Πήρα για αρχη τον μαμά καβάτζα ενός φίλου και μετα μάλλον θα πάω για σειριακό...
Πήρα για αρχη τον μαμά καβάτζα ενός φίλου και μετα μάλλον θα πάω για σειριακό...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Ανορθωτη μου εβαλε ο Χελιωτης εναν made in Japan δεν ξερω απο τι. Στα 90€ τοποθετημένος στην στανταρ θέση. Σκεφτόμουν να ανοίξω και μια δυο τρύπες στην ποδια
Πιστεύω αν μακρύνουν τα καλώδια του ανορθωτη και τοποθετηθεί κάτω απ το φανάρι πιςω απο την σίτα δεν θα καίγεται ποτέ... Τώρα εχω βάλει έναν ενός φίλου, οταν του τον δώσω και τον αλλάξω μπορει να το κάνω...
ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Σε Duke 620 που ο ανορθωτής ήταν κάτω από τη σέλα και πάνω από τη μπαταρία, έβραζε και τον είχα αλλάξει 2 φορές.
Τον έφερα μπροστά (κάτω από τη μάσκα) και από τότε σώθηκα...
Θέλει όμως προσεκτικό πιάσιμο και τακτοποίηση των καλωδίων, να μην είναι ρεντίδικα και έχεις πρόβλημα με απώλεις, τριψίματα, κλπ
Ἀπὸ τὸ πάρκο στὴ Μυροβόλο τὸ μηχανάκι ἀστράφτει στὸν ἥλιο,
ἀντανακλᾶ τὸ χαμόγελό σου καὶ μὲ διαλύει στὸ φῶς.
το 950 που την εχει την ecu?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
Kαλησπέρα παιδιά .Παρατηρήθηκε λαδάκι το οποίο βγαίνει μέσα από το ωστήριο ταχυτήτων,το οποίο αλλαχθηκε πρόσφατα μαζί με δίσκους-ελλατήρια,και πηγαίνει μέσα στην τρόμπα συμπλέκτη και χύνεται και έξω,λογικά πρέπει να αλλαχθεί η τσιμούχα,έτσι δεν είναι?Εκτός αυτού,όταν είναι κρύο παίρνει τις ταχύτητες βούτυρο,αν ζεσταθεί λίγο κοπανάει,ειδικά την πρώτη,μπορεί να έχει να κάνει με την διαρροή?Ευχαριστώ.
Τα λάδια σου πόσο καιρό τα έχεις; Μπορεί να έχουν σπάσει, μπορεί να έχεις ψυκτικό στα λάδια (αντλία ψυκτικού) μπορεί να φταίει ο τελευταίος σιδερένιος δίσκος που έχει αυλάκι από την τριβή του με το belevile δαχτυλίδι.
Τα λάδια είναι καινούργια, τα αλλαξα πριν κάνα μήνα, δεν είδα ψυκτικό μέσα, το belevile δεν το ξέρω,τι εννοεις;
Belevile είναι το κωνικό δαχτυλίδι στο βάθος του συμπλέκτη. Χαράζει το γειτονικό ατσάλινο δίσκο. Αν αντικατασταθεί με έναν άλλο δίσκο μπορεί να κάνει θαύματα ανεξοδα. Αξίζει μία προσπάθεια.
Υπάρχει φωτογραφία του δαχτυλιδιου?