Φίλε Δημήτρη επιτέλους θα έρθω και από σένα. Σήμερα σχολάω 8 οπότε λογικά θα έρθω αύριο. Αν σου έχουν μείνει θέλω και κανένα moto.gr που λέγαμε στο άλλο θρεντ. Το χαμόγελο δεν το ξεχνάμε και όταν πάρω τη μηχανή και σε πετύχω pulp θα χρωστάω κέρασμα.
Φίλε Δημήτρη επιτέλους θα έρθω και από σένα. Σήμερα σχολάω 8 οπότε λογικά θα έρθω αύριο. Αν σου έχουν μείνει θέλω και κανένα moto.gr που λέγαμε στο άλλο θρεντ. Το χαμόγελο δεν το ξεχνάμε και όταν πάρω τη μηχανή και σε πετύχω pulp θα χρωστάω κέρασμα.
Yamaha FZS 600
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΤΡΙΧΟΣ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δημητρη δεν με εχει βγαλει ο δρομος απο εκει ακομα.Θα ερθω ομως μαλλον Δευτερα.
![]()
![]()
![]()
Hello και απο εμενα.
Sorry εκανα καμποσο καιρο να μπω και το ειχα σχεδον ξεχασει...
Μενω UK, London
ή μπορεις να τα κρατησεις και να ερθω να τα παρω τα Χριστουγεννα και να κερασω και ενα tea...:rotflmao:
*VR46*
Winners find answers, loosers find excuses!!!
Challenges are what make life interesting,overcoming them is what makes life meaningful...
Δημητρη σ ευχαριστω και παλι, χαρηκα για την γνωρημια.
Θα περασω συντομα γιατι μου μπηκαν κατι ιδεες για κατι αυτοκολλητα.
Παρελαβα κι εγω το δικο μου σετακι και παραλληλα "επρηξα" και τον Δημητρη στις ερωτησεις για το Αφρικα....:smilea:
Δημητρη, χαρηκα πολυ για την κουβεντα και την γνωριμια κι ελπιζω να εχω συντομα την ευκαιρια να κερασω οτι γουσταρεις για να ανταποδωσω...![]()
Benelli TRK 502 X 2020 - Honda SH 150 2009
@alx_gr νομιζω ειναι καλυτερα να τα κρατησω εδω (δε προκειται να χαθουν) και να ερθεις να τα παρει οταν επιστρεψεις στην πατριδα
αν στα στειλω... το κοστος φανταζομαι θα ειναι τεραστιο, ε?
![]()
![]()
![]()
λοιπον λεω να γραψουμε οι κρητικοι σε ποια πολη ειμαστε ωστε να καταφερουμε να τα μοιρασουμε μεταξυ μας θα τα επαιρνα εγω να τα μοιρασω αλλα σε μερικες μερες φευγω απο κρητη
@Κ7600 όποτε και ο,τι θες!![]()
@montechristo και υπόλοιποι... δεν χρωστατε σε "ανταπόδοση" τίποτα!
Καλα να ειμαστε!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από yannisss
λοιπον λεω να γραψουμε οι κρητικοι σε ποια πολη ειμαστε ωστε να καταφερουμε να τα μοιρασουμε μεταξυ μας θα τα επαιρνα εγω να τα μοιρασω αλλα σε μερικες μερες φευγω απο κρητη
αντε ντε, πες τα! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΪΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!
![]()
![]()
![]()
Ολοι εσεις που πηρατε καμια φωτο με κανα κολλημενο θα δουμε μεχρι να παρουμε τα δικα μας?
Δημητρη θα προαπαθησω να ερθω κατα τις 19 00 σημερα.
![]()
Suzuki GSF Bandit 1250cc
Suzuki GSF Bandit 400cc
Honda Bros 400cc
Kawasaki Kazer
![]()
![]()
καλα... δεν παιζεστε λεμε!
![]()
![]()
![]()
ACE CUSTOM και desmokon σας ευχαριστω για τα ΥΠΕΡΟΧΑ δωρα σας!
Και μονο η κινηση μετραει ΠΟΛΥ!!!
By the way, ουτε συντονισμενοι να ησασταν ωρε! Λάδι ο ενας, κρασι ο αλλος....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφε ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσα να σου φερω μετα απο οτι
εκανες εσυ για μας,σε ευχαριστω πολυ και δημοσια και χαρηκα παρα
πολυ που σε γνωρισα...Οσο για τα αυτοκολλητα ειναι απιστευτα
τρομερη δουλεια.
υγ..Το κρασι οπως ειπαμε,με ρεγουλα γιατι βαραει
![]()
![]()
Μητσάρα ευχαριστώ κι από 'δω !!!