Σελίδα 22 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1994

Θέμα: Με είδα

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Με ειδα να σπαω τον κωλο-καθρεπτη.....τον γαμω-ανεμοθραυστη του παραθυρου σου.....κ να σου ρημαζω πορτα κ ουρανο.........κ να ξερεις οτι αν δεν ημουν με τη συζυγο, θα στο ειχα σπασει το "μαγαζακι" ταριφα!!!! Ευχομαι να εβαλες μυαλο μετα απο αυτο.......
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

με ειδα να χεζομαι πανω μου οταν αμεριμνος προσπαθησα να περασω διπλα απο ενα τζιπακι για να παω μπροστα στο φαναρι. δεν ειδα ομως το σκυλο που ηταν μεσα και τον ακουσα-ενιωσα διπλα μου οταν περνουσα απ το παραθυρο!! εεεε απ την τρομαρα μου ουτε που γυρισα να κοιταξω ρατσα κτλ

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Με είδα να πατάω τα 120 με ανοιχτό το κράνος και πάνω σε στροφή να μου κλείνει και να μην βλέπω τίποτα για κάποια δεύτερα.....:a31:
    Μπορείτε να με βρίσετε......Ο τριμάλακας
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Με είδα να βγαίνω στην εθνική με μαγιώ και t-shirt και να νιώθω ανασφαλής. Κάποτε, ούτε καν θα το σκεφτόμουν... Γερνάω, μαμά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    με είδα να ξυπνάω από τις 4 ξαφνιασμένος όταν συνειδητοποίησα ότι το sv1000 ή cb900) που οδηγούσα σε κάποιον παραλιακό δρόμο με συννεφιά ήταν μόνο όνειρο...

είχε στρογγυλό φανάρι ήταν σκούρο μπορντό με μια άσπρη παχιά ρίγα να διατρέχει το ντεπόζιτο του...
    τώρα συγνώμη που δε πρόσεξα τι οδηγούσα αλλά όνειρο ήταν
    πρέπει να παραδεχθώ πως έπαιρνα πολύ ωραίες γραμμές και πως το brelock γουρουνάκι που είχα έμοιαζε να αιωρείται σε μερικές στιγμές...
    ps: και έχω οδηγήσει μόνο 3-4 φορές φαντάσου ...

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Με είδα να δοκιμάζω και να χαίρομαι τα καινούρια μου γραμμικά ελατήρια! Τραίνο λέμε!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Image_08752-85_2.jpg 
Προβολές:	504 
Μέγεθος:	83,7 KB 
ID:	262709
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asimaki;2183026[B
    ]Με είδα να παθαίνω εξάρτηση από το μοτο.γρ, να θέλω να μπαίνω όλη την ώρα και να διαβάζω[/B]... Επίσης να διαβάζω και να ζηλεύωωωωωωω...
    (και ο φθόνος είναι στα 7 θανάσημα αμαρτήματα )
    Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή θα μου περάσει....
    Μαζι μας ειδαμε!!!!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    με είδα να οδηγάω με πολύ προσοχή σήμερα γιατί έπιασε ξαφνική απροειδοποίητη βροχή...

Νέο μέλος Το avatar του/της asimaki
    Με είδα ουκ ολίγες φορές μεσα στο καλοκαίρι να μην αντέχω ούτε τη ζέστη, ούτε την ιδέα να βάλω μπουφάν, κράνος κ τζιν και να λέω στο τέλος "άσε κοπελιά, πάρε το μετρό..."
    Κ ακόμα είναι ιούνιος....
    Γραμμένα στα παλιά μας παπούτσια του κόσμου τα πρέπει, τα θέλω, τα μη...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    ειδα τετραμελη οικογενεια,σε στρογγυλοφαναρο,με μπαγκαζιερα στο κεντρο της πατρας...4 ακρανωτα (εννοειται) κεφαλια.μεγαλος γιος-μπαμπας,μικρος γιος-μαμα.ο μπροστα τα ποδια του τα ειχε κανει 8 για να χωρεσει...δυστυχως κινομουν αντιθετα και δεν μπορεσα να τους κραξω μπας και δεν το ξανακανουν...λεμε τωρα....αυτος ειναι ενας σημαντικος λογος που δεν γουσταρω το καλοκαιρι!!!αυτα τα αισχη!
    (καταλαθος μπηκε στο με ειδα αντι για το σε ειδα..αν μπορει να μεταφερθει,κερναω καφε )
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Με είδα να σηκώνω το τηλ. Σάβατο βράδυ που με έπαιρνε κολλητός και αφού του απάντησα καταφατικά, ανέβηκα στη σέλα και έφυγα σφαίρα για Γαλαξείδι από Αθήνα. Αυτά τα αναπάντεχα και οι αποφάσεις της στιγμής είναι τα καλύτερα. Βραδινό ταξιδάκι με SS όλα τα λεφτά, είχα και φεγγαριά για παρέα...
    Everybody can ride a fast bike, but very few can ride a bike fast

Νέο μέλος Το avatar του/της asimaki
    Ντρέπομαι που το λέω, αλλά με είδα να καίω κόκκινο φανάρι στην Πειραιώς, γιατί το είδα τελευταία στιγμή και δεν προλάβαινα να φρενάρω... :a31::a31::a31: :
    Κ το συγκεκριμένο φανάρι μου έχει ξανασυμβεί να προλάβω να φρενάρω στο τσακ. Ελπίζω να έβαλα μυαλό...
    Μπινελίκια ευπρόσδεκτα...
    Γραμμένα στα παλιά μας παπούτσια του κόσμου τα πρέπει, τα θέλω, τα μη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asimaki Προβολή μηνύματος
    Ντρέπομαι που το λέω, αλλά με είδα να καίω κόκκινο φανάρι στην Πειραιώς, γιατί το είδα τελευταία στιγμή και δεν προλάβαινα να φρενάρω... :a31::a31::a31: :
    Κ το συγκεκριμένο φανάρι μου έχει ξανασυμβεί να προλάβω να φρενάρω στο τσακ. Ελπίζω να έβαλα μυαλό...
    Μπα, δεν είσαι η μόνη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από asimaki Προβολή μηνύματος
    Λες εκεινο μετα τη γεφυρα του Μοσχατου στο ρευμα προς Αθηνα που αναβει ξεχωριστα για δεξια και ευθεια?
    Γιατι αν λες εκεινο ειναι πολυ ευκολο να μπερδευτεις με το πρασινο για δεξια ενω πας ευθεια...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Με βλέπω να ετοιμάζω χάρτες, βαλίτσες και πολύ το χαίρομαι...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ &*@#&^^@ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας