Σελίδα 22 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 1049

Θέμα: συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Ή οι άρρωστοι υπάρχουν μόνο όσον αφορά το Ρόσσι
    Άι γειά σου! Μόνο

με τους μισούς να ασχολούνται με το να τον θεοποιήσουν
    Άι ξανα ματα γειά σου! Σταυροφόροι λέγονται

αι τους άλλους μισούς να ασχολούνται με το πώς θα αλλάξουν τη γνώμη των πρώτων?)
    Καμία ανάγκη αλλαγής γνώμης. Δικαίωμα διαφορετικής μόνο
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

εμπειριά μέλος Το avatar του/της Argonautis46
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος

Διαφωνείς στο οτι υπάρχουν πορωμένοι αντιροσσικοι? Οπου δε θα αναγνωρίσουν για παραδειγμα οτι ο Ρόσσι είναι ατυχος αυτη τη χρονιά?
    Εδω εχουμε ακούσει οτι η θέση του ειναι 6η με 8η αφότου ηρθε στο γιαμαχα!!!
    Κύκλους

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Άι γειά σου! Μόνο
    Μάλιστα...

Αφ'ενός το στηρίζεις κάπου αυτό? Το έχεις παρατηρήσει απλά? Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο που σε οδηγεί σε συμπέρασμα?

Αφεταίρου, αν το στηρίζεις κάπου, μπορείς να δώσεις και καμιά εξήγηση για το λόγο για τον οποίο συμβαίνει? Φάρμακα έχει ο Ρόσσι και τραβάει μόνο αυτός τους άρρωστους? (θα έλεγα "μέλι" αλλά δεν κολλάει)

Άι ξανα ματα γειά σου! Σταυροφόροι λέγονται
    Προσωπικά θα χρησιμοποιούσα το δίπολο "εικονολάτρες-εικονομάχοι".

Αλλά για μισό...

Δικαίωμα γνώμης έχουν όλοι. Μεταξύ αυτών και οι ουδέτεροι. Η οποία γνώμη μπορεί να διαφέρει από την οποιαδήποτε άλλη.

Όταν όμως η καραμέλα παραμένει μονίμως η ίδια και την πιπιλάνε οι ίδιοι άρρωστοι υπέρ του Ρόσσι, πώς γίνεται να διαιωνίζεται ο διάλογος αν την είχαν φτύσει οι άρρωστοι κατά του Ρόσσι?

Όπως σαφώς δέχεσαι ότι υπάρχουν οι βαλετζιπιώτες (τυφλοί με παρωπίδες μπλα μπλα μπλα), αρνείσαι την ύπαρξη των αντιβαλεντινικών, οι οποίοι (κι αυτοί τυφλοί με παρωπίδες μπλα μπλα μπλα) μοναδικό σκοπό εχουν να κοντράρονται με τους πρώτους, οι οποίοι όπως είπαμε τον θεοποιούν ενώ αυτοί αντίθετα τον δαιμονοποιούν?

"Δικαίωμα διαφορετικής γνώμης" λέγεται, ή μήπως "Επειδή έχουμε βάλει το χέρι μέσα από το παντελόνι και τον παίζουμε νομίζουμε ότι δε μας βλέπουν?"

ΥΓ. Ρητορικές οι ερωτήσεις btw.

ΥΓ2. Δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά

Α ρε smoker με τις υπεραναλύσεις σου(που σ εχω πει απο πιο παλια οτι μου αρεσουν). Μεσα σε 2 γραμμες το εστρωσα εγω το γατακι
    Κύκλους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος
    Διαφωνείς στο οτι υπάρχουν πορωμένοι αντιροσσικοι? Οπου δε θα αναγνωρίσουν για παραδειγμα οτι ο Ρόσσι είναι ατυχος αυτη τη χρονιά?
    Ναι διαφωνώ. Πες μου ποιος δεν παραδέχεται πως είναι άτυχος

Εδω εχουμε ακούσει οτι η θέση του ειναι 6η με 8η αφότου ηρθε στο γιαμαχα!!!
    Τι εννοείς; 6ος δεν ήταν στον προηγούμενο αγώνα και πέρασε 5ος τώρα;
    Αν εννοείς την αξία του την γνώμη μου την έχω πει πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είπα πως σαν δυναμική (στην δεδομένη χρονική στιγμή) ήταν 4ος ή 5ος και έπεσαν να με φάνε κολλώντας την αστεία ταμπέλα του αντιβαλεντινικού.
    Τελικά έμελλε να το παραδεχτούνε οι περισσότεροι πως ακόμα και τώρα η αξία του είναι αυτή αλλά οι ταμπέλες απο τους δίκαιους έμειναν

Αν τωρα πεις και οτι δεν εισαι αντιβαλεντινικος εγω θα φωναξω ο λυ μπιακος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μάλιστα...

Αφ'ενός το στηρίζεις κάπου αυτό? Το έχεις παρατηρήσει απλά? Είναι τόσο έντονο το φαινόμενο που σε οδηγεί σε συμπέρασμα?
    ναι, ναι και ναι

Φάρμακα έχει ο Ρόσσι και τραβάει μόνο αυτός τους άρρωστους? (θα έλεγα "μέλι" αλλά δεν κολλάει)
    Εκτός απο τους βαλεντινικούς που είναι σαφέστατα η μειοψηφία μεταξύ των φαν του υπάρχουν και οι άσχετοι που κάπου άκουσαν πως υπάρχει ένας ήρωας στα μηχανάκια και είπαν να πρωτοπορήσουν () δηλώνοντας μεγάλοι φαν του.
    Προσοχή, όχι του αθλήματος αλλά του βάλε. Μεταξύ αυτών και τα πάμπολλα έφηβα (κάθε ηλικίας...) κοριτσάκια που τον λατρεύουν.
    Και να φανταστείς πως ''αυτά'' επειδή είναι πολλά κινούν και νήματα.

Τώρα στο γιατί λατρεύουν μόνο αυτόν. Γιατί είναι σαν τη χλωρίνη ΚΛΙΝΕΞ ''αυτή ξέρουν, αυτή εμπιστεύονται'' (οι παλαιότεροι κατάλαβαν πως είναι σαν τη διαφήμιση)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αν τωρα πεις και οτι δεν εισαι αντιβαλεντινικος εγω θα φωναξω ο λυ μπιακος
    Σπύρο εξηγώ πως προχτές ο άλλος είπε ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ αντιβαλεντινικό γιατί δεν έγραψες ο βάλες ο θεός κι ετσ'. Κατάλαβέ με plz ρε τομάρι γαμώ τα 3G δίκτυα

Ναι διαφωνώ. Πες μου ποιος δεν παραδέχεται πως είναι άτυχος
    Μα επειδή έφερα ένα παράδειγμα δε σημαινει αυτόματα οτι ισχύει.. Δε συνδέονται άμεσα οι προτάσεις μου.
    Δηλαδή δε σημαίνει οτι όποιος δε θεωρεί το ροσσι άτυχο είναι αντιροσσικός ή και το αντιθετο.
    Απλα λέω οτι υπάρχουν αντιροσσικοι. Δεν είναι περιεργο.

Όσον αφορα τις θέσεις.. Δε με πιάνεις. Είναι άλλο πράγμα να λές ο ροσσι ηρθε γιαμαχα πάλι και το μόνο που καταφερε μια συλλογή απο 6ες και 8ες θέσεις και αλλο πραγμα να λές οτι ο ρόσσι ειναι 6ος 8ος στην καταταξη.(ειδες που δε φταίμε οι ροσσικοι που μετράμε τα ΠΠ)
    Κύκλους

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Argonautis46 Προβολή μηνύματος

Είναι άλλο πράγμα να λές ο ροσσι ηρθε γιαμαχα πάλι και το μόνο που καταφερε μια συλλογή απο 6ες και 8ες θέσεις και αλλο πραγμα να λές οτι ο ρόσσι ειναι 6ος 8ος στην καταταξη.(ειδες που δε φταίμε οι ροσσικοι που μετράμε τα ΠΠ)
    Εγώ πάλι είδα να γράφουν για εκτοόγδωος μόνο για να τη σπάσουν σε κάτι αγύριστα κεφάλια που τους τα κάνουν αερόστατα με το θεό και τα 9.
    Δεν υπάρχουν αντιρωσικοί γιατί δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν με τόσα που έχει κάνει αυτός ο αναβάτης λέμε.
    Η όποια εναντίωση είναι προς τους τυφλούς παρωπιδάτους και ενίοτε (συχνά) άσχετους που τους τα κάνουν πυραύλους με τραγικά επιχειρήματα του στυλ έχει 9.
    Και εγώ 2 ρε συ έχω και επιθυμώ να παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος λένε.

Αυτό βλέπω εγώ.

Πάω για μπάνιο, χτυπηθείτε μόνοι σας ρε καθάρματα
    Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 23/06/2013 στις 14:28.

Banned
    Εγώ πάλι είδα να γράφουν για εκτοόγδωος μόνο για να τη σπάσουν σε κάτι αγύριστα κεφάλια που τους τα κάνουν αερόστατα με το θεό και τα 9.
    Δεν υπάρχουν αντιρωσικοί γιατί δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν με τόσα που έχει κάνει αυτός ο αναβάτης λέμε.
    Η όποια εναντίωση είναι προς τους τυφλούς παρωπιδάτους και ενίοτε (συχνά) άσχετους που τους τα κάνουν πυραύλους με τραγικά επιχειρήματα του στυλ έχει 9.
    Και εγώ 2 ρε συ έχω και επιθυμώ να παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος λένε.

Αυτό βλέπω εγώ.

Πάω για μπάνιο, χτυπηθείτε μόνοι σας ρε καθάρματα
    Σωστοοος

Ένας από τους ροσσικούς σαν αυτούς που αναφέρεις θα σου απάνταγε:
    "Άσε ρε άσχετε που πας για μπάνιο.. το γνωρίζεις ρε πως μόνο ο Ρόσσι ξέρει μπάνιο χωρίς μπρατσάκια; Θυμάσαι ρε άσχετε που ο αχώνευτος πήγε να πνιγεί στη γούρνα όταν πανηγύριζε; Θα μας πείτε τώρα όλα τα τσουτσέκια οι αντιροσσικοί για τα μοτοτζιπιά..."

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Σωστά τα λές......

Πήγαινε για μπάνιο να κάνεις καμιά βουτιά να συνέλθεις

Καλό μπάνιο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από fkol k4 Προβολή μηνύματος
    Δεν έγραψα κάτι τέτοιο, θα πρέπει να διαβάζεις πρώτα και μετά να διορθώνεις. Έγραψα:

Όταν ο Rossi πήγε στη Ducati, πλέον δεν ήταν ο πιο γρήγορος από όλους (άρα ούτε ο μοναδικός που θα μπορούσε να γυρίσει χαμηλά). Επίσης, θα έφτιαχναν ένα πολύ καλό μηχανάκι στην Ducati αν είχαν τη διάθεση να αντιγράψουν τη Yamaha και σε αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει ο Rossi. Τα υπόλοιπα είναι και επιλογή του εργοστασίου (και καλά έκανε κατά τη γνώμη μου).

Όλοι οι σούπερ ντούπερ αναβάτες του κόσμου έχουν χάσει πρωταθλήματα, δεν τρέχουν μόνοι τους ξέρεις υπάρχουν και άλλοι σούπερ ντούπερ αναβάτες (όπως ο Lorenzo πχ)...
    Εδώ έχουν χάσει πρωταθλήματα και μάχες ο Μωχάμετ Αλί ο Michael Jordan o Michael Shumacher και ο Federer, δεν θα έχανε ο Stoner;
    Τι λέμε τώρα; Όποιος χάνει δεν αξίζει;
    Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι.
    Ο Ρόσσι δεν μπόρεσε να φτιάξει το Ντουκάτι γιατί απλά δεν φτιαχνόταν.
    Το πλαίσιο κάρμπον θέλει λάστιχα με διαφορετικό σκελετό απ ότι του αλουμινίου. (έχει να κάνει με τις ελαστικότατες πλαισίου αυτό)
    Λάστιχα που δεν ...υπήρχαν.
    Το πέρασμα λοιπόν στη μονομάρκα ελαστικών δεν βελτίωσε τους Γιαπωνέζους, σακάτεψε το πρότζεκτ Πρετσιόζι
    Οι καταναλώσεις φυσικά ακύρωσαν τη μοτερούκλα Ντουκάτι , κλπ κλπ
    Πάει να πει το πέρασμα στο πλαίσιο αλουμινίου τύπου Χόντα ήταν πια μονόδρομος.
    Ένας μονόδρομος όμως άγνωστος για τους Ιταλούς που θα κάνουν χρόνια να εξερευνήσουν (2,5 έχουν περάσει ως τώρα)

Ο Στόνερ δεν μπόρεσε να κρατηθεί στην κορφή. Για αυτό δε μιλάμε?
    Δεν πήρε ποτέ πρωταθλήματα σερί όπως ο Ρόσσι.
    Φακτ.
    Άρα δεν φτάνει να είσαι γρήγορος στο γύρο. Θέλει και μερικά άλλα προσόντα.
    Λέει ο άλλος από πάνω ατυχία.
    Θα σου απαντήσω, το ότι ο Ρόσσι έμεινε τοπ για πολλά χρόνια, μόνο τύχη δεν το λες.
    Ο Ρόσσι λοιπόν πούλησε τον εαυτό του όσο πιο καλά μπορούσε -πράγμα που ο Στόνερ δεν έκανε-
    Δε μιλάμε μόνο για οδήγηση εδώ, αλλά και για δημόσιες σχέσεις και κοινωνική ευφυΐα (ποιός είναι που και κάνει τι, τι χειρισμούς πρέπει να κάνω για να πετύχω αυτό ή εκείνο)
    Τέλος όσο εμείς κράζουμε το Ρόσσι που πήγε στη Ντουκάτι ξεχνάμε ότι πήρε ένα κάρο λεφτά και μάλιστα κατάφερε ακόμα ένα καλό συμβόλαιο μετά το βατερλό.
    Όπως όλοι οι μεγάλοι αθλητές κλείνει την καριέρα του όχι με μια αλλά με δύο ακριβές μεταγραφές.
    Ο άλλος πάει για ψάρεμα με το ταλέντο του μαζί.

Λίγοι έχετε καταλάβει την ιδιοφυΐα Πρετσιόζι .
    Ο άνθρωπος πήρε έναν άλλο δρόμο και νίκησε τους Γιαπωνέζους πράγμα που λίγο χρόνια πριν ήταν ανέκδοτο.
    Δεν αντέγραψε τίποτα, ήταν όλα φρέσκες ιδέες δικές τους και δεν διέθετε πάρα ένα μέρος του μπάτζετ των άλλων.
    Βρήκε όμως συνεργάτες όπως ο Σούπο και με πολύ υπομονή τους κάρφωσε σα κεφτέδες.
    Θυμάται κανείς πόσους πιλότους δοκίμασε ο Σούπο?
    Όλους όσους είχαν προηγούμενα με το Ρόσσι πχ πλην Μπιάτζι.
    Ο Στόνερ όταν πήγε στη Ντουκάτι ήταν στα αζήτητα και κανένας άλλος μεγάλος δεν είχε διάθεση να δοκιμάσει.
    Πάντα δευτεράντζες μπορούσαν να βρουν
    Για αυτό σας λέω, ο Στονεράκος στη βάρκα πρέπει να έχει ένα κάδρο του Σούπο και να του ανάβει καντήλι κάθε πρωί πριν πάει για ψάρεμα...

yg
    Πόσο μεγάλος ήταν ο Στόνερ τελικά?
    2ΠΠ ακριβώς.
    (που δεν το βάζουν ούτε στη 10άδα του χρυσού βιβλίο)
    Καλή psargia !

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος
    Ολοι δικιο εχετε απ την μερια σας,εγω θελω να μου απαντησετε γιατι ο Ροσσι δεν παει?
    το μηχανακι που ειναι καλο και ρολαρει στις στροφες χωρις τις παντες που παν τα χοντα και τα chatering τοχει, τις ρυθμισεις του αλλουνου του αντιπαθη οπως λετε τις εχει απλωχερα,τον μηχανικο που ειχε εχει,κολωγερο δεν τον λες,ωριμο ισως,αρα τι πταιει ακουω αποψεις.
    Μηπως τελικα ρε παιδια οι αλλοι ειναι απλα τρελλα πιο γρηγοροι οδηγοι και αυτος εχει μεινει στο παλιο στυλακι να πεφτει στα φρενα πιο αργα κλπ αλλα αυτο δεν παιζει πια,οταν οι αλλοι εχουν τρελλες κλισεις και ξυνουν τα αυτια πανω απ τα κερμπ.
    Παρακολουθω πολυ λιγους αγωνες.Ο Ροσσι μου δινει την εντυπωση οτι αρχισε να φοβαται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Το εχω ξαναπει και πιστευω οτι εκει ειναι η διαφορα
    Οσοι ειστε τριαντα κατι και καβαλατε απο 15-16 χρονων, αναρωτηθειτε πως οδηγουσατε τοτε και πως οδηγατε τωρα. Ναι μεν υπαρχει η εμπειρια αλλα ενα μερος της νεανικης τρελας πινει πλεον μοχιτο σε μια αιωρα. Δεν ειναι καμια φοβερη διαφορα....ειδικα στο παγκοσμιο μια αποκλιση του μισου δευτερολεπτου ειναι αρκετη. Μονο και μονο αν το παρουμε απο αποψη ''φυσιολογικης φθορας'', τα αντανακλαστικα δεν ειναι τα ιδια, ο φοβος μεγαλυτερος κτλ
    Ο Stoner σε αντιθεση με τον Rossi, ηταν της σχολης η βαθρο η πτωση, ο Rossi ενδεχομενως να ηταν της ιδιας σχολης στα πρωτα του χρονια στα μεγαλα αλλα τα βαθρα ηταν σαφος περισσοτερα απο του Stoner.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 19:58
  2. H Ελλάδα ανα τους αιώνες...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 16:50
  3. Ζητειται εισαγωγεας τρακαρισμενων, (και μη) ,μοτοσυκλετων.
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 16:14
  4. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας