Σελίδα 22 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 357

Θέμα: Εντυπώσεις από το νέο Transalp 700 (το οδήγησα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Τα λεφτα σου εχασες, καπου στην Honda θα τα ξεχασες.
    ...τα λεφτά του κάθε κάτοχος honda τα παίρνει πίσω στο ακέραιο, όταν έρθει η ώρα να πουλήσει τη μηχανή του, καθώς αποδεδιγμένα έχουν από τι καλύτερες αξίες μεταπώλησης. Μου κάνει εντύπωση που δεν το γνωρίζεις αυτό...

τσ τσ τσ...
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Aμα ειναι τοσο καλο και ατιθασο το μηχανακι, δεν το βαριεσε και δεν θελεις να το πουλησεις.
    Για να σκεφτεσε την μεταπωληση ακομα δεν το πηρες καλα καλα, την πηρες χαμπαρι την νταλακια και ψαχνεσε. Αντε βαλε αγγελια για να δω τι τιμη θα πιασεις με το κελεπουρι.

Παλαιό μέλος
    Σαν καταναλωτές θα πρέπει να κοιτάμε ποιό μοντέλο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας, με την καλύτερη δυνατή τιμή- ποιότητα κατασκευής – υποστήριξη και αφού δεν είμαστε μετοχοι σε κάποια εταιρεία καλό θα είναι να μην έχουμε τόσο μεγάλη αφοσίωση σε κάποια από αυτές. Προσφατα σε άλλο φόρουμ είχαμε ίδια διαμάχη σε ποιο κόσμιο ύφος αλλά βλέπω και εκεί και εδώ ότι υπάρχει ένας φανατισμός γύρω από την υποστήριξη του καθενός μας σε μια εταιρεία. Η Honta με μερικά μοντέλα κονομαει τρελά ποσά, πράγμα που είναι και το ζητούμενο για αυτην. Ξερει τι κανει, απευθυνόμενη σε ένα κοινό πού ξέρει ότι θα ακολουθήσει τις επιλογές της.
    Για τους καταναλωτές τώρα, βάζοντας τον εαυτό μου μέσα, αυτό το μηχανάκι είναι απογοήτευση. Το καβαλησα για 40 χιλιόμετρα άσφαλτο και 10 χιλιόμετρα βατο χωματόδρομο, μια διαδρομή που κάνω την ίδια είναι αρκετά μηχανάκια που δοκίμασα, τα τελευταία δύο χρόνια. Το στρώμα μου αγοράστηκε καθαρά και μόνο για ταξίδια, για μέσα στην πόλη έχω ενα μικρό σκουτεράκι.Στο ΤΑ βρήκα παρά πολλά μειονεκτήματα και δυο πλεονέκτηματα, το κυριοτερο είναι τα φρένα. Πήρα το μοντέλο που έχει ABS-CBS και δευτερο ότι το μηχανάκι προορίζεται για χαμηλά αναστηματα.
    Και μπαινωντας στα μειονεκτήματα τώρα θα αρχίσω από την άποψη ότι πάει χώμα.
    Φυσικα όσοι είναι νοημονες μιλάνε για μια απλή διασχιση ενός βατου χωματόδρομου, αλλιώς για παραπάνω πας στην ΚΤΜ. Αλλα στο τι υπερτερεί έναντι του στρώματος ( που πράγματι γίνεται από τη θέση οδήγησης και των δύο εκατοστών παραπάνω διαδρομής που έχει σε ποσοστό όχι όμως πάνω από 10% σε σχέση με το στρώμα ) στηρίζεται που ? στις ακτινωτες ρόδες με τον 19 τροχο,100αρι λάστιχο ? στα 41μμ καλάμια χωρίς ρυθμίσεις που έχει ? η στα 240 κιλά που είναι γεμάτο ?
    Τα άτομα με ύψος πάνω από 1.75 στο ταξίδι αν δεν αλλάξουνε δραματικά το ύψος της ζελατινας είναι ακάλυπτα. Μολις την αλλάξουν θα αλλάξει και η συμπεριφορά της μοτοσικλέτας και όταν μπουν χώμα θα το βλέπουν από μέσα.
    Για την δύναμη να πούμε, αυτά τα παραπάνω άλογα που υπάρχουν στο στρώμα θα δώσουνε, καλύτερο ταξίδι και πιο ξεκουραστο σε συνδυασμό και με την καλύτερη κάλυψη και όταν είναι διπλά και φορτωμένα κρατωντας τις ίδιες ταχύτητες το στρώμα θα έχει μικρότερη κατανάλωση και μεγαλύτερη αυτονομία.
    Για μέσα στην πόλη η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση του ογκου στο στρώμα είναι σαφώς μεγαλύτερη από το ΤΑ αλλά σε πραγματικά μεγέθη οι διαφορές είναι ελάχιστες και το ΤΑ θα ανεβάσει θερμοκρασία γιατί από παντού είναι κλειστό.
    Για το φινιρισμα δεν εντόπισα σοβαρές διαφορες.
    Αλλα στραβά που δεν αναφέρατε είναι, η ακινητοποίηση από κάποιον που δεν ξέρει και δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία από ένα απλό φουιτ, τη δυσκολία που έχει η πίσω προφόρτιση του ελατηριου, πράγμα αναγκαίο όταν φορτώνεις το μηχανάκι, και η απουσία ρυθμίσεων από εμπρός. Συμπερασματικα λοιπόν σαν καταναλωτής πρέπει να θεωρηθει απαράδεκτη η κίνηση της Honta να βγάλει αυτή τη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έχει καμία τεχνολογική πρόταση, σε αντίθεση με τα μοντέλα που έρχονται
    DN-VFR τη στιγμή που στην αγορά υπάρχουν καλύτερα μοντέλα με καλύτερες τιμές.
    Δεν αναφέρομαι μόνο στο στρώμα.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Φιλε αιθεροβαμωνα φοβηθηκα να το παρω τεστ ντραιβ το τρανσ αλπ, γιατι δεν ειχα καλο εξοπλισμο μαζι μου και απ οτι μαθαινω το εργαλειο ειναι αγριογκαζο και θελει σεβασμο.:rotflmao:
    Ελπιζω να ταξιδευεις λιγο γιατι θα πικραθεις στον ανοιχτο δρομο και θα θες να ξεχασεις τα λεφτα που εδωσες.
    Βρες εναν παραμυθενιο λογο για να το δωσεις και βαλε αγγελια του τυπου (οικογενιακοι λογοι με κανουν να αποχωριστο το υπερτουμπανο) και παρε ενα vstrom.
    Aν ντρεπεσε, αλαξε ονομα και αβαταρ, και θα βαδιζεις με ψηλα το κεφαλι στην κοινωνια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aμα ειναι τοσο καλο και ατιθασο το μηχανακι, δεν το βαριεσε και δεν θελεις να το πουλησεις.
    Για να σκεφτεσε την μεταπωληση ακομα δεν το πηρες καλα καλα, την πηρες χαμπαρι την νταλακια και ψαχνεσε. Αντε βαλε αγγελια για να δω τι τιμη θα πιασεις με το κελεπουρι.
    Άντιθέτως φίλε μου, τα strom είναι που έχουν γεμίσει τις αγγελίες πώλησης.
    Εσύ θα έπρεπε να αναρωτηθείς γιατί τέτοιο κύμα πωλήσεων στα Strom....

Μην ξεχνάς ότι είχα Strom 2,5 χρόνια και το πούλησα για να πάρω τo CBF1000.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Δηλαδη εσυ αντι να προχωρας μπροστα, κανεις πισωγυρισματα;
    Στο Zετακι της honda σκοπευεις να καταληξεις καποια στιγμη;

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε παιδια λυστε μου μια απορια.
    Τον τελευταιο καιρο που βλεπω τα στρωματα στην κινηση , παρατηρω οτι οταν ειναι δικαβαλο τα πατακια του συνοδηγου εξεχουν απ'την μοτοσυκλετα γυρω στους 7-8 ποντους απ΄την καθε μερια.
    Μονο σ'αυτο το μηχανακι το εχω παρατηρησει.

Οταν ειμαι απο πισω τους(σπανιο) βλεπω τα πατακια να περνανε 1-2 εκατοστα απο τα αμαξια που ειναι αριστερα-δεξια ,και ολο λεω τωρα θα βρουν καπου.
    Το εχετε νιωσει σαν προβλημα?
    Παντως μου κανει πολυ εντυπωση που ειναι τοσο εξω.

Οσες φορες στριμωχτηκα, δεν μου παρουσιαστηκε προβλημα.
    Στην πραξη, δεν εξεχουν πραγματικα τοσο πολυ.

Φιλε αιθεροβαμωνα φοβηθηκα να το παρω τεστ ντραιβ το τρανσ αλπ, γιατι δεν ειχα καλο εξοπλισμο μαζι μου και απ οτι μαθαινω το εργαλειο ειναι αγριογκαζο και θελει σεβασμο.:rotflmao:
    Ελπιζω να ταξιδευεις λιγο γιατι θα πικραθεις στον ανοιχτο δρομο και θα θες να ξεχασεις τα λεφτα που εδωσες.
    Βρες εναν παραμυθενιο λογο για να το δωσεις και βαλε αγγελια του τυπου (οικογενιακοι λογοι με κανουν να αποχωριστο το υπερτουμπανο) και παρε ενα vstrom.
    Aν ντρεπεσε, αλαξε ονομα και αβαταρ, και θα βαδιζεις με ψηλα το κεφαλι στην κοινωνια.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Βεβαίως και ταξιδεύω πολύ και είμαι στην πόλη όποτε δεν θέλω ένα βόδι 200 vstremata να μου ζαλίζει τα @@και βγαίνω αμα λάχει να ούμε και εκτός δρόμου. Να το χεις να το χαίρεσαι εσύ και η θειά μου η μαρίκα που μέχρι και αυτή έχει στρομ

Η διαφορά μας: εγώ τα χω οδηγήσει τα vstremata και εντός και εκτός πόλης, είδα την γλύκα,
    εσύ και οι λοιποί καθήστε να θάβετε μέσα στην άγνοιά σας και αφήστε εμάς να χαρούμε την επιλογή μας αφου δοκιμάσαμε και το αίσχος σας

Φιλε εκεινος, καλα τα λες σε σχεση με την περιγραφη του θεματος για τα μηχανακια αλλα σε σχεση με την διαμαχη διαφωνω για τον απλουστατο λογο.
    Η διαμαχη που παιζει εδω μεσα, ειναι καθαρα για χαβαλε και για διασκεδαση.
    Με τα παιδια αν βρεθουμε εξω θα κανουμε τις βολτες μας θα πιουμε τους φραπεδες μας και θα περασουμε ωραια συζητωντας τις παπαριες που γραφουμε εδω μεσα.
    Οι περισοτεροι εδω μεσα αγαπαμε ολα τα μηχανακια και γι αυτο γραφουμε εδω μεσα.
    Αν αγαπαγαμε μονο τα δικα μας, θα γραφαμε σε φορουμ που αφορουν μονο το μοντελο της επιλογης μας και θα χαιδευομαστε μονιμως ευλογοντας τα γενια μας.

Αιθεροβαμων, παραδεξου πως η θεια σου η Μαρικα εχει γουστο και επειδη σου ριχνει και κατι χρονακια ξερει καλυτερα.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Φανταζομε τι εργαλεια πριν το vstrom, θα πεσαν στα χερια της:rotflmao:

vestroma τα χριστουγεννα πλησιάζουν!!!!!!
    Perimenei to neo V4 tis HONDA.....

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε παιδια λυστε μου μια απορια.
    Τον τελευταιο καιρο που βλεπω τα στρωματα στην κινηση , παρατηρω οτι οταν ειναι δικαβαλο τα πατακια του συνοδηγου εξεχουν απ'την μοτοσυκλετα γυρω στους 7-8 ποντους απ΄την καθε μερια.
    Μονο σ'αυτο το μηχανακι το εχω παρατηρησει.

Οταν ειμαι απο πισω τους(σπανιο) βλεπω τα πατακια να περνανε 1-2 εκατοστα απο τα αμαξια που ειναι αριστερα-δεξια ,και ολο λεω τωρα θα βρουν καπου.
    Το εχετε νιωσει σαν προβλημα?
    Παντως μου κανει πολυ εντυπωση που ειναι τοσο εξω.
    Τωρα να πω την αληθεια αυτα τα πατακια που εξεχουν μου σωσανε (μαλλον) το ποδι οταν κολλησα στο αμαξι οπως ερχομουνα στο party σου.. :hypnotize
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Τωρα να πω την αληθεια αυτα τα πατακια που εξεχουν μου σωσανε (μαλλον) το ποδι οταν κολλησα στο αμαξι οπως ερχομουνα στο party σου.. :hypnotize

Και αυτο υπερ του(στρωματος) βγηκε γαμωτο.

Ανδρεα καθαρισες μ'αυτη την φαση?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Και αυτο υπερ του(στρωματος) βγηκε γαμωτο.

Ανδρεα καθαρισες μ'αυτη την φαση?
    Παει.. ολα καλα, ολα ωραια.. Ποτε ειναι το επομενο παρτυ βρε'συ?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Παρόμοια θέματα

1. Κάντε λοιπόν το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας για το Νέο Έτος !!!! κόψτε το !!!
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2007, 16:21
  2. το νεο video για το HONDA ACCORD
    από alex-vstrom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 13:22
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2006, 22:23
  4. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 21:51
  5. Εντυπώσεις απο το VTR 1000 Firestorm