Σελίδα 22 από 30 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 437

Θέμα: Φιλόζωοι vs ψευτοφιλόζωων vs κρυφοσπιστών

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ζηλεύεις ? pp

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterbmwrider Προβολή μηνύματος
    Το συγκεκριμενο θεμα μολις τωρα το ειδα και διαβασα ενδεικτικα μερικα ποστς απο καθε σελιδα.θα μιλησω μια φορα γιατι βαριεμαι τις αντιπαραθεσεις και το να απανταω σε οτι να'ναι.(ακουγομαι μαλακας αλλα καποια στιγμη που θα ερθω σε ετησια θα αποκαταστησω το ονομα μου).
    Ο σκυλος ΠΑΝΤΑ στο λουρι του με ενημερωμενο βιβλιαριο και αντιλυσσικο ταμπελακι και με υποχρεωση το μαζεμα των ακαθαρσιων του παει ΠΑΝΤΟΥ!και οταν λεμε παντου εννοουμε παντου!Αυτο οριζει με νομο η βουλη και τιποτε αλλο.εχω στειλει απειρες φορες να κατεβασουν παρανομες ταμπελες απο παραλιες.ο.καθε παπαρας αλλα και δημοι κοτσαρουν μια ταμπελα.μου εχει ζητησει συγνωμη αντιδημαρχος να μην κανω καταγγελια.να βαλω και εγω μια ταμπελα σε μια παραλια οτι απαγορευονται οι ανθρωποι κατω απο 1.70.πχ.!το ιδιο αδιαφορη και παρανομη θα ειναι!σε οργανωμενα μπιτσομπαρα δεν χρειαζεται να εξηγησω φυσικα οτι παει ανετα!
    Τωρα το λουσιμο στην θαλασσα ειναι αλλη περιπτωση.επειδη υπαρχουν ανοητοι που φοβουνται το...τιποτα...ο νομος δεν ειναι ξεκαθαρος αλλα αν σε κοντινη αποσταση καποιος εχει προβλημα δεν πρεπει να βαλεις τον σκυλο στη θαλασσα.απλο.οχι να μην τον εχουμε στην παραλια.
    Βάλε το νόμο της βουλής, να γελάσουμε και 'μεις οι ανόητοι..
    Είπαμε πρόσβαση στην παραλία ναι, στη θάλασσα μέσα όχι,αν και τίποτα από τα 2 δεν αναφέρεται σε νόμο αλλά ας δεχθούμε την απάντηση του Υπουργείου και τους περιορισμούς που αναφέρει και αναφέρεις και συ.

Από κει και πέρα μιλάς για τους αντιδήμαρχους λες και είναι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, ενώ συνήθως είναι κάτι ταγαρόβλαχοι που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από maniatiakos Προβολή μηνύματος
    Βάλε το νόμο της βουλής, να γελάσουμε και 'μεις οι ανόητοι..
    Είπαμε πρόσβαση στην παραλία ναι, στη θάλασσα μέσα όχι,αν και τίποτα από τα 2 δεν αναφέρεται σε νόμο αλλά ας δεχθούμε την απάντηση του Υπουργείου και τους περιορισμούς που αναφέρει και αναφέρεις και συ.

Από κει και πέρα μιλάς για τους αντιδήμαρχους λες και είναι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί, ενώ συνήθως είναι κάτι ταγαρόβλαχοι που δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4..
    Ακριβως φιλε μου...και επειδη δεν ξερουν που πανε τα 4 κοτσαρουν παρανομες ταμπελες και μπερδευουν τον κοσμο.την περιπτωση του λουσιματος την δευκρινησα.επειδη τυγχανει να εχω πολυ καλο φιλο υψηλοβαθμο αξιωματικο του λιμενικου διοικητη περιφερειας το εχουμε συζητησει πολλακις.ο ιδιος μου ανεφερε περιπτωσεις που τους καλεσαν για τετοιο περιστατικο οπου ο καταγγελων ηταν πανω απο 100 μετρα μακρια απο το σκυλο και οι ιδιοι οι λιμενικοι του ειπαν να μην γινεται παραλογος και φυγανε!
    Οσο για το νομο επειδη γραφω απο κινητο αν θες μπες στο dogforum.gr και θα σου λυθει καθε απορια!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παλαιό μέλος

Οσο για το νομο επειδη γραφω απο κινητο αν θες μπες στο dogforum.gr και θα σου λυθει καθε απορια!
    Άμα ο άλλος με το σκυλί είναι πάνω από 100 μέτρα μακριά, ακόμα και γω το θεωρώ μ@λακία.

Παιδιά νόμος δεν υπάρχει..
    Τώρα σαν πηγή το dogforum.gr, νομίζω σταθμίζεται η αξιοπιστία του.

Αλλά όταν μπεις από σταθερό υπολογιστή, βάλε το νόμο που λέει και θα δούμε αν υπάρχει.

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Ένα απλό copy paste έκανα..
    Ο βιαστικός αναγνώστης νομίζει ότι όλα αυτά που παρέθεσα είναι εναντίον των φιλόζωων και υπέρ των @γαμητων..
    Αν ρίξετε, όμως, μια καλύτερη ματιά θα δείτε ότι μάλλον ενημερώνω καλύτερα από την κάθε φιλοζωϊκή με επίκαιρη νομοθεσία, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

Και είναι σίγουρο για άλλη μια φορά ότι από κοντά μια χαρά μπύρες θα κερνιόμασταν και δεν θα κοιτάγαμε ποιος την έχει πιο μεγάλη..
    Αυτό είναι σίγουρο, όσο και να διαφωνούμε κουβέντα κάνουμε.

Άμα ο άλλος με το σκυλί είναι πάνω από 100 μέτρα μακριά, ακόμα και γω το θεωρώ μ@λακία.

Αλλά όταν μπεις από σταθερό υπολογιστή, βάλε το νόμο που λέει και θα δούμε αν υπάρχει.
    στα πόσα μέτρα το θεωρείς ανεκτό ας πούμε? καμιά 20-30 μέτρα ?
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Δεν μπόρεσα / πρόλαβα να διαβάσω όλο το νήμα μα φοβάμαι πως θα καταλήξει άπατο βαρέλι κι αυτό.
    Όπως και να το πιάσουμε - οτι και να πιάσουμε καταλήγουμε ξανά στην αγάπη. Ή την έλλειψη της.
    Αν και δεν είμαι fan πιστεύω πως 1-2kg (εξαρτάται απο τα λίτρα) LSD στα υδραγωγεία θα μας κάνουν καλύτερους!

Τι πραγματικά λέει ο Γενικός Κανονισμός Λιμένα

Ο Γενικός Κανονισμός Λιμένα (άρθρο 230), και η εγκύκλιος Μ.Φ. 2119.4/3/06/16-06-2006 προβλέπουν ότι:

«Το λούσιμο οικόσιτων ζώων στις Ελληνικές θάλασσες απαγορεύεται σύμφωνα με το άρθρο 230 παρ. 1ζ του Γενικού Κανονισμού Λιμένα σε χώρους λουομένων»

«Η ύπαρξη λουομένων σε μία θαλάσσια περιοχή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τον χαρακτηρισμό της περιοχής αυτής ως χώρου λουομένων».

«Στην περίπτωση κατά την οποία σε μία τοποθεσία ή παραλία (στην οποία δεν παρευρίσκονται την δεδομένη χρονική στιγμή λουόμενοι) κυκλοφορεί ιδιοκτήτης ζώου μαζί με αυτό ή ο εν λόγω προβαίνει στο λούσιμο του ζώου, τότε ο ιδιοκτήτης δεν διαπράττει παράβαση».

«Εάν όμως στην ίδια τοποθεσία καταφθάσουν λουόμενοι, τότε ο ιδιοκτήτης οφείλει είτε να το απομακρύνει από την τοποθεσία αυτή, είτε να το διατηρήσει ασφαλισμένο σε απόσταση από τους λουόμενους τέτοια που να μην παρενοχλούνται αυτοί προκειμένου να μην διαπράττει την ανωτέρω παράβαση!».
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 18/08/2014 στις 15:13.

βλεπεις ποσο ασαφες ειναι?σε αποσταση που να μην παρενοχλουνται οι λουομενοι!γενικα και αοριστα!ειναι στην κριση του λιμενικου που θα ερθει!αλλα τις περισσοτερες φορες και αυτοι ειναι με το μερος των ιδιοκτητων των σκυλων γιατι συνηθως κατι τετοιες καταγγελιες τις κανουν κατι γεροπαραξενοι απο 200 μετρα μακρια!

Παλαιό μέλος
    Τι πραγματικά λέει ο Γενικός Κανονισμός Λιμένα

Ο Γενικός Κανονισμός Λιμένα (άρθρο 230), και η εγκύκλιος Μ.Φ. 2119.4/3/06/16-06-2006 προβλέπουν ότι:

«Το λούσιμο οικόσιτων ζώων στις Ελληνικές θάλασσες απαγορεύεται σύμφωνα με το άρθρο 230 παρ. 1ζ του Γενικού Κανονισμού Λιμένα σε χώρους λουομένων»

«Η ύπαρξη λουομένων σε μία θαλάσσια περιοχή αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για τον χαρακτηρισμό της περιοχής αυτής ως χώρου λουομένων».

«Στην περίπτωση κατά την οποία σε μία τοποθεσία ή παραλία (στην οποία δεν παρευρίσκονται την δεδομένη χρονική στιγμή λουόμενοι) κυκλοφορεί ιδιοκτήτης ζώου μαζί με αυτό ή ο εν λόγω προβαίνει στο λούσιμο του ζώου, τότε ο ιδιοκτήτης δεν διαπράττει παράβαση».

«Εάν όμως στην ίδια τοποθεσία καταφθάσουν λουόμενοι, τότε ο ιδιοκτήτης οφείλει είτε να το απομακρύνει από την τοποθεσία αυτή, είτε να το διατηρήσει ασφαλισμένο σε απόσταση από τους λουόμενους τέτοια που να μην παρενοχλούνται αυτοί προκειμένου να μην διαπράττει την ανωτέρω παράβαση!».
    Kαι γω αυτό ακριβώς είχα υπ' όψιν μου.

Σκέψου ότι η παραλία που πάω εγώ, έχει συνολικό μήκος 60 μέτρα.
    Τώρα τελευταία είχε γίνει "στέκι" από νεο-σκυλοκτήτες, που καμία σχέση δεν έχουν με φιλόζωους, trendy αγόρια.
    Φυτεμένα τσιγάρα, παρατημένα φρεντόκουτα και ακαθαρσίες των ζώων σε μια παραλία που φροντίζουμε οι περίοικοι να διατηρούμε καθαρή.

"Ίσιωσα" δύο-τρεις απ' αυτούς, μικρή κοινωνία είμαστε, μαθεύτηκε δεν ξαναπάτησαν.
    Του ενός του έφτιαξαν και ένα ωραίο κουστουμάκι και αν η ιδιότητα μου δεν "απαγόρευε" κάποιες συμπεριφορές, θα τον είχα "φρεσκάρει" μια χαρά, έτσι για να μάθει λίγο τρόπους συμπεριφοράς σε ανθρώπους 60-70 χρονών..

Εμένα σε απόσταση 20-30 μέτρων δεν με ενοχλεί, αλλά δεν είμαι ο μόνος λουόμενος, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι ενοχλούνται και φυσικά όταν σου λένε 30 άτομα ευγενικά να βγάλεις έξω το σκυλί και δεν το κάνεις είσαι γίδι..
    Προσωπικά όταν έχω δίκιο δεν υποχωρώ με τίποτα, όταν δεν είμαι σίγουρος "κουμπώνομαι" και όταν δεν έχω τουμπεκιάζομαι..

Kαι γω αυτό ακριβώς είχα υπ' όψιν μου.

Σκέψου ότι η παραλία που πάω εγώ, έχει συνολικό μήκος 60 μέτρα.
    Τώρα τελευταία είχε γίνει "στέκι" από νεο-σκυλοκτήτες, που καμία σχέση δεν έχουν με φιλόζωους, trendy αγόρια.
    Φυτεμένα τσιγάρα, παρατημένα φρεντόκουτα και ακαθαρσίες των ζώων σε μια παραλία που φροντίζουμε οι περίοικοι να διατηρούμε καθαρή.

"Ίσιωσα" δύο-τρεις απ' αυτούς, μικρή κοινωνία είμαστε, μαθεύτηκε δεν ξαναπάτησαν.
    Του ενός του έφτιαξαν και ένα ωραίο κουστουμάκι και αν η ιδιότητα μου δεν "απαγόρευε" κάποιες συμπεριφορές, θα τον είχα "φρεσκάρει" μια χαρά, έτσι για να μάθει λίγο τρόπους συμπεριφοράς σε ανθρώπους 60-70 χρονών..

Εμένα σε απόσταση 20-30 μέτρων δεν με ενοχλεί, αλλά δεν είμαι ο μόνος λουόμενος, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι ενοχλούνται και φυσικά όταν σου λένε 30 άτομα ευγενικά να βγάλεις έξω το σκυλί και δεν το κάνεις είσαι γίδι..
    Προσωπικά όταν έχω δίκιο δεν υποχωρώ με τίποτα, όταν δεν είμαι σίγουρος "κουμπώνομαι" και όταν δεν έχω τουμπεκιάζομαι..
    σωστα μιλας και δεν διαφωνουμε σε κατι απο οτι αντιλαμβανομαι,και η τελευταια σου φραση με χαρακτηριζει απολυτα!οπως εχω ξαναπει σε σκυλοθεματα εδω οπως εχουμε δικαιωματα και δεν κανουμε βημα πισω εχουμε και υποχρεωσεις που πρεπει να ειμαστε απολυτα σωστοι σε αυτες.σαν σκυλοιδιοκτητης μιλαω τωρα αλλα και γενικα ετσι πρεπει να ειμαστε!
    το προβλημα στα ατομα που μου ανεφερες ειναι πολυ μεγαλυτερο απο το μπανιο των σκυλων τους χωρις αυτο φυσικα να περνα σε δευτερη μοιρα!πρεπει να ξερουμε ποτε κανουμε τη μαλακια και φυσικα οταν μας κανουν παραπονα να ξερουμε να ζηταμε συγνωμη.τα συγκεκριμενα ατομα που αναφερεις πιστευεις πως ξερουν το σωστο η το λαθος?

Παλαιό μέλος
    Η τελευταία ερώτησή σου είναι μάλλον ρητορική.

Θα σου δώσω ένα άλλο παράδειγμα.
    Όταν είμαι στο εξοχικό βάζω τη μηχανή μπροστά 50 μέτρα παραπέρα το μεσημέρι ή το βράδυ, επειδή έχω after market εξατμίσεις .
    Δεν μου έχει πει κανένας τίποτα από τους γείτονες, μπορεί και να μην μου πουν ποτέ, αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω.

Αν μου έλεγαν "σε παρακαλώ μπορείς να τη βάζεις λίγο πιο πέρα" και τους απαντούσα "στα @ρχ..α μου, πάρε την τροχαία να με γράψει', θα 'μουν ένα γίδι και μισό.
    Πριν κανά 2 βδομάδες ένας γείτονας μου 'πε "καλά ρε παλαβός είσαι;κάθεσαι και σπρώχνεις τη μηχανή μες την ντάλα; βάλτη μπροστά ρε.."
    Φυσικά και δεν το ΄κανα αλλά το σεβασμό του, τον έχω κερδίσει και αυτό είναι που μετράει. Μεθαύριο θα σκεφτεί και αυτός πριν κάνει κάτι, μήπως με ενοχλήσει.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras

Όταν είμαι στο εξοχικό βάζω τη μηχανή μπροστά 50 μέτρα παραπέρα το μεσημέρι ή το βράδυ, επειδή έχω after market εξατμίσεις .
    Δεν μου έχει πει κανένας τίποτα από τους γείτονες, μπορεί και να μην μου πουν ποτέ, αλλά δεν θέλω να ενοχλήσω.

Αν μου έλεγαν "σε παρακαλώ μπορείς να τη βάζεις λίγο πιο πέρα" και τους απαντούσα "στα @ρχ..α μου, πάρε την τροχαία να με γράψει', θα 'μουν ένα γίδι και μισό.
    Πριν κανά 2 βδομάδες ένας γείτονας μου 'πε "καλά ρε παλαβός είσαι;κάθεσαι και σπρώχνεις τη μηχανή μες την ντάλα; βάλτη μπροστά ρε.."
    Φυσικά και δεν το ΄κανα αλλά το σεβασμό του, τον έχω κερδίσει και αυτό είναι που μετράει. Μεθαύριο θα σκεφτεί και αυτός πριν κάνει κάτι, μήπως με ενοχλήσει.
    Χαχαχα! Ωραιος! Αυτο το κανα και 'γω με το ΤΤΡ γιατι εσπαγε λιγο @@ η εξατμιση. Και σε ενα ησυχο μερος μου τη δινει απιστευτα να κανω φασαρια.
    MADE IN JAPAN 日本製

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Α δηλαδή με τις after market σε νοιάζει να μην ενοχλείς μόνο τους γείτονες σου, για τον υπόλοιπο κόσμο στα παπάρια σου;

πανω απο ολα πρεπει να υπαρχει σεβασμος και κατανοηση στο μετρο του λογικου απο ολους μας!και παντα θυμαμαι αυτο που μας λεγανε σαν παιδακια,να μην κανουμε αυτο που δεν θελουμε να μας κανουν!
    φυσικα και ηταν ρητορικη η ερωτηση για αυτα τα ατομα.και εσυ λοιπον παρε το λιμενικο να ερθει και μετα να δεις που θα πανε οι μαγκιες τους!οπου δεν πιπτει λογος που λενε...οπως ειπες οταν εχεις δικιο θα τους γαμησεις τα πρεκια αν δεν περνουν απο λογια!

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

μαζεψτε τες μην τις πατησουμε μονο.....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παρόμοια θέματα

1. cb1300 vs gsxr1400 vs xjr1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 21:16
  2. Rossi Vs Gibernau Vs Melandrin
    από latris mixanis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 90
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2005, 00:29
  3. Χριστιανοσ Vs Μουσουλμανοσ Vs Εβραιοσ.
    από maintenance στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2005, 22:26
  4. Peagaso Vs Kle500 Vs Klr650????
    από lagel στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2004, 08:53
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων