Για Χοντα ομορφυνε καπως![]()
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6843506/
Παραθέτω επειδή κι εγώ σιχαίνομαι τα σκέτα λινκς:
"Το μηχανακι προκειται για ενα συλλεκτικο μοντελο που εβγαλε η Yamaha το 2008 και εστειλε ενα κομματι σε καθε χωρα. Πρόκειται για το Yamaha crypton RX 105cc εναν απιστευτα εξυπνο συνδιασμο ενος αψογου σκυλισιου σκελετου και μοτερ (οπως παλια) σε συνδιασμο με περιφεριακα πραγματα (μασκα, ζαντες, μποτες, φτερο) υψηλων προδιαγραφων και ανθεκτικα στο περασμα του χρονου. Το συγκεκριμενο δεν εχει μπει ποτε σε delivery και σε πιστα, δεν εχει πατήσει ποτε χωμα, δεν εχει βγει ποτε σε βροχη, δεν εχει κυκλοφορήσει ποτε στον ηλιο, δεν εχει πλυθεί ποτε με πιεστικο μηχανημα, δεν εχει ποτε συγκρουστει με καποιο τυχον αντιθετα κινουμενο ζουζουνι και βεβαιως δεν εχει τρακαρει και δεν εχει πεσει ουτε καν απο το μονο σταντ!! Διαθετει επισεις και μεγαλη προικα οπως:
- 2 ακομα ιδια συλλεκτικα RX κουστουμια (μπλε και κοκκινο)
- ενα ζευγαρι ζαντες excel (σε περιπτωση μετατροπης σε ακτινοτη ζαντα)
- 1 τρομπα brembo
- μανετα φρενου σπαστη ρυθμιζομενη απο ktm rc8
- φωτα xenon (καινουργια στο κουτι τους)
- κιτ μετατροπης πισω ταμπουρου σε δισκοφρενο (καινουργιο με αποδειξη αγορας)
- και μια εξατμιση mivv suono ολοσωμη ( δεν κανει για το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα την δινω μαζι γιατι την εχω φαει απο ενα φιλο και πρεπει να την δωσω με το παπι για ξεκαρφωμα )
τα παραπανω πραγματα δεν εχουν τοποθετηθει επειδη δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω διοτι τωρα ετοιμαζω ενα συλλεκτικο honda suprastrea 100cc.
Επισης ισως φαινεται λιγο ταλαιπωρημενο στις φωτο αλλα το εχω επιτηδες ετσι για να μην προκαλει να το κλεψουν. Με ενα πλυσιματακι με δυνατο σουαζ και γυαλοχαρτο θα γινει λουστρο και παλι. Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΔΕΝ ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΣΑΜΠΑΤΖΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ!
Ευχαριστω."
Life begins at 45°.
Vampire μηχανάκι πρώτη φορά ακούω. Δε βγήκε στον ήλιο. Τα άλλα που βγαίνουν είναι Daywalkers.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN