Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
τα φυτοφαγα ζωα εχουν πιο μαλακο και εγευστο κρεας ενω τα σαρκοφαγα πιο σκληρο και ανοστο that's why!
ειναι κατανοητο το γιατι νομιζω αλλα μολις ξαναεντοπισω την ερευνα θα την ποσταρω.
εσυ φιλε conkark εχεις καμια υπευθυνη αποδειξη??? θα χαρω να την...διαβασω.
το "do what thou wilt" κατι μου θυμιζει...crowley ή κανω λαθος?
Εγώ MY FRIEND, είμαι ένας απ'τους πολλούς που τρώνε κρέας, με τη διαφορά ότι δεν νιώθω υπερήφανος γι αυτή μου την πράξη, αλλά δυστυχώς έχω εθιστεί. Δεν είμαι γιατρός να ερευνήσω σχετικά με τα ευεργετήματα ή μη της κρεατοφαγίας. Είμαι απλά υποψιασμένος απ'τα διάφορα που έχω διαβάσει από οικολόγους γιατρούς, αλλά κι από συμβατικούς (ΚΑΝΕΙΣ γιατρός δεν θα συστήσει την καθημερινή κρεοφαγία).
Αυτό όμως που θεωρώ μείζον, είναι ο προβληματισμός που έθεσα στο προηγούμενο ποστάκι, και δεν πήρα υπεύθυνη απάντηση. Και ανησυχώ, διότι κάθε μέρα διαπιστώνω ότι οι ανθρώπινες και κοινωνικές ευαισθησίες ρέπουν προς το ναδίρ. Η πρόκληση και η θέα του αίματος αρχίζουν να μας αφήνουν παγερά αδιάφορους. Στα μάτια μου μοιάζει βάρβαρος αυτός που έχει στην αυλή του πχ ένα αρνάκι, και την άλλη μέρα του κόβει το λαρύγγι! Δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί ηθική ενέργεια που απρόσκοπτα και ανερυθρίαστα οφείλουμε να πράττουμε. Αν το ένα βήμα μου είναι να σφάξω ένα άκακο αρνάκι, τότε το επόμενο βήμα τί είναι; Να σφάξω το παιδάκι του γείτονα που μ'ενοχλεί με το κλάμα του; Αναρωτιέμαι. Και επί του θέματος του θρέντ, οι δύο κυνηγοί σκότωσαν τους άλλους πέντε κυνηγούς. Στοιχηματίζω δε, ότι το ίδιο θα έκαναν και με το μαχαίρι που σφάζουν τα αρνιά. Η κάνω λάθος;