Σελίδα 22 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 2028

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol.IX

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα κοπελιά με το PCX Αμαλίας και Φιλελλήνων φανάρι. Χωρίς κράνος αλλά με στυλ. Σε ειδοποίησα για το μπλόκο στα 20 μέτρα μπροστά και σε "κάλυψα" για να το γλιτώσεις πηγαίνοντας παράλληλα μαζί σου κρύβοντας σε. . Καλά είναι να γλιτώνουμε τα μπλόκα ή/και να έχουμε στυλ αλλά ας το φοράμε το ρημάδι.. Κάνει ζέστη ναι.. Αλλά δεν αξίζει.. Ούτε τα λεφτά αλλά πρωτίστως το κεφαλάκι μας.

Παλαιό μέλος
    Ήμουν με το αυτοκίνητο της δουλειάς και σας είδα από μακριά , καθόσασταν μες την μέση του δρόμου χτύπησα την κόρνα μου τρεις φόρες .. δεν κουνηθήκατε και αναρωτήθηκα γιατί .. μόλις πλησίασα είδα μια εικόνα που θα την θυμάμαι για πάντα .Ήταν 2 γάτες και η μία γάτα είχε πιάσει ένα μικρό γατάκι που ήταν πεθαμένο και προσπαθούσε να το μεταφέρει στην άκρη του δρόμου.Μετά από δευτερόλεπτα στο ράδιο έπαιξε το τραγούδι του moby why does my heart feels so bad ...πραγματικά λυπήθηκα τόσο πολύ και παράλληλα ένιωσα τόσο ανόητος που χρησιμοποιήσα την κόρνα , τελικά είμαι πολύ ευαίσθητος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της CustomBoy
    Σέ είδα φίλε σκουτερόβιε,(με gp800?) να σταματάς σε νεύμα μου στον παραδρομο πίσω απο το ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ βραδιάτικα,και να με βοηθάς ,γιατι δεν επαιρνε η μοτο μου μπροστα...

Επειδή δεν μπορουσες-ηξερες να μου κάνεις πατάκι,με εσπρωξες με τα ποδια και πήρε με 2α....

Σε ευχαριστησα κ απο κει...σε χιλιοευχαριστω και απο εδω..ακομα εκει θα ημουν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Σε είδα με το παπί και το κράνος αράι να ψήνεσαι για κοντρίτσες.

οκ μέσα αλλά δεν είδες την τεράστια κούτα που κουβαλούσα ρε φίλαι;

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Πρωι πρωι σαββατιατικα ρε γαμωτο...παω με το παπί στη δουλεια,ψιλό χαλαρά γιατι δεν εχει ανοίξει ακομα το μάτι,και εισαι μπροστα μου με την κούρσα, 55αρης,πιο κοιμισμένος κι απο μένα,και αποφασίζεις ΞΑΦΝΙΚΑ να σταματήσεις δεξιά,χωρις φλας βεβαίως βεβαιως. Πλακωνομαι στα φρένα και σταματάω στους δεκα πόντους απο το αμάξι σου με το αίμα παγωμένο.σε προσπερνάω,και οταν φτάνω στο ύψος της μουρης,κοντοσταματαω και σου χαρίζω το πιο δολοφονικο μου βλέμμα μπας και καταλάβεις οτι έκανες μ@λ@κια..και συνεχιζω,χωρις να σου πω τιποτα. Μου κορναρεις, γυρνάω να σε κοιτάξω και εχεις κατεβάσει το τζαμι (μου ζητάει το λόγο,λεω). Σβήνω το μηχανακι στη μέση του δρόμου,κατεβαίνω και ερχομαι στο παράθυρο σου. Εχω παρει τις βαθειες μου αναπνοες (μεγάλη εξάσκηση λεμε) και εχω αποφασίσει να μη βρισω. Εσενα σε βλέπω περιμένεις βρισιά για να απαντήσεις αναλόγως. Πριτς! Χαμηλώνω τη φωνή και σου λεω :"ετςι οπως σταματησατε,απότομα και χωρις φλας,κόντεψα να πέσω πάνω σας,στο Τσακ σταμάτησα!!". Εσυ:"ενταξει, σιγά πηγαινες, τι θα παθαινες;". Απαντώ: "και αμα πήγαινα πιο γρήγορα δηλαδη και στουκαραμε, θα έφταιγα εγω;". Εσυ:"ε και ηταν ανάγκη να με κοιτάξεις ετςι ρε κοπελια;"
    Ενταξει, γύρισα κι έφυγα, σε ορισμένες απαντήσεις μένεις άφωνος...
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Σας είδα λίγο έξω από Χαλκηδόνα(Θεσ/νικης) τρία ss με συνεπιβάτες όλοι χωρίς κράνος κ να τα πηγαίνετε με τις μπάντες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Σε είδα μωρή μαλακισμένη Σάββατο πρωί να σφάζεις το STOP αφρενάριστη με καμιά 40αριά χλμ στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα. Αν δεν είχα στο μυαλό μου ότι κυκλοφορούν ζώα σαν και 'σένα και δεν σταματούσα, θα μας είχες σκοτώσει και εμένα και τη γυναίκα μου. Μου άρεσε που σταμάτησες μετά από 20 μέτρα, άνοιξες το παράθυρο και έβγαλες το χέρι να ζητήσεις "σόρρυ".. Γαμώ το μουνί που σε πέταγε. Μαλάκισμένη.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Σας βλέπω κάθε πρωί να αγνοείται πεζοδρόμιο στην Αγ.σπυρίδωνος και να ανεβαίνετε με τα δέλα σας και όχι μόνο αυτό να μη σέβεστε οτι υπάρχουν μαγαζιά και αποθήκες και πεζοί....Πραγματικά έχει περάσει πολλές φορές απο το μυαλό μου να ξαπλώσω έναν κάτω!Λίγο φιλότιμο ρε γαμώ το κέρατο δε βλάπτει....Νταξ κ εμείς ανεβαίνουμε πεζοδρόμιο καμμιά φορά να παρκάρουμε για 2' αλλά όχι κ έτσι να πηγαίνω αφρενάριστος και να αγνοώ κάθε άλλη ζωντανή ύπαρξη στο διάβα μου...Μετά θα φταίει ο κακός ο μπάτσος όταν θα μοιράζει τα μπιλιέτα.....

Σας είδα μεγαλοκοπέλες να περνάτε αγέρωχες με τους αναβάτες σας χθες από την παλιά εθνική στο ύψος της Κινετας και πολύ σας χάρηκα…

Είχε καμιά μάζωξη κλασικών στην κορινθία ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Είχε καμιά μάζωξη κλασικών στην κορινθία ?
    ειχε ραλι νομιζω.

σας βλεπω ολο το πρωι εισαγομενα μπουτακια κλπ ολα εξω ουδεν κρυπτον απο τον ηλιον και εχω ζαλιστει... οι δε εργατες δηλωσαν "ερχομαστε και αυριο χωρις μεροκαματο", τα καλα του κεντρου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tycho Moon Προβολή μηνύματος
    Σε είδα μωρή μαλακισμένη Σάββατο πρωί να σφάζεις το STOP αφρενάριστη με καμιά 40αριά χλμ στην οδό Βουλής στο Σύνταγμα. Αν δεν είχα στο μυαλό μου ότι κυκλοφορούν ζώα σαν και 'σένα και δεν σταματούσα, θα μας είχες σκοτώσει και εμένα και τη γυναίκα μου. Μου άρεσε που σταμάτησες μετά από 20 μέτρα, άνοιξες το παράθυρο και έβγαλες το χέρι να ζητήσεις "σόρρυ".. Γαμώ το μουνί που σε πέταγε. Μαλάκισμένη.
    Σε ποιο Στοπ αναφερεσαι;Γιατί Βουλής με Κολοκοτρώνη , η Βουλής δεν έχει στοπ κι είναι απο δεξια αρα έχει προτεραιότητα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Σε ποιο Στοπ αναφερεσαι;Γιατί Βουλής με Κολοκοτρώνη , η Βουλής δεν έχει στοπ κι είναι απο δεξια αρα έχει προτεραιότητα
    Την Απόλλωνος κατέβαινα.
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

Σε είδα σήμερα πρωί πρωί μέσα στους αγρούς με άσπρο πρόσωπο και μαγκούρα να είσαι ντυμένος τσάρλι τσάπλιν.

Ακόμα αναρωτιέμαι αν αυτό που πήρα σήμερα ήταν οι βιταμίνες μου ή τίποτα άλλο!

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Σε είδα ΤΕΡΑΣΤΙΕ αρουραίε να περνάς την Βασιλίσσης Σοφίας 830 το πρωί. Κύριος, είχες πράσινο. Σε είδα να χώνεσαι κάτω από τα κάρα στην Ακαδημίας και να την βγάζεις καθαρή. Σσσωραίος αρουραίε!! (Μιλάμε ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..)

σε ειδα πιτσιρικο να κανεις μια πολυ απλη ευγενικη κινηση στην εξοδο του μετρο, χαλαρος και με υποψια χαμογελου. Η πιτσιρικα που ερχοταν, συνωμοτης σαν να εκανε το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο. Στις σκαλες με σκουντας και μου ειπες να προσεχω το ξεχασμενο πενταευρο που φαινοταν απο την πισω τσεπη. Κατι τετοιοι τυποι μου φτιαχνουν τη διαθεση. Υπαρχει ελπιδα.

Σας ειδα να μου βαζετε τις φωνες επειδη φτερνιστηκα και το κρατησα. Τι ρηξη τυμπανου, τι αποκολληση αμφιβλητλστροειδους, τι αλλα παλαβα ακουσα δεν περιγραφεται. "ριξτο ρε φιλε με φορα να το χαρεις"... οκ, το επομενο μπορει.

σε ειδα να απαντας σε οτι ελεγε η κοπελα στο τηλεφωνο.
    εκανα αυτο που μου λες και δεν βλεπω. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΜΥΩΠΙΑ, ΠΟΣΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΡΙΑ;
    -Πεντε (κινηση γνωστη)
    Μα πως ανεβαινει ρε, με δουλευεις;
    -Γερνας μωρη, δεν το καταλαβαινεις;
    Ρε εχω παει στα καλυτερα κεντρα και δεν μου ειπαν τιποτα τετοιο.
    -Αμα δεν θες να δεις την αληθεια...
    Και τα φαρμακα που μου δωσατε μου χαλανε το στομαχι.
    -ου γαρ ερχεται μονον...

ο τυπος συνεχισε κανενα 5λεπτο. Πεθανα στο γελιο.

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 14:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε