Σελίδα 22 από 35 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 524

Θέμα: Mazda Rx8 Vs Fzr 600r (95 μοντ.)

Τελικα ο σκληρος που τον λενε φετα την εκανε τη κοντρα ρχ8 vs Fritazer η αγνοειται η τυχη του???

(μια μερα δεν μπηκα γμτ τη τρελα μου και εγινε της πουτ@ν@ς το μαγκαλι εδω μεσα..)

22 σελίδες κι εγώ δεν σπάμμαρα ακόμα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΙ-ΜΠΙ-ΕΦ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ;;

:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:

ΘΕΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ NOW!!!!

Κι επειδή πέρα από τη μαλακία που με δέρνει ενώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, κι αφού η κόντρα όπως φαίνεται θα γίνει που θα γίνει και το μυαλό βρίσκεται πιο πάνω απ'το κράνος που εύχομαι τουλάχιστον να φοράς πάντα, πες μου φίλε μου FZR.

Πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει μείνει ΜΕΣΑ στο κεφάλι σου για να σκεφτείς οτι το θρεντ που άνοιξες ίσως να το έχουν ήδη δει οι κύριοι με τα μπλέ και να σας περιμένουν 100 μέτρα μετά την εκκίνηση ;;

Και να σου πω και κάτι άλλο ;

Το εύχομαι.

Αφού τη μαλακία έχετε σκοπό να την κάνετε πράξη κι αφού ένα φόρουμ δεν είναι ικανό να σου/σας βάλει λίγο μυαλό, ας σας το βάλουν οι αρμόδιοι με τον δικό τους τρόπο.

Το πληκτρολόγιο απ'ότι φαίνεται δεν είναι ικανό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
    ΘΕΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ NOW!!!!
    Έλα κι εσύ ρε Γιώργη να δηλώσουμε συμμετοχή !

Άχτι τά'χω τα Ζ !

Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως και θεωρειται κοντρα το ολο σκηνικο, μιας και καλα τωρα, αντιπαραθεση μιας μοτο εστω ψιλοστριφτερης με 90+ αλογα, με εναν ταφο σαν το RX8 και λοιπα σαλιγκαρια που δεν παιρνουν το κορμι τους ουτε σε ευθειες απο γκαζι, αλλα ουτε και σε στροφες (αντε σε καμια τελικη μονο)...

αυτη ειναι ΒΟΛΤΑ για χαβαλεδιασμα, δεν ειναι ΚΟΝΤΡΑ...

σε 50-60 χλμ διαδρομης στον τερματισμο θα εχει βγαλει και την φορμα και προλαβαινει και θα εχει παραγγειλει και τις μπυρες ενας καλος αναβατης απεναντι σε κατι τετοια καρα...
    (εκτος και μιλαμε για "γυαλι σαπουνισμενο δρομο")

να πουμε για αντιπαραθεση σε μετρια και κατω απο ποιοτητα ασφαλτο, και με αντιπαλο κανα Μitsu EVO με 300+ αλογα το καταλαβαινω, ειδικα λογο της προσφυσης στους περισσοτερους δρομους μας...

να πουμε για καμια Ferrari 360 παει στον κορακα...

αλλα οχι και ΚΟΝΤΡΑ αυτη, με τα ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ...

και εχει γινει μεσανατολικο ζητημα...

ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου...

:rotflmao:

παω να κανω καμια κανταδα...

(κουλαδια ολου του κοσμου εννωθειτε)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    παω να κανω καμια κανταδα...
    Ψίτ !

Πάω για ύπνο !

Μη σε βγάλει ο δρόμος έξω απ'το παραθύρι μου, πετάω νερό και κρεμμύδια !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Ti provata kai amnoerifia...
    Auto to post einai ola ta lefta..mipos na to kanoume kai sticky???

I akoma kalitera na to metafrasoume kai na to postaroume se forums allwn xwrwn

:rotflmao: :rotflmao:

Zitw to Spam leeeeeeeeeeeeeme:rotflmao:
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

οπως λεει και ο φιλος runner ducati αυτο δεν ειναι κοντρα. ειναι βολτα που τις εχουν δωσει το τιτλο κοντρα. για να συνεχισουμε επειδη τα εχω ψιλοπαρει με το κραψιμο που τρωωει το παληκαρακι ας εξετασουμε λιγο τα εξης...εθνικη βγαινω μονο με το αυτοκινητο ,συνεχως με περνανε κατι τυποι με μηχανακια τα οποια πανε το λιγοτερο με 170-180 ,αυτοι οι τυποι δε βαζουν καμια ζωη σε κινδυνο και και κανενας απο αυτους τους τυπους δε τυχαινει να ειναι ενας απο σας???????(ειμαι σιγουρος οτι αυτη η κοντρα δε θα ξεπερασει αυτες τις ταχυτητες). παμε παρακατω,οι μπυρες σε αυτο το φορουμ δινουν και περνουν σε τετοιο βαθμο που λες και ειμαστε σε παμπ στην αγγλια,αυτο το παρε δωσε το εχουν πολυ απο σας που δηθεν μιλανε για ασφαλεια και στη πραγματικη τους ζωη...ειναι ορθοτερο δηλαδη και νομιμοτερο να πινεις εστω και ενα δευτερο μπυρονι απο το να κανεις κοντρες, η εσεις που πινεται κανα δυο μπυριτσες παραπανω εχετε πιο απολυτο ελεγχο του τιμονιου και τους σωματος σας απο τους κοντρακηδες. συνεχεια... σχεδον ολοι σας εχετε κανει κοντρες με τα μηχανακια σας(ασχετα αν θα το αρνηθειτε) και οσοι δεν εχετε κανει (παλαιοτερα η και ακομα) παρτε καλυτερα ενα yaris station wagon γιατι μεχρι εκει ειστε. οι μισοι απο σας στο μεταξυ εχουν απλα εξελιχθει απο κοντρακηδες σε πιστοκοντρακηδες( η πιστα εκτος απο περιβαλλον ασφαλους οδηγησης ειναι εκ φυσικου της και περιβαλλον ασφαλους ανταγωνισμου-λεγε με κοντρα-) . και τελος οσοι προτεινεται η κοντρα να γινει σε πιστα μαλλον δεν εχετε μπει σε πιστα με αυτοκινητο διπλα...(θα χρειαστειτε πολλα παμπερς,απλα θυμηθειτε το τρομο που νιωθατε οταν πρωτομπηκατε οταν σας προσπερναγαν αλλοι και φοβασασταν μη πεσουν η πεσετε πανω τους,τωρα φανταστητε οτι αν κατι πεσει πανω σας αυτο θα ειναι αυτοκινητο και οχι μηχανακι,μετα προσπαθηστε να κανετε και κοντρα με συνεχεις προσπερασεις...καλα κρασα...εκει θα σκοτωθειτε σιγουρα) εν ολιγοις ολοι εσεις οι κοινωνικα ορθοι ειστε οι gay, οι υποκριτες, η απλα την εχετε παθει...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. θα φας μεγαλη πκρα εσυ με το fazer. η κουραση απο το αχγος και τη τσιτα θα σε φαει στα πρωτα 20χλμ και μετα το mazda θα σε καταπιει

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. θα φας μεγαλη πκρα εσυ με το fazer. η κουραση απο το αχγος και τη τσιτα θα σε φαει στα πρωτα 20χλμ και μετα το mazda θα σε καταπιει

λοιπον εδω εξαρταται απο την διαδρομη, γιαυτο λεμε μερικοι δεν ξερουν την τυφλα τους, ολα ειναι σχετικα...

εξαρταται την διαδρομη (να την ξερουν και οι δυο καλα εννοειται), εαν πας σε διαδρομη, ΜΕΡΑ και με καλο καιρο, χωρις ΥΓΡΑΣΙΕΣ κλπ, καλη προσφυση του δρομου... μεγαλη 50 χιλιομετρων πχ με μια λωριδα ανα κατευθυνση με ανηφορο-κατηφορες κλπ, χωρις να εχει παραδρομους και διασταυρωσεις, και ειδικα εαν η μοτοσυκλετα εχει σημαντικη διαφορα σε καλυτερο Kg/Hp προς αυτην και πολυ καλο κρατημα και φρενα, τοτε αυτος που σιγουρα θα εχει αγχος, κουραση και θα τα δει ολα ειναι ο ΙΧης, εχω κανει "δοκιμη" μερικες φορες (πηγαινοντας εκει να μεινω 2-3 Σ/Κ τον χρονο σε φιλικο σπιτι) την Β.Εβοια με συγγενικα προσωπα απο Χαλκιδα μεχρι πανω απο Αγ.Αννα στον βουνο ψηλα 500 μετρα, και εχω "κερδισει" και στο χρονομετρο μαλιστα ενα παναλαφρο 840 κιλα, τουμπανακι σε στησιμο και αλογα, Suzuki Swift GTi με 140 αλογα, με αναρτησαρες-γαματα φρενα-στησιμο-δεσιμο σασσι για ακαμψια κλπ, και δεν ημουν με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, αλλα με ενα φτιαγμενο (μοτερ-αναρτησεις-φρενα) Gilera Runner 172cc το διχρονο σκουτερ...
    ο λογος κυριως ειναι οτι το ΙΧη επαιζε κορωνα-γραμματα την ζωη του και των αλλων στις προσπερασεις απο αργα ΙΧ (ολα αργα πανε), φορτηγα, πουλμαν κλπ... μετα μερικα χλμ εγκατελειψε τον ρυθμο ΤΑΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ γιατι θα ειχε κηδεια το στορυ και ηταν και πολυ ψυχοφθορο για τον οδηγο του καρου... με το Gileraκι πηγαινα ταπα και προσπερναγα μια χαρα ... εφτασα επανω στο χωριο, παρακαρα, εβγαλα μποτες ρουχα, εφτιαξα φραπεδια και αραξα στην αυλη, και μετα εσκασε μυτη καπνιζοντας το τουμπανακι GTi... πρεπει να ειναι συνολικη διαδρομη 80-90χλμ...
    σιγουρα πιο γρηγορο το καρο, αλλα το σβελτο και καλα στριφτερο Gileraki (εχει και αναβατη τρελιαρη ετσι?) σε συνδιασμο με την χασουρα και το τεραστιο ρισκο που επρεπε να παρει το καρο, το εριξαν πισω στην καταταξη...

με το Μονστερ εμενα ενα Σ/Κ στην Β.Εβοια πανω στο βουνο μερικες μερες φιλοξενουμενος, κατεβαιναμε κατω Εστιαια για καφε, συζητηση την συζητηση διαφωνια στην διαφωνια με φιλους και συγγενεις ΙΧηδες εκει, και παιχτηκε μια "κοντριτσα" σε διαδρομη απο χαμηλα εξω απο Ωρεους, μεχρι πανω στις Μιλιες στο βουνο, πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 20χλμ, στροφιλικι του κερατα με επιτοπιες γαμισετα στροφες (το φαι μου), με καλουτσικη ασφαλτο αλλα ταυτοχρονα και χωματα απο τα τρακτερ που προβληματιζαν, και ΚΥΡΙΩΣ οτι την διαδρομη δεν την ξερω, BMW λοιπον τουμπανο απο αναρτησεις-φρενα-λαστικα, απο M3 και Porsche το στησιμο του και τα ζαντολαστικα (255mm ελαστικα σεμισλικ σχεδον) και ΚΥΡΙΩΣ πολυ καλο γνωστη της διαδρομης, αλλα λιγα αλογα το καρο... 135-145hp? καπου εκει δεν ξερω, δεν λενε και την αληθεια οι ΙΧηδες αμα χανουν... σημασια ειχε οτι ηταν ανελεητο συνεχομενο στροφιλικι στροφων απο 50 μεχρι 80 χλμ/ωρα, και μερικες των 120 περιπου... και 3-4 ενδιαμεσα κομματια με μικροευθειουλες των 160 για το μηχανακι μου....

στην πρωτη στροφη εστριψε λιγο πιο γρηγορα το καρο λογο οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ γνωστης της διαδρομης και καλος ο οδηγος... μιλαμε για μιση καροτσα πισω ημουν, εστριψα πολυ καλα, αλλα το καρο ειχε 5 χλμ μεσα στην στροφη παραπανω απο εμενα... στην πρωτη ομως... μεχρι την δευτερη μιλησε το γκαζι, στην δευτερη εστριψα ισως και παλι 5-10 χλμ παρακατω απο το καρο μεσα στην στροφη, ΑΛΛΑ ειχα φτασει ΠΡΩΤΟΣ στην στροφη και μαλιστα ηταν το καρο 10 καροτσες πισω τωρα...
    στις αλλες μεχρι επανω στο χωριο δεν ξερω την διαφορα γιατι δεν μπορω να υπολογισω τα ναυτικα μιλια στην στερια και να τα κανω μετατροπη σε καροτσες...

επισης παλι Β.Εβοια κατεβαινα μια φορα και ημουν σε κεφια, καλος καιρος ζεστος μεσημερι χωρις υγρασιες κλπ, "εμπλοκη" στον δρομο με ενα Subaru Impreza WRX (αυτο με τα 265 αλογα)... 4κινητο και δυνατο, με πολυ τεχνολογια, και εγω δεν ξερω καλα την διαδρομη, 3-4 φορες τον χρονο παω τα 3 τελευταια χρονια (ισως και ο οδηγος του, δεν ξερω), σημασια εχει οτι πηγαινε με αναποδα σχεδον το καρο και εγω ημουν κολλημενος συνεχεια στον πισω προφυλακτηρα του για καποιο διαστημα κυριως για λογους ασφαλειας, μιας και να το περναγα στην επιταχυνση θα με επιανε σε στροφη και δεν λεει να αγκαλιαστουμε, και για να "καθαριζει" τον δρομο, δεν ηταν ευκολο και με δεδομενο το οτι δεν ηθελα να ρισκαρω ακομα περισσοτερο γιατι θα πηγαινε σε επικινδυνη κατασταση μετα το πραμα, μου εφτανε που σε τετοια διαδρομη ειδικα "φτιαγμενη" για ενα τετοιο δυνατο 4κινητο καρο, με ηλετρονικα διαφορικα και συστηματα, abs κλπ, μπορουσα και ημουν πισω και κοντα του με 70 αλογα εχει ολα και ολα το Μονστερακι μου ομως ετσι και αλλιως, σε μια διαδρομη που δεν εχει την προσφυση της πιστας των Σερρων... λεμε τωρα για Ευρωπαικη διαδρομη... μολις ομως διανυσαμε λιγα χιλιομετρα ταπα και μερικες προσπερασεις, φοβηθηκε ο τυπος γιατι για να προσπεραση επαιρνε μεγαλο ρισκο, αλλιως θα καθηστερουσε πολυ, και καλυτερα βεβαια γιατι εαν επεφτε με το καρο του επανω σε αλλο καρο δεν θα εμενε κολυμπιθροξυλο... και εγκατελειψε την προσπαθεια σε διαρκεια, εγω συνεχησα και αντε γεια...

θα μπορουσε ομως να ηταν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ το ΠΡΩΙ με μηδενικη κινηση και ΥΓΡΑΣΙΑ στο οδοστρωμα, μουδιασμενο ακομα το κορμι, χωρις την καταλληλη εκκριση αδρεναλινης το μυαλο... και να ειχαν αντιστραφει οι οροι, και ετσι να ειχε εξαφανιστει μπροστα μου το Wrx... (βλεπε FZR600R :rotflmao: )

ΑΡΑ ειναι σχετικα ολα λοιπον και επιρεαζονται απο πολλες συνθηκες, γιαυτο και δεν ειναι δικαιη μια κοντρα στον δρομο για μενα, ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται κατι τετοιο για λογους ασφαλειας των αλλων ΚΥΡΙΩΣ χρηστων στον δρομο που δεν φταινε σε τιποτα...
    αρα δεν το εγκρινω...

απλα λεμε για να περνα η ωρα...

:

λοιπον εδω εξαρταται απο την διαδρομη, γιαυτο λεμε μρικοι δεν ξερουν την τυφλα τους, ολα ειναι σχετικα...

εξαρταται την διαδρομη (να την ξερουν και οι δυο καλα εννοειται), εαν πας σε διαδρομη, ΜΕΡΑ και με καλο καιρο, χωρις ΥΓΡΑΣΙΕΣ κλπ, καλη προσφυση του δρομου... μεγαλη 50 χιλιομετρων πχ με μια λωριδα ανα κατευθυνση με ανηφορο-κατηφορες κλπ, χωρις να εχει παραδρομους και διασταυρωσεις, και ειδικα εαν η μοτοσυκλετα εχει σημαντικη διαφορα σε καλυτερο Kg/Hp προς αυτην και πολυ καλο κρατημα και φρενα, τοτε αυτος που σιγουρα θα εχει αγχος, κουραση και θα τα δει ολα ειναι ο ΙΧης, εχω κανει "δοκιμη" μερικες φορες (πηγαινοντας εκει να μεινω 2-3 Σ/Κ τον χρονο σε φιλικο σπιτι) την Β.Εβοια με συγγενικα προσωπα απο Χαλκιδα μεχρι πανω απο Αγ.Αννα στον βουνο ψηλα 500 μετρα, και εχω "κερδισει" και στο χρονομετρο μαλιστα ενα παναλαφρο 840 κιλα, τουμπανακι σε στησιμο και αλογα, Suzuki Swift GTi με 140 αλογα, με αναρτησαρες-γαματα φρενα-στησιμο-δεσιμο σασσι για ακαμψια κλπ, και δεν ημουν με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, αλλα με ενα φτιαγμενο (μοτερ-αναρτησεις-φρενα) Gilera Runner 172cc το διχρονο σκουτερ...
    ο λογος κυριως ειναι οτι το ΙΧη επαιζε κορωνα-γραμματα την ζωη του και των αλλων στις προσπερασεις απο αργα ΙΧ (ολα αργα πανε), φορτηγα, πουλμαν κλπ... μετα μερικα χλμ εγκατελειψε τον ρυθμο ΤΑΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ γιατι θα ειχε κηδεια το στορυ και ηταν και πολυ ψυχοφθορο για τον οδηγο του καρου... με το Gileraκι πηγαινα ταπα και προσπερναγα μια χαρα ... εφτασα επανω στο χωριο, παρακαρα, εβγαλα μποτες ρουχα, εφτιαξα φραπεδια και αραξα στην αυλη, και μετα εσκασε μυτη καπνιζοντας το τουμπανακι GTi... πρεπει να ειναι συνολικη διαδρομη 80-90χλμ...
    σιγουρα πιο γρηγορο το καρο, αλλα το σβελτο και καλα στριφτερο Gileraki (εχει και αναβατη τρελιαρη ετσι?) σε συνδιασμο με την χασουρα και το τεραστιο ρισκο που επρεπε να παρει το καρο, το εριξαν πισω στην καταταξη...

με το Μονστερ εμενα ενα Σ/Κ στην Β.Εβοια πανω στο βουνο μερικες μερες φιλοξενουμενος, κατεβαιναμε κατω Εστιαια για καφε, συζητηση την συζητηση διαφωνια στην διαφωνια με φιλους και συγγενεις ΙΧηδες εκει, και παιχτηκε μια "κοντριτσα" σε διαδρομη απο χαμηλα εξω απο Ωρεους, μεχρι πανω στις Μιλιες στο βουνο, πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 20χλμ, στροφιλικι του κερατα με επιτοπιες γαμισετα στροφες (το φαι μου), με καλουτσικη ασφαλτο αλλα ταυτοχρονα και χωματα απο τα τρακτερ που προβληματιζαν, και ΚΥΡΙΩΣ οτι την διαδρομη δεν την ξερω, BMW λοιπον τουμπανο απο αναρτησεις-φρενα-λαστικα, απο M3 και Porsche το στησιμο του και τα ζαντολαστικα (255mm ελαστικα σεμισλικ σχεδον) και ΚΥΡΙΩΣ πολυ καλο γνωστη της διαδρομης, αλλα λιγα αλογα το καρο... 135-145hp? καπου εκει δεν ξερω, δεν λενε και την αληθεια οι ΙΧηδες αμα χανουν... σημασια ειχε οτι ηταν ανελεητο συνεχομενο στροφιλικι στροφων απο 50 μεχρι 80 χλμ/ωρα, και μερικες των 120 περιπου... και 3-4 ενδιαμεσα κομματια με μικροευθειουλες των 160 για το μηχανακι μου....

στην πρωτη στροφη εστριψε λιγο πιο γρηγορα το καρο λογο οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ γνωστης της διαδρομης και καλος ο οδηγος... μιλαμε για μιση καροτσα πισω ημουν, εστριψα πολυ καλα, αλλα το καρο ειχε 5 χλμ μεσα στην στροφη παραπανω απο εμενα... στην πρωτη ομως... μεχρι την δευτερη μιλησε το γκαζι, στην δευτερη εστριψα ισως και παλι 5-10 χλμ παρακατω απο το καρο μεσα στην στροφη, ΑΛΛΑ ειχα φτασει ΠΡΩΤΟΣ στην στροφη και μαλιστα ηταν το καρο 10 καροτσες πισω τωρα...
    στις αλλες μεχρι επανω στο χωριο δεν ξερω την διαφορα γιατι δεν μπορω να υπολογισω τα ναυτικα μιλια στην στερια και να τα κανω μετατροπη σε καροτσες...

επισης παλι Β.Εβοια κατεβαινα μια φορα και ημουν σε κεφια, καλος καιρος ζεστος μεσημερι χωρις υγρασιες κλπ, "εμπλοκη" στον δρομο με ενα Subaru Impreza WRX (αυτο με τα 265 αλογα)... 4κινητο και δυνατο, με πολυ τεχνολογια, και εγω δεν ξερω καλα την διαδρομη, 3-4 φορες τον χρονο παω τα 3 τελευταια χρονια (ισως και ο οδηγος του, δεν ξερω), σημασια εχει οτι πηγαινε με αναποδα σχεδον το καρο και εγω ημουν κολλημενος συνεχεια στον πισω προφυλακτηρα του για καποιο διαστημα κυριως για λογους ασφαλειας, μιας και να το περναγα στην επιταχυνση θα με επιανε σε στροφη και δεν λεει να αγκαλιαστουμε, και για να "καθαριζει" τον δρομο, δεν ηταν ευκολο και με δεδομενο το οτι δεν ηθελα να ρισκαρω ακομα περισσοτερο γιατι θα πηγαινε σε επικινδυνη κατασταση μετα το πραμα, μου εφτανε που σε τετοια διαδρομη ειδικα "φτιαγμενη" για ενα τετοιο δυνατο 4κινητο καρο, με ηλετρονικα διαφορικα και συστηματα, abs κλπ, μπορουσα και ημουν πισω και κοντα του με 70 αλογα εχει ολα και ολα το Μονστερακι μου ομως ετσι και αλλιως, σε μια διαδρομη που δεν εχει την προσφυση της πιστας των Σερρων... λεμε τωρα για Ευρωπαικη διαδρομη... μολις ομως διανυσαμε λιγα χιλιομετρα ταπα και μερικες προσπερασεις, φοβηθηκε ο τυπος γιατι για να προσπεραση επαιρνε μεγαλο ρισκο, αλλιως θα καθηστερουσε πολυ, και καλυτερα βεβαια γιατι εαν επεφτε με το καρο του επανω σε αλλο καρο δεν θα εμενε κολυμπιθροξυλο... και εγκατελειψε την προσπαθεια σε διαρκεια, εγω συνεχησα και αντε γεια...

θα μπορουσε ομως να ηταν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ το ΠΡΩΙ με μηδενικη κινηση και ΥΓΡΑΣΙΑ στο οδοστρωμα, μουδιασμενο ακομα το κορμι, χωρις την καταλληλη εκκριση αδρεναλινης το μυαλο... και να ειχαν αντιστραφει οι οροι, και ετσι να ειχε εξαφανιστει μπροστα μου το Wrx... (βλεπε FZR600R :rotflmao: )

ΑΡΑ ειναι σχετικα ολα λοιπον και επιρεαζονται απο πολλες συνθηκες, γιαυτο και δεν ειναι δικαιη μια κοντρα στον δρομο για μενα, ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται κατι τετοιο για λογους ασφαλειας των αλλων ΚΥΡΙΩΣ χρηστων στον δρομο που δεν φταινε σε τιποτα...
    αρα δεν το εγκρινω...

απλα λεμε για να περνα η ωρα...

:

Τι να πω..... όταν είχε πρωτοβγεί και το monster το γούσταρα κι όλας, αλλά ας όψωτε ο Γιάπωνας.....σωστόόόός.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Παλαιό μέλος
    Αυτος με το 636 πρεπει να ειχε και τα δυο χερια στον γυψο και ταυτοχρονα πατεριτσες και για τα δυο ποδια...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... κλεφτοκοταδες...

Grrr εγω που νομιζα οτι ειμαι πιλοτος μου χαλασες την μοστρα τωρα
    Περα απο την πλακα και με κατι αλλους που το συζηταγα μου το ειπαν αυτο.Εγω τον θεωρω παντος πολυ καλο οδηγο και γρηγορο. Αναρωτιεμαι ποσο μπαινουν αλλοι στρεεταδες στην μεγαλη κατηφορικη τις Κατεχακη...

Οσο οτι τα RX8 οτι ειναι ταφος κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Πολυ καλο κρατημα, απιστευτο γκαζι για 1300cc ατμοσφαιρικα. Μην αναφερθω και σε μερικα τουρμπατα που εχουν αρχισει και βγαινουν και απλα η Μ3 δεν στεκεται διπλα τους...
    Τωρα οτι το σκηνικο δεν ειναι κοντρα θα συμφωνησω. Δεν γινεται να συγκρινεις ανομοια πραγματα. Τεσπα. Αντε να ακουσουμε το αποτελεσμα γιατι ειμαι περιεργος.

αυτη ειναι ΒΟΛΤΑ για χαβαλεδιασμα, δεν ειναι ΚΟΝΤΡΑ
    Xaxaxa - αυτο ειναι ληστεια...(οι υπολοιποι πισω-γλεντηδες νηστεια και λαο-λαο). Μ'αρεσε το σχολιο, merci.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    (οι υπολοιποι πισω γλεντηδες νηστεια και λαο-λαο)
    Και καμμιά ξυλογαϊδούρα για να σπάει ο πάγος !

εσυ με το fazer
    Δεν ειναι Fazer ασχετοι και ανοητοι ... σας ακουν οι πιλοτοι με αμαξια και γελαει και το μπουρι τους...ειστε αστειοι παντως, συνεχιστε να εκτιθεστε, εγω θα κερδισω στο τελος.Εγω χαχαχαα - τωρα συνεχιστε τον συλλογικο σας αυνανολογο.

Υ.Γ. Απο αυτα που ακουω, ~19/20 ειναι εντελως ασχετοι...

Παρόμοια θέματα

1. 30'' Video - FZR 600R
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 16/12/2006, 13:21
  2. δυστιχως πουλαω ενα FZR 1000 EXUP 95
    από tdmakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2006, 14:19
  3. FZR 600R Καληνυχτιζει Mazda RX8
    από FZR600R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24