ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Τι να πω ρε παιδιά! Ίσως να είναι κι έτσι!
Απλά δε το υπολόγισα αυτό στην αλλαγή με το φριγουιντ!Μηχανάκι έδωσα μηχανάκι πηρα!
Βέβαια καμία σχέση οδηγικα αλλά...
καθε μερα ...νεα μερα.
Αν το αμαξι ειναι καινουργιο σχετιικα θα καιει λιγοτερο απο την μηχανη. Γιατι η μηχανη ειναι Εuro 0 ενω το αυτοκινητο Ε5-6.
Επισης, τι ειναι αυτο που σε εκπλησσει; Αν κανεις 2 χιλιομετρα στην πολη, σταματας, κρυωνει το μοτερ και επιστρεφεις κι ολο αυτο το κανεις καποιες φορες την ημερα, μια χαρα καταναλωση εχεις στα 10 λιτρα. Για τετοια χρηση θες παπι οχι δικυλινδο 650, 200τοσα κιλα.
Για να πειστεις κανε αυτο που σου ειπαν. Φουλαρε το, πηγαινε μια Αγιο και γυρνα, ξαναφουλαρε και μετρα τι εκαψες. Αν εισαι στα 5,5-6,5 η μηχανη ειναι μια χαρα, οι διαδρομες σου φταινε.
Μα το ξέρω οτι θα μου δείξει τοση κατανάλωση στο ταξίδι! Αφου σου λεω μου έδειξε 7 μεση κατανάλωση πόλη και ταξίδι! Θα το κάνω κι αυτο με τον αγιο η το Ρέθυμνο έτσι για να μου φύγει αλλά τώρα δεν έχω λεφτά για να πετάξω στη βενζίνη! Θα το κάνω όταν θα το συνδυάσω με βολτίτσα με τη γυναίκα!
καθε μερα ...νεα μερα.
Μα και τα 7 είναι υπερβολικά για συνδυαστική χρήση.. Πάνω από 6,2 δεν έχω δει ποτέ στο δικό μου, κι αυτό σε βαριά κίνηση. Συνήθως στα 5,6-5,8 παίζει στην πόλη..
Τελευταία τροποποίηση από giorgosb; 14/04/2022 στις 11:46.
εξω τωρα εχει κοντα 28 βαθμους οπότε αν απλα αφησεις να πεσει το ρελαντι απο τις 2κ στις 1200 που ειναι οταν κλείνει το αυτοματο τσοκ δεν καιει τιποτα παραπανω απο 7 ακομα και τερμα κρυο. οπότε αυτα τα 10ρικα που λες ειναι τελειως κουφα. επισης ειχες φριγουιντ και εκανες ακριβως τα ιδια. αυτο γιατι έκαιγε λιγοτερο? αν το δικο μου έκαιγε πανω απο 6 θα το πέταγα. ειπαμε δεν ειναι πλεον το πιο οικονομικο αλλα 7-8 καιει το 675 και με το ζορι 9 σε κινηση.
ψαναψόφα φούστη γλάρε
500 μέτρα, φούρνος
Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις ψωμί, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις
κάνεις 800 μέτρα, τσιγάρα
Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις τσιγάρα, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις
κάνεις 400 μέτρα, πας δουλειά
Σταματάς, σβήνεις, δουλειά, σχολάς, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις
κάνεις 1 χλμ, πας μανάβη
Σταματάς, σβήνεις, αγοράζεις ντομάτες, ανεβαίνεις, ανάβεις, φεύγεις
κάνεις άλλο 1 χλμ, πας σπίτι, σβήνεις
κάνε ένα τέτοιο πρόγραμμα 2 βδομάδες, και πες μου αν θα κάψει οποιοδήποτε όχημα τα διπλά σε σχέση με ανοιχτή διαδρομή 15-20 χλμ... (πλην παπιού και ίσως σκούτερ)
ψαναψόφα φούστη γλάρε