Σελίδα 22 από 138 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 2065

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ρε φίλε, έλεος.

με αυτη την λογική "νομιμοποιούνται" όλα τα αισχη που βλέπουμε στα γήπεδα.

αυτο ειναι απαντηση στο ¨¨υπαρχουν αρμοδια οργανα" ρε φιλε.....

δεν ειπα οτι ετσι πρεπει να γινεται......ειπα τι δημιουργειται ......
    αυτο το πραγμα αποκομιζει ο κοσμος οποιαςδηποτε ομαδος.....

ειναι οτι ακριβως και με τα σκηνικα που παιρνουν οι παππουδες τις καραμπινες στα χερια....ή στο κεντρο που γινεται ο χαμος....

και εκει υπαρχουν αρμοδια οργανα να αναλαβουν......αλλα αφου ΔΕΝ κατι πρεπει να κανουν και αυτοι

ΠΑΛΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ............ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Σάς παρακολουθώ πολλές σελίδες τώρα.
    Ποτέ δέν είπες μιά λέξη σέ κάποιον,ότι έχει έστω
    κάπου σέ μιά άκρη δίκαιο σέ κάτι.....

Όταν έβλεπα......Πέππα, Κέφαλο,Κολυκυθά δέν ήσουν ούτε.........

κάν......ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ....!!

Έδώ μέσα είστε 2 ,3 τό πολύ άν δέ τό κατάλαβες.
    Καί αύτό δέν είναι όλο τό φόρουμ.....
    Έχουμε κι άλλα ένδιαφέροντα καί άνταλλάσουμε
    κι άλλού άπόψεις.....
    Έπίσης ύπάρχουν άπειρα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος
    νά κουβεντιάσει χωρίς νά μετράνε ποιανού είναι
    πιό μεγάλη......

ΤΖΟΡΤΖΙΟΣ ΛΟΓΙΚΗ.............

Ό χωροφύλαξ είναι όργανο...........

Τό μπουζούκι είναι όργανο.............

ΑΡΑ...........Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.....!!!!

Μάθημα λογικής πού διδασκόταν κάποτε στήν 6η τάξη,σημερινή 3η Λυκείου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΠΑΛΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ............ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Σάς παρακολουθώ πολλές σελίδες τώρα.
    Ποτέ δέν είπες μιά λέξη σέ κάποιον,ότι έχει έστω
    κάπου σέ μιά άκρη δίκαιο σέ κάτι.....

κάν......ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ....!!

Έδώ μέσα είστε 2 ,3 τό πολύ άν δέ τό κατάλαβες.
    Καί αύτό δέν είναι όλο τό φόρουμ.....
    Έχουμε κι άλλα ένδιαφέροντα καί άνταλλάσουμε
    κι άλλού άπόψεις.....
    Έπίσης ύπάρχουν άπειρα φόρουμ όπου μπορεί κάποιος
    νά κουβεντιάσει χωρίς νά μετράνε ποιανού είναι
    πιό μεγάλη......

γιατι ρε που χαρακτηρισα...???

ελα μην τα γυρνας τωρα.....εσυ ελεγες τον αλλον μλκ και π@@ και του ελεγες οτι ειανι καθημερινη κουβεντα....και τωρα λες χαρακτηριζεις?

εχεις δικιο ομως....κακως σου απαντησα.....ετσι και αλλιως εχεις κριθει εδω

ΤΖΟΡΤΖΙΟΣ ΛΟΓΙΚΗ.............

Ό χωροφύλαξ είναι όργανο...........

Τό μπουζούκι είναι όργανο.............
    ΑΡΑ...........Ο ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ.....!!!!
    Μάθημα λογικής πού διδασκόταν κάποτε στήν 6η τάξη,σημερινή 3η Λυκείου...

οτι να ναι ..

και ναι....ο καλαθης πατησε γραμμη

τωρα πως γινεται να το ειδες μονο εσυ κανεις δεν ξερει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    Καλα οι γαυροι γαυροι εχουν πολυ πλακα.
    ΟΟΟΟΟΟΛΟΣ ο κοσμος ...
    ΟΟΟΟΟΟΛΗ η διοικηση του γαυρου
    ΟΟΟΟΛΟ το προπονητικο τιμ ...καλα οχι και ολο γιατι υπαρχει κ ο Αγγελου... Λενε οτι δικαια χαθηκε ο τιτλος κι ομως...

...ο λα βιλλας επιμενει οτι η διατησια καθαρισε τα ματσακια.

Παρτε το χαμπαρι οτι δεν εχει σχεδιασμο στο μπασκετ και τοσο καιρο οταν ο Παναθηναικος εβαζε θεμελια για δυναστεια εσεις κανατε κινησεις εντυπωσιασμου.
    Δεν φταιμε εμεις ρε μαγκες που εμΣ δεν μας βγηκε ο Κετσμαν με τον Τεπιτς οταν εσας σας δουλευε ο Ματσιγιαουσκας και ο Κλεΐζα.

Ετσι ειναι...εγω εχω παικτες που ματωνουν για τη φανελα και εσυ εχεις μισθοφορους απλα αγαπητε λα βιλλα.

Ξαναλεω. Μπαρτσελονα-Σιεννα-Μακαμπι ειναι η απαντηση στο αν αξιζα. Αυτες με αναγνωριζουν γιατι απλα δεν ψαχνουν δικαιολογιες για τις μαλακιες τους.
    Εσεις...καντε το...εχει πλακα.

Φταιει δηλαδη ο παπαλουκας που ο Ιβκοβιτς τον εβαζε 3αρι οταν στον ασσο κανει παπαδες;;;
    Ελα σε μας ρε Θοδωρε να γινει μακελειο.
    Ειλικρινα εναν τετοι παικτη θα τον ηθελα μονο και μονο σαν στολιδι αφου δεν ειναι κωλοπαιδι και δεν εκβιαζει σαν τον Μπουρουση να τον παιξουνε καλυτερα οι διαιτητες...

Δεν σας φταιει η διαιτησια ρε λα βιλλα οταν χανεις 4 βολες .
    4 οχι μια!
    4 !!!

Οταν ο Μαυροκεφαλιδης σουταρει για 3ποντο σε κρισιμο σημειο και ο Σπανουλης εχει γρασσο στα χερια του.

Ετσι ειναι η μπαλα στα τελευταια δλπτα.
    Ζυγιζει τονους.

Εχω παικτες που παιζουν για την ομαδα και εσυ εχεις παικτες που παιζουν για παρτη τους με 1ο και καλυτερο τον Τεοντσιτς.

Αντε με γεια σας!!!

απορω αφου τα εκανες ολα αυτα δεν παραπονεθηκες για εκεινη την κυκλικη γραμμη που μπερδευει τους παιχτες...για το τριποντο λεω....το οτι εβλεπες εσυ τοτε μπασκετ δεν σε κανει τον ειδικο...καλα που εχει πεθανει και ο Νεισμιθ...μεχρι και σε αυτον θα την ελεγες....

ημαρτον..μονο και μονο για να μπορεσεις να την πεις στον Καλ (τωρα με αυτον τα εχεις) εισαι ικανος να γραψεις οτι ναναι...κατανταει κουραστικο...μην μου απαντησεις...

εχει πλακα τελικα....ο stubi κλασσικα απροσανατολιζει την συζητηση μη αναφερομενος καθολου στον αγωνα...αν κερδιζε ο ολυμπιακος θα ειχαμε αλλο τροπαριο....τωρα μας νοιαζουν τα καφριλικια...κλπ κλπ
    ο lavilla εχει ακομα πιο πλακα...ειναι τελειως μυρωδιας απο μπασκετ...αυτος οντως σε καθε καλαθι μπορει και να φωναζε γκολ...διαβαζει απο εδω και απο εκει και λεει την αντικειμενικη αποψη του χωρις να ξεχανει ποτε την διαιτησια...τυφλα να εχει ο Νικολακοπουλος λεμε...απο εδω και απο εκει εννοουμε γαυρικα sites...αντεξε 1 μερα...αλλωστε πως να βγει να κραξει για διαιτησια οταν ολοι οι ολυμπιακοι που μιλισαν ειπαν οτι εχασαν δικαια...λαθος...απο μονοι τους...οτι ναναι...
    ο γιατρος ειναι μια χαρα αλλα οταν μπαινει σε αντιπαραθεσεις χανει τον εαυτο του και γαυριζει...αλλα σε γενικα πλαισια ειμαστε οκ...
    οι υπολοιποι γαυροι ειναι κομητες...κερδιζουμε εμφανιζομαστε και γραφουμε...χανουμε περιμενουμε στην γωνια...

τι το κοινο εχουν ολοι αυτοι???δεν ειπαν συγχαρητηρια για την δικαιοτατη κατακτηση του πρωταθληματος απο τον βαζελο (με εξαιρεση τον γιατρο στην αρχη)....κομπλεξισμος σε ολο το μεγαλειο....και μετα απορειτε γιατι εχουμε επισοδεια...και πριν πειτε οτι ναναι...δεν κανουν μονο οι γαυροι μαλακιες...αλλα ολοι οι οπαδοι...ολων των ομαδων...σε ολα τα σπορ...και αντι να τα καταδικασουμε ολοι θυμομαστε για τα προηγτουμενα των αλλων...εσεις φταιτε που γινονται....γιατι στην ζωη σας μαλλον τρωτε καραπαζιες....λεω μαλλον...και σε κατι πρεπει ντε και καλα να μπορεσουμε να κερδιζουμε....και δεν δεχομαστε την ηττα...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Σαν τι θα επρπεπε να γραψω για τον αγωνα........?????

Εχασα... Τελειωσε...... Σιωπη !!!

Κατηγορεις για αποπροσανατολισμο οταν πετας εσυ την φυτιλια...????

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    [α ναι...για τελευαταιο αφησα τα γελοια περι τραμπουκισμων κλπ κλπ...λες και δεν τα βλεπουμε καθε χρονο σε καθε γηπεδο...η λες και εππηρεασαν των αγωνα....γιατρε...το ντου εγινε οταν ειχε κριθει ο αγωνας...ΚΑΜΜΙΑ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ οι παιχτες σας....και βεβαια ενα ΜΕΓΑΛΟ ΡΕΣΠΕΚΤ στο τσογλανι Διαμαντιδη που φευγοντας αγκαλια με τον Μπουρουση πηγε να πλακωσει καποια μαλακισμενα που την επεσαν στον ψηλο...τον πηγε μεχρι την φυσουνα για να μην διατρεξει κανεναν κινδυνο...απορω γιατι ο Μπουρουσης αντι να συνεχισει την πορεια του προς τα αποδυτηρια ασφαλης προτιμισε να μεινει εκει και να κανει τσαμπουκαδες???

[/B]
    Εαν κερδιζε ο Ολυμπιακος θα μιλαγα για την Ομαδα μου......

Το ιδιο ευχομαι ( οχι ολοψυχα μπορω να πω ) καποτε να γινει και για εσενα ( αν και σε αυτο το θεμα συνεχιζεις να με μπερδευεις.........)

Εαν εχεις περετερω παραπονα ΚΑΙ ..........στο μπασκετ .... κανε ΕΝΣΤΑΣΗ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σαν τι θα επρπεπε να γραψω για τον αγωνα........?????

Εχασα... Τελειωσε...... Σιωπη !!!

Κατηγορεις για αποπροσανατολισμο οταν πετας εσυ την φυτιλια...????

Εαν κερδιζε ο Ολυμπιακος θα μιλαγα για την Ομαδα μου......

Το ιδιο ευχομαι ( οχι ολοψυχα μπορω να πω ) καποτε να γινει και για εσενα ( αν και σε αυτο το θεμα συνεχιζεις να με μπερδευεις.........)

Εαν εχεις περετερω παραπονα ΚΑΙ ..........στο μπασκετ .... κανε ΕΝΣΤΑΣΗ !!!

ξεχασες να πεις...μπραβο στον βαζελο...το λιγοτερο δηλαδη...

εγω πεταω την φυτιλια...για ψαξε ξανα λιγο το σχολιο μου για τον τελικο κυπελλου που πηρε η ομαδα που υποστηριζω...

αν κερδιζε η ομαδα σου θα ελεγες οτι εκτος απο οτι κερδισε το καταφερε μεσα σε ζουγκλα και με διαιτησια εναντιον...αμφιβαλλεις???

δεν ασχολουμε με το basket της αεκ εδω και πολλα χρονια...εκοψα καθε επαφη κιολλας(ουτε καν tv) οταν ανελαβε ο XX και η original...οπως και το ιδιο θα κανω με την ποδοσφαιρικη αεκ του Αδαμιδη...ο λογος???ο ομαδα αποτελειτε απο ανθρωπους εκτος απο ιδεα/φανελα/κλπ...και αυτος με εκανε να αισθανθω ντροπη...αυτα που κοροιδευα (και αυτος κοροιδευε) τα εκανε...ειναι αναξιοπιστος...και πολλα αλλα...αλλα τι να καταλαβαιτε εσεις οι γαυροι απο ηθος...

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    απορω αφου τα εκανες ολα αυτα δεν παραπονεθηκες για εκεινη την κυκλικη γραμμη που μπερδευει τους παιχτες...για το τριποντο λεω....το οτι εβλεπες εσυ τοτε μπασκετ δεν σε κανει τον ειδικο...καλα που εχει πεθανει και ο Νεισμιθ...μεχρι και σε αυτον θα την ελεγες....

ημαρτον..μονο και μονο για να μπορεσεις να την πεις στον Καλ (τωρα με αυτον τα εχεις) εισαι ικανος να γραψεις οτι ναναι...κατανταει κουραστικο...μην μου απαντησεις...

εχει πλακα τελικα....ο stubi κλασσικα απροσανατολιζει την συζητηση μη αναφερομενος καθολου στον αγωνα...αν κερδιζε ο ολυμπιακος θα ειχαμε αλλο τροπαριο....τωρα μας νοιαζουν τα καφριλικια...κλπ κλπ
    ο lavilla εχει ακομα πιο πλακα...ειναι τελειως μυρωδιας απο μπασκετ...αυτος οντως σε καθε καλαθι μπορει και να φωναζε γκολ...διαβαζει απο εδω και απο εκει και λεει την αντικειμενικη αποψη του χωρις να ξεχανει ποτε την διαιτησια...τυφλα να εχει ο Νικολακοπουλος λεμε...απο εδω και απο εκει εννοουμε γαυρικα sites...αντεξε 1 μερα...αλλωστε πως να βγει να κραξει για διαιτησια οταν ολοι οι ολυμπιακοι που μιλισαν ειπαν οτι εχασαν δικαια...λαθος...απο μονοι τους...οτι ναναι...
    ο γιατρος ειναι μια χαρα αλλα οταν μπαινει σε αντιπαραθεσεις χανει τον εαυτο του και γαυριζει...αλλα σε γενικα πλαισια ειμαστε οκ...
    οι υπολοιποι γαυροι ειναι κομητες...κερδιζουμε εμφανιζομαστε και γραφουμε...χανουμε περιμενουμε στην γωνια...

τι το κοινο εχουν ολοι αυτοι???δεν ειπαν συγχαρητηρια για την δικαιοτατη κατακτηση του πρωταθληματος απο τον βαζελο (με εξαιρεση τον γιατρο στην αρχη)....κομπλεξισμος σε ολο το μεγαλειο....και μετα απορειτε γιατι εχουμε επισοδεια...και πριν πειτε οτι ναναι...δεν κανουν μονο οι γαυροι μαλακιες...αλλα ολοι οι οπαδοι...ολων των ομαδων...σε ολα τα σπορ...και αντι να τα καταδικασουμε ολοι θυμομαστε για τα προηγτουμενα των αλλων...εσεις φταιτε που γινονται....γιατι στην ζωη σας μαλλον τρωτε καραπαζιες....λεω μαλλον...και σε κατι πρεπει ντε και καλα να μπορεσουμε να κερδιζουμε....και δεν δεχομαστε την ηττα...

εγω δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποιο...πραγμα που εγραψα ....διαφωνεις!!!!:wacko:

TO NA ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ

Καί νά άπαιτείς νά μήν σού άπαντήσει είναι λίαν έπιεικώς άντιδεοντολογικό,
    νά μήν πώ κάτι άλλο πού μούρχεται καί παρεξηγηθούμε.
    Βέβαια όπως ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, δέν θά σού άπαντούσα
    σεβόμενος κάποιους καφέδες,.....ΑΛΛΑ
    έπειδή άνέλαβες ρόλο ύπερασπιστή.........έπιβάλλεται γιά νά βάζουμε τά
    πράμματα στή θέση τους.
    Φυσικά καί θεωρώ πολύ πιό άνώδυνο τό νά γράψω αύτά γιά τόν Κολοκυθά
    άπό τό νά πώ σέ κάποιον ότι.........
    ΓΡΑΦΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...........σύν τά ύπόλοιπα άπαξιωτικά.
    Άπαντώ τουλάχιστον μέ χιούμορ,προσπαθώντας νά μήν
    ανεβάσω τά ντεσιμπέλ.
    Έσύ όμως έρχεσαι σάν άλλος Ντ'Άρτανιάν μέ τό ένας γιά όλους
    καί όλοι γιά έναν καί ύπερασπίζεσαι μέ πάθος τόν σύντεκνο.
    Έννοείται ότι άντιπαρέρχομαι τήν είρωνία περί κυκλικής γραμμής
    άπό κάποιον πού έκατσα στό ίδιο τραπέζι πού παρότι μέ γνώρισε
    μάλλον δέ μπήκε στόν κόπο νά διαμορφώσει άποψη,όχι βέβαια
    άπό τίς μαλακίες πού γράφουμε έδώ μέσα άλλά άπό προσωπική
    έπαφή....
    ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΕΔΩ ΠΑΝΩ........
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
    ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ.
    Όποια ποιότητα καί νάχουν,
    όποια κουλτούρα καί νά διαθέτουν.....

Είναι λοιπόν ή τελευταία όντως φορά πού σέ ζορίζω...
    Άν θές πές μας.....
    Τί θά ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ σέ κάποιον πού άν έγραφες τή γνώμη σου γιά κάποιο
    παιχνίδι σού έλεγε ότι........

ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...........έπειδή κανένας έδώ μέσα κ.λ.π....κ.λ.π....

Θά θύμωνες...??

Θά έβριζες...??

Θά άπαντούσες άνάλογα..??

Πρόσεξε τί θά πείς γιατί σέ έχω δεί νά άπαντάς έδώ μέσα σέ άντίστοιχες περίπτωσεις....!!!

Μήπως θά άφηνες τό φίλο σου νά κάνει τό δικηγόρο...?:rotflmao:

Αύτά..............νά περνάς καλά κι άν ποτέ μέ χρειαστείτε.......καί Πάσχα νάναι
    θάμαι έδώ......χωρίς ύστεροβουλίες στό βωμό τού μοτοσυκλεττισμού πού
    μάς ένώνει.....
    Μπορείς νά άπαντήσεις...........ΟΣΟ ΘΕΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    εγω δεν εχω καταλαβει ακομα σε ποιο...πραγμα που εγραψα ....διαφωνεις!!!!:wacko:
    δεν διαφωνισα πουθενα μαζι σου...εκτος απο καποιες αποψεις που εχεις για καποιους παιχτες (δεκτοτατο αυτο)....αλλα στο να συνεχιζετε μια ''αντιπαραθεση'' για τα προβληματα βιας στην ελλαδα ενω καθε χρονο γινονται τα ιδια μου φαινετε σαν να γαυριζεις...

ξεχασες να πεις...μπραβο στον βαζελο...το λιγοτερο δηλαδη...

εγω πεταω την φυτιλια...για ψαξε ξανα λιγο το σχολιο μου για τον τελικο κυπελλου που πηρε η ομαδα που υποστηριζω...

αν κερδιζε η ομαδα σου θα ελεγες οτι εκτος απο οτι κερδισε το καταφερε μεσα σε ζουγκλα και με διαιτησια εναντιον...αμφιβαλλεις???

δεν ασχολουμε με το basket της αεκ εδω και πολλα χρονια...εκοψα καθε επαφη κιολλας(ουτε καν tv) οταν ανελαβε ο XX και η original...οπως και το ιδιο θα κανω με την ποδοσφαιρικη αεκ του Αδαμιδη...ο λογος???ο ομαδα αποτελειτε απο ανθρωπους εκτος απο ιδεα/φανελα/κλπ...και αυτος με εκανε να αισθανθω ντροπη...αυτα που κοροιδευα (και αυτος κοροιδευε) τα εκανε...ειναι αναξιοπιστος...και πολλα αλλα...αλλα τι να καταλαβαιτε εσεις οι γαυροι απο ηθος...

Ποτε δεν θα ακουσουν απο εμενα μπραβο (οπως δεν εχω ακουσει εγω αλλωστε ποτε ...)

Γκαζια στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας σας οποτε εχασε κατα κρατος η.....

Κλαμα για διαιτησιες ως συνηθως...!!

Μπραβο ομως ποτε δεν εχω ακουσει εδω μεσα ( εξαιρεση ο gandalf...)

Το εχω δει το σχολιο σου για τον αγωνα κυπελου και.....??

Αναλογα σχολια κατα καιρους εχουμε κανει ολοι μας εδω μεσα !!

Μιας και τοι αναφερες ομως εκει τελικα ποιοι σου εφταιγαν....??

Οι τσογλανοι της εξεδρας...???

Οι ... Οι τσογλανοι του Ατρομητου που αντι να βαλουν κατω το κεφαλι να τρεχουν στην φυσουνα ......

Αυτοι αρχισαν τα κλωτσομπουνιδια με τα καλοπαιδα ...???

Αποφασισε.....

Διοικηση και κρατος η μ@λ@κι@ δεν εχει χρωμα φωναζουμε και συμφωνουμε ολοι για αυτο το θεμα, εσενα σου εφταιγαν οι παιχτες .... Του γαυρου εδω... Μονο !!

Δεν ασχολεισε με το μπασκετ της ομαδας σου και γραφεις σεντονια.....

Για τις νικες του βαζελου στο μπασκετ...???

Παραδινομαι...!!!!

Μολις σηκωσα τα χερια ψηλα !!!!!!!!!

Με δουλευεις και τσαμπα γραφω τοση ωρα....

Γμτ μου......

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ποτε δεν θα ακουσουν απο εμενα μπραβο (οπως δεν εχω ακουσει εγω αλλωστε ποτε ...)

Γκαζια στον τροπο παιχνιδιου της ομαδας σας οποτε εχασε κατα κρατος η.....

Κλαμα για διαιτησιες ως συνηθως...!!

Μπραβο ομως ποτε δεν εχω ακουσει εδω μεσα ( εξαιρεση ο gandalf...)

Το εχω δει το σχολιο σου για τον αγωνα κυπελου και.....??

Αναλογα σχολια κατα καιρους εχουμε κανει ολοι μας εδω μεσα !!

Μιας και τοι αναφερες ομως εκει τελικα ποιοι σου εφταιγαν....??

Οι τσογλανοι της εξεδρας...???

Οι ... Οι τσογλανοι του Ατρομητου που αντι να βαλουν κατω το κεφαλι να τρεχουν στην φυσουνα ......

Αυτοι αρχισαν τα κλωτσομπουνιδια με τα καλοπαιδα ...???

Αποφασισε.....

Διοικηση και κρατος η μ@λ@κι@ δεν εχει χρωμα φωναζουμε και συμφωνουμε ολοι για αυτο το θεμα, εσενα σου εφταιγαν οι παιχτες .... Του γαυρου εδω... Μονο !!

Δεν ασχολεισε με το μπασκετ της ομαδας σου και γραφεις σεντονια.....

Για τις νικες του βαζελου στο μπασκετ...???

Παραδινομαι...!!!!

Μολις σηκωσα τα χερια ψηλα !!!!!!!!!

Με δουλευεις και τσαμπα γραφω τοση ωρα....

Γμτ μου......

γαυριζεις παλι...εισαι οπαδος...ειμαι φιλαθλος...οντως...μαλακια σου που ασχολησε....

γαυριζεις παλι...εισαι οπαδος...ειμαι φιλαθλος...οντως...μαλακια σου που ασχολησε....

Γαυριζω σε αυτους που Αντιγαυριζουν ( ειδικα στους φανατικους αντιγαυρους οπαδους ....... )

Αποδειξη... Η μη απαντηση σου στο τι επρεπε να κανουν οι παιχτες του Ατρομητου....!!!

Μαλακια δικια σου που ασχολεισαι.....

Εγω εδω και 22 χρονια...

Φροντιζω Οι Κυριακες μου και τα χρηματα μου να απασχολουνται αλλου...!!!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VI
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2564
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2011, 14:17
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε