Απο την "εμπειρια" μου στο τμημα μαρκετινγκ εχω μαθει πως οταν θελεις να απεθυνθεις σε μεγαλο κοινο πρεπει να βρεις κατι απλο, λιτο και ταυτοχρονα εξυπνο.
Σε προηγουμενο ποστ μου και με βαση αυτη την "εμπειρια", ειχα πει πως καλυτερα ειναι ενα σημα του ΚΟΚ ή κατι τετοιο οπου οταν το βλεπει ο αλλος να το συνδεει αυτοματα με το μηνυμα.
π.χ
Αν δειτε την κοκκινη κορδελα που παει το μυαλο σας??? Ναι, ναι εκει παει!!!
Απο την αλλη, αν SONY ντε και καλα πρεπει να μπει κειμενο το ΒΑΛΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ειναι καλο. Το γραφιστικο νομιζω πως θελει λιγακι μαζεμα οσον αφορα τα χρωματα!
Το THINK BIKE απο την αλλη, γνωμη μου ειναι πως θα μπορουσε να ειναι δευετρη καμπανια μιας και απευθυνεται και στα κουτια με την ενοια της προσοχης!
Αυτα απο εμενα!
![]()
XR 600αρι! Μαρσάρ, σπινιάρ, σουζάρ απ'το Κοκάρ στο Μαλαγάρ!!!
Δηλαδή το οκταγωνο σήμα του STOP
Ένα κρανακι στο κέντρο
Και απο κάτω η λεζάντα
<Βάλτο καλά στο κεφάλι σου>
Η
<δεν είναι ζόρι είναι ζωή>
Η "φορα το το γ@μημενο"
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ετσι! Επιθετικο μαρκετινγκ!!
"Φορα κρανος ρε μ@λακα!"
"Φορα κρανος ρε @ρχιδι!"
"Φορα κρανος μη σου γ@μησω!"
"Φορα κρανος γιατι θα σου σπασω εγω το κεφαλι!"
MADE IN JAPAN 日本製
Παντως τωρα τελευταια με το καινουργιο κρανος που 'χω παρει με τις αερογραφιες κλπ κολλαν κατι πιτσιρικια εδω στο νησι και γουσταρουν και μου δινουν την ευκαιρια να τους κανω κυρηγμα. Τους το δινω και το φορανε κιολας και ειναι σαν εξωγηϊνοι τα παιδακια. Πολυ γελιο!Ολο και κατι μαθαινουν και βλεπω οτι εχουν σωστοτερη νοοτροπια απο τους μπαμπαδες τους που αγνοουν καν την υπαρξη του κρανους ως αντικειμενου.
Θα ειμαι πολυ ευτυχης αν οταν μεγαλωσουν και παρουν μηχανακι, που ολα θελουν, τα βλεπω με κρανακι και ξερω οτι εχω βοηθησει και 'γω σε αυτο.
Ιδωμεν σε καμια 8ετια, 10ετια...
MADE IN JAPAN 日本製
λοιπον για τελικο προτεινω :
ή του 7tolis
ή του xristosx (αν το δουμε και με χρωματακι ακομα καλυτερα)
με κειμενο "ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ"
"Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
"baby life's too short" ...........
http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk
Αυτα τα δυο φαινετε οτι θα παιξουν μιας και δεν εδωσε κανεις αλλος κατι τελικο.
Ας περιμενουμε ομως μεχρι το απογευμα μηπως και υπαρξει και καποια αλλη προταση.