Αμάρτησα ξανά και αυτή τη φορά φταίει πάλι η γυναίκα. Προχθές σε κουβέντα στον πρωινό καφέ την ρώτησα πότε είναι να αλλάξει λάδια στο ρδελο το σμαρτ. Δεν ξέρω μου είπε και πήγε κι έφερε το βιβλίο σέρβις. ΟΚ έχει κάνει 15 χιλιάδες χιλιόμετρα από την τελευταία αλλαγή. Εγώ δεν το παίρνω καθόλου οπότε δεν έχω άποψη, όμως είναι λογικό να έχει κάνει τόσα χιλιόμετρα σε 2.5 χρόνια από την τελευταία αλλαγή. Οπότε αποφάσισα να του αλλάξω λάδια εγώ, κι εδώ αρχίζουν τα ωραία. Στο δικό της μοντέλα δεν υπάρχει τάπα αποστραγγισης λαδιού αλλά το λάδι πρέπει να αναρροφηθει από το σημείο που μπαίνει ο δείκτης στάθμης λαδιού. Όλα δυσκολα ρπμ σε αυτό το αυτοκίνητο. Οπότε μου έκατσε ταμάμ η αντλία αναρρόφησης λαδιού που έβαλε αυτή την εβδομάδα το Λιντλ με 15 ευρωπουλακια. Είναι ηλεκτρική 12βολτη και δοκιμάστηκε άμεσα. Φασαρία κάνει την Τετάρτη θα σας πω αν είναι για τα σκουπίδια ή όχι. Ήθελα 11 και μεταφορικά για τρόμπα χειρός και 2 μέρες να την παραλάβω, οπότε αφού στα ίδια λεφτά και με 3 χρόνια εγγύηση και άμεσα παραδοτεα και ηλεκτρικη είχε το εργαλειομαγαζο, την πήρα. Μαλακια ή όχι θα μάθουμε σύντομα