Έχεις δίκιο παράληψη μου που δεν έβαλα την εξής φράση ανάμεσα στο κειμενάκι: "...μεταξύ άλλων φωτογραφιών"![]()
Έχεις δίκιο παράληψη μου που δεν έβαλα την εξής φράση ανάμεσα στο κειμενάκι: "...μεταξύ άλλων φωτογραφιών"![]()
καλησπερα δεν εχω κανενα προβλημα με την διαγραφη των φωτογραφιων που ποσταραΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
To θέμα καθαρίστηκε και είναι πάλι στις Γενικές.
Παράκληση να παραμείνουμε μέσα στο νόημα του τίτλου.
αλλα καποιες λεξεις σου οπως << καθαρίστηκε >>και οτι ειναι εκτος θεματος με κανεις να νομιζω οτι ζεις σε αλλο πλανητη αν πιστευεις οτι η νικη του ροσι η του καθε .... επηρέασε τον κοσμο σε σχεση με το γεγονος οτι ενα ομορφο ζεστο πρωινο μερικοι τρελοι μπουκαραν σε ενα σχολειο κρατουν επι τρεις μερες και εκτελουν 326 ατομα, εκ των οποίων τα μισα είναι παιδιά δεν ξερω τι να πω
αα βεβαια εμεις ζουμε στην ελλαδαρα χωρις τρομοκρατες χωρις τρελους να μπουκαρουν και να εκτελουν στα σχολεια
αν γινοταν ομως εδω αν ηταν το δικο σου παιδι αδερφι ανιψι μεσα θα το ελεγες τοτε
μπορούσες να αναφερεις απλα οτι οι φωτο διαγραφονται επειδη ειναι σοκαριστικες και ολα θα ηταν οκ
προσβαλεις και την νοημοσυνη μου και την μνημη των θυμάτων
αυτα δεν επιθυμω συνεχεια και κατευθειαν μετα την υποδειξη σας εστειλα και το εξης μήνυμα
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=61765
![]()
οι περισσοτερες φωτο ειναι καταπληκτικες!!!!
![]()
![]()
![]()
καποιες καταφερνουν μονο να σοκαρουν κ αλλες να προσηλυτίσουν (προσπαθουν)!
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο βιντεο
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
α και επειδη κατι επαθε το νετ μου ας βαλει καποιος και τη φωτογραφια απο την πλατεια tien an men![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
νομιζω οτι ειναι ενα πολυ καλο βιντεο
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
Για ένα φόρουμ σωστά και αντικειμενικά ενημερωμένο...
...πάρτε και την αυθεντική φωτό!
βαρεθηκα την προπαγανδα τους..επιτελους αποκατασταθηκε η αληθεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
the king is dead
August 16, 1977 Elvis was found dead in his bathroom at Graceland in Memphis. This picture was taken by Elvis' cousin who was offer a deal by National Enquirer to photograph the body of Elvis in his coffin. The payment was meager compared to the millions the Enquirer reaped for the cover story. Story behind the picture
![]()
comandante...Αρχικά δημιουργήθηκε από manos cbr600fi
![]()
![]()