Σελίδα 22 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 390

Θέμα: Φάκελος: 14ο 36ωρο

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz

Γραφτήκανε πολλά και για τους δικάβαλους, αλλά για τις ομάδες όχι...

Ποιός έχει κατανοήσει τι σημαίνει 4-6-8 μηχανές να συντονίζονται και να προσπαθούν

να περάσουν όλες τις δοκιμασίες του 36ωρου και να τερματίζουν, όλοι με όλες τις φωτό και με τα παιχνίδια....

Χάρη... ρώτα τον Διαμαντή τι του είπα μόλις ξεπέζεψα από τη μηχανή στο τερματισμό!

Δόξα και τιμή στους δικάβαλους του είπα και συμπλήρωσε και στις ομάδες κάτι για το οποίο συμφώνησα και επαύξησα, γιατί ξέρω τα ζόρια σας!
    Επίσης μετά το δόξα και τιμή που είπα, είπα πως εμείς που φτάσαμε από τους πρώτους δεν κάναμε τίποτα μπροστά σε αυτούς! Ρώτα τον και θα το δεις. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες των ομάδων.
    Μόνο την χασούρα χρόνου να ανεφοδιαστείτε όλοι μαζί σε ένα πρατήριο κάθε φορά φτάνει!
    Ευτυχώς βέβαια που εσείς συγκεκριμένα είστε και σφαίρες και καλύπτεται νωρίς τις αποστάσεις!

...και ένα υστερόγραφο για το προηγούμενο θέμα που ανοίξαμε με spyro.

Σε όποιο σημείο έγραψα για Σπύρο με Ελληνικούς χαρακτήρες, αφορούσε τον Σπύρο Τότολο κι όχι τον spyro που τον έγραφα με λατινικούς χαρακτήρες. Διαπίστωσα ίσως ότι υπήρξε μια παρεξήγηση από την συνωνυμία, κάτι που φυσικά εγώ διεχώριζα με τους χαρακτήρες που χρησιμοποιούσα όταν ανέγραφα τον έναν και τον άλλον. Άλλος ίσως καταλάβαινε ότι ήθελε.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Αγαπητοί συνοδοιπόροι μην ασχολείστε με θέμετα ανούσια... άλλο πράγμα είναι το 36άωρο...βαθύτερο... το νοιώσατε νομίζω άλλωστε... παλιοί και νέοι...
    Παιχταράς

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    γιαυτο μαρεσει το 36αωρο. υπαρχει αδελφοσυνη αναμεσα σε παιχτες.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Ε ψιτ! Εσείς οι αποπάνω... ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ!

Με το να βάζετε στόχο τον απόλυτο χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής στο 36ωρο (γιατί ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ και το ξέρετε, παρότι το αρνείστε δημόσια), όσο δελεαστικό και αν είναι, πέφτετε σε άσχημη και, το χειρότερο, σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λούμπα! Μεγάλα παιδιά είστε και πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό!

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο και ευγενές να καυχιέσαι ότι κατάφερες να το τερματίσεις, ξέρω 'γω, στις έξι το απόγευμα, αλλά αυτό αυτομάτως σε βάζει σε μονοπάτια που μπορεί να το μετατρέψουν σε κάτι διόλου ωραίο και διόλου ευγενές... και είναι εύκολο να λοξοδρομήσεις.

Καλό είναι, λέω εγώ, να βάζεις δικλίδες στον εαυτό σου που δεν σε αφήνουν να πέσεις σ' αυτή την παγίδα---και αυτό δείχνει ωριμότητα.

Γνώμη μου κι ας την πάρει το ποτάμι...

ο τακακιας Το avatar του/της nio1981
    ε να πω και εγω την π@π@ρα μου.

