θενκς για τις πληροφορίες. πριν γίνει η αγορά θα πέσει περισσότερο διάβασμα.![]()
θενκς για τις πληροφορίες. πριν γίνει η αγορά θα πέσει περισσότερο διάβασμα.![]()
Παντως μετά από τρύπημα με 14V B&D σήμερα Η πάχους περίπου 4-5mm (ότι είχε μείνει αφού ξύστηκε η σκουριά) και με σχετικά φρέσκο τρυπάνι ένα έχω να πώ: There is no substitute for cubic inches ή στην περίπτωσή μας Volt + Amber........Για 18V Brush less με βλέπω όταν τα φτύσει το B&D 14,2V. Πληρωφοριακά λοιπόν (ακόμα αντέχει το B&D και κυρίως δεν αντέχει η τσέπη) ποιά κοιτάμε στα 18V; Makita, Dewalt, Milwakee, Bosch.....τί άλλο;
Λεό εφόσον δε το θέλεις για τοιχοποιία τα 12V είναι υπεραρκετά για σένα. Μόνος περιορισμός που έχεις είναι η έλλειψη σιγουριάς ότι θα βρεις παροχή ρεύματος για φόρτωση. Όμως ένα δραπανοκατσάβιδο δεν είναι ιδιαίτερα ενεργοβόρο, όπως π.χ. μια σέγα ή ένα δισκοπρίονο. Με δυο τετράβολτες μπαταρίες είσαι καλυμμένος. Νομίζω έχεις δύο επιλογές. Bosch και Metabo. Τα Dewalt και αδύναμα είναι, και δεν έχουν μεγάλη γκάμα. Το ίδιο και τα Makita, τουλάχιστον τη τελευταία φορά που τσέκαρα.
Όταν λέω 12V εννοώ 10.8V
Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.
Λεό άνοιξε καινούριο θέμα ώστε να το δουν και όσοι έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και τα χειρίζονται καθημερινά.
Όσο μεγαλύτερο ..
τοσο ακριβότερο
βαρύτερο
ακριβότερες μπαταρίες.
Πάρε το μέγεθος που χρειάζεσαι όχι μεγαλύτερο.
To B&D μπορεί να είναι 14αρι αλλά είναι παλιό.
Τα καινούρια βγάζουν περισσότερη δύναμη από παλιότερα μοντέλα και έχουν μέχρι και 4 ταχύτητες για πολύ απαιτητικές εργασίες κτλ. Αν πάρεις ένα καινούριο μποσάκι π.χ ακόμα και αν είναι πάλι στα 14.4 δε θα έχει καμία σχέση με αυτό που έχεις τώρα.
Sent from me using a computer.
Από τα 18V brush-less ποιά έχουν μεταλλικό σασί & περίβλημα; Το Bosch GSB 18 V-EC ; Το Μilwakee fuel 18V;
Κάνε τικ στα 18V για να μειωθούν οι επιλογές σου.
https://www.bosch-professional.com/g...-101307-ocs-c/
Sent from me using a computer.
Θελει λίγο μελέτη αλλά μεταξυ GSB 18 VE-2-LI Professional και GSB 18 VE-EC Professional
δεν μπορώ να βρώ που είναι φτιαγμένα και εάν έχουν μεταλλο στα σωστά σημεία αλλά είναι και τα δύο Robust σειρά. Θα προτιμούσα κάποιο made in Germany....Κάποια βοήθεια ακόμα στην επιλογή θα ήταν ευπρόδεκτη.
Άλλη μάρκα δεν παίζει; Δεν θα το πληρώσω από την τσέπη μου αλλά θα παρθεί σαν Xmas bonus.
Μας έχετε καταστρέψει με τα κωλοβίντεα που ανεβάζετε. Εγκεφαλικό έπαθα με την τιμή. Άκου 650€στην Ελλάδα και με 4άρα μπαταρία αντί για την 5.2.
Επίσης ο πιτσιρικάς που κάνει παρουσίαση απαράδεκτος, η προφορά του ρε φίλε, τι μέταμπ και τρίχες κατσαρές. Αν το έχεις πληρώσει 650 το λες Μετάμπο. Και με τα χεράκια αυτά που είναι σαν μακαρόνια που πάει να παρουσιάσει εργαλείο για άντρες. Άστο "φίλαι" δεν θα το πάρω, θα μείνω με το Μακίτα.
Πάντως μεγάλη ευκολία η γρήγορη αλλαγή του τσοκ με υποδοχέα για μπιτάκια, εκπληκτικό ipmact rate 32.300 χτυπήματα το λεπτό. Από νούμερα όλα μεγάλα τα έχει και την τιμή γμτ κι αυτή μεγάλη την έχει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Βασκα ξέρω ότι θα ανάψω φωτιές με το παρακάτω λινκ άλλα δε κρατιέμαι.
http://www.toolstop.co.uk/metabo-sb1...tteries-p65180
Σπαμ Οφτοπικ όλα μαζί σουπιά...
Τελευταία τροποποίηση από daz; 23/10/2016 στις 21:32. Αιτία: Αντιγραφή μνμτος λόγο διαχωρισμού συζήτησης
Κοίτα, δεν σε φοβάμαι εσένα, είσαι Ο νοικοκύρης μοντ με όλη την σημασία της λέξης, μέχρι και ευρετήριο έφτιαξες βρε αθεόφοβε. Θα τα αφήσεις (τα άσχετα) λίγο, για την πρόοδο της κουβέντας και μετά θα τα βάλεις στο κατάλληλο θρεντ.
@ Miskin
Αχιλλέα είναι το ίδιο με το δράπανο του βίντεο αλλά χωρίς αυτό το ψιψιψίνι της γρήγορης εναλλαγής του τσοκ με τον αντάπτορα για μπιτάκια?? Καλά έχω καταλάβει?? Και αν ναι είναι χαοτική η διαφορά τιμής ρε φίλε από Ελλάδα.
Κοίτα να δεις που το γλυκοκοιτάζω το άτιμο. Πάνε να κάγκελα της χοντρής γμτ που είχα προγραμματίσει να βάλω τώρα κοντά.
edit
Τελικά είναι ίδιο με αυτό που έδειχνε το βίντεο που ποστάρισες αλλά διαφορετικό από αυτό που είδα μετά εγώ
https://www.youtube.com/watch?v=_5J0vdj3fIw
http://www.toolstop.co.uk/metabo-sb1...06?desktop&mbd
Only two left in stock...![]()