Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει, τα Battlewing είναι μονής γόμας...Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
BW THE BEST. ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ...
Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει, τα Battlewing είναι μονής γόμας...Αρχικά δημιουργήθηκε από DPF
BW THE BEST. ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΑΚΡΕΣ...
Παντως ολοι υποστηριζουν οτι ειναι σκληρο στη μεση και μαλακο στις ακρες.Τελικα τι ισχυει ρε παιδια;ποιος εχει δικιο;Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
Αυτό δε νομίζω ότι ισχύει, τα Battlewing είναι μονής γόμας...
Δικιο εχει αυτος που βαζει τα bw και καταλαβαινει τι λαστιχαρες ειναι και το πως ταιριαζουν στο vstrom, σε σημειο να μην την ξαναψαχνει αλλο για λαστιχα.
Τα αλλα ειναι θεωριες και ιστοριες για αγριους.
Οποιος τα εχει βαλει εχει παθει πλακα με την συμπεριφορα της μηχανης.
Εγω δεν προκειτε να κοιταξω για αλλο λαστιχο, οπως και πολλοι απ οτι βλεπω εδω μεσα που ταξιδευουν και φορτωνουν πολυ τις μηχανες τους.![]()
![]()
και εγω εκει εχω καταλειξει.πρωτη φορα θα τα βαλω.με τοσα καλα λογια που εχω ακουσει για αυτα, με βλεπω να ξυνω μασπιεδες μολις τα ...στρωσω.θα δειξει.καπου στα 240 ευρω και τα δυο νομιζω οτι πανε.διορθωστε με αν κανω λαθος
Η τιμη παιζει αναλογα με το μαγαζι και την συνενοηση.
Νομιζω ξεκιναη εκει που λες και φτανει καπου στα 270.
Δεν θυμαμαι ποσο μου πηγανε. Νομιζω περυσι τετοια εποχη τα ειχα βαλει καπου στην Καισαριανη και ακομα ειναι σαν καινουρια και εχω κανει πανω απο 15000χλμ σε διαφορους δρομους και χωμα καθως και πολυ φορτωμα ταξιδι και λιοπυρι το καλοκαιρι οταν δεν εβρισκα σκιες. Υπηρχαν μερες που ψηνοντουσαν μεσημερια ολοκληρα χωρις ιχνος σκιας και το θερμομετρο να 50αριζει.![]()
![]()
Κι εγώ είμαι για λάστιχα σε κανένα με δύο μήνες maximunΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Η τιμη παιζει αναλογα με το μαγαζι και την συνενοηση.
Νομιζω ξεκιναη εκει που λες και φτανει καπου στα 270.
Δεν θυμαμαι ποσο μου πηγανε. Νομιζω περυσι τετοια εποχη τα ειχα βαλει καπου στην Καισαριανη και ακομα ειναι σαν καινουρια και εχω κανει πανω απο 15000χλμ σε διαφορους δρομους και χωμα καθως και πολυ φορτωμα ταξιδι και λιοπυρι το καλοκαιρι οταν δεν εβρισκα σκιες. Υπηρχαν μερες που ψηνοντουσαν μεσημερια ολοκληρα χωρις ιχνος σκιας και το θερμομετρο να 50αριζει.![]()
![]()
Χρήση για δρόμο, εθνική καθώς και πολύ επαρχιακό δίκτυο, ακούω συμβουλές!
![]()
![]()
![]()
![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Θεωρητικα, αυτα που προτινω, τα bw δηλαδη, ειναι για ταξιδι φορτωμα και 90 τα 100 ασφαλτο.
Σε σχεση με τα μαμισια ομως που θεωρητικα ειναι πιο χωματινα, εγω ειδα με τα bw, πιο καλη συμπεριφαρα στο χωμα απο τα μαμισια tw.![]()
![]()
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δικιο εχει αυτος που βαζει τα bw και καταλαβαινει τι λαστιχαρες ειναι και το πως ταιριαζουν στο vstrom, σε σημειο να μην την ξαναψαχνει αλλο για λαστιχα.
Τα αλλα ειναι θεωριες και ιστοριες για αγριους.
Οποιος τα εχει βαλει εχει παθει πλακα με την συμπεριφορα της μηχανης.
Εγω δεν προκειτε να κοιταξω για αλλο λαστιχο, οπως και πολλοι απ οτι βλεπω εδω μεσα που ταξιδευουν και φορτωνουν πολυ τις μηχανες τους.![]()
![]()
Η bridgestone πουθενά δεν αναφέρει κάτι για διπλή γόμα για το BW, μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου. Επίσης, προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει ούτε δια της...αφής πιο μαλακή γόμα προς τις άκρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από MARKOS-V
Παντως ολοι υποστηριζουν οτι ειναι σκληρο στη μεση και μαλακο στις ακρες.Τελικα τι ισχυει ρε παιδια;ποιος εχει δικιο;
Καλό το BW, αλλά λίγο υπερεκτιμημένο, καθώς οι περισσότεροι το βάζουν μετά το μαμά Trailwing που είναι φρικιαστικό. Αν δείτε κριτικές από άτομα που είχαν πριν π.χ. Tourance, θα δείτε ότι οι γνώμες είναι μοιρασμένες.
Ένα πολύ ενδιαφέρον λάστιχο που δεν πολυφοριέται όμως εδώ είναι το Continental TrailAttack. Αν το χει βάλει κανείς, αν μας πει μια άποψη...
Αρχικά δημιουργήθηκε από harlek
Η bridgestone πουθενά δεν αναφέρει κάτι για διπλή γόμα για το BW, μπορείς να το ψάξεις και μόνος σου. Επίσης, προσωπικά δεν έχω διαπιστώσει ούτε δια της...αφής πιο μαλακή γόμα προς τις άκρες.
Καλό το BW, αλλά λίγο υπερεκτιμημένο, καθώς οι περισσότεροι το βάζουν μετά το μαμά Trailwing που είναι φρικιαστικό. Αν δείτε κριτικές από άτομα που είχαν πριν π.χ. Tourance, θα δείτε ότι οι γνώμες είναι μοιρασμένες.
Ένα πολύ ενδιαφέρον λάστιχο που δεν πολυφοριέται όμως εδώ είναι το Continental TrailAttack. Αν το χει βάλει κανείς, αν μας πει μια άποψη...
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=17
ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...
Απ' ό,τι κατάλαβα από τις φωτό το παιδί φόρεσε τα Road Attack, που είναι καθαρά στριτάδικο. Υπάρχει και το TrailAttack (σ' αυτά αναφέρεται το λινκ στα γερμανικά), το οποίο είναι και... 5% χωμάτινο...Αρχικά δημιουργήθηκε από easy
http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=17
σωστος φιλε μου εγω δεν το πιασα απο την αρχη...παντως καλο λαστιχακι φαινετε.
ποτε θα κανει ξαστερια να παρω το ...
Φόρεσα τα trailattack μετά τα post του Νίκου (φοβήθηκα να βάλω τα road attack λόγω χώματος) σε καινουργιο strom (το τρίτο μου στρωμα σε 5 χρόνια) αρχές Αυγούστου (αλλαξα τα deathwings μετά απο 800χλμ).
Από τότε έχω κάνει ~2000χλμ
Είναι πολύ καλά λάστιχα με ασύγκριτη πρόσφυση (ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώ το ABS όσο σκληρά και αν φρενάρω ενώ με τα μαμά έμπαινε με το παραμικρό-ειδικότερα το πίσω). Επίσης σε ευθεία εθνικής έχω δεί "σαλονάτα" 190+χαω χωρίς κουνήματα (βέβαια και τα μαμά στις ευθείες καλά ήτανε).
Σε σφιχτό στροφιλίκι δεν έχω πάει ακόμα αν και φαίνονται ήδη πατημένα σχεδόν απο άκρη σε άκρη (κάτι που θεωρούταν αστείο για τα μαμά).
Επίσης δεν τα έχω δεί σε βροχή (σε κάτι μικρομπόρες μόνο, μου έχουν δείξει στοιχεία εμπιστοσύνης).
Το μόνο κακό είναι ότι το μπροστινό κουνάει μεταξύ 70-80 χαω. Πιό πάνω και πιο κάτω εξαφανίζεται τό κούνημα. Ο μάστορας που το πηγα δις για ζυγοστάθμιση μίλησε για ελλατωματικό λάστιχο και είπε να κάνουμε γράμμα στη μοτοδυναμική αλλά μέχρι να ξεμπλέξουμε θα έρθει η ώρα της αλλαγής οπότε μάλλον το αφήνω μιας και το θεωρώ τυχαίο γεγονός αλλά και ακίνδυνο. Εκτιμώ λόγω μαλακής γόμας ότι η αλλάγή τους θα είναι μεταξύ 17,000-19,000.
Τέλος βγήκαν πρώτα (στο στεγνό) σε πρόσφατο test (σε πίστα) του motoradd φορεμένα σε RG1200
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Φιλε kakofonixx
Επειδη και σε μένα δεν μ'αρεσει να πληρωνω κερατιατικα το ψαξα λιγο το πραγμα.
Εχοντας φτασει τα 31,000 χιλιομετρα με τα μαμα trailwing δεν με επερνε αλλο και επρεπε να πανε για αλλαγη.
Κατ εμε τελικα τα καλυτερα ειναι τα tourance αλλα τα εβρησκα μονο με δεικτη v οπου θεωρω οτι δεν κανουν για το δικο μας μηχανακι
...ετσι εβαλα τα BW και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τωρα 2 μερες.
Ουτε το τιμονι τρεμει οταν το αφηνω ουτε η μηχανη κουναει στα πολλα (ακομα και με την μπαγκαζιερα) ουτε τιποτα! Τα λαστιχακια δουλευουν μια χαρα και η διαφορα με τα μαμα ειναι κατι παραπανω απο εμφανεστατη!!
Στο προκειμενο τωρα 240 ευρω με τα περαστικα, ζυγοσταθμιση κλπ. και φρεσκοτατα!
...βεβαια ειπα οτι ειμαι απο το v-strom club (δεν ειμαι) ειδα την προσφορα στο internet και αλλα τετοια...
Ο κυρ Ματθαιος μια χαρα μαστορας.
Δεν θελω να κανω διαφημιση αλλα νομιζω πρεπει να το λεμε οταν καποιος ειναι σωστος και οικονομικοτερος απο ολους τους αλλους .
Τα BW τα εβρισκα απο 280 μεχρι 330![]()
Το καταστημα ειναι λ. Αλεξανδρας 23 ...μοτοχωρος
Πήγα και εγώ σήμερα στον εν λόγω μάστορα και έβαλα τα Battlewing me 250€ full κομπλέ...Τα έβρισκα απο 280-330€...
Έχει τσιμπήσει λίγο το $ από τότε που έβαλε ο Low_rider...![]()
![]()
Πάντως αυτό που θέλω ναπώ είναι ότι ήταν ευγενέστατος και εξυπηρετικότατος...
Για τα υπόλοιπα, (service κλπ) έχει πάει κανένας να μας πεί την άποψη του.??
Αρχικά δημιουργήθηκε από grasshopper
Φόρεσα τα trailattack μετά τα post του Νίκου (φοβήθηκα να βάλω τα road attack λόγω χώματος) σε καινουργιο strom (το τρίτο μου στρωμα σε 5 χρόνια) αρχές Αυγούστου (αλλαξα τα deathwings μετά απο 800χλμ).
Από τότε έχω κάνει ~2000χλμ
Είναι πολύ καλά λάστιχα με ασύγκριτη πρόσφυση (ακόμα δεν έχω καταφέρει να δώ το ABS όσο σκληρά και αν φρενάρω ενώ με τα μαμά έμπαινε με το παραμικρό-ειδικότερα το πίσω). Επίσης σε ευθεία εθνικής έχω δεί "σαλονάτα" 190+χαω χωρίς κουνήματα (βέβαια και τα μαμά στις ευθείες καλά ήτανε).
Σε σφιχτό στροφιλίκι δεν έχω πάει ακόμα αν και φαίνονται ήδη πατημένα σχεδόν απο άκρη σε άκρη (κάτι που θεωρούταν αστείο για τα μαμά).
Επίσης δεν τα έχω δεί σε βροχή (σε κάτι μικρομπόρες μόνο, μου έχουν δείξει στοιχεία εμπιστοσύνης).
Το μόνο κακό είναι ότι το μπροστινό κουνάει μεταξύ 70-80 χαω. Πιό πάνω και πιο κάτω εξαφανίζεται τό κούνημα. Ο μάστορας που το πηγα δις για ζυγοστάθμιση μίλησε για ελλατωματικό λάστιχο και είπε να κάνουμε γράμμα στη μοτοδυναμική αλλά μέχρι να ξεμπλέξουμε θα έρθει η ώρα της αλλαγής οπότε μάλλον το αφήνω μιας και το θεωρώ τυχαίο γεγονός αλλά και ακίνδυνο. Εκτιμώ λόγω μαλακής γόμας ότι η αλλάγή τους θα είναι μεταξύ 17,000-19,000.
Τέλος βγήκαν πρώτα (στο στεγνό) σε πρόσφατο test (σε πίστα) του motoradd φορεμένα σε RG1200
Εχω και γώ τα ίδια λάστιχα και έχω περίπου 3000 χλμ σε κ8
Αρχικά καμία σχέση με τα μαμίσια που στην βροχή όπου από καινούργια ειναι απλά άθλια
Σε βροχή τα βρήκα πολύ καλά δεν μου γλυστρισαν πουθενα
σε σφικτό στριφτερό δρόμο πλαγιαζουν πιο εύκολα από τα μαμα και αυτό το το δοκιμάσαμε με φίλο που έχει επίσης στρόμα με μαμα λάστιχα αλλάζοντας μηχανές, λόπγο κορωνας (έχει 0 μοίρες)
Με το φρενο έχεις απόλυτο δίκιο δεν πιάνει εύκολα το abs
με το κούνημα όμως θα σε στεναχωρίσω δίότι το έκανε και σε μένα ακριβώς όπως το περιγράφεις και ακριβώς το ίδιο μου είπε και ο λαστιχάς μου. Σήμερα λοιπόν μου έφερε άλλο λάστιχο και δυστυχώς κάνει τα ίδια πράγμα που με κάνει να πιστέυω ότι στον τομέα αυτο δεν "συνεργαζεται" το λάστιχο με την μοτο.
και είναι ένας από τους λόγους που εν ξέρω αν θα τα ξανά βάλω.
Αν μπορέι ο Νίκος1709 και ο www που έχουν τα road attack να μας πουν αν έχουν το ίδιο κούνημα
HASTA
LA VICTORIA
SIEMPRE