redbull respect λεμε!!!!
το πιο hardocore funky label!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
edit:απο μια γρηγορη ματια ειδα το κορυφαιο!
" Τα μεταφορικά των συμμετεχόντων καλύπτονται από τη διοργάνωση"
![]()
redbull respect λεμε!!!!
το πιο hardocore funky label!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
edit:απο μια γρηγορη ματια ειδα το κορυφαιο!
" Τα μεταφορικά των συμμετεχόντων καλύπτονται από τη διοργάνωση"
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ωρα για μαθημα !!!![]()
Απο τους κορυφαιους αγαπημενους μου οδηγους ....... Giovanni Sala![]()
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0
Ivan Cervantes![]()
http://video.google.com/videoplay?do...22168391209143
Και τελος ο κορυφαιος..........David Knight !!!!!![]()
http://video.google.com/videoplