Τελικα τα thread γινονται ταναπου οταν νικαει ο Ροσις η μηπως οταν χανει κ βγαινουν ολοι οι αντιΡοσσικοι κ γραφουνε τα σεντονια τους γιατι η χαρα τους δεν κρυβεται(Αντικειμενικοι παντα αυτοι γιατι οπως ξερετε ειναι Ροσοκρατουμενο το moto.gr).
Tελικα ποιοι ειναι χειροτεροι...αυτοι που υποστηριζουν Ροσι η μηπως αυτοι που δεν υποστηριζουν??
Ride(s) the wind of change...
Είναι απολύτως λογικό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες. Όλοι γουστάρουμε κάποιους αναβάτες περισσότερο και κάποιους λιγότερο ή καθόλου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα όταν εκφράζουμε αυτές τις σκέψεις, ίσα-ίσα έχει και την πλάκα του να ξεσπούν τέτοιες "διαμάχες". Τα προβλήματα ξεκινούν όταν το χιούμορ και το πείραγμα δεν είναι χιούμορ και πείραγμα πλέον, αλλά προσωπικές προσβολές.
Με λίγα λόγια, δε μας ενδιαφέρει αν αποκαλείτε τον Lorenzo κλαψομούνη ή κουλό (100% τυχαίο παράδειγμα), κυρίως επειδή ισχύει. Αλλά μην προσπαθείτε να μειώσετε ή να προσβάλλετε κάποιον χρήστη ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, επειδή τυχαίνει να έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τα κοσμητικά επίθετα και τα βιαστικά συμπεράσματα για το ποιόν του καθενός, ας λείπουν.
Όποιος παρεξηγείται για τον αγαπημένο του οδηγό, ξιδάκι.
Ευχαριστώ.
Life begins at 45°.
Το θεμα ειναι πως πλεον ο σαματας γινεται οταν χανει ο Ροσις γιατι βγαινουν ολοι οι μη-Ροσσικοι κ δινουν πονο!!
Ενταξει ειμαστε Ροσσικοι (δεν κρυβομαστε οπως καποιοι ψευτοαντικειμενικοι) αλλα οχι πως χαλανε τα thread απο εμας τους βαμμενους(οπως λενε) ενω αυτοι σκιζονται για το ευ αγωνιζεσθαι.
Κανεις δεν εχει πει να πεσει/να τσακιστει/να σκοτωθει ο αντιπαλος. Ο καλυτερος ας νικησει...απλα δεν αντεχουν να τους κανει πλακα ο παππους στα 37 κ γι αυτο γινεται ολο αυτο.
Το αν θα πω αχωνευτο το Λορενθο ειναι δικαιωμα μου κ δεν νομιζω πως προσβαλεται κανεις(καλα να ειναι ο ανθρωπος κ αν μπορει ας ξαωαπαρει πρωταθλημα), οποτε τι ζορια τραβανε δεν μπορω να καταλαβω?
Υπομονη κ σε 2 χρονια που θα φυγει η μπλεμπα των GP θα χαιρονται/στε(οχι εσυ προσωπικα) τους αγωνες που τοσο κατεστρεψε ο Ιταλος.
Ride(s) the wind of change...
για το ρόιδο δεν ξέρω αλλά για τα σκατά σου χω τη λύση
https://www.youtube.com/watch?v=1QaSBuqn0bU
και ψάχνοντας για τη διαφήμιση ανακάλυψα ότι άλλοι είναι οι πρωτεργάτες οπότε υπάρχη κι άλλη επιλογή
https://www.youtube.com/watch?v=ZKLnhuzh9uY
:P
Το ζήτημα είναι ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι ο Ρόσι και ο όποιος Ρόσι είναι απλά μιά φιγούρα στην τηλεόραση που κόβει ζεστό χρήμα χάσει κερδίσει. Πολλοί παθιάζονται "Ρόσι θεέ μου ολυμπιακέ μου", "Ρόσι και ας μην γαμήσω ποτέ" και άλλα τέτοια όμορφα. Και όποιος δεν είναι Ρόσι πρέπει να πεθάνει (και όπου ρόσι βάλε Λορένθο, Μαρκεθ, Στόνερ και όποιον άλλο νέο/παλιό θέλει ο καθ'ένας). Όπως γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρικό ντέρμπι. Αυτή η ατμόσφαιρα είναι νοσηρή και όποιος δεν το καταλαβαίνει απλά κάνει τον χαζό. Την πιθανότητα να είναι όντως χαζός την αποκλείω για να μην προσβληθεί κανείς.
Γάμησε ο γέρος ή τον γάμησαν τον γέρο. Τελικά αυτό είναι που ενδιαφέρει σαν κατακλείδα στους αγώνες; Γιατί ΟΛΕΣ οι συζητήσεις εκεί καταλήγουν (ή από εκεί ξεκινάνε, συχνά) ; Και τελικά, άσχετα με τον γέρο ή τον νέο, γιατί να καταλήξει η γνώμη του ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ σε βρισίδι επί προσωπικού; Αυτό φίλτατε cityfly δείχνει ότι για κάποιους τα πράγματα είναι μπερδεμένα και όχι τόσο απλά όσο (λογικά κατά την γνώμη μου) τα παρουσιάζεις. Όταν ο όποιος ανεγκέφαλος πάρει την άποψή σου για τον όποιο οδηγό και την γυρίσει στο "αμα το λες αυτό είσαι πλέμπα/μαλάκας/όποιαπροσβολήσουαρέσει" έχει χάσει την αξία της η συζήτηση.
Δεν ξερω τα οπαδικα και την μοτοτζιπιλογια , αλλα ο λορενθο μοιάζει σαν ένα γνωστό μέλος του φόρουμ…
Καλο τιμονι , αλλά άμα βρέχει θέλει αυτοκίνητο…![]()
Δεν αποκαλεις β@@@@@@α τους υποστηρικτες ενος οδηγου επειδη ετσι θελεις εσυ και μετα πειραζουν οι αντιδρασεις .
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 27/06/2016 στις 15:33.
Γιώτη, ξεκόλα, τελείωσε. Το είπα, ήταν λάθος του που το γύρισε επί προσωπικου, ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ή Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΜΠΕΣ αλλά νομίζω ότι εδώ τελειώνει αυτή η ιστορία, διορθώθηκε και από εδώ και πέρα ότι τέτοιο βλέπω θα το σβήνω και καρτούλα. Τι θες τώρα, μαστίγωμα στο Σύνταγμα και να γράψει 100 ποστ "δεν θα το ξανακάνω" χωρίς copy/paste;
Λοιπον παμε παρακατω. Εδω ο αγωνας http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2767834
και ο επεισοδιακος αγωνας της μοτο3 ,μοτο 2 οχι ακομα
After The Flag #8: A star is born https://www.youtube.com/watch?v=xz_SSQxvUdU
slzr![]()
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 27/06/2016 στις 20:16.