καταρχας οσοι διαβασατε τα ποστ μου και εδω και στο guzzi θα ειδατε οτι λιγο πολυ συμφωνω μαζι σας.σημασια εχει να το κανεις ολο και να το τερματησεις ολο κανονικα με τα παιχνιδια κλπ.επισης σημασια εχει να δεις και να καταλαβεις την ουσια της ιστοριας.σαφως και δεν εχει καμια ουσια να τερματησεις ημερα 1ος 2ος κλπ ομως δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι για να το κανεις χρειαζονται τουλαχιστον φοβερες αντοχες και καπουλια απο πετρα.τωρα ηταν ο spyro παλιοτερα εσυ αλεξ και παλιοτερα καπιοι αλλοι.οπως επισης δειχνει ατσαλινα νευρα και υπομονη να τερματησεις 4 το πρωι. εγω προσωπικα με οποιον και αν εχω μιλησει(διαμανη,φανη,spyro,vaska,daz) εχω πει οτι βρηκα την ιθακη μου στο 36ωρο.ειμαι ευτυχησμενος που καταφερα να συμμετεχω σε κατι τετοιο.
    πηγα με τους ρυθμους μου καθοτι μονος που παει να πει οτι πηγα σιγα οταν ηθελα,ετρεξα οταν ηθελα σταματησα οταν ηθελα και παει λεγοντας.καταλαβα οτι για να ολοκληρωθει ενα τετοιο οδοιπορικο χρειαζεται προγραμμα και μαλλον απο τυχη μιας και πρωταρης μου βγηκε.

για τα ζευγαρια και τις ομαδες δεν υπαρχουν λογια.alx μιας και γραφεις στο guzzi θα ειδες το ποστ μου αρα ειδες οτι γραφω ξεχωριστα μπραβο για αυτους

τες πα μαλλον μπλεξαμε σε ενα παιχνιδι χαζοπαρεξηγησεων. αυτα τα εχει ο γραπτος λογος αφου ο αλλος δεν βλεπει με τι διαθεση γραφεις.

αλεξ δεν εχω τπτ μαζι σου ισα ισα ειδες οτι μονο καλα λογια εγραψα για σενα.και δεν σου την ειπα.απλα διαφωνησα.λογικο φανταζομαι να υπαρχουν οι διαφωνιες σε μια συζητηση...ζητω και εγω συγνωμη για την παρεξηγηση

και παλι μπραβο σε ολους.παλιους νεους ζευγαρια μονους διπλους τριπλους ομαδες κλπ...ηταν ενα υπεροχο συναισθημα και ελπιζω να το ξανανιωσω

εγω νιουφης ημουν και νιουφης θα παραμεινω......αρκει να μου δινουν παντα το 69.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    nio1981

πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:

Eγώ πάντως ρε παιδιά παρακολουθώντας όλα τα ποστ της φωτογραφίες και όλες τις μικρές ιστορίες που έχουν αναφερθεί σε όλα τα φόρουμ καταλήγω πως οι πιο ωραίες ιστορίες είναι αυτών που εγκατέλειψαν .

Δε το λέω κοροιδεύοντας το εννοώ . Είναι μεγάλο προσόν να ξέρεις και να γνωρίζεις τα όρια σου και που πρέπει να σταματήσεις . Να παραμερίζεις τους εγωισμούς σου και τη ματαιοδοξία της στιγμής και να βάζεις πάνω από λα την ζωή σου και τη "βαρετή " καθημερινότητα σου .

Επίσης μου άρεσαν οι συμμετοχές όλων των γυναικών , τις θεωρώ με πολύ μεγάλα κότσια και αγάπη και θέληση για υτο που κάνουν . Πολύ μεγαλύτερα από κάθε άντρα μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα περίεργα κοινωνικά μάτια κάποιες φορές .

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι τερματισμοί μετά τις 1 και 2 και 3 η 'ωρα το βράδυ . Το λέω αυτό γιατί αν και έχω κάνει δεκάδες φορές αυτές της διαδρομές , πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ την εμπειρία να της κάνεις μεταμεσονύκτια με παρέα φίλων .

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι , έιναι εξίσου σημαντικό να ξεπερνάς τα όρια σου αλλά και να τα γνωρίζεις .

υγ. Φάνη κάντε πάλι και του χρόνου ρε μια τεράστια διαδρομή , θέλω και γω να τερματίσω στης 3 το πρωί !!!

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Ε ψιτ! Εσείς οι αποπάνω... ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ!

Με το να βάζετε στόχο τον απόλυτο χρόνο ολοκλήρωσης της διαδρομής στο 36ωρο (γιατί ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ και το ξέρετε, παρότι το αρνείστε δημόσια), όσο δελεαστικό και αν είναι, πέφτετε σε άσχημη και, το χειρότερο, σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ λούμπα! Μεγάλα παιδιά είστε και πρέπει να το καταλαβαίνετε αυτό!

Εντάξει, μπορεί να είναι ωραίο και ευγενές να καυχιέσαι ότι κατάφερες να το τερματίσεις, ξέρω 'γω, στις έξι το απόγευμα, αλλά αυτό αυτομάτως σε βάζει σε μονοπάτια που μπορεί να το μετατρέψουν σε κάτι διόλου ωραίο και διόλου ευγενές... και είναι εύκολο να λοξοδρομήσεις.

Καλό είναι, λέω εγώ, να βάζεις δικλίδες στον εαυτό σου που δεν σε αφήνουν να πέσεις σ' αυτή την παγίδα---και αυτό δείχνει ωριμότητα.

Γνώμη μου κι ας την πάρει το ποτάμι...

Δεν κόλλησε κανένας
    Θα συμφωνήσω μαζί σου κι αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι που είπες. Απλά να σου θυμίσω ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικό ρυθμό στην οδήγησή του και δεν γίνεται να φτάνουν όλοι μαζί αργά βάζοντας τις δικλείδες που λες! Άλλη δικλείδα έχω πχ εγώ, άλλη έχει ένας άλλος αναβάτης!
    Δεν υπάρχει κοινό ασφαλές όριο ταχύτητας ρυθμού για όλους. Δεν οδηγούν όλοι το ίδιο.... δεν έχουν όλοι τις ίδιες ικανότητες.
    Έχω κάνει 10 36ωρα και όσοι συμμετέχουν σε αυτά, με γνωρίζουν πως οδηγάω. Κανείς δεν μου είπε ποτέ ότι οδηγάω επικίνδυνα ή έκανα ποτέ κάποιον να φοβηθεί σε κάποιο προσπέρασμα!
    Σε όλα είμαι πάντα από αυτούς που τερματίζουν νωρίς. Από τους πρώτους, κι αυτό γιατί αυτός είναι ο ρυθμός της οδήγησής μου και των στάσεων που κάνω! Έχω μεγάλες αντοχές στον να οδηγώ ΑΝΕΤΑ για αρκετές ώρες, εκεί που κάποιος άλλος πχ, να θέλει στάση κάθε ώρα! .

Όλα αυτά μαζί, σε κάνουν να τερματίζεις νωρίς, στη μέση των συμμετεχόντων, ή αργά. Επειδή ΑΥΤΟΣ είναι ο ρυθμός σου! Είπαμε, δεν γίνεται όλοι μας να τερματίζουμε τα μεσάνυχτα!
    ...κι όχι, εγώ προσωπικά δεν το επιδιώκω να τερματίζω πρώτος. Το εννοώ και δεν το παίζω.
    Έχω τερματίσει και πρώτος πολλές φορές, έχω τερματίσει και 5ος και 10ος κτλ. Πάντα δηλαδή μέσα στους πρώτους κι αυτό είναι λόγο ρυθμού, όχι γιατί το κυνυγάω. όπως λες.

Επίσης τόσα χρόνια δεν είχα ποτέ πεσίματα, ατυχήματα κτλ, κάτι που δείχνει ότι ξέρω να προφυλλάσω των εαυτό μου και δεν διακινδυνεύω κάτι προς χάριν του να τερματίσω από τους πρώτους.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Eγώ πάντως ρε παιδιά παρακολουθώντας όλα τα ποστ της φωτογραφίες και όλες τις μικρές ιστορίες που έχουν αναφερθεί σε όλα τα φόρουμ καταλήγω πως οι πιο ωραίες ιστορίες είναι αυτών που εγκατέλειψαν .

Δε το λέω κοροιδεύοντας το εννοώ . Είναι μεγάλο προσόν να ξέρεις και να γνωρίζεις τα όρια σου και που πρέπει να σταματήσεις . Να παραμερίζεις τους εγωισμούς σου και τη ματαιοδοξία της στιγμής και να βάζεις πάνω από λα την ζωή σου και τη "βαρετή " καθημερινότητα σου .

Επίσης μου άρεσαν οι συμμετοχές όλων των γυναικών , τις θεωρώ με πολύ μεγάλα κότσια και αγάπη και θέληση για υτο που κάνουν . Πολύ μεγαλύτερα από κάθε άντρα μιας και έχουν να αντιμετωπίσουν και τα περίεργα κοινωνικά μάτια κάποιες φορές .

Αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν οι τερματισμοί μετά τις 1 και 2 και 3 η 'ωρα το βράδυ . Το λέω αυτό γιατί αν και έχω κάνει δεκάδες φορές αυτές της διαδρομές , πραγματικά δεν μπορούσα να φανταστώ την εμπειρία να της κάνεις μεταμεσονύκτια με παρέα φίλων .

Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι , έιναι εξίσου σημαντικό να ξεπερνάς τα όρια σου αλλά και να τα γνωρίζεις .

υγ. Φάνη κάντε πάλι και του χρόνου ρε μια τεράστια διαδρομή , θέλω και γω να τερματίσω στης 3 το πρωί !!!

ναι ναι ναι αλλα να ειναι παραλιακός ο τερματισμος παλι να πάμε μετά να πλακωθουμε στις μπυρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    nio1981

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
    όπως και στον siraxanz και την ομάδα του και ας παραπονιέται οτι δε είπε κανείς τίποτα )

είμαστε και λίγο παραπονιάρηδες βρε Σπύρο...

ίσως να μην σκεφτόμουν εσένα όμως όταν έγραφα το παραπάνω...

Κάποια πράγματα μας βγαίνουν υποσυνείδητα, τι να κάνουμε

όλοι μας ξέρουμε τι και πως συμβαίνουν τα πράγματα...

και του χρόνου λέμε..
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Αρχικά δημιουργήθηκε από nio1981
    ναι ναι ναι αλλα να ειναι παραλιακός ο τερματισμος παλι να πάμε μετά να πλακωθουμε στις μπυρες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ναι , να πιούμε και τις μπύρες κατά της 3 το πρωί και να σαπίσουμε εκέι πάνω στο τραπέζι !!!

Αλλά αυτά είναι που σου μένουν στο τέλος !!!

nio1981

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Να πω κι εγώ δυο βλακείες, παρ' όλο που τελικά δεν μπόρεσα να συμμετάσχω. Κατ' αρχήν ανακάλυψα το 36ωρο μόλις φέτος και από τότε μπαίνω ανελλιπώς στο φόρουμ των Γκουζαίων και παρακολουθώ τα τεκταινόμενα. Κάποια στιγμή θα κάνω εγγραφή και θα μπορώ να λέω κι εγώ την μαλ@κία μου, προς το παρών απλά παρακολουθώ. Έτσι λοιπόν θα σας μεταφέρω αυτά που εγώ αποκόμισα από την μέχρι τώρα "επαφή" μου με το όλο προτζεκτ, αλλά και μέσα από τις κουβέντες που έκανα με άτομα που έχουν συμμετάσχει.

Ας συμφωνήσουμε όμως από την αρχή σε κάτι, έστω ότι εγώ με 4-5 φίλους παίρνω το ρόουντ μπουκ του 36ώρου και αποφασίζουμε να παίξουμε όλο το παιχνίδι αλλά οι 5 μας, σαφώς και δεν θα είναι ίδιο με το υπάρχουν εκατοντάδες μοτοσυκλέτες στους δρόμους αλλά και σαν εμπειρία επίσης δεν θα έχει ίση αξία. Το μυστικό βρίσκεται στην όλη προετοιμασία, την αναμονή, την ψυχολογία αλλά και το άγχος να είσαι άξιος ανάμεσα σε άλλους που έχουν την ίδια αγάπη με σένα, την μαγεία της οδήγησης μια μοτο.

Οπότε βάσει αυτών μάλλον δεν χωράνε μικρότητες και παιδιάστικες αντιδράσεις του στυλ εγώ είμαι καλύτερος από σένα κλπ. Με του περισσότερους από τους συμμετέχοντες σ' αυτή την κουβέντα έχουμε κάνει πολλά χλμ μαζί σε σφιχτό ορεινό στροφιλίκι, έχουμε χάσει τον δρόμο μας, έχουμε φάει μαζί, έχουμε πιει τις μπύρες μας και τα κρασιά μας, έχουμε πειράξει ο ένας τον άλλον δηλ είμαστε φίλοι. Πολλοί από αυτούς οδηγούν ταχύτερα από μένα, άλλοι πάλι είναι πιο αργοί από μένα, αλλά τελικά παραμένουν φίλοι μου κι εξακολουθώ να γουστάρω να πηγαίνω βόλτες μαζί τους. Για κάποιους πχ Χάρης (siraxanz) έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτοι και άπιαστοι στην οδήγηση, αλλά και πάλι θέλω να πάω μια βόλτα μαζί τους.

Όμως το 36ωρο φαίνεται τελικά ότι είναι μοναχικός "αγώνας" αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος, όμως και πάλι κάποιοι τον έκαναν ομαδικό πολλαπλασιάζοντας τον βαθμό δυσκολίας του. Εκείνο που πρέπει σε όλους να μείνει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια. Σαφώς το να είσαι μέσα στους πρώτους έχοντας κάνει όλα όσα προβλέπονται είναι επιτυχία, αλλά επιτυχία πρέπει να θεωρείται και ο τερματισμός πρωινές ώρες, η συμμετοχή δικάβαλων ακόμα και οι εγκαταλείψεις.

Τέλος περιμένω με αγωνία την συμμετοχή μου στο επόμενο (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες), περιμένω να σας γνωρίσω κι από κοντά(όσους δεν ξέρω), περιμένω ν' ανταγωνιστώ μαζί σας, περιμένω το 15ο 36ωρο και πιθανότατα θα είμαι δικάβαλος μιας και δεν αποχωρίζομαι εύκολα την Χρύσα, που με έχει συντροφεύσει επάξια σε όλες μου σχεδόν τις εξορμήσεις όσα χρόνια είμαστε μαζί.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος

Smile

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    ... Το μυστικό βρίσκεται στην όλη προετοιμασία, την αναμονή, την ψυχολογία αλλά και το άγχος να είσαι άξιος ανάμεσα σε άλλους που έχουν την ίδια αγάπη με σένα, την μαγεία της οδήγησης μια μοτο.
    Αυτό, η μαγεία. Δεν υπάρχουν λόγια... Και το γεγονός ότι , αν σε ενδιαφέρει, βλέπεις τις ικανότητες σου να βελτιώνονται, να αναπτύσεις μια άλλη σχέση με την μοτοσυκλέτα, τον δρόμο. Μια ... πως να το πώ, καλύτερη ... ροή.

Για κάποιους πχ Χάρης (siraxanz) έχω διαβάσει ότι είναι απίστευτοι και άπιαστοι στην οδήγηση, αλλά και πάλι θέλω να πάω μια βόλτα μαζί τους.
    Είχα την τιμή να τους ακολουθήσω την μισή Κυριακή. Πολύ γρήγορη ομάδα. Πράγματι, είναι πολύ καλός ο ρυθμός τους. Και κυρίως πόσο άνετα τον ακολουθούν όλοι τους, όταν λίγο χάζευα τους έβλεπε να ... απομακρύνονται.

Όμως το 36ωρο φαίνεται τελικά ότι είναι μοναχικός "αγώνας" αν μπορεί να χαρακτηριστεί τέτοιος, όμως και πάλι κάποιοι τον έκαναν ομαδικό πολλαπλασιάζοντας τον βαθμό δυσκολίας του.
    Έτσι ήταν για μένα στο πρώτο μου το 2009. Αλλά είναι τόσες πολλές οι μοτοσυκλέτες που δεν μπορείς να νιώσεις και τόσο μόνος. Φέτος βρήκα αδελφή ψυχή, στον ρυθμό και στην ηρεμία του χαρακτήρα , και μου άρεσε αυτό. Μόνο που ... ο ένας τσίτωνε ελαφρώς τον άλλο ... και έχει και τα αρνητικά του αυτό.

Εκείνο που πρέπει σε όλους να μείνει είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια. Σαφώς το να είσαι μέσα στους πρώτους έχοντας κάνει όλα όσα προβλέπονται είναι επιτυχία, αλλά επιτυχία πρέπει να θεωρείται και ο τερματισμός πρωινές ώρες, η συμμετοχή δικάβαλων ακόμα και οι εγκαταλείψεις.
    Το έχω σκεφτεί πολύ, θα επανέλθω με μεγάλο κατεβατό, αλλά καταλήγω πως επιτυχία είναι ... να το απολαύσεις. Ιδανικά και τις 2 μέρες.

Κατά τα άλλα για την ψιλοκοντρίτσα εδώ μέσα τι να πω, χαίρομαι που ξεπεράστηκε έτσι γρήγορα, ελπίζω να μην έμειναν πίκρες, οι δύο σας (ALX & Spyro) κάνατε κάποια χλμ μαζί, χωρίς να μιλάτε κατανοήσατε ο ένας τον άλλο, μάλλον περισσότερο από ότι αλλάζοντας κουβέντας στα εύκολα παρεξηγήσιμα φόρουμ.
    Βίωμα που δύσκολα περιγράφετε με λόγια.

Τέλος περιμένω με αγωνία την συμμετοχή μου στο επόμενο (αν το επιτρέψουν οι συνθήκες), περιμένω να σας γνωρίσω κι από κοντά(όσους δεν ξέρω), περιμένω ν' ανταγωνιστώ μαζί σας, περιμένω το 15ο 36ωρο και πιθανότατα θα είμαι δικάβαλος μιας και δεν αποχωρίζομαι εύκολα την Χρύσα, που με έχει συντροφεύσει επάξια σε όλες μου σχεδόν τις εξορμήσεις όσα χρόνια είμαστε μαζί.
    Ανταγωνιστείς; Όχι εμάς, τον εαυτό σου. Και ελπίζω όχι την ... Χρύσα. Σίγουρα δύσκολο το πρώτο σου 36ώρο να είναι και δικάβαλο. Θα λειτουργήσει ... καταλυτικά!

Λέχθηκε ήδη, αλλά το 36ώρο είναι και δρόμος ψυχοθεραπείας, θα πρόσθετα εγώ και ... αυτογνωσίας.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε ομορφοι...πηγατε 36ωρο για να μανουριασετε ποιος ειναι πιο γρηγορος,ποιος εκανε το 36ωρο προβλεπομενα και ποιος ειναι καλος η κακος αναβατης???

μερικα πραματα απο καποιους δεν τα καταλαβαινω....λες και θα κερδισετε το καπακι κανετε.νταξει.πηγατε,το κανατε περασατε καλα,ειδατε τα ορια σας,τραβατε να πιειτε καμια μπυρα τωρα και τις μετρατε σε αλλα πραματα.ελεος δλδ...!

υ.γ.ειναι ΚΑΙ αυτος ενας λογος, οχι ο βασικος, που δεν θελω να ξανασυμμετεχω στο 36ωρο.το οτι δλδ καποιοι το βλεπουνε ανταγωνιστικα σε σημειο που με χαλαει.

και του χρονου να στε καλα και να ξναπατε !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Καλά τα λες αλλά γιατί σε χαλάει που κάποιοι (υποθετικά) το βλέπουν ανταγωνιστικά;
    Ακόμα και αν πράγματι υπάρχουν κάποιοι που το βλέπουν έτσι θα μπορούσες να το προσπεράσεις και να μην δίνεις σημασία. Φυσικά μπορεί να μην μπορείς ή να μην θέλεις να το προσπεράσεις ...

Παρόμοια θέματα

1. Φάκελος: 13ο 36ωρο
    από spyro στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 368
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2010, 13:40
  2. Επικίνδυνα σημεία*******φάκελος ΑΘΗΝΑ***μέρος Α΄΄
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2005, 13:02
  3. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 17:29
  4. Πληροφοριεσ Για Το 36ωρο Κανεισ?????