν, ή βρες κάπου αλλού να την βάλεις. Και η δική μου πινακίδα ήταν βιδωμένη σε γαλβανιζέ λαμάκι, ακριβώς όπως και η δική σου, και από τους κραδασμούς κόπηκε χωρίς να το καταλάβω, και με έπιασαν ΔΙΑΣ και έχασα 2 ώρες στο τμήμα της Παλλήνης μέχρι να γίνει εξακρίβωση στοιχείων. Απλά το λαμάκι γαλβανιζέ δεν θα αντέξει στις δονήσεις του τενερέ. Και σου το λέω επειδή έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο μοντέλο με το δικό σου.
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
παιδια δεν ειναι λεπτο.αλλα οπως και ναχει θα εχω το νου μου ειδικα στην αρχη.τωρα αν βρειτε καμια πινακιδα στο δρομο...στειλτε μου κανενα πμ...χαχαχα
drowvarius
σου εστειλα τα manual.με την πινακιδα θα το ξαναδω...thanks anyway
Το είδα. Σε ευχαριστώ πολυ φιλαράκι μου. Ξανακοίταξέ το πάντως με την πινακίδα. Εγώ δεν το κατάλαβα πότε και που την έχασα, και όπως έφυγε η πινακίδα μου έσπασε και τα πίσω φώτα. Πάλι καλά που δεν με πήγαν πισθάγκωνα οι ΔΙΑΣ. Και επίσης, σε όσες βίδες μπορείς βάλε βίδες με ασφάλεια, γιατί θα τις δεις να ξεβιδώνονται και να τις χάνεις. Εγώ δεν έχω βάλει ακόμη βίδες με ασφάλεια και είμαι με ένα κατσαβίδι ή ένα άλεν συνέχεια στο χέρι!!!
How do you shoot the Devil in the back? What if you miss?
Πάντα όρθιοι αδέρφια.
με παξιμαδια ασφαλειας κανεις δουλεια η με locktite.επισης εχω δει να βαζουν ενα μικρο συρματοσχοινο που κραταει την πινακιδα αν κοπει η βαση.
i am back....