εθεθησαν εγγλεζικα τρικυλινδρα να χανονται μεσα στα βουνα του Ελικωνα κ του Κιθαιρωνα.. :rotflmao:
στριβω, αρα υπαρχω..
Δε χαθηκαν όλα![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
η σκουπα εφτασε πρωτη απ ολους παντως...![]()
...μετα τον καπτεν εννοειται...![]()
στριβω, αρα υπαρχω..
Ρε Shaolin Monk, εκάψωσε η κεφαλή σου???![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Σε είδα μλκ πατέρα να έχεις βάλει το κοριτσάκι σου πάνω στο ντεπόζιτο και εσύ να προσπαθείς να δεις επειδή από τον αέρα τα μαλλιά του κοριτσιού έμπαιναν στα μάτια σου![]()
![]()
![]()
Α, ρε τρόμπα![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Σε ειδα ρε παλικαρε εχθες στον περιφερειακο Γαλατσίου με την Dainese bodyarmour και σε χαρηκα αλλα.....εχεις προστασιες και στους αγκωνες απο οσο ξερω....δεν χρειαζοταν το κρανος εκει.
Σε ειδα επισης κ@λοβλαχε να με προσπερνας (και να με εχεις δει δεν μπορει του π@υστη!) και πριν ακομα με περασεις ενω εισαι διπλα μου θυμασαι τελευταια στιγμη οτι εισαι 100 μετρα για την εξοδο αχαρνων και κοβεις το τιμονι λες και δεν υπαρχω!!πανικος,γυροσκοπικο,ακουει το σκουτερ (ευτυχως) και βγαινουμε μαζι στην εξοδο.
![]()
την εκανες ρε λαμογιο χεστη οταν σταματησα να "μιλησουμε"
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Σε ειδα σημερα το πρωϊ με το R1 , να με προσπερνας με αρκετα παραπανω χλμ, ενω πηγαινα ηδη με 180 !!!
Δεν θα ασχοληθω με τα κυρήγματα περι κρανους και εξοπλισμού (ακρανωτος-βερμουδιτσα-κοντομανικο) , απλα σας θαυμαζω , ειλικρινα , ρε μπαγασες , πως βλεπετε χωρις κρανος με τοσα χλμ ?
Δεν δακρυζουν τα ματια σας ? Μιλαμε οτι ειχες τουλαχιστον 200-220 στο κοντερ και το πήγαινες και τραινο στην ανοιχτη στροφή το εργαλειο.
(για τις ικανότητες)
Σας είδα "αλήτες" μηχανόβιους στο pulp χθες βράδυ.
Αλληλεγγύη βέβαια δεν είδα, όταν (μετά τις μπύρες) ζήτησα να με πάτε πατάκι σπίτι (Ν.Ηράκλειο), μιας και ποδήλατο και μπύρα δεν πάνε μαζί. Ο ένας ήταν με δανεικό μηχανάκι, ο άλλος έμενε κοντά , ο τρίτος έφυγε τρέχοντας. Απεναντίας, είδα καζούρα και υποχθόνια γελάκια.
Προς ενημέρωσή σας, κατάφερα να φτάσω σπίτι (αφού κατούρησα 2 φορές την Κηφισίας :rotflmao: )
![]()
Σε είδα σήμερα στην Κ Trooper (κοινώς Πειραίως προς Χαμοστέρνας) που πήγες κι έκατσες με το Στρωμα καμαρωτός στην μεση της διασταυρωσης.
Εφυγα με πράσινο και τότε φυσικά ξεκίνησες και μ εκλεισες, με αποτέλεσμα να βρεθω στην δυσάρεστη θέση να αναγκαστώ να αλλάξω γραμμή στη μέση της στροφής και να σε περάσω απο εξωτερική απο το κομμάτι με την ανάποδη κλίση.
Κούνησα το κεφάλι κι εφυγα...
Στο επόμενο φανάρι ηρθες δίπλα να μου την πείς κιόλας! 'Αγόρι μου είσαι γρήγορος?'
Σου ειπα οτι δεν είμαι το αγόρι σου και να μάθεις να οδηγάς καλύτερα, κι εσύ απάντησες οτι οδηγας 30 χρόνια και με ρωτησες ποσα οδηγάω εγω. :rotflmao:
Ισως σε άλλα 30 χρόνια μάθεις να καθεσαι στο φανάρι κι οχι στη μεση του δρόμου, βλακέντιε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αυτο απο που προεκυψε ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε είδα σήμερα στην Κ Trooper (κοινώς Πειραίως προς Χαμοστέρνας) .......
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σε ενα αλλο ΄σε είδα' που είχε ποστάρει. Εκτός κι αν τα εχω χαμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αυτο απο που προεκυψε ρε?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
αρχομενο αλτσχαιμερ ρπμ...δε θυμαμαι τπτ...τεσπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε ενα αλλο ΄σε είδα' που είχε ποστάρει. Εκτός κι αν τα εχω χαμένα.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
http://www.moto.gr/forums/showthread...2A#post1992857Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρχομενο αλτσχαιμερ ρπμ...δε θυμαμαι τπτ...τεσπα.
![]()
Εχω μνήμη εγω.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957