Απ' τη μια μεριά το σύρμα ήταν λίγο πιο σφιχτό απ' ότι απ' την άλλη.
Όταν περνάμε το βαμβάκι μέσα απ' το σύρμα το παίζουμε λίγο αριστερά δεξιά ώστε και απ' τις δυο μεριές της αντίστασης να έχει την ίδια πίεση.
Sent from me using a computer.
Αν εξαιρέσουμε οτι το συγκεκριμένο υγρό είναι εντελώς fubar. .....ναι είναι σωστή η παρατηρηση σου.
Αυτο ακριβώς γίνεται συνεχώς.
Το συρμα είναι ni 200 0.3 της ud
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
α, αυτό το είχα ξεχάσει.
επειδή το σπείρωμα είναι πολύ -πως να το πω- πυκνό,
θέλει πολύ προσοχή στο βίδωμα με ενδιάμεσα μικρά ξεβιδώματα για να πιάσει καλά.
ένδειξη ότι βιδώθηκε καλά για μένα με τις ρυθμίσεις στο χάλκινο βιδάκι
είναι να έρχεται η αράχνη ακριβώς μπροστά πάνω απ την οθόνη του μοντ.
αν έκανες 3 μέρες πιόνια,φυσιολογικό ειναι αυτό το κατακάθι.Απλά μουσκευε περισσότερο απο τη μια πλευρά.Δεν εγινε και τίποτα.
Φίου φίου φι φι φίου
Στήνω τον kfl+ (κλώνο της tobeco) με αντίσταση kanthal 0.3 , μου βγάζει 1,3 ohm και.... πετάει υγρά από την τρύπα του αέρα όπως και ρουφάω υγρό αντί ατμό, τι σκατά λάθος έχω κάνει; τσιμουχάκια κ.λπ όλα οκ στην θέση τους, το ίδιο στήσιμο είχα κάνει και την περασμένη βδομάδα και έπαιζε μια χαρα.....
Καμιά ιδέα που οφείλεται αυτό;![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Έχεις βάλει λίγο βαμβάκι και έχει υπερτροφοδοσια. Ή άνοιξε τον και στρωσε καλύτερα το βαμβάκι ή βάλε τη σωστή ποσότητα.
Μήπως τον παραγέμισες;
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Στο βαμβάκι είναι η μπινιά. Tip:Βάλε όσο θες και μόλις κλείσεις τη καμπάνα (τον κυλινδρο μόνο), με μια οδοντογλυφιδα προσπάθησε να περάσεις την άκρη της στην οπη του υγρού. Αυτή η κίνηση θα παραμερισει το βαμβάκι και θα σου αφήσει ανοιχτη τη ροή του υγρού. Άλλη πιθανότητα είναι να στραβοεπιασε η καμπάνα και να περνάει υγρό και δίπλα από τις οπες. Πάντως το 90% της μπινιάς είναι το βαμβάκι.