Σελίδα 22 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

Παρόλα αύτά ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ..........όσο κουφό καί νά σάς άκούγεται...
    Άλογάκια πού τρέχουν ναί..........τεχνίτες όμως....????

ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΒΙΛΛΗ..............

Αύτή ή όμάδα θά έρθει καιρός φέτος πού μετά τό 75ο λεπτό ...ΘΑ ΧΑΝΕΤΑΙ...!!!
    Τό γιατί καί τό διότι θά τό πούμε τότε....!!!!!!!!!!!!

Νά πιάσω πρώτα τό Φερρέρ..........

Μεγάλος όραματιστής,μού άρέσει πολύ........δέν είναι κλεφτοκοττάς.......!!!!!!!
    ΤΟΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟ............

ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ.........γιά νά βλέπουμε καί τήν άλήθεια

Τώρα γιά τούς παίκτες έγώ θά διαφωνίσω μέ πολλούς...
    Ό Παπασταθόπουλος ποιόν φύλαγε στά κόρνερ...???
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...........
    Καλός μέ μέλλον άλλά πολύ μέλλον........
    Μανωλάς δέν θά γίνει όμως γιατί δέν μπορεί στό ψηλό παιχνίδι....!!!!
    Είναι καλός γιά όμάδα μέ τρείς άμυντικούς καί νά παίζει πλάγιος...
    Ή στό 3-5-2.............ή στό 5.......καί λοιπά ...όποιος ξέρει κατάλαβε....!!!!!!!!!!!!
    Ό Άλβες ....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΖΩΝΗ..........ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΣ........
    Έπιτέλους πρέπει νά παίξει καί ό .........ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ.........!!!!!!!!!!

Ό Παυλής...................ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΠΙΔΑ............καμμία σχέση μέ τούς άλλους νέους........!!!!!!
    Πιστεύω πώς θά έχει μεγάλη καριέρα.........όπου καί νά παίξει......!!!!!!
    Οί ύπόλοιποι δέν χρειάζεται νομίζω νά σχολιαστούν......έκτός άπό τό Σέζαρ ό όποίος
    δέν ξέρω ίσως μέ τήν έλευση τού Μανού άρχισε νά παραμιλά....!!!!!!

διαφωνώ για τη Σεβίλλη....
    εχει ταχύτητα και τεχνική σε καλύτερο επίπεδο απο πολλές άλλες ομάδες...
    άποψή μου θα ειναι σίγουρα στην 8άδα....και βλέπουμε....το πρόβλημα ειναι η φανέλα...οταν δηλαδή θα βρεθεί απέναντι σε μια Μίλαν κτλ...εκεί συνήθως μετράει το βάρος της φανέλας....(βλ. παράδειγμα Λιόν)

για τον οραματιστή ΦΕΡΕΡ.....γιατί στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε το ταμπούρι του αιώνα???...και μάλιστα με τη Σεβίλλη σαφώς πιο πιασμένη....
    γιατί δεν κυνήγησε το γκολ που θα μετρούσε και παραπάνω????
    όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (βλ. 2-0 πρώτου αγώνα) έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει...
    αλλά εκεί που πραγματικά παιζόντουσαν τα πράγματα...(στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή) έπαιξε τρελό ταμπούρι....

για τον Παπασταθόπουλο....δεν πρόσεξα αν έπαιζε μαν του μαν στα κόρνερ ή ζώνη αλλά οι στημένες φάσεις ειναι πολύ δύσκολο πράγμα....θέλουν πολλή δουλειά και εμπειρία....με πολλή δουλεία μπορεί ένας σεντερ μπακ να καλύψει το μειονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι....

αν προσέξεις σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες οι περισσότερες στημένες φάσεις καθαρίζονται με τις τοποθετήσεις...χωρίς να γίνει η μάχη σώμα με σώμα στον αέρα όπου ενδέχεται να υστερεί ο αμυντικός......
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

κερασμένη απο εμένα
    μπύρα 13 είναι για να γελάμε με τα βαζέλια

μπυρα 13?
    πιειτε κανα μουρουνελαιο καλυτερα!
    θα σας χρειαστει!!!
    γιατι αρχιζει το champions league και θα τον πινετε μεχρι το δεκεμβρη!

:a5:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

γιατι αρχιζει το champions league και θα τον πινετε μεχρι το δεκεμβρη!

:a5:
    Ti αρχιζει ???

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ti αρχιζει ???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    διαφωνώ για τη Σεβίλλη....
    εχει ταχύτητα και τεχνική σε καλύτερο επίπεδο απο πολλές άλλες ομάδες...
    άποψή μου θα ειναι σίγουρα στην 8άδα....και βλέπουμε....το πρόβλημα ειναι η φανέλα...οταν δηλαδή θα βρεθεί απέναντι σε μια Μίλαν κτλ...εκεί συνήθως μετράει το βάρος της φανέλας....(βλ. παράδειγμα Λιόν)

για τον οραματιστή ΦΕΡΕΡ.....γιατί στο πρώτο παιχνίδι έπαιξε το ταμπούρι του αιώνα???...και μάλιστα με τη Σεβίλλη σαφώς πιο πιασμένη....
    γιατί δεν κυνήγησε το γκολ που θα μετρούσε και παραπάνω????
    όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (βλ. 2-0 πρώτου αγώνα) έπαιξε το ποδόσφαιρο που θέλει...
    αλλά εκεί που πραγματικά παιζόντουσαν τα πράγματα...(στο πρώτο παιχνίδι δηλαδή) έπαιξε τρελό ταμπούρι....

για τον Παπασταθόπουλο....δεν πρόσεξα αν έπαιζε μαν του μαν στα κόρνερ ή ζώνη αλλά οι στημένες φάσεις ειναι πολύ δύσκολο πράγμα....θέλουν πολλή δουλειά και εμπειρία....με πολλή δουλεία μπορεί ένας σεντερ μπακ να καλύψει το μειονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι....

αν προσέξεις σε μεγάλες ευρωπαικές ομάδες οι περισσότερες στημένες φάσεις καθαρίζονται με τις τοποθετήσεις...χωρίς να γίνει η μάχη σώμα με σώμα στον αέρα όπου ενδέχεται να υστερεί ο αμυντικός......

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΨΗΛΑ.........

Τού πήρε τά σώβρακα ό Βραζιλέιρο στά δύο κόρνερ,καί άν στό πρώτο παίχτηκε κομπίνα
    καί έγινε σκρίν στό τρίτο γκόλ.........τόν έστειλε γιά ραδίκια.......!!!!!!

Ό όραματιστής Φερρέρ στόν πρώτο άγώνα πήγε γιά άποτέλεσμα όπως όλοι..........πού θά
    πήγαιναν έκεί μέσα......
    Στόν δεύτερο όμως λούφαξε...???
    Είχε άποκλειστεί τό ήξερε............κράτησε τήν όμάδα γιά τό όνομα του καί τό πρεστίζ νά μή
    φάει πολλά....?????

Σ'άρεσε ό ΠΑΟ πέρσυ ,έχει φάει τρία μπαλλάκια μέ Λάνς καί παίζει σέ ένα γήπεδο φούλ.......
    τσίκι-τσίκι καί κάνει εύκαιρία στό 83ο λεπτό ???????

Όσο γιά τό πόσο όμαδάρα είναι ή Σεβίλλη θά τό δούμε μόλις άρχίσει ή άποτοξίνωση.....!!!!!
    Ναί είναι πρώτη στή βαθμολογία στόν κόσμο
    Τό μοντέλλο έχει δοκιμαστεί άπό τή Γιούβε ,άλλά τόν Άπρίλιο.......ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ.......!!!!
    Τά παιδάκια είναι μικρά ,δέν είναι Έμερσον,έ πού καί πού άμα μένει καί κανένα.........έχουμε
    πράμμα στήν παραγωγή........!!!!!!

Τού πήρε τά σώβρακα ό Βραζιλέιρο στά δύο κόρνερ,καί άν στό πρώτο παίχτηκε κομπίνα

Ό όραματιστής Φερρέρ στόν πρώτο άγώνα πήγε γιά άποτέλεσμα όπως όλοι..........πού θά
    πήγαιναν έκεί μέσα......
    Είχε άποκλειστεί τό ήξερε............κράτησε τήν όμάδα γιά τό όνομα του καί τό πρεστίζ νά μή
    φάει πολλά....?????

Σ'άρεσε ό ΠΑΟ πέρσυ ,έχει φάει τρία μπαλλάκια μέ Λάνς καί παίζει σέ ένα γήπεδο φούλ.......

Όσο γιά τό πόσο όμαδάρα είναι ή Σεβίλλη θά τό δούμε μόλις άρχίσει ή άποτοξίνωση.....!!!!!
    Τό μοντέλλο έχει δοκιμαστεί άπό τή Γιούβε ,άλλά τόν Άπρίλιο.......ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕ.......!!!!
    Τά παιδάκια είναι μικρά ,δέν είναι Έμερσον,έ πού καί πού άμα μένει καί κανένα.........έχουμε

Τα 2 γκολ μπηκανε σχεδον απο το υψος της μικρης περιοχης????εκει καθαριζει το τερμα.....

Υ.Γ. Εξαφανιστε τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο,γιατι καηκε και η σοδεια στον Πυργο και δεν εχω να καπνισω δεν εχω να χαθω.......λες να αρχισω το crack???

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Τα 2 γκολ μπηκανε σχεδον απο το υψος της μικρης περιοχης????εκει καθαριζει το τερμα.....

Υ.Γ. Εξαφανιστε τον μαλακα Πορτογαλλο τροχονομο,γιατι καηκε και η σοδεια στον Πυργο και δεν εχω να καπνισω δεν εχω να χαθω.......λες να αρχισω το crack???

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑΙ.........

Τό δεύτερο ήταν άπό τό σημείο τού πέναλτυ....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    iriniaa...

με τις όποιες σκέψεις και εικόνες που έχω για το ποδόσφαιρο θα διαφωνήσω μαζί σου.

η Σεβίλη δεν είναι τεχνική ομάδα;... όταν με 2-3 πάσσες απο το τέρμα έχει φτάσει στην επίθεση;
    Όταν οι παίκτες της βρίσκονται με κλειστά τα μάτια;

Τα στημένα που είπες δεν είναι απόδειξη συστήματος , άρα και εφηρμοσμένης "τεχνικής";

Για τον Παπασταθόπουλο, ειδικά στο τρίτο goal αν δείς φυλάει 2 παίκτες μιας και ο Άλβεζ προτίμησε να πάει στην γωνία της μικρής περιοχής, αντί να πιάσει δοκάρι!!!!
    Εντάξει θέλει εμπειρία και ψωμί ακόμα, αλλά οχι και μη ικανός στο ψηλό παιχνίδι , παίκτης του 1.80-1.90!!!!

Για το πόσο θα αντέξει η Σεβίλη... όπως είπες θα το δούμε! Αλλά αν θες την γνώμη μου, θα είναι η μόνη ομάδα που θα έχει απόδοση των αναμενομένων στο CH.L. (φαβορί δηλαδή!)

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πήγαιναν έκεί μέσα......
    φάει πολλά....?????

όπως ειπες και εσύ η ΑΕΚ είχε σχεδόν αποκλειστεί απο το πρώτο....το 2-0 ειναι πολύ διαφορετικό απο το 3-1....
    ο Παναθηναικός αυτό που μπορούσε έπαιξε τότε...μην ξεχνάμε οτι πριν λίγο καιρό παραλίγο να αποκλειστεί απο ένα πράγμα που λεγόταν Μεταλουρκ....

και επειδή ημουν στο γήπεδο η Λανς ειχε απίστευτα τρεξίματα και αλληλοκάλυψη στο κέντρο....πολύ πρέσινγκ που δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ο Παναθηναικός για να δημιουργήσει ...
    αυτή ηταν η αλήθεια....τώρα ισως θα μπορούσε να βγάζει συνέχεια τα δύο μπακ και να παίξει πιο επιθετικά...αλλά η άποψή μου ειναι οτι θα έτρωγε 3 γκολ κ το πολύ να έβαζε ένα....απο αυτή την άποψη καλύτερα το 0-0...έχουμε όλοι ξεχάσει οτι οι ομάδες έχουν μια βαθμολογία στην UEFA και τα αποτελέσματα παίζουν ρόλο....

εγώ ευχαριστήθηκα το θράσος που εμφάνισε η ΑΕΚ γιατί ήμουν αδιάφορος φίλαθλος....αλλά σε κάποια στιγμή έπιασα τον ευατό μου να λεει "την καημένη την ΑΕΚ, την κάνει οτι θέλει η Σεβίλλη"...
    και αυτό δεν θέλω να το σκέφτομαι για την ομαδα μου....
    κατά την άποψή μου επιθετικό ποδόσφαιρο δεν ειναι το "γιουρια στα παγούρια" και "ότι ρίξω και ότι αρπάξει ο κώλος μου"
    αυτό ειναι ποδόσφαιρο αλάνας....
    το επιθετικό ποδόσφαιρο εχει στόχο τη νίκη.....αν δεν μπορείς δεν το παίζεις...ψάχνεις άλλους τρόπους....

γιατί σε λίγο θα μου θυμίζετε τον Ολυμπιακό, που οι φίλαθλοι του, επειδή έτρωγε 5 νόμιζαν οτι έπαιζε επιθετικά... λίγο οξύμωρο ε??....

και ως κατακλείδα σε ερωτώ....προτιμάς την ΑΕΚ με την Μιλαν πέρσι???ή την ΑΕΚ με τη Σεβίλλη φέτος????.....
    ποια από τις δύο ομάδες πιστεύεις οτι απέκτησε περισσότερο σεβασμό??
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΑΙ.........

Τό δεύτερο ήταν άπό τό σημείο τού πέναλτυ....

Ενας τερματοφυλακας σχεδον 2 μετρα,αυτες τις φασεις δεν πρεπει να τις καθαριζει μονος του???Μορεττο....εξοδος......

και ως κατακλείδα σε ερωτώ....προτιμάς την ΑΕΚ με την Μιλαν πέρσι???ή την ΑΕΚ με τη Σεβίλλη φέτος????.....
    ποια από τις δύο ομάδες πιστεύεις οτι απέκτησε περισσότερο σεβασμό??
    καμία
    η μια τσούκου τσουκου η άλλη λίγο πιο αντρίκια
    με την πρώτη σε θεωρούν ανάξιο να παίζεις ποδόσφαιρο (μπάλα ναι,ποδοσφαιρο ποτε) την άλλη εύκολη ομάδα

το τσουκου τσουκου μονο ο βάζελος το έπαιξε στην ευρώπη
    και νομιζει ότι καταφέρνει και κάτι.δεν τον λογαριαζει κανείς σοβαρα.
    όπως εμεις στην ελλάδα τις μικρες ομάδες

τον σεβασμο τον κερδιζεις με την νοοτροπια που είχε η αεκ αλλα με λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.εστω να έχανε με 0-1 ή 1-2.
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    καμία
    η μια τσούκου τσουκου η άλλη λίγο πιο αντρίκια
    με την πρώτη σε θεωρούν ανάξιο να παίζεις ποδόσφαιρο (μπάλα ναι,ποδοσφαιρο ποτε) την άλλη εύκολη ομάδα

το τσουκου τσουκου μονο ο βάζελος το έπαιξε στην ευρώπη
    και νομιζει ότι καταφέρνει και κάτι.δεν τον λογαριαζει κανείς σοβαρα.
    όπως εμεις στην ελλάδα τις μικρες ομάδες

τον σεβασμο τον κερδιζεις με την νοοτροπια που είχε η αεκ αλλα με λίγο καλύτερο αποτέλεσμα.εστω να έχανε με 0-1 ή 1-2.
    περίεργο αφού δεν λογαριάζουν τον βάζελο γιατι αναφέρουν τον γαύρο ως παράδειγμα της χειρότερης ομάδας???(βλ. δηλώσεις Φέργκιουσον)..

οι ομάδες υπολογίζουν αυτούν που δεν μπορούν να κερδίσουν έυκολα...όλα τα άλλα ειναι αμπελοφιλοσοφίες....ή αλλιώς οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
    εγώ ειδα τους παίχτες της Σεβίλλης να κάνουν πλάκα , τακουνάκια και να ρίχνουν 4 γκολ....και του παίχτες της Μίλαν να σκυλιάζουν να ιδρώνουν και να χάνουν.....
    πες μου εσύ οτι ειναι το ίδιο.....

και η Βιγιαρεάλ έπαιζε τσουκου τσουκου και πήγε στους 4, και η Ρόμα έπαιζε ....και η Λάτσιο ......πες μου εσύ αν τις υπολογίζουν ή όχι......
    α και για πολλούς και η Μίλαν τσουκου τσουκου ball παίζει...και αυτήν κανένας δεν την υπολογίζει.....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    περίεργο αφού δεν λογαριάζουν τον βάζελο γιατι αναφέρουν τον γαύρο ως παράδειγμα της χειρότερης ομάδας???(βλ. δηλώσεις Φέργκιουσον)..

οι ομάδες υπολογίζουν αυτούν που δεν μπορούν να κερδίσουν έυκολα...όλα τα άλλα ειναι αμπελοφιλοσοφίες....ή αλλιώς οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια....
    εγώ ειδα τους παίχτες της Σεβίλλης να κάνουν πλάκα , τακουνάκια και να ρίχνουν 4 γκολ....και του παίχτες της Μίλαν να σκυλιάζουν να ιδρώνουν και να χάνουν.....
    πες μου εσύ οτι ειναι το ίδιο.....

και η Βιγιαρεάλ έπαιζε τσουκου τσουκου και πήγε στους 4, και η Ρόμα έπαιζε ....και η Λάτσιο ......πες μου εσύ αν τις υπολογίζουν ή όχι......
    α και για πολλούς και η Μίλαν τσουκου τσουκου ball παίζει...και αυτήν κανένας δεν την υπολογίζει.....
    +1
    MONO OI NIKEΣ ΜΕΤΡΑΝΕ..ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕς ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ti αρχιζει ???
    :hypnotize

个政治的可怜纪录 · 普金、布什和欧洲???????

少一些口号,多一些实用&#?????????????

το ότι μόνο οι νίκες μετράνε συμφωνώ

αλλα να βλέπετε και λίγο ο αγώνας...
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4