δεν πας σε καταστημα που πουλαει τζαμια? σοβαρα μιλαω. τζαμι καθρεφτες και τετοια. αυτοι λογικα θα εχουν και τζαμι αλλα και μηχνακι οπης. αλλα γιατι να μην βαλεις πλεξι γλας που ειναι και πιο ακινδυνο?
δεν πας σε καταστημα που πουλαει τζαμια? σοβαρα μιλαω. τζαμι καθρεφτες και τετοια. αυτοι λογικα θα εχουν και τζαμι αλλα και μηχνακι οπης. αλλα γιατι να μην βαλεις πλεξι γλας που ειναι και πιο ακινδυνο?
δεν αντιλεγω.απλα δεν μου εχει ξανατυχει και απλα ζηταω γνωμες.θα δοκιμασω αυριο να παω .ευχαριστω να εισαι καλα
Πανο αυτα ειναι καλυματα που μπαινουν πανω απο τα ετοιμα (κλειστα) οργανα και απλα τα κανουν νικελ η καλυβουν τυχων ατελειες .Δεν αντικαθιστουν το εξωτερικο καλυμα! και αν το κανεις δεν θα σου στεγανοποιησει!!
Το παλιο τζαμι σου εσπασε?
Το κακο ειναι οτι το οριτζιναλ ειναι κοιλο και αν βαλεις φλατ θα βρισκει πανω στην βελονα!!!
Τελευταία τροποποίηση από sv9cvk; 09/05/2012 στις 19:26.
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Πανο μαλλον χρησιμοποιεις το δικο σου τζαμι.Ρε αυτα δειχνουν πολυ ωραια
Α, θελω και γωωωωωωωωωωωωωωωωωω![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Οχι Χρηστο απλα ειχα κατι λεφτα στην ακρη και τα πηρα.δεν χαλασε τιποτα.Να σου πω την αληθεια αυτο με την βελονα δεν το προσεξα θα.το βαλω αυριο παλι να δω.Δεν εκανα πολλες δοκιμες σημερα ισα ισα που τα δοκιμασα να δω οτι ειναι σωστα αυτα που πηρα.αυριο θα δοκιμασω ολα αυτα που μου λες και θα επανελθω με φωτο και παρατηρησεις.
Μαλιστα!! Θα σου βαλω δυο λινκ απο ebay με τυπους που εχουν πολλα ανταλλακτικα και αρκετες ευκαιριες για CB .Πιο πολυ απο 750 βεβαια αλλα μοιραζονται αρκετα ανταλλακτικα!!!
Απο αυτον εχω παρει αρκετα (μπορω να πω και μισο μηχανακι !!! )
http://www.ebay.de/sch/cb-resteteile..._from=&_ipg=25
Αυτος εδω τωρα εχει κατα καιρους αρκετα και καλα κοματια!!
http://www.ebay.co.uk/sch/bepposfour...84.m1438.l2654
Καλη συνεχεια!!!![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
το σαββατοκυριακο εκανα δουλεια!!! σκοπος ηταν να βαψω το μοτερ με χρωμα υψηλης γαι το cafe racer.
Εντυσα ολο το δωματιο μονωσα το μοτερ για να μην παει χρωμα στα επιμαχα σημεια .
Ηρθε ο φιλος μου ο Θοδωρης με τα σπρει και αρχισαμε να ψεκαζουμε.2 σπρει τελειωσαμε !!!το μοτερ εγινε γαματο.Μαυρο ματ και τα μυαλα στα καγκελα λεμε
εστρωσα το γνωστο στρωμα που με εχει σωσει κυριολεκτικα!!!!
εριξα κατω το μηχανακι!!!1 αναγκαστηκα ομως να λυσω παλι ολο το μπροστινο καθως και την πισω ροδα γιατι δεν ξερω και εγω ποσα κιλα ζυγισε το ατιμο
το μοτερ το εβαλα πανω με αρκετη δυσκολια.ευτυχως ειχα βοηθεια.ειναι πολυ βαρυ και δυσκολο να το πιασεις.
κατι αλλο που με εσωσε ηταν οτι ειχα καλυψει ολο το σκελετο με επιδεσμους!!! κανανε καλη δουλεια.μπορω να πω τελεια.δεν τραυματισα το σκελετο καθολου
ειχα παει για υαλλοβολη το πλαινο καπακι να δω πως βγαινει.καθαρισε πολυ καλα.αλλα εγινε μονο δοκιμαστικα αφου σκοπος ειναι ολα τα πλαινα καπακι που λειπουν απο το μοτερ να γυαλιστουν και να γυαλισουν.
προσπαθησα να παρω πολλα τυφλα παξιμαδια.δεν ξερω αλλα μου αρεσουν πολυ σε σχεση με τα απλα τα παξιμαδια
ετσι για σημερα τελειωσα.οσο και αν φαινεται ευκολο μεσα απο ις φωτο σημερα για να γινει ολο αυτο ξεκινησα απο τις 8 το πρωι και τελειωσα στις 4 το απογευμα.
εβαλα επισης τους αυλους των καρμπυρατερ και την μιζα
μερικες ακομα χωρις φλας γιατι αδικουν το βαψιμο του μοτερ
πωπω!!! πολυ ωραιο εγινε!!! βουρ για γυαλισμα τωρα. θα δειξει ακομα περισσοτερο..