Δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα βρεχει....
Πιστευω να μην ριχνει και το πρωι...!![]()
Δεν ξερω αν το ειδατε,αλλα βρεχει....
Πιστευω να μην ριχνει και το πρωι...!![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Παντως σε τοπικο καναλι Πατρας ακουσα οτι εχουν εκδοθει εκτακτα προειδοποιητικα σηματα κακοκαιριας για την Πελοποννησο... Μαλιστα ελεγαν οτι στον νομο Κορινθιας και προς τα κατω θα επικρατουν ανεμοι εντασεως εως και 9 μποφορ![]()
Οποτε εξοπλιστειτε καταλληλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το μετεό πάντως ακομα "λιακάδα" δίνει, LOL
ελα να ξυπναμε!!!!!
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ρε γμτ, αν έχει κάποιος το τηλέφωνο του Φώτη/Operater ας τον πάρει μία για αφύπνιση γιατί το έχασα...![]()
![]()
δε μπορεί .... θα βάλει και και κανα ξυπνητήρι![]()
καλημέρες
![]()
Vaska is back. Τελικά ούτε έβρεξε και μια χαρά μέρα είχε και μπόλικα χλμ κάναμε και μπόλικες στροφούλες στρίψαμε (Τσιγάρο δεν προλάβαμε να κάνουμε) αλλά δεν πειράζει.
Γνωρίσαμε και παιδιά που δεν ξέραμε και γενικά περάσαμε μια ωραία μέρα με φίλους. Γνωρίσαμε επίσης και τον Μιχάλη τον βρουμ βρουμ, το παιδί "ψωμι και τυρί". Να σας ζήσει καλεζίν να τον δείτε όπως επιθυμείτε.
Σπύρο ευχαριστούμε για την όμορφη βόλτα και σεις παίδες που δεν ήρθατε χάσατε.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα αυτά που θέλω να πω, θα περιμένω τους λεβέντες να εκτεθούν μόνοι τους και μετά θα λάμψει η αλήθεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά ρωτάω έτσι για να ξέρω πόσο "ανεξάρτητοι" ήσαστε μερικοί (που δεν είστε και παντρεμένοι, γιατί ο ένας από την Πατρινή παρέα με το που καβαλήσαμε, οδηγούσε μαλλιά κουβάρια τον ματρακά που έχει???
Για να φτάσει ίσως 10 λεπτά νωρίτερα???? Την μουρμούρα η δικιά του την έχει με χρονοχρέωση???
![]()
![]()
Άντε και στην επόμενη.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Φώτη operater που ήσουνα οεο???
Για μένα έλεγες, εσύ έλειψες.
![]()
![]()
Με χρονοχρέωση και μαλλον τελείωνε η κάρτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Vaska is back. Τελικά ούτε έβρεξε και μια χαρά μέρα είχε και μπόλικα χλμ κάναμε και μπόλικες στροφούλες στρίψαμε (Τσιγάρο δεν προλάβαμε να κάνουμε) αλλά δεν πειράζει.
Γνωρίσαμε και παιδιά που δεν ξέραμε και γενικά περάσαμε μια ωραία μέρα με φίλους. Γνωρίσαμε επίσης και τον Μιχάλη τον βρουμ βρουμ, το παιδί "ψωμι και τυρί". Να σας ζήσει καλεζίν να τον δείτε όπως επιθυμείτε.
Σπύρο ευχαριστούμε για την όμορφη βόλτα και σεις παίδες που δεν ήρθατε χάσατε.
Δεν έχω τελειώσει ακόμα αυτά που θέλω να πω, θα περιμένω τους λεβέντες να εκτεθούν μόνοι τους και μετά θα λάμψει η αλήθεια.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απλά ρωτάω έτσι για να ξέρω πόσο "ανεξάρτητοι" ήσαστε μερικοί (που δεν είστε και παντρεμένοι, γιατί ο ένας από την Πατρινή παρέα με το που καβαλήσαμε, οδηγούσε μαλλιά κουβάρια τον ματρακά που έχει???
Για να φτάσει ίσως 10 λεπτά νωρίτερα???? Την μουρμούρα η δικιά του την έχει με χρονοχρέωση???
![]()
![]()
Άντε και στην επόμενη.![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
@ kalesin
Βάλε καμιά φωτό της "μούρης" αν δεν έχεις πρόβλημα. Μίλησα γι' αυτόν στην κόρη μου και θέλει να τον δει. Κατά προτίμηση κάποια που να κάνει μορφασμούς.
![]()
![]()
Αναμενουμε φωτορεπορταζ και παρασκηνια...Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω...
![]()
Πίνω το καφεδάκι που δεν ήπιαμε μετά το φαγητό Βαγγέλη και τώρα που χαλαρώνω και το σκέφτομαι, 140-150 στον χειρότερο δρόμο της Ελλάδας και βράδυ με όλα τα κουτιά να γυρνάνε από την Κυριακάτικη εξόρμηση, είναι πραγματικά από χαζό έως και επικίνδυνο.Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Με χρονοχρέωση και μαλλον τελείωνε η κάρτα.![]()
![]()
![]()
Τουλάχιστον.
![]()
![]()
![]()
Θωμάκο, έγινε μ@λακία. Τελικά η Χρύσα δεν μπόρεσε να έρθει και η θέση έμεινε αδειανή. Μου το είπε όμως σήμερα το πρωί στις 6:00 κι ενώ για μια στιγμή σκέφτηκα να σε πάρω τηλ. μήπως ήθελες να έρθεις, δεν το έκανα για υπέθεσα ότι θα μ' έστελνες στο γέρο διάουλα πρωινιάτικα.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αναμενουμε φωτορεπορταζ και παρασκηνια...Κριμα που δεν μπορεσα να ερθω...
![]()
Αν το ήξερα από χθες σίγουρα θα σ' έπαιρνα... (τηλέφωνο).
Το χειροτερο απ΄όλα ήταν οι μ@λ@κες με τις ψωρομπαγκαζιερούλες χωρίς φώτα. Γαμώ τα κολώξυλά τους που κουβαλούσαν οι αχρείοι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"