Σελίδα 22 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 715

Θέμα: Παπί VS scooter VS μοτοσικλέτα, ποιό έχει την καλύτερη οδική συμπεριφορά;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Νίκος Παππάς Προβολή μηνύματος
    Για δες καλυτερα, εχει μασπιε συνεπιβατη κοστιζει δε 2000€ πανω απο το Supra X125 το οποιο βγαζει 9,25 αλογα σε σχεση με τα 23 του crf. Επισης για την υπερδιπλασια ιπποδυναμη, το πλαισιο, τα φρενα κτλ και λιγα ειναι τα 2 χιλιαρικα διαφορας. Τουλαχιστον με αυτο μπορεις να βγεις παραεξω.
    Δεν με λες, αν θες να πας αεροδρομιο η Περαια με το παπι αισθανεσαι ασφαλης;

ΕΧΕΙ........?? ΘΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΣΟΡΡΥ

Συμφωνώ ότι για τα λεφτά του καλό είναι.
    Να απαντήσω και στην ερώτηση σου.
    Αν ξεκινήσω από τον Εύοσμο να πάω αεροδρόμιο είναι περίπου 20 χλμ.
    Μέχρι να φτάσω στο φανάρι του Φοίνικα που στρίβει για το Τζάμπο
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ.
    Στα 5-6 χλμ.που υπολείπονται για το αεροδρόμιο πηγαίνοντας με 70-80
    αισθάνομαι και πάλι καλύτερα με το παπάκι μου.
    Αν ανοίξω το γκάζι παραπάνω στα 100+ που πάει το παπί.........
    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΝΚ.....!!!
    Στον συγκεκριμένο δρόμο λέμε.Ειδικά εκεί που στενεύει,πριν τη στροφή για Ρύσιο.
    Είναι θέμα τύχης αν σου πεταχτεί κάποιος από το πουθενά,εκεί δεν σε σώζουν
    ούτε άγκυρες.....ούτε ABS ,ούτε αναρτήσεις ,ούτε τράξιον ,.......ούτε τίποτε...!!!!
    Αυτό έχω αποκομίσει από τα χρόνια που οδηγάω και από τα χλμ. που έχω διανύσει
    με μοτό στους Ελληνικούς δρόμους με την ποιότητα της ασφάλτου που υπάρχει.
    Δεν πήρα το παπί φίλε μου για χρήση ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,αλλά για μέσα.
    Και η Περαία και το αεροδρόμιο που έφερες παράδειγμα είναι έξω από την πόλη...!!!
    Παρόλα αυτά προτιμώ να πηγαίνω στο αεροδρόμιο και στην Περαία με παπί
    παρά με το 1000 φεύγα..!!!

Τέρενς, ή μας τρολαρεις όλους επειδή είσαι συνταξιούχος και γουστάρεις το μουχαμπετι ή έχει κάνει κάτι ποοοοοοοοοοολυ λάθος στις επιλογές σου σε μηχανές...

Παίζει και να είναι κουλάδι, ΤΟ.

Ποιός δεν θυμάται το ΕΠΙΚΟ νήμα που προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι μηχανές φρενάρουν με το ΠΙΣΩ φρένο κυρίως...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΠΕΣ.......ΠΕΣ

Εγώ μαθαίνω μέχρι να ξαναπεθάνω ,δεν έχω εγωισμούς σαν αυτούς από πάνω...!!!
    Για τα μέλη του φόρουμ, κανει άλλες τιμές για μνημόσυνα κτλπ

Παλαιό μέλος
    Εγω λεώ αντι για παπί η σκουτερ: Er 6 ή mt 03 ή ΚΤΜ 200 τελός παντων η εστω SYM wolf και τελειώνει η δουλεια..
    Γιατί: η ασφαλεια και η οδική συμπεριφόρα όλων των παραπάνω δεν συγκρινεται με σκουτερ η παπί...πολλά απο αυτά οπως πχ το SYM ή το Mt 03 το κόστος συντηρησης ειναι παπιού...
    Και Σαβκο πας και μια εκδρομή βρε αδελφέ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Παίζει και να είναι κουλάδι, ΤΟ.

Ποιός δεν θυμάται το ΕΠΙΚΟ νήμα που προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι μηχανές φρενάρουν με το ΠΙΣΩ φρένο κυρίως...

κατι θυμαμαι τωρα που το λες οτι ελεγε και για ταχυτητες ταξιδιου με το busa που ειχε τοτε, οτι δεν μπορεις να ταξιδεψεις με πανω απο 200...κατι τετοιο...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    κανεις οτι δεν καταλαβαινεις, αλλα δεν πειραζει...εγω θα συνεχισω,..ετσι για το σπασιμο...
    σου εξηγησα οτι ΜΟΝΟ στα φαναρια θα επρεπε να εισαι σταματα-ξεκινα...ΠΟΥΘΕΝΑ αλλου...και εσυ πετας το κορυφαιο: "να αρχισω να περναω με κοκκινο"

το cbf δεν ειναι εντουρακι...
    τo crf δεν βγαζει αδεια και πινακιδα...το αφηνουμε στην ακρη...
    για το crf L σου απαντησαν...
    αλλα εχεις πιασει ΜΟΝΟ honda...και μονο καινουργια...υπαρχουν ΤΟΣΑ αξιολογα εντουρακια απο ολες τις μαρκες και πιο παλια...και κανεις το παγωνι...
    εγω σου ειχα μιλησει κυριως για μεταχειρο...με 1500-2000 παιρνεις λουλουδι μικρο εντουρακι...

ψαξε xr250r...να δεις κιλα, που δεν εχει μπαταρια και μιζα...και μην μου πεις οτι χρειαζεται η μιζα και η μπαταρια στην πολη, αφου και τα μισα παπια κυκλοφορουν με πεθαμενες μπαταριες και τα βαζουν μπροστα με μανιβελα...

και ξαναλεω...επιασες το θεμα ασφαλεια! και σου ειπα με επιχειρηματα που υπερτερει το εντουρακι και δεν επιασες ΤΙΠΟΤΑ να αναλυσεις...

συνεχισε να εκτιθεσαι...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ XR 250 ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ

Καλύτερο στην πόλη από ένα παπάκι........no comments
    Ειδικά με μπαγκαζιέρα θα είναι μούρλια.
    Η γνώμη μου για τα 250άρια που λες με τα 1500-2000 ευρώ,άσε που είναι κουρσούμια,
    σε αυτά από 10+ ετών αναφέρεσαι είναι...........ότι έχουν πεθάνει και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ακόμα....!!!
    Άσε που είναι τα περισσότερα ξεσκισμένα από το εντούρο.
    Ειδικά το XR που έφερες για παράδειγμα,έχει οργώσει από Πίνδο μέχρι Ταύγετο...!!!
    Φαντάζομαι και μπότα για να βάζεις μπροστά,γιατί η μανιβέλα θέλει και λίγο τετρακέφαλο..!!
    Φίλε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο συμπλέκτης είναι κάτι που το δουλεύουμε είτε σταματήσουμε είτε όχι,
    αλλιώς το μηχανάκι μας πάει σαν να έχει ΛΟΞΥΓΓΑ.
    Ας αφήσουμε λοιπόν το κάθε πότε θα τον χρησιμοποιούμε,γιατί είναι απαραίτητος.
    Εσύ δηλαδή ανάμεσα στα αμάξια αν έχεις ένα εντουράκι ΔΕΝ παίζεις με το συμπλέκτη..??
    Δεν θα φρενάρεις..??Δεν θα τον πιάσεις..??Γιούργια από φανάρι σε φανάρι και διήθηση αέρα πατέρα,
    με την ταυτότητα στο στόμα..??Πως είναι δυνατόν δεν θα βρεις κανένα εμπόδιο στο δρόμο σου..??
    Δεν σε καταλαβαίνω,ο συμπλέκτης είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,και δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε
    και να λέμε ΑΦΕΛΩΣ,α........θα τον πιάνω μόνο από φανάρι σε φανάρι,τι πειράζει..??
    Γιατί κάνω ότι δεν καταλαβαίνω..?? Πόσες φορές θα χρειαστεί ο συμπλέκτης σε μια πορεία μέσα στην πόλη..??
    Έπειτα μου λες για λύσεις δεκαετίας+ χωρίς μίζα καουμπόυκες..??
    Και δεν είναι αυτές των άκρων..??Εντάξει παραδίνομαι ρε φίλε...

υγ. Και τι μου απάντησαν για το crf l ότι δεν είναι 144 ΚΙΛΑ..??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ XR 250 ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ

Καλύτερο στην πόλη από ένα παπάκι........no comments
    Ειδικά με μπαγκαζιέρα θα είναι μούρλια.
    Η γνώμη μου για τα 250άρια που λες με τα 1500-2000 ευρώ,άσε που είναι κουρσούμια,
    σε αυτά από 10+ ετών αναφέρεσαι είναι...........ότι έχουν πεθάνει και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ακόμα....!!!
    Άσε που είναι τα περισσότερα ξεσκισμένα από το εντούρο.
    Ειδικά το XR που έφερες για παράδειγμα,έχει οργώσει από Πίνδο μέχρι Ταύγετο...!!!
    Φαντάζομαι και μπότα για να βάζεις μπροστά,γιατί η μανιβέλα θέλει και λίγο τετρακέφαλο..!!
    Φίλε μου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο συμπλέκτης είναι κάτι που το δουλεύουμε είτε σταματήσουμε είτε όχι,
    αλλιώς το μηχανάκι μας πάει σαν να έχει ΛΟΞΥΓΓΑ.
    Ας αφήσουμε λοιπόν το κάθε πότε θα τον χρησιμοποιούμε,γιατί είναι απαραίτητος.
    Εσύ δηλαδή ανάμεσα στα αμάξια αν έχεις ένα εντουράκι ΔΕΝ παίζεις με το συμπλέκτη..??
    Δεν θα φρενάρεις..??Δεν θα τον πιάσεις..??Γιούργια από φανάρι σε φανάρι και διήθηση αέρα πατέρα,
    με την ταυτότητα στο στόμα..??Πως είναι δυνατόν δεν θα βρεις κανένα εμπόδιο στο δρόμο σου..??
    Δεν σε καταλαβαίνω,ο συμπλέκτης είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,και δεν μπορούμε να τον αγνοήσουμε
    και να λέμε ΑΦΕΛΩΣ,α........θα τον πιάνω μόνο από φανάρι σε φανάρι,τι πειράζει..??
    Γιατί κάνω ότι δεν καταλαβαίνω..?? Πόσες φορές θα χρειαστεί ο συμπλέκτης σε μια πορεία μέσα στην πόλη..??
    Έπειτα μου λες για λύσεις δεκαετίας+ χωρίς μίζα καουμπόυκες..??
    Και δεν είναι αυτές των άκρων..??Εντάξει παραδίνομαι ρε φίλε...

ενταξει οκ...

ΕΛΑΤΕ......ΕΛΑΤΕ ΠΕΙΤΕ ΠΕΙΤΕ

Περιμένω.....

https://www.youtube.com/watch?v=8ZGyMA9Odlk

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ενταξει οκ...

ΩΡΑΙΑ............

Ισοπαλία..!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67
    Αν ξεκινήσω από τον Εύοσμο να πάω αεροδρόμιο είναι περίπου 20 χλμ.
    Μέχρι να φτάσω στο φανάρι του Φοίνικα που στρίβει για το Τζάμπο
    ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 100% ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ.
    Στα 5-6 χλμ.που υπολείπονται για το αεροδρόμιο πηγαίνοντας με 70-80
    αισθάνομαι και πάλι καλύτερα με το παπάκι μου.
    Αν ανοίξω το γκάζι παραπάνω στα 100+ που πάει το παπί.........
    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑΝΚ.....!!!
    Στον συγκεκριμένο δρόμο λέμε.Ειδικά εκεί που στενεύει,πριν τη στροφή για Ρύσιο.
    Είναι θέμα τύχης αν σου πεταχτεί κάποιος από το πουθενά,εκεί δεν σε σώζουν
    ούτε άγκυρες.....ούτε ABS ,ούτε αναρτήσεις ,ούτε τράξιον ,.......ούτε τίποτε...!!!!
    Αυτό έχω αποκομίσει από τα χρόνια που οδηγάω και από τα χλμ. που έχω διανύσει
    με μοτό στους Ελληνικούς δρόμους με την ποιότητα της ασφάλτου που υπάρχει.
    Δεν πήρα το παπί φίλε μου για χρήση ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ,αλλά για μέσα.
    Και η Περαία και το αεροδρόμιο που έφερες παράδειγμα είναι έξω από την πόλη...!!!
    Παρόλα αυτά προτιμώ να πηγαίνω στο αεροδρόμιο και στην Περαία με παπί
    παρά με το 1000 φεύγα..!!!
    Εγω λοιπον με το 250αρι σκουτερ ΔΕΝ αισθανομαι ασφαλης οταν κινουμαι στον Κηφισο, Συγγρου, Ποσειδωνος, Κηφισιας και τα αυτοκινητα πανε με 90-100, οχι γιατι δεν παει το σκουτερ, αλλα γιατι σε αυτα τα χιλιομετρα πλησιαζει αρκετα την τελικη του και αρα ολα τα συστηματα του ειναι στο οριο.
    Θα προτιμουσα 1000 φορες μια μοτοσυκλετα για αυτη την χρηση.

Επισης οι μονες πολεις που θα δεις να κυκλοφορουν παπια, εκτος των δικων μας, ειναι της Ασιας. Σε καμμια Ευρωπαικη πολη δεν υπαρχουν!

Επισης οι μονες πολεις που θα δεις να κυκλοφορουν παπια, εκτος των δικων μας, ειναι της Ασιας. Σε καμμια Ευρωπαικη πολη δεν υπαρχουν!
    Φίλε όταν εμείς οδηγούσαμε C 50 72άρια οι ευρωπαίοι ήταν στα δέντρα και μαζεύαν βελανίδια. Να, αυτός που έχεις στο άβαταρ για γερμανός μου κάνει.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrval Προβολή μηνύματος
    Φίλε όταν εμείς οδηγούσαμε C 50 72άρια οι ευρωπαίοι ήταν στα δέντρα και μαζεύαν βελανίδια. Να, αυτός που έχεις στο άβαταρ για γερμανός μου κάνει.

Μπα, μοιάζει με αυτό του Πλίτσερ που είναι σίγουρα Νορβηγός.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγω λοιπον με το 250αρι σκουτερ ΔΕΝ αισθανομαι ασφαλης οταν κινουμαι στον Κηφισο, Συγγρου, Ποσειδωνος, Κηφισιας και τα αυτοκινητα πανε με 90-100, οχι γιατι δεν παει το σκουτερ, αλλα γιατι σε αυτα τα χιλιομετρα πλησιαζει αρκετα την τελικη του και αρα ολα τα συστηματα του ειναι στο οριο.
    Θα προτιμουσα 1000 φορες μια μοτοσυκλετα για αυτη την χρηση.

Το οτι δεν χρησιμοποιουν παπια στις Ευρωπαϊκες χωρες δεν εχει να λεει κατι για τη χρηστικοτητα τους.
    Αλλωστε οι περισσοτερες ευρωπαϊκες πολεις απεχουν ετη φωτος απο τις δικες μας σε συνθηκες και συν τοις αλλοις διτροχα ως μεσον καθημερινης μετακινισης χρησιμοποιουνται ευρεως μονο στο νοτο (Βαλκανια, Ιταλια, Ισπανια, Πορτογαλια, νοτια Γαλλια).
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος
    το παπι ειναι ασφαλες στην πολη γιατι δεν εχει μεγαλη τελικη ταχύτητα. ουτε επιταχύνει απότομα
    αν πηγαινει max 70 και το πας με 50 ε εισαι αρκετα ασφαλής

μια μηχανη ειναι ποιο ασφαλης ΑΝ την πας με ταχύτητες παπιου μεσα στην πολη.
    αν οχι τοτε αλλαζει το πραγμα.

ενα ταξι που θα πεταχτει απο στοπ πιθανον να σκοτωσει αυτον με το super ducati με abs και τις παναγιας τα ματια οταν θα παει 130km/h στιγμιαία και θα καρφωθεί αφρεναριστος στο ταξι ή να πεταχτει καποιο ζωο-αντικειμενο που θα βρει στην μπροστινη ροδα με 130.
    ενω αυτος με το παπι στο ιδιο σημειο και με τα 50km/h θα ειναι οκ. ισως του σκιστεί καμια παντοφλα

αυτος με το παπι δεν θα εχει την δυνατοτητα να παει ποτε στιγμιαία με 130 ενω ο αλλος την εχει.

ακομα η μοτο ειναι καλητερη αν πας σιγα
    κυριος λογο φρενων και αναρτήσεων.
    μια μοτο μπορει να φρεναρει πολυ δυνατα μεχρι και να κανει endo το παπι οχι τοσο.
    οι αναρτήσεις και τα λαστιχα ειναι καλητερες στις μηχανες.
    επισης διαφορα θεμακια οπως ο ελενχος του πισω μερους οταν εχεις κοκαλωσει τον πισω τροχο
    ή το ποσο ευκολα μπλοκαρει τον εμπρος τροχο ισως ειναι αρκετα σημαντικά για να δει καποιος.

Παρόμοια θέματα

1. Mega Scooter VS ON/OFF
    από partakiasss στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2015, 11:57
  2. Honda CBF 600 vs Suzuki GSF 650 S (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!)
    από tkata στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2012, 15:41
  3. Scooter vs Παπί (Την γνώμη σας)
    από Stavrosqq στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2011, 01:03
  4. Piaggio MP3 vs scooters τύπου beverly, t-max ktl
    από Nyor στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 19:44
  5. Κατανάλωση: Scooter vs Παπιού!
    από thanar στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2007, 10:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •