Τις επόμενες μέρες μπαίνω για λάδια κλπ στα 5000χλμ όπως μου έχει γράψει ο μάστορας στο βιβλίο service.
Το manual λέει για service κάθε 10000χλμ. Τί προτείνετε;
εγω πλεον δεν ακουω κανενα μαστορα καστορα και μονο το βιβλιο του κατασκευαστη. αν μιλησεις και με καποιον που ασχολειται επαγγελαμτικα με λαδια (κι ειναι φιλος κι οχι αρπαχτης) το ιδιο θα σου πει. τα συγχρονα λαδια αντεχουν ανετα.. εγω στο cbr τα εχω ηδη 8000χλμ. ουτε η εταιρια της μοτοσυκλετας σου ουτε οι εταιριες λαδιων ειναι χαζοι να λενε ρημαξε το μηχανακι σου. ειδκα η μοτο εταιρια που εχει να πληρωσει και τις εγγυησεις. για το μονο που εχω αμφιβολιες ειναι η ποιοτητα των λαδιων που πουλανε τα μαγαζια και το εαν ειναι αυτα που λεει το ταμπελακι τους στην ελλαδα της νοθειας..
Οι "έξτρα" ενδιάμεσες αλλαγές συστήνονται στις οδηγίες των κατασκευαστών όταν το όχημα (μηχανή - αυτοκίνητο) λειτουργεί σε δυσμενείς συνθήκες.
Ως τέτοιες θεωρούνται συνήθως η οδήγηση σε αστικό περιβάλλον (σταμάτα - ξεκίνα), η οδήγηση σε υψηλές θερμοκρασίες, σε περιβάλλον με πολύ σκόνη ή σωματίδια στον αέρα κ.α.
Οπότε δεν είναι κάτι στάνταρ για όλα τα οχήματα ίδιου τύπου. Απλά συνήθως το κάνουμε για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Σε ποιο μάνιουαλ;
Αυτό που έγραψα δεν το γράφουν τα βιβλία όλων των οχημάτων. Κάποια το γράφουν, για άλλα οχήματα το συστήνουν οι αντιπροσωπείες.
Όπως έγραψα ο περισσότερος κόσμος το ακολουθεί για να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Το οποίο, αν δεν το κατάλαβες, σημαίνει ότι πιθανόν έχεις δίκιο πως οι ενδιάμεσες αλλαγές είναι περιττές.
Μιλάμε βέβαια για οχήματα γενικής χρήσης και όχι ειδικά (καθαρόαιμα κλπ).
Μπήκαν τα μανιτάρια...
και σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, έχουμε φτιάξει Facebook Group
https://www.facebook.com/groups/yamahamt07gr/
Εν αναμονή των μπροστινών μανιταρίων για φωτό με μπανιαρισμένη την μηχανή!![]()
έχεις με ABS MT-07 ? ή χωρίς;