Θα σας δειξω φωτο ν το δειτε. σημερα δουλευω και Π.Σ.Κ. παω Γιάννενα οποτε αυριο οτι κανω
Θα σας δειξω φωτο ν το δειτε. σημερα δουλευω και Π.Σ.Κ. παω Γιάννενα οποτε αυριο οτι κανω
σημερα ειχε λυσιμο να δω τι λαθος εκανα και που εχω θεμα. το μπουζι ηταν λαδωμενο. δοκιμασα αφου το καθαρισα και πηρε. το εσβησα αμεσως και το ελυσα ολο μεχρι το καρτερ. να σημειωσω οτι οταν το εδενα μου ειχαν δωσει λαθος πιστονι ηταν πολυ μπομπε και ακουμπουσαν οι βαλβιδες οταν γυριζα το μοτερ με το χερι. εβαλα το ιδιο προσωρινα με τα καινουρια ελατηρια διοτι ειχα περιεργια τι ειχα κανει με τα καρτερ.ιδια αφησα και την αλυσιδα διοτι με την καινουρια δεν εμπαινε το γραναζι του εγκεντροφορου και ας ειχα λυσει τον τεντωτηρα
το παλιο εχει μια πατουρα γυρω γυρο ενω το καινουριο οχι
λαδι φουλ. παλι καλα πως επερνε
η κεφαλη στο χωρο των ελατηριων ηταν καπως στεγνη και μετα βλεπω ενα λαθος μου..αδικαιολογητος
![]()
μετα παρατηρησα στο πιστονι οτι το κατσαρο ελατηριο του λαδιου ηταν καπως ζορισμενο(κοκκινο βελος) και τα πανω ελατηρια πολυ λεπτα σε σχεση με τα παλια.απο την σιγουρια μου ως καινουρια δεν τα κοιταξα.στο κιτρινο βελος κανουν μπαμ
τα παλια ειχαν ενα Ν τα καινουρια τιποτα.....το σκουρο ελατηριο το εβαλα προς την κεφαλη..
απο πισω τα ιδια..το παραμικρο σημαδι......εχω λυσει και ποιο μεγαλα μοτερ.αυτο το υποτιμησα λογω μεγεθους και βιάστηκα και οποιος βιαζεται σκονταφτει λενε στο χωριο μου
εχω λυσει παπι 500 φορες,παντα με τα ελατηρια και τα λαστιχακια τα τσεκαρω 10 φορες γιατι τα μπερδευω
μαγκες μετα απο κατι προβληματα ο χρονος ηταν ανυπαρκτος και το παπι ειχε μινει ετσι τοσο καιρο. σημερα που πηρα το σωστο πιστονι και ελατηρια το μονταρα πληρως. με την 1η πηρε και δουλευε ρολοι. το εβγαλα βολτα επιασε τα 75 για πλακα. ηρεμησα και για την δουλεια στα καρτερ ολα κομπλε. συμαζεψα και αλλα θεματακια οπως διακοπτες τιμονιου που επαιζαν, το πανω προστατευτικο αλυσιδας,ελατηριο φρενου διοτι ειχε ξεχυλωσει.κλπ. αυριο θα ανβασω φωτο κοντινες του μοτερ και θα μπει η ποδια του να τελιωσει και αυτο......![]()
Οι φωτο που σας χρωσταγα. οντως εχετε δικιο για το στρωσιμο αλλα με ετρωγε διοτι ηθελα να δω αν τραβαγε. τωρα το παω γλυκα και παιζω λιγο με το τεντωμα της καδενας διοτι χτυπαγε την εσφηξα αλλα πολυ και βουηζει. την χαλαρωσα λιγο και ειναι πενα. χαιρεσαι να το ακους στο ρελαντι.
και μια απο το καλυμα αλυσιδας. σε πολλους δεν αρεσει αλλα θελω να πλησιαζει οπως ηταν καινουριο....
![]()
μαζι με ολα τα αλλα μηδενισα και το κοντερ....ειπαμε ειναι καινουριο το παπι...
εβαλα και την ποδια του οριστικα πλεον διοτι μετα την πλαστικοποιηση του τεποζιτου δεν θα παιζω με τα βουλωμενα φιλτρακια αναγκαζοντας με να την βγαζω και να καθαριζω αυτα και καρπμ
και εδω το θεμα κλεινει οριστικα διοτι εχουν φτιαχτει ολα και ειναι γνησια εκτος απο τους διακοπτες τους οπιους ψαχνω και θα μπουν. ειναι το καμαρι μου και το ζαχαρωνει ο γιος μου ηδη. 11 χρονων και μου ζητουσε τα κολπα της μανιβελας για να το βαλει εμπρος....τα καταφερε και του το εχω ταξει με εναν ορο...μονο με κρανος οταν μεγαλωσει....
Λεπτομέρειες αλλά εντάξει.
1) ο λαιμός είναι ο δικός του;
2) έχεις βάλει φλατζοκολλα στο ποτηράκι του καρμπ; αν ναι προσπάθησε να βρεις καινούργιο λαστιχακι γιατί η φλατζοκολλα φουσκωνει από την βενζίνη.