Σελίδα 22 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 471

Θέμα: 1290 Super Duke

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Αυτο ή το τουονο.... Πες την αληθεια
    το tuono ......

(νέτα-σκέτα..........................)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Καλά μην το λες. πολύ ωραία μηχανάκια και τα δύο.
    αμαρτία και άδικο να χαντακώσεις κάποιο.

και έχουν κ κάποιες διαφορές στη φιλοσοφία τους.
    πχ το τουόνο τείνει προς ss ενώ το superduke προς μοτάρντ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Αν κάνεις όνειρα γιατί να βάζεις περιορισμούς ? ΚΑΙ τα δύο !

Μακάρι όποιος λιγουρεύεται τέτοια εργαλεία να αποκτήσει κανένα.

Μηχανές σαν το tuono η το superduke κάνουν τον νέο άντρα και τον άντρα νεαρό ξανά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Μακάρι όποιος λιγουρεύεται τέτοια εργαλεία να αποκτήσει κανένα.

Μηχανές σαν το tuono η το superduke κάνουν τον νέο άντρα και τον άντρα νεαρό ξανά.
    ελα εντάξει καλό είναι και το δικό σου, σώπα σώπα

πουτσ@@@@@@@@@

ναι μωρέ δε βαριέσαι

....πχ το τουόνο τείνει προς ss ............
    ακριβώς γι'αυτό.......................

βέβαια προς το παρόν δε μπορώ να διανοηθώ καν τη ζωή μου χωρίς clip-on.............................................................................
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Εγώ να πω την άποψή μου από το test ride που έκανα το πανάλαφρο 1290 SD πρίν λίγο καιρό.

4η στα 200 σούζα....και με έκοψαν τα αντισούζα ηλεκτρονικά. Το τουφέκιασα στα 270 κοντέρ άνετα, καθότι η διαδρομή που πήγαμε δεν είχε στροφές παρά μόνον 9χλμ ευθεία Εγνατία, εύκολος δρόμος λοιπόν, με ξένα μηχανάκια (και σε test rides ειδικά) δεν είναι να πηγαίνεις σε στροφές, άσε που υπάρχουνε άλλοι πιο ειδικοί από μενα για να κρίνουνε ένα τέτοιο εργαλείο στις στροφές...., μόνον εμείς ήμασταν, ο ήλιος και η άσφαλτος. Τουφεκιάζει πολύ άσχημα...αλλά επειδή έχω τουφεκιάσει 3 FZ1 & 2 R1 σε εκείνον το δρόμο, 270 δεν μου φάνηκαν. Επίσης για γυμνό, στο άνοιγμα-καρύδωμα του γκαζιού από 3η στα 150 περίπου και μετά 4η κτλ...δεν ένοιωσα να προσπαθώ να κρατηθώ από το τιμόνι σαν σε κέρατα ταύρου, ούτε ίχνος ψαρώματος του τιμονιού. Απλά το καρύδωνες, τουφέκιαζε και δεν τελείωνει.... Άλλο που μου έκανε εντύπωση, κράτησα πορεία για 1-2χλμ στα 180-200 σταθερά. Εγώ 1.9μ ύψος με κορντούρα και καθόμουνα σαν σε πολυθρόνα. Σαν να είχε ολόσωμη τζαμαρία ήτανε. Δεν ξέρω πως, αλλά δεν καταλάβαινα αέρα. Μετά, τα φρένα. ΤΑ ΦΡΕΝΑ!!! Μετά τα 270...αφού τα είχα ψιλοζεστάνει πρίν βγούμε στην ευθεία....τα καρύδωσα κι αυτά...ΑΚΛΟΝΗΤΟ. Όυτε γκούκ, ούτε μούκ, ούτε ψάρεμα το τιμόνι. Απλά ΆΓΚΥΡΕΣ. Το abs δεν μπήκε διότι η άσφαλτος ήτανε πολύ καλή και δεν τα έπνιξα μέχρι να κάνω έντο...απλά έκοψα στα 100 και τέλος. Το ξαναέκανα από τα 240+, το ίδιο. ΑΚΛΟΝΗΤΟ. Θέση οδήγησης...παραδόξως βολεύτηκα γάντι, πχ μετά έκανα βόλτα το 1190 με τη στοκ χαμηλή ζελατίνα....και η θέση κάτι μου έφταιγε, είχα και στροβιλισμούς του αέρα λίγο κάτω από το κράνος (Shark RSX)....όλο και κάτι με ενοχλούσε, ενώ στο 1290 SD...όλα ήτανε άψογα. Αυτά, όχι δεν είμαι κυνηγός και δεν διαθέτω τουφέκι.
    Τελευταία τροποποίηση από H.A.Balafoutre; 12/05/2015 στις 14:26.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από H.A.Balafoutre Προβολή μηνύματος
    ... Άλλο που μου έκανε εντύπωση, κράτησα πορεία για 1-2χλμ στα 180-200 σταθερά. Εγώ 1.9μ ύψος με κορντούρα και καθόμουνα σαν σε πολυθρόνα. Σαν να είχε ολόσωμη τζαμαρία ήτανε. Δεν ξέρω πως, αλλά δεν καταλάβαινα αέρα...
    Όντως πολύ κουλό κι ενδιαφέρον αυτό (αν και ο αέρας και το ξύλο κλπ είναι πολύ υποκειμενικά πράγματα).

Εγώ μόνο που το βλέπω με τα μούτρα στο πάτωμα λες και του έχεις πει κακά μαντάτα, μου δίνει την αίσθηση ότι έτσι κι ανέβεις σ'αυτό το πράγμα θα τα φας όλα στα μούτρα.
    Πχ το τουόνο έχει το περίεργο μασκάκι του που κάτι κόβει.
    Αυτό είναι η γύμνια η ίδια.

Μάλιστα...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Το εκανα test ride στην πίστα στις Σερρες.
    Εντυπωσιακό μπορώ να πω.
    Το είχαν όμως πολύ μαλακά ρυθμισμένο (ρυθμίσεις δρόμου μου είπαν) κι ετσι εβρισκε μαρσπιέ με τη μια, σίγουρα με πιο κατάλληλες ρυθμίσεις θα ηταν πολύ καλύτερο.
    Επίσης στο φρεναρισμα υπο κλίση εχει μεγαλη ταση να σηκωθεί, αλλά και παλι με πιο καταλληλες ρυθμίσεις θα ηταν καλύτερο. Σιγουρα στον δρόμο ειναι αλλιώς.
    Τα φρενα ειναι τρομερά κι εχει δύναμη παντού με οποιαδήποτε ταχύτητα, σηκώνει λίγο το μπροστινό με το ανοιγμα του γκαζιού, ακόμα και υπο κλίση και σε κανει να αισθάνεσαι μπαγκόσμιος.
    Οταν λέω σηκώνεται εννοώ λίγους πόντους, το κοβουν τα ηλεκτρονικά, και μόλις ισιώσεις κι ενω εχεις το γκάζι σταθερό, αυτό εκσφενδονίζεται!
    Τα μαρσπιέ μου φάνηκαν πολύ χαμηλά, εχει να κανει σίγουρα με το οτι το καβαλησα μετα το R6. Πολύ ξεκούραστο μηχανακι, μπορείς να λυσσάς ολη μέρα!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της macdeath_s
    Όσοι το οδηγήσατε test ride θέλω να ρωτήσω αν οι εντυπώσεις σας ήταν με sport ή street mode ?

Όσον αφορά την ταχύτητα και το ξύλο από τον αέρα με 170 πας άνετα (1.92 είμαι οπότε κάποιος κοντίτερος ίσως και με παραπάνω) ενώ για το πόσο σταθερό είναι πιστεύω κάνει δουλειά το σταμπιλιζατέρ.

Τα φρένα του όντως είναι απίστευτα όπως και το ABS. ακόμη και τον πίσω τροχό σηκώνεις με το ABS ενεργοποιημένο. Επίσης το μπροστινό δεν σηκώνεται αν έχετε το traction ανοιχτό. Το περισσότερο που μπορεί να σηκωθεί δείτε το και στο βιντεάκι που πόσταρα εδώ πιο πάνω στο 8:25 περίπου (και το τράβηξα και λίγο εκεί).

Όσο αφορά την προστασία από τον αέρα οι Αυστριακοί έχουν κάνει φοβερή δουλειά.
    Η θεωρία μου είναι ότι έχουν τοποθετήσει επίτηδες σε τέτοια θέση και κλίση τη μάσκα και το τεπόζιτο
    ώστε να μην δημιουργήται "κενό αέρα" ανάμεσα στο ρεζερβουάρ και τον αναβάτη.

Φρένα, μοτέρ, πλαίσιο, βοηθήματα, εργονομία όλα πάρα πολύ καλά σε σημείο να νιώθω άνετα με το καλημέρα.

Το μόνο μείον του είναι το κιβώτιο το οποίο είναι ασαφές και ψιλοβουτυρένιο.
    Άσε που πρώτη φορά ένιωθα να τρέμει η μανέτα του συμπλέκτη όταν άλλαζα ταχύτητα!
    Δεν ξέρω ίσως να είμαι κακομαθημένος από το ακριβέστατο κιβώτιο του τουόνο, ίσως να είχε θέμα το sd της δοκιμής.

Όσο αφορά την προστασία από τον αέρα οι Αυστριακοί έχουν κάνει φοβερή δουλειά.
    Η θεωρία μου είναι ότι έχουν τοποθετήσει επίτηδες σε τέτοια θέση και κλίση τη μάσκα και το τεπόζιτο
    ώστε να μην δημιουργήται "κενό αέρα" ανάμεσα στο ρεζερβουάρ και τον αναβάτη.

Φρένα, μοτέρ, πλαίσιο, βοηθήματα, εργονομία όλα πάρα πολύ καλά σε σημείο να νιώθω άνετα με το καλημέρα.

Το μόνο μείον του είναι το κιβώτιο το οποίο είναι ασαφές και ψιλοβουτυρένιο.
    Άσε που πρώτη φορά ένιωθα να τρέμει η μανέτα του συμπλέκτη όταν άλλαζα ταχύτητα!
    Δεν ξέρω ίσως να είμαι κακομαθημένος από το ακριβέστατο κιβώτιο του τουόνο, ίσως να είχε θέμα το sd της δοκιμής.
    Για να βάζεις μείον στο κιβώτιο αυτουνού μάλλον δεν έχεις οδηγήσει το προηγούμενο

Κοίτα είναι αμαρτία να πω ότι είναι για μπάζα το κιβώτιο απλά δεν έχει το "κλακ" "κλακ" "κλακ" του τουόνο.

το προηγούμενο όχι δεν το έχω οδηγήσει, έχω καβαλήσει το 990SMR, πιάνεται;

Κοίτα είναι αμαρτία να πω ότι είναι για μπάζα το κιβώτιο απλά δεν έχει το "κλακ" "κλακ" "κλακ" του τουόνο.

το προηγούμενο όχι δεν το έχω οδηγήσει, έχω καβαλήσει το 990SMR, πιάνεται;
    Ta 990 κατ εμέ είχαν μακράν χειρότερο οπότε μάλλον πιάνεται :P

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