1. Κακώς μπαίνουν στη βουλή απο εκεί, το ατύχημα ήταν απλά θέμα χρόνου, και ήταν δυστύχημα, δυστυχώς...
2. Το ταξί έκανε μαλ@κία, παραχωρώντας προτεραιότητα σε μια παρανομία, εκτός αν έλαβε σήμα από τον τροχονόμο
3. Το παλικαράκι ήταν άπειρο, με παραπάνω χλμ, δεν προλάβαινε να αντιδράσει ως εκ τούτου. Τσάμπα πήγε...
4. Λόγω ιδιότητας του αυτοκινήτου και του οδηγού γίνεται τεράστια προσπάθεια πολιτικής εκμετάλλευσης, δεν πρέπει.
Συμπέρασμά μου: Θα μπορούσε να τύχει στον καθένα, απλά κάποιος με μεγαλύτερη πείρα/περισσότερα χλμ στη ζωή του, μπορεί να έβλεπε τον κίνδυνο νωρίτερα, και να μην γκάζωνε. Η προσπάθεια για πολιτική εκμετάλλευση είναι φτηνή. Αν ήταν οδηγός βουλευτή άλλου κόμματος, δεν θα συζητούσαμε καν για το θέμα.
Τι πιστεύω ότι πρέπει να γίνει;
-Απόταξη του τροχονόμου
-Ποινική δίωξη στον οδηγό ΚΑΙ στον τροχονόμο
Ας είναι ελαφρύ το χώμα....
Ωραια τοτε, πες του να βρει το δικιο του ...................... που θα τον αναστήσει .................
Μοναδικη αξια του συγκεκριμενου thread ειναι να μαθει ο νεος οδηγος τι να προσέχει.
Οχι να του λεμε εχεις δίκιο αλλα εισαι σε κασα.
Οτι ναναι ...................
Αν στριψει σε παραδρομο / χωράφι/ κλπ ποσως σε ενδιαφερει, συνεχίζεις την πορεια σου.
Αλλα αν ειναι εντος της λωρίδας τοτε οφείλεις να σταματησεις εκτος και αν δεν προλαβαινεις οποτε θα βγεις εσυ στα χωράφια
Τελος ο καθενας κανει οτι καταλαβαίνει και με το αναλογο ρισκο![]()
Ψιτ φιλαράκι, για τη Σοφοκλέους πάω, έχεις καμία καλή πληροφορία;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
να κρατάς αντίγραφο αυτού https://www.newyorker.com/science/ma...nt-to-be-right να πουλήσεις πνεύμα μην μείνεις σκέτος.![]()
Παιδιά παντού χαμός γίνεται. Στην κηφισίας δεν παρκάρουν όπου θέλουν και όπως θέλουν ? Μια ηλικιωμένη τις προάλλες ενώ ήμουν στην δεξία λωρίδα για να στρίψω στο επόμενο στενό δεξία με φλας και όλα αποφάσισε να κοκκαλώσει το αμάξι χωρίς αλάρμ χωρίς τίποτα για να αφήσει μια φίλη της σε ένα σουπερμαρκετ. Αν δεν πήγαινα σαν κότα και δεν είχα ABS θα ήμουν συνοδηγός της. Με έσωσε το ότι δεν έτρεχα , το ABS και το ότι είχα αφήσει απόσταση και όχι την νόμιμη αλλά δεν κόλλαγα κιόλας. Συν ότι ακόμα οδηγώ σαν χεσμένος.
Πας πίσω στο ποστ μου Νο182 και ξαναδιαβάζεις τι γράφω. ΝΑΙ, θα ζούσε, πολύ πιθανό δεν θα είχε συγκρουστεί καν.
Ο λόγος που ''δεν είχε κανένα λόγο'' είναι να μείνει σώος και αβλαβής, ο πιο μεγάλος λόγος από όλους. Αυτό που γράφουν και άλλοι εδώ και ώρα.
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό