Θα βγάλουν και αυτοί την ρέπλικα τους και τότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μπααααααααααααααα! Δεν ειναι honda ειναι χονδα θα πεί κάποιος!
Τς! Τς! Τς! Τι φτιάχνουν οι κιτρινιάρηδες όταν έχουν κέφια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα βγάλουν και αυτοί την ρέπλικα τους και τότε....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μπααααααααααααααα! Δεν ειναι honda ειναι χονδα θα πεί κάποιος!
Τς! Τς! Τς! Τι φτιάχνουν οι κιτρινιάρηδες όταν έχουν κέφια!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chris
Πάλι δεν καταλαβαίνεις;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Που το καταλαβες ειχαν πανω σκονη??
Καταλαβες και τα συναισθηματα των μηχανικων και ιδιοκτητη?
Μηπως βαρούσε σαν μπουρδέλ@ επειδη ειναι μπουρδελ@?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγω το μονο που βλεπω ειναι οτι ειχαν "κατεβασει" την κεφαλη, και οτι ισως ειχε δουλεψει σε υψηλες θερμοκρασιες.
Αυτο οχι μονο πρεπει να κολλησε... ισως και να μην κολλησε αφου το πιστονι εξαυλωθηκε...
οι μαυρίλες έγιναν αφού έμεινε σβηστή???:hypnotize
![]()
Δεν με λές,αρπαγμενη κεφαλη, ηταν κόκκινη απο τη θερμοκρασία και μαύρισε μετα, που το περίεργο;;;
Και δεν με ματαλές, απο τη σκόνη φαίνεται αν είχαν να δουλέψουν καιρό;;;
Και δεν με ματαξαναλές, αφου η βαλβίδα φαίνεται οτι έχει παραμωορφωθεί απο τη θερμοκρασία, πάλι σου είναι δυσνόητο;;;
Και τα 3 κολλημένα είναι, το γιατί απο τη φωτό 100% δεν το ξέρεις, αλλα είπαμε εσύ μονο τα δυσνόητα...
180+ για καφέ...
:hypnotize
![]()
13002 στροφές και 0.33122344του ίππου...Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Αυτό είναι το μοτέρ ενός Multi mulinex και δουλέυει με 220 V και αποδίδει 0.33 του ίππου!
Και πέρνει 13000 στροφές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λές να κάνει για multstrada????????????????????????????????????????????
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
Γιασπάν είναι...
Ευχαριστώ γιατρέ θα το αναγράψω σωστά πλέον στο ταμπελάκι του!13002 στροφές και 0.33122344του ίππου...
Κατουράω ρε σύ όποτε βρίσκω χάρλει... Δε βρίσκεις εύκολα τέτοιες χέστρες!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Σιγά ρε Chuck Norris...μία φορά στο στο τόσο...κατούρα και λίγο.
:rotflmao:
![]()
Aπάντηση του Ντεσερτ όταν ο γρηγόρης του είπε αν του αρέσει το Desmosedici γιατί βγάζει
180άλογα στις 323543113543 σαλ
Άσε ρε τώρα πρίν απο λίγο κορόιδευες τα Ιαπωνικά που βγάζουν την δύναμη πάνω απο τις 9000 καθώς και οτι γουστάρεις τα 2κύλινδρα και σιχαίνεσαι τα 4κύλινδρα σε οποιαδήποτε διάταξη και τώρα μου λες οτι σου αρέσει η Desmosedici ????Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βρε Titan γιατί να δώ οτι μου την είπε;;;; Πλάκα κάνει και καλά κάνει....
Δίκιο έχει... Φταίω έγω να του πώ για το πλαίσιο, θα έχω άδικό;;;;;
![]()
Ή σε κάτι άλλους για κάτι καμπάνες;;;;
![]()
![]()
Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το μηχανάκι και το παραδέχομαι γιατί δεν έχω κόμπλεξ...
Εσύ όμως????
Δεν είπα οτι σιχαίνομαι τα τετρακύλινδρα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Aπάντηση του Ντεσερτ όταν ο γρηγόρης του είπε αν του αρέσει το Desmosedici γιατί βγάζει
180άλογα στις 323543113543 σαλ
Άσε ρε τώρα πρίν απο λίγο κορόιδευες τα Ιαπωνικά που βγάζουν την δύναμη πάνω απο τις 9000 καθώς και οτι γουστάρεις τα 2κύλινδρα και σιχαίνεσαι τα 4κύλινδρα σε οποιαδήποτε διάταξη και τώρα μου λες οτι σου αρέσει η Desmosedici ????
Εμένα μου αρέσει πολύ αυτό το μηχανάκι και το παραδέχομαι γιατί δεν έχω κόμπλεξ...
Εσύ όμως????![]()
Προτιμώ τα V2....
Ρε συ Τιταν, τι κόμπλεξ και αηδίες, οταν κάτι είναι ωραίο είναι ωραίο τέλλος...
Τοσες σελίδες τα είπαμε, ξερεις και πότε και γιατί κανουμε πλάκα, δηλαδή έλεος...
![]()
ποιος εξυπνος απο εδω ελεγε οτι βγαζει 240αλογα ι desmocedici νικκερ εσυ πρεπει να ισουνα ε? μονο εσυ λες κατι τετοια![]()
200στροφαλο... ροδα καμια 180-185 θα εχει.... ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ.... 60.000ευρω για να βγαλουν 15 αλογα παραπανω απο τα japan ενταξει δε λέω... καμια σχεσι σε φρενα αναρτησεις ομορφια κτλ... αλλα στα ......... μου τι να τα κανω τα ohlins kai ta brembo. Κανω τη δουλεια και με το Κ7
με 60.000 ευρω χμμ.. περνεις ενα busa παλιο με 5.000 ευρω το βαζεις αλλα 5.000-6.000 μια turbina πανω...
περνεις ενα 600αρι για πιστα
περνεις ενα super motard
ενα motocross για χωμα
ενα σκοοτερ κυριλε
ενα On off
περνεις και ενα αμαξι απλο
σου μενουν και λεφτα να κανεις οτι γουσταρεις....
ο νικκερ ελεγε για αξιες μετα.....
δλδ ρε νικκερ ποσο λες να τους βγηκε το desmosedici και το πουλανε 60.000 ευρω????
Τί λες ρε φίλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
![]()
...μπά μ@λ@κί@ είναι....
Λεπόν μιάς και ρωτάς το προτιμώ έτσι....
Αυτό πρώτα πρώτα μοιάζει με hornet αλλά σε πολύ πιο άσχημο. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσαν μηχανάκια σαν το χορνετ, το cb κ.τ.λ.
Άσε που το sv εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο, καλύτερο από πολλά.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν έγραφε Ducati στο ντεπόζιτο της κανονικής sv θα μας έπριζες πόσο ωραία είναι...
![]()
![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τί λες ρε φίλε...
Αυτό πρώτα πρώτα μοιάζει με hornet αλλά σε πολύ πιο άσχημο. Νόμιζα ότι δεν σου άρεσαν μηχανάκια σαν το χορνετ, το cb κ.τ.λ.
Γιατί έχω την εντύπωση ότι αν έγραφε Ducati στο ντεπόζιτο της κανονικής sv θα μας έπριζες πόσο ωραία είναι...
![]()
![]()
το παιδι παει για ψαρεμα τα βραδια ρε... χωρις φαρο δε γινεται δουλεια![]()
![]()
ξες τι ωραιος φαρος ειναι τα στρογγυλο φαναρα ρε..:rotflmao:
Και ολα αυτα ενω ο Dessetakos εχει BMW 650GS αν δεν κανω λαθος
ΚΟΥΛΑΔΙΙΙΙΙΙ σε εχουμε ολοι χαλαρα ρεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί με τσιγκλάτε ρε κ@λόπαιδα;;;; Ε;;;
Δεν σας παίζει κανένας άλλος Ευρωπαίος;;;
![]()
Λεεεεεεεεεεεπόν.... Δεν υπάρχει μια στο δισεκατομύριο να έγραφε κάτι τέτοιο Ducati στο τεπόζιτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Τί λες ρε φίλε...
![]()
![]()
Το sv δεν μου αρέσει μισοντυμένο, καλύτερα γυμνό....Το μόνο που του κόβει είναι το συγκεκριμένο στρόγγυλο φανάρι....Αλλά Γιασπάν είναι, τι να περιμένεις....
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
το παιδι παει για ψαρεμα τα βραδια ρε... χωρις φαρο δε γινεται δουλεια![]()
![]()
ξες τι ωραιος φαρος ειναι τα στρογγυλο φαναρα ρε..:rotflmao:
![]()
Στο ψάρεμα θα χρειαστώ και άγκυρα....
Έχεις τίποτις κατα νου, που θα μείνει χωρίς πλαίσιο, να το ρίχνουμε....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Και ολα αυτα ενω ο Dessetakos εχει BMW 650GS αν δεν κανω λαθος
ΚΟΥΛΑΔΙΙΙΙΙΙ σε εχουμε ολοι χαλαρα ρεεεεεεεεε![]()
Lifan με το ηλεκτρομοτέρ που πόσταρε ο sakisvolos έχω, αλλά ουτε και εκεί δουλεύει το v-tec....
![]()
για αγκυρα θα πεταξεις τα φρενα σου....
εσεις δε λετε δεν εχει φρενα αλλα ΑΓΚΥΡΕΣ![]()
:rotflmao: :rotflmao: