Σελίδα 22 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 457

Θέμα: προβλήματα του LC8 adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Πήρα για αρχη τον μαμά καβάτζα ενός φίλου και μετα μάλλον θα πάω για σειριακό...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

χωμα λασπη και κακο Το avatar του/της indianos950
    Ανορθωτη μου εβαλε ο Χελιωτης εναν made in Japan δεν ξερω απο τι. Στα 90€ τοποθετημένος στην στανταρ θέση. Σκεφτόμουν να ανοίξω και μια δυο τρύπες στην ποδια

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από indianos950 Προβολή μηνύματος
    Ανορθωτη μου εβαλε ο Χελιωτης εναν made in Japan δεν ξερω απο τι. Στα 90€ τοποθετημένος στην στανταρ θέση. Σκεφτόμουν να ανοίξω και μια δυο τρύπες στην ποδια
    Αν ανοίξεις τρύπα, για καλύτερη ψύξη υποθέτω, δεν θα έχει θέμα με τα νερά και την επιπλέον βρώμα που θα εισέρχεται;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Πιστεύω αν μακρύνουν τα καλώδια του ανορθωτη και τοποθετηθεί κάτω απ το φανάρι πιςω απο την σίτα δεν θα καίγεται ποτέ... Τώρα εχω βάλει έναν ενός φίλου, οταν του τον δώσω και τον αλλάξω μπορει να το κάνω...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω αν μακρύνουν τα καλώδια του ανορθωτη και τοποθετηθεί κάτω απ το φανάρι πιςω απο την σίτα δεν θα καίγεται ποτέ..
    Στα 950 ίσως μπορεί να γίνει, στα 990 σε αυτό το σημείο βρίσκεται η ecu και δεν νομίζω να χωράει
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Mariner Προβολή μηνύματος
    Στα 950 ίσως μπορεί να γίνει, στα 990 σε αυτό το σημείο βρίσκεται η ecu και δεν νομίζω να χωράει
    Σωστά. Και δεν είναι καλή ιδέα να είναι o ανορθωτής πολύ κοντά στην ECU.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tycho Moon
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lmb990 Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω αν μακρύνουν τα καλώδια του ανορθωτη και τοποθετηθεί κάτω απ το φανάρι πιςω απο την σίτα δεν θα καίγεται ποτέ... Τώρα εχω βάλει έναν ενός φίλου, οταν του τον δώσω και τον αλλάξω μπορει να το κάνω...

Σε Duke 620 που ο ανορθωτής ήταν κάτω από τη σέλα και πάνω από τη μπαταρία, έβραζε και τον είχα αλλάξει 2 φορές.

Τον έφερα μπροστά (κάτω από τη μάσκα) και από τότε σώθηκα...

Θέλει όμως προσεκτικό πιάσιμο και τακτοποίηση των καλωδίων, να μην είναι ρεντίδικα και έχεις πρόβλημα με απώλεις, τριψίματα, κλπ
    Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
    ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    το 950 που την εχει την ecu?
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Πίσω από το λαιμό, σε κατακόρυφη θέση.

Kαλησπέρα παιδιά .Παρατηρήθηκε λαδάκι το οποίο βγαίνει μέσα από το ωστήριο ταχυτήτων,το οποίο αλλαχθηκε πρόσφατα μαζί με δίσκους-ελλατήρια,και πηγαίνει μέσα στην τρόμπα συμπλέκτη και χύνεται και έξω,λογικά πρέπει να αλλαχθεί η τσιμούχα,έτσι δεν είναι?Εκτός αυτού,όταν είναι κρύο παίρνει τις ταχύτητες βούτυρο,αν ζεσταθεί λίγο κοπανάει,ειδικά την πρώτη,μπορεί να έχει να κάνει με την διαρροή?Ευχαριστώ.

Τα λάδια σου πόσο καιρό τα έχεις; Μπορεί να έχουν σπάσει, μπορεί να έχεις ψυκτικό στα λάδια (αντλία ψυκτικού) μπορεί να φταίει ο τελευταίος σιδερένιος δίσκος που έχει αυλάκι από την τριβή του με το belevile δαχτυλίδι.

Τα λάδια είναι καινούργια, τα αλλαξα πριν κάνα μήνα, δεν είδα ψυκτικό μέσα, το belevile δεν το ξέρω,τι εννοεις;

Belevile είναι το κωνικό δαχτυλίδι στο βάθος του συμπλέκτη. Χαράζει το γειτονικό ατσάλινο δίσκο. Αν αντικατασταθεί με έναν άλλο δίσκο μπορεί να κάνει θαύματα ανεξοδα. Αξίζει μία προσπάθεια.

Υπάρχει φωτογραφία του δαχτυλιδιου?

Παρόμοια θέματα

1. Lc8 Adventure Plastika
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2006, 11:45
  2. ΚΤΜ-LC8 adventure 950 parts&assecories
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/01/2006, 09:31
  3. ΚΤΜ-LC8 adventure 950 parts&assecories
    από lc8ergr1 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket