Σελίδα 22 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 392

Θέμα: Πορεία 15/12/10 ξύλο στον Χατζηδάκη !!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Φαντάσου πόσα θα μας χρέωνε αν είχε και μαλλιά.

Εγώ πάντως με 700 Ευρώ κάνω πλήρες σερβις σε μια-μια τρίχα χωριστά.:rotflmao:

Αυτό που δεν έχουμε ακούσει ακόμα από κανέναν, είναι πώς διάολο θα έρθει αυτή η ανάπτυξη.
    Εγώ έχω ακούσει πρόταση από τον καθηγητή κ.Βαρουφάκη την οποία συνυπογράφουν πολλοί οικονομολόγοι παγκοσμίως...Φυσικά με καλύπτει πλήρως,πανευρωπαϊκο το πρόβλημα,πανευρωπαϊκή και η λύση.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=4083

Με το δημόσιο να στραγγίζει τα εισοδήματα,περικοπές/φόροι/κλπ και κατ'επέκταση την αγορά,με 150% χρέος επί του ΑΕΠ και τόκο 5.5% στα χρήματα του ΔΝΤ δεν υπάρχει περίπτωση ανάπτυξης.Πραγματικής τουλάχιστον η οποία να φαίνεται και στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και των Ευρωπαίων.Εκτός αν ανάπτυξη βαφτίσουμε το τι γίνεται στην ΔΝΤ-Γουατεμάλα..

<<ΤΟ Δ.Ν.Τ. βρίσκεται στη Γουατεμάλα από το 1984. Τα τελευταία εφτά χρόνια η χώρα εμφανίζει εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη που θα ζήλευαν πολλά ανεπτυγμένα κράτη. Ο μέσος όρος αγγίζει το 4%! Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το 1 στα 2 παιδιά κάτω των 5 ετών πεθαίνουν από την πείνα και τον υποσιτισμό. Ένα ντοκιμαντέρ συγκλονιστικών αντιφάσεων, όπου τα υπέροχα οικονομικά στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ζωή.>>

http://www.exandasdocumentaries.com/...macroeconomics

ΔΝΤ έχει και η Τουρκία από το '90 και είναι και στους G20

(20 πιό ανεπτυγμένα κράτη στον κόσμο)

δεν βλέπω να τους χάλασε και πολύ
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakis1098

και η Κίνα εκεί είναι so what?

θες να πας να ζήσεις στην Κίνα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    και η Κίνα εκεί είναι so what?

θες να πας να ζήσεις στην Κίνα?

στο Hong Kong εύκολα
    αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.

«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
    Θίοντορ Ρούσβελτ

«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
    Ισοκράτης

Πολύ απλά τα βλέπεις τα πράγματα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    στο Hong Kong εύκολα
    οοοοχι παιχταρα μου περίμενε...οπουδήποτε στη Κίνα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εγώ έχω ακούσει πρόταση από τον καθηγητή κ.Βαρουφάκη την οποία συνυπογράφουν πολλοί οικονομολόγοι παγκοσμίως...Φυσικά με καλύπτει πλήρως,πανευρωπαϊκο το πρόβλημα,πανευρωπαϊκή και η λύση.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=4083
    Φίλε μου, ωραίο κείμενο. Όταν διαβάζω τέτοια κείμενα από καθηγητές πανεπιστημίων, αναρρωτιέμαι πως είναι δυνατόν οι εκάστοτε άρχοντες να έχουν για συμβούλους ανθρώπους όπως ο Τομάσο Σκιόπα που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των κερδοσκόπων και μόνον, αντί να έχουν για συμβούλους τους αυτούς τους ανθρώπους. Όταν, όμως, έλεγα ότι δεν έχουμε ακούσει κάποια πρόταση για ανάπτυξη, δεν εννοούσα αυτό ακριβώς. Εννοούσα επίσημη πρόταση και πλάνο από την κυβέρνηση, το οποίο θα λέει τους τρόπους και το χρονικό περιθώριο ανάπτυξης. Τέτοια κείμενα υπάρχουν πολλά, αλλά είναι γραμμένα από ανθρώπους, τους οποίου οι υπουργοί και οι βΟλευτές τους γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια.

Στο δια ταύτα. Όπως κατάλαβες και εσύ διαβάζοντάς το, ο συγκεκριμένος επικεντρώνεται κυρίως στο τι θα μπορούσε να έχει γίνει και όχι στο τι μπορεί να γίνει τώρα. Όμορφα και ωραία αυτά που γράφει, αλλά θέλω να σε ρωτήσω το εξής. Υπάρχει περίπτωση να αφήσει η USA να συμβεί τίποτα από όλα αυτά; Προτού με πείτε γραφικό, καθίστε και σκεφτειτε πώς φτάσαμε εδώ τόσο σαν χώρα όσο και σαν ΕΕ, καθώς επίσης και ποιος βγαίνει κερδισμένος από το χάλι μας.
    I would rather make history than read about it.

αντιπαθητικο μελος Το avatar του/της junkier6
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    Εγώ πάντως με 700 Ευρώ κάνω πλήρες σερβις σε μια-μια τρίχα χωριστά.:rotflmao:
    εγω παντως δε βλεπω λογο να γελαω...
    υπαρχει κοσμος που επιβιωνει με 500 ευρω εισοδημα και απ την αλλη βλεπεις τον πρωθυπουργο της χωρας σου να δινει το καλο παραδειγμα...
    ναι ρε φιλε προκαλουνε και προκαλουνε ασχημα...
    και το χειροτερο ειναι οτι πλεον δεν προσπαθουνε καν να το κρυψουν...
    το κανουν τελειως απροκαλυπτα...
    λεφτα που εχουν δουλευτει κ βγει με μοχθο κατατρωγονται απ τους κακομοιρηδες για να βγει η χωρα απ το βουρκο κ απ την αλλη χαριζονται, παραγραφονται, διαγραφονται χρεη εκατομμυριων σε κοσμο που δεν ξερει τι εχει...
    δεν ξερω αν η βια ειναι λυση αλλα με τετοιες συμπεριφορες απ τους εκλεγμενους του λαου οι ιδιοι ειναι που την προκαλουνε...
    και ναι, εγω ευκολα θα τους κοπαναγα και θα τους ξεμπροστιαζα...
    τα αλλα τα politically correct πλεον δεν περνανε...
    και ακομα και αν ηταν στοχευμενη ενεργεια, στημενο κλπ λιγη σημασια εχει γιατι η πλειοψηφια του κοσμου πλεον λεει καλα να παθουν...
    οταν λεω πλειοψηφια εννοω κοσμο οπως τους γονεις μου, τους θειους μου κλπ που καποτε ασχολιοντουσαν αλλα πλεον και αυτοι εχουν απηυδησει...
    οσοι γουσταρετε καθηστε, υπομεινετε...και χαρειτε τη λεγομενη δημοκρατια...

...οτι να'ναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Καλα του τα ειπε του γιωργακη , αλλα "Εγώ είμαι επιχειρηματίας και σύζυγος επιχειρηματία και δεν έχω σχέση με το Δημόσιο. Μπορώ να ξοδεύω όσα επιθυμώ, κύριε πρωθυπουργέ..."
    α μαμησου που δεν εχεις σχεση με το δημοσιο παπαρω....
    οι πιθανοτητες να μην εχεις οντως σχεση με το δημοσιο ειναι συντριπτικα κατα σου....

Ισως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα λογικής του γιατί δεν πάμε μπροστά σαν χώρα....

Και να ρωτήσω: το site που έχεις στο προφίλ σου είναι δικό σου? και αν ναι, σαν επιχειρηματίας, έχεις πολύ νταραβέρι με το δημόσιο?

(χωρίς καμία προσωπική αντιπαράθεση και respect για το site και το μαγαζί. Το εννοώ. Πραγματικά το εννοώ)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
    Ισως το πιο χαρακτηριστικό δείγμα λογικής του γιατί δεν πάμε μπροστά σαν χώρα....

Και να ρωτήσω: το site που έχεις στο προφίλ σου είναι δικό σου? και αν ναι, σαν επιχειρηματίας, έχεις πολύ νταραβέρι με το δημόσιο?

(χωρίς καμία προσωπική αντιπαράθεση και respect για το site και το μαγαζί. Το εννοώ. Πραγματικά το εννοώ)
    Ολοι εχουμε σχεση με το δημοσιο....η γυναικα του Μπομπολα δεν εχει σχεση με το δημοσιο ;
    οκ αυτη εχει...

ναι αλλα ο Λεντζος που πουλαει τα αρμανι στην κηφισια , επιχειρηματιας ειναι θα πεις....και ποιος ειναι ο πελατης του ; μα ο μπομπολας φυσικα....

μα και εγω πληροφορικαριος ειμαι , ελευθερος επαγγελματιας , δεν εχω σχεση με το δημοσιο...μαλιστα λεω εγω , και ποιανου το συστημα εστησες ; μα του Λεντζου...... κ.ο.κ.

Και ο δικος μου ο πελατης το "δημοσιο" ειναι.... ξερεις τι φουτσα εχουμε φαει τελευταια με τις μειωσεις ;

Σε μια οικονομια οπου η αναπτυξη τοσα χρονια ερχονταν μεσω της καταναλωσης , ολοι τα ιδια λεφτα ανακυκλωνουμε...τα δανεικα του κρατους....αφου το σχεδον μοναδικο φρεσκο χρημα που μπαινει στην ελληνικη αγορα ειναι των δημοσιων εργων , των επιδοτησεων και οι μισθοι των ΔΥ , και σχεδον ολα τα αγαθα τα εισαγουμε .....(και δεν φταιμε απολυτα εμεις οι ελληνες γι αυτο...αλλη ιστορια ομως).

Να δεχθω οτι ημουν λιγο σκληρος με την κυρια , αλλα να μην νομιζει ο ιδιωτικος τομεας οτι αυτος ειναι και ολοι οι αλλοι πρεπει να ειναι φτωχομπινεδες , γιατι δεν ειναι τοσο ιδιωτικος οσο νομιζει....

ΥΓ Fuck also George of course για να μην ξεχνιομαστε κιολας....
    Keep on rocking in a free world !!!

Όπως κατάλαβες και εσύ διαβάζοντάς το, ο συγκεκριμένος επικεντρώνεται κυρίως στο τι θα μπορούσε να έχει γίνει και όχι στο τι μπορεί να γίνει τώρα. Όμορφα και ωραία αυτά που γράφει, αλλά θέλω να σε ρωτήσω το εξής. Υπάρχει περίπτωση να αφήσει η USA να συμβεί τίποτα από όλα αυτά; Προτού με πείτε γραφικό, καθίστε και σκεφτειτε πώς φτάσαμε εδώ τόσο σαν χώρα όσο και σαν ΕΕ, καθώς επίσης και ποιος βγαίνει κερδισμένος από το χάλι μας.
    3 λόγοι που δεν κάνουν τα σχετικά απλά πράγματα που προτείνει για να γλυτώσουμε όλοι οι Ευρωπαίοι,το θέμα δεν είναι ελληνικό και δεν έχει λύση στην Ελλάδα εκτός και αν σηκώσουμε μπαϊράκι και όποιον πάρει ο χάρος..

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=4378

Αν διαβάσεις και τα άλλα άρθα του θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος καθώς το επεκτείνει,το εξηγεί,λέει τι έπρεπε να γίνει πέρσι τέτοια εποχή,τώρα κλπ...Τι να σου πω εγώ,καλύτερα να διαβάσεις αυτόν,εγώ πάντως τον διαβάζω φανατικά τους λίγους μήνες που τον ανακάλυψα

Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
    εγω παντως δε βλεπω λογο να γελαω...

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ !

Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας , επειδή τα πως τα γιατί και τα διότι, δεν πρόκειται να τελειώσουν.
    Και αφού όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να εκδηλωθεί η απαξία μας στους πολιτικούς που όντως είναι οι κύριοι υπεύθυνοι της κατάστασης είτε επειδή ανέχθηκαν είτε επειδή προκάλεσαν είτε επειδή ήταν ανεπαρκείς .
    Και αφου μήτε εγώ είμαι εντελώς κατα της βίας (νεύρα έχω όχι μακαρόνια), προτείνω απλά ... Γιαουρτάκι... Σε επιλεγμένους στόχους.
    Τα αίματα ίσως κάνουν κάποιον, που δεν το αξίζει, ακόμα και ήρωα.
    Μια γιαουρτωμένη φάτσα όμως που κυκλοφορεί σε εφημερίδες και διαδύκτιο είναι , πιστέψτε με,
    το πλέον αποτελεσματικό τσαλάκωμα...
    Σκοπός είναι να αναγκαστούν σε αυτοκάθαρση και τιμωρία των ενόχων , ώστε να ικανοποιηθεί η περι δικαίου αίσθηση του κόσμου και επισης να αναγκαστούν να συνεργαστούν , κάτι σαν κυβέρνηση Εθνικής ενότητας δηλ.
    Επίσης θα μπορούσαν να συμετάσχουν προσωπικότητες αναγνωρισμένου κύρους και αξίας (ναι υπάρχουν).
    Σ`αυτό το σημείο που βρισκόμαστε δεν βλεπω άλλη λύση.
    Οι ακραίες λύσεις που κάποιοι πιο πάνω προτείνουν αν και αντιλαμβάνομαι την οργή που τις προκαλεί δεν είναι λύσεις προς το καλύτερο αλλα προς το χειρότερο.

Αυτά πιστεύω και συμπαθάτε με αν σας ζάλισα τον έρωτα πρωί-πρωί.
    Καλημέρα σας κύριοι * συμφορουμίτες.

* και κυρίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Για να δουμε ολοι την διαδρομη προς την επιλογη τις κατακεφαλιας..
    http://www.youtube.com/watch?v=WfC00...layer_embedded
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παρόμοια θέματα

1. Σάββατο 15/12/07 στον Πόρο.
    από Greg61 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2007, 18:29
  2. Προς Βόρειους-Καφέ Τετάρτη 12/10/2005
    από angels_gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 13:05
  3. Tetarti 12/10/2005 Mpraloy...
    από john74 στο forum Συναντήσεις & βόλτες