Σελίδα 22 από 50 ΠρώτοΠρώτο ... 12171819202122232425262732 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 739

Θέμα: Δηλώνω Αθρησκος και Αθεος...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    καπταιν εννοει οτι τοοοοσο καιρο αναλυουμε το θεμα περι θρησκειας και θεου

απλα να αναφερω στον gregor οτι η ενασχοληση μας μαζι Του δεν σημαινει οτι πιστευουμε ή οτι δεν πιστευουμε.. συζητηση κανουμε..η αποψη του καθενος δεν σημαινει οτι υποχρεωτικα τον εντασει ή τον απαλλασει απο το να συμμετασχει..ουτε ειμαστε θρησκευτικο φορουμ που οι απιστοι καιγονται στο πυρ το εξωτερον
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ρε παιδιά... απλά βλέπω ότι ποιο συχνά έχει κάποιος την ανάγκη να βγει και να δηλώσει την αθεΐα του από κάποιον που πιστεύει την πίστη του και αναρωτιέμαι γιατί?
    Στο κάτω κάτω αυτοί που πιστεύουν πραγματικά είναι η εξαίρεση.Νομίζω ότι υπάρχει και ο μύθος ότι ο αθεϊστής είναι η φωτεινή μειοψηφία που είδε το φως και ξεχώρισε από το σκοτάδι των πεφωτισμένων θρησκόληπτων. Εγώ παρότι διαφωνώ και πιστεύω στον Θεό χαίρομε που κάποιοι παραδέχονται αυτό που οι περισσότεροι στην πραγματικότητα ζούνε.Την αθεΐα.
    Από την άλλη νομίζω ότι η συνεχής ενασχόληση με το θέμα δείχνει και μια αναζήτηση (μην πω ελπίδα) ότι ίσως (λέω ίσως) να υπάρχει Θεός.

αν δεν ασχολουμασταν μαζι του θα πιστευαμε
    +1000 = Θρησκοληψία!

Υπάρχει ανάγκη για επιβεβαίωση.
    :rotflmao:

Μπορεί να είστε άθεοι αλλά έχετε χιούμορ, εγώ έτσι και αλλιώς πρέπει να σας αγαπάω!

http://www.youtube.com/watch?v=1loyjm4SOa0
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Παλαιό μέλος
    Από την άλλη νομίζω ότι η συνεχής ενασχόληση με το θέμα δείχνει και μια αναζήτηση (μην πω ελπίδα) ότι ίσως (λέω ίσως) να υπάρχει Θεός.

AYTH ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΓΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ..............ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....!!!

Άλλά μήν περιμένεις νά τό παραδεχθεί κανείς.......!!!!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    πως ασχολούμαστε ρε μάστορα;

για εξήγησέ μας;

Μάστορα το συγκεκριμένο θέμα που έβαλε αυτός ο τύπος με τον τίτλο ότι δηλώνει άθρησκος και άθεος, δε δείχνει ότι ασχολείστε; Το ότι έφτασε τις 20φεύγα σελίδες δε δείχνει ότι ασχολείστε; Γιατί, ας πούμε, δεν πετάχτηκε κανένας να δηλώσει gay, αλεξιπτωτιστής ή συλλέκτης κατσαρίδων;
    Εκτός αν το πήρες προσωπικά και υποννοείς ότι θες να ανατρέξουμε στα δικά σου μηνύματα, για να σου αποδείξουμε ότι ασχολείσαι εσύ.. Έχουμε και δουλειές you know..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89

Μπορεί να είστε άθεοι αλλά έχετε χιούμορ, εγώ έτσι και αλλιώς πρέπει να σας αγαπάω!

http://www.youtube.com/watch?v=1loyjm4SOa0
    Δεν είμαι άθεος gregorgeous89.Πιστεύω στον Θεό.Ανάγκη για επιβεβαίωση έχουμε όλοι.Σε κάθε επίπεδο.
    Οι μεν αθεϊστές λένε πως ΔΕΝ υπάρχει ό,τι δεν συμφωνεί με τις πέντε μας αισθήσεις και την ιστορία,οι δε πιστεύοντες,κατά την άποψή μου,πως αυτές μόνες τους,δεν φτάνουν.
    Κάτι πρέπει να υπάρχει πέρα από την αντίληψη μας.Κάτι που,για να το αντιληφθούμε,θα πρέπει να την διευρύνουμε.
    Ίσως και οι δύο να λέμε το ίδιο πράγμα.
    Σε αυτό που προσωπικά διαφωνώ,είναι ο δογματισμός.Δογματισμός που εκφράζεται μα καλαμπούρι,ειρωνεία και,πολλές φορές,νεύρα.Και από τις δύο πλευρές.
    Πάντως,όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε κάποιο μέλος,η κουβέντα έχει κρατηθεί σε υψηλά επίπεδα,αν σκεφτούμε ότι άλλοι μαχαιρώνονται για τέτοια ζητήματα.
    Ε!Όσο για το σπαμάρισμα....είναι κανόνας τού φόρουμ πια.

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    μα μιλαω για τον δευτερο κοσμο που λες ..φυτευτοι βγηκαν?απο το εδαφος?

καποια στιγμη θα ηταν δυο...εκαναν 2 παιδακια...η μαμα πηγε με το αγορι της?

Μα αυτός ο δεύτερος κόσμος βασίζεται στη θεωρία του δαρβίνου!!! Αν Κανείς συγκεντρώσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για την δημιουργία του κόσμου, τότε μόνο μπορεί να δει τη συνολική εικόνα!!!!

Τώρα κι εμείς μικρά κομάττια του παζλ προσπαθούμε να ενώσουμε!!!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ts ts ts παλι τα ιδια ?

(να δεις ποιος μου το ελεγε αυτο ....α ναι...αυτος που ελεγε οτι θα γραφω και θα εκφερω γνωμη οπου και οποτε θελω.......οταν του ειπα δε θελουμε διαιατητες (και κακος του το ειπα κακιστα μιας και ειχε απολυτο δικαιο ) ο νοων νοειτο)

:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: <-------------------- μοτο ολο μαλωνετε πια σταματηστε επιτελους μια παρεα ειμαστε (λεμεεεε τωρααααα)

τουλαχιστον αν μιλαγαμε μονο για την θεματολογια του φορουμ την υποτιθεμενη (δλδ τις μοτο) οι τσακωμοι μας θα ηταν καθαρα χιουμουριστικοι και τπτ αλλο και δεν θα χαλαγαμε ουτε την ζαχαρενια μας ουτε τα νευρα μας και θα περναγαμε ωραια

η καταχρηση εξουσιας ειναι ενα πραγμα που δε ταιριαζει σε ανθρωπους που κοβοντε οτι ειναι αντιθετη σε αυτην..........

αθωα αγνα και ωραια δε θελω καβγαδες με κανεναν (σπανια γραφω -πια επιλογη μου δεν εχει να κανει)

οπωτε μπαινω εδω πιο πολυ για να δω τα πμ μου πεφτω πανω σε εναν καυγα....νταξη δε βαρεθηκατε να την λετε ο ενας στον αλλον? κανεις δεν κερδιζει μονο χανει σας ενδοιαφερει τι λενε για αυτο το φορουμ πια? οχι? κακος γιατι οταν τρελενεστε οτι χαλαει η εικονα του...πια εικονα του?για ποιον? για τους εξω φυσικα

χανει να γνωρισει νεους ανθρωπους χανει να μαθει περισσοτερα για την μοτοσυκλετα του γιατι αν ηθελε γενικες συζητησεις θα πηγαινε σε αλλο φορουμ

και στο τελος τελος

ο καημενος ο Θεος

τι σας φταιει?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Όποιος έχει χάσει το χιούμορ του να πάει στη ρεσεψιόν να το παραλάβει.

Αφήστε τους θεούς και αρχίστε να πιστεύετε στους ανθρώπους -προς θεού όχι σε μένα.

Είχα υποσχεθεί μια εικόνα του θεού πάρτε την...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	god.02.jpg 
Προβολές:	96 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	86489

Και για όλους αυτούς που βιάστηκαν να υπερασπιστούν τη ορθόδοξη πίστη τους, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να συντηρεί αυταπάτες εις βάρος της κοινής λογικής -για να μη πω τίποτα χειρότερο- με ένα σκασμό επακόλουθα καί στη κοινωνία καί γενικότερα:

Όσο και να μας παραμυθιάζετε -το άν έχει και τα καλά της η πίστη το συζητάμε-, επειδή είμαστε καλά παιδιά και δεν ασχολούμεθα δε σημαίνει ότι έχετε δίκιο στο κύρηγμα ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	cartman.02.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	86490

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ό,τι καταλάβει κανείς σ' αυτή τη ζωή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Και για όλους αυτούς που βιάστηκαν να υπερασπιστούν τη ορθόδοξη πίστη τους, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να συντηρεί αυταπάτες εις βάρος της κοινής λογικής -για να μη πω τίποτα χειρότερο- με ένα σκασμό επακόλουθα και στη κοινωνία και γενικότερα:
    Αυτά για το παραμύθι που δήθεν έχουμε φάει όλοι εμείς που πιστεύουμε, τα ακούσαμε πολλές φορές φίλε.Πάνε πες τα αλλού. Προσωπικά έψαξα και βρίσκω!
    Το καλύτερο ανέκδοτο ήταν το άλλο που είπες περί πίστης στον άνθρωπο. Άσε και μόλις είδα ειδήσεις.
    " Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
    Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"

Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
    Αυτά για το παραμύθι που δήθεν έχουμε φάει όλοι εμείς που πιστεύουμε, τα ακούσαμε πολλές φορές φίλε.Πάνε πες τα αλλού. Προσωπικά έψαξα και βρίσκω!
    Το καλύτερο ανέκδοτο ήταν το άλλο που είπες περί πίστης στον άνθρωπο. Άσε και μόλις είδα ειδήσεις.
    Άιντε να ζωντανέψουμε και αυτό το νεκρό θρεντ...

Ποιό ανέκδοτο, ποιας πίστης (έχω πει πολλά, κάνε παράθεση), τί πιστεύεις, ποιός άραγε δημιούργησε τη πρώτη θρησκεία, γιατί, γιατί εγώ να την ασπαστώ, και στη τελική...

...ενώ εσύ σκέφτεσαι τί θα απαντήσεις, τί σε κάνει να νομίζεις ότι εγώ δέ θα κλείσω το μπλιμπλίκι για να πάω βόλτα και θα κάτσω να περιμένω απάντησή σου;

Όσο κακός και άν είναι ο zireous, όσο διαβολικός μπορεί να γίνει ανάλογα με συγκεκριμένες συνθήκες, αυτό δέ σημαίνει ότι ο Διάβολος δεν είναι απλά αποκύημα της φαντασίας των Χριστιανών.

Και όπως και σε πολλές άλλες θρησκείες, το κακό γενικότερα.
    Ο φόβος γέννησε το κακό, και άν ναι ποιοί βάλανε το φόβο στη ταλαίπωρη θωριά που έχετε εσείς οι πιστοί -μήπως υπήρξε και δόλος στην υπόθεση;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε απιστοι και εννοω απιστους αυτους που δεν πιστευουν πουθενα ,οταν ειδατε την ζωη να περναει μπροστα απ'τα ματια σας και να την γλυτωνετε στην τριχα (οχι μια και δυο φορες)μετα τι ειπατε?

Ευχαριστω τον μακη,τακη,σουλα που γλυτωσα ή μεγαλε τι γατος ημουν(αφου καν δεν καταλαβα πως σωθηκα) ή το εξηγησατε με την θεωρια των αποδειξεων ή σκεφτηκατε οτι τελικα ετσι ηταν να γινει.

Εγω παντως οσες φορες μου ετυχε, ενιωσα οτι μια ανωτερη δυναμη με προοριζει για κατι καλυτερο.

Αυτη η ανωτερη δυναμη δεν θα της δωσω χαρακτηρα συμφωνα με την ανθρωπινη αποψη που τα χει μαμησει ολα π.χ Χριστος,εκκλησια,χριστιανισμος,παπαδες,Χριστοδουλος, ασα, απλα ειναι κατι τοσο μεγαλο που τα μικρα και απαισιοδοξα μυαλουδακια μας δεν μπορουν να συλλαβουν ουτε ενα κοκο απ΄αυτη την δυναμη.

Τωρα για οσους μαχονται για την υπερασπιση του τιποτα με νυχια και με δοντια απλα θα πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Προσωπικά, όσες φορές τη γλύτωσα ένιωσα απλά τυχερός
    (και σε λίγες περιπτώσεις "γάτος" )
    όσες φορες τσακίστηκα απ'την άλλη...άτυχος (και κανά δυο μαλάκας )

Ποτέ δεν ένιωσα κάποια υπερδύναμη να με σώζει ή να με τσακίζει.

"Ο θεός είναι παντού" είπε η Maira 15 σελίδες πριν :hypnotize

Φυσικά και είναι. Παντού, όπου υπάρχει άνθρωπος.
    Γιατί ο άνθρωπος μπορεί να γίνει θεός αν θέλει ή ακόμα και δαίμονας.

Δεν αναγνωρίζω καμμία ανώτερη δύναμη.

Πριν περίπου μια 20ετία άκουγα ως επιχείρημα ότι ο θεός δημιουργεί ζωή.
    Τώρα πια το κάνει και ο άνθρωπος

Και για να έρθω και στο τελευταίο σύνορο της θρησκείας (κατ εμέ)
    "Ποιός ή πώς έγιναν όλα αυτά; Το σύμπαν κτλ;"

Δε ξέρουμε ακόμα...αλλά πλησιάζουμε στην απάντηση.
    Κάθε μέρα,χρόνο,αιώνα ερχόμαστε και πιο κοντά
    Ξέρω από βέσπα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Άιντε να ζωντανέψουμε και αυτό το νεκρό θρεντ...

Ποιό ανέκδοτο, ποιας πίστης (έχω πει πολλά, κάνε παράθεση), τί πιστεύεις, ποιός άραγε δημιούργησε τη πρώτη θρησκεία, γιατί, γιατί εγώ να την ασπαστώ, και στη τελική...

...ενώ εσύ σκέφτεσαι τί θα απαντήσεις, τί σε κάνει να νομίζεις ότι εγώ δέ θα κλείσω το μπλιμπλίκι για να πάω βόλτα και θα κάτσω να περιμένω απάντησή σου;

Όσο κακός και άν είναι ο zireous, όσο διαβολικός μπορεί να γίνει ανάλογα με συγκεκριμένες συνθήκες, αυτό δέ σημαίνει ότι ο Διάβολος δεν είναι απλά αποκύημα της φαντασίας των Χριστιανών.

Και όπως και σε πολλές άλλες θρησκείες, το κακό γενικότερα.
    Ο φόβος γέννησε το κακό, και άν ναι ποιοί βάλανε το φόβο στη ταλαίπωρη θωριά που έχετε εσείς οι πιστοί -μήπως υπήρξε και δόλος στην υπόθεση;

Όσοι πιστοί προσέλθετε και απαντήστε...

Και μήν αλλάζετε θέμα όταν σε συζήτηση κάποιος σας ρωτάει κάτι -δείχνει ότι τον έχετε μικρό το δείκτη.

Για τις όσες φορές παραλίγο να με στουκάρουνε (ή για μερικές που τα καταφέρανε) φίλε Zephyr, δέν έκατσα να τη ψάξω με τους αγίους, απλά εντύπωσα στο κρανίο μου την περίπτωση και την επόμενη φορά είμουν πιο προσεκτικός.

Το να πεις δόξα τον θεό που γλίτωσα εμπεριέχει το τραγικό φαινόμενο της υπόθεσης, το ότι απλά δεν έμαθες τίποτα από το λάθος σου (ή το λάθος του κάθε άθλιου που αγνόησες για χ λόγους και ίσως να μπορούσες να το προβλέψεις).

Το είπα και παραπάνω, όταν οδηγάτε να το κάνετε συνειδητά, όσο και να πιστεύετε να αφήνετε το θεό σπίτι και να φροντίζετε με τα μάτια και τη λογική τη πορεία σας, που ξέρεις μπορεί να τα καταφέρετε και να ωριμάσετε οδηγικά εγκαίρως...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF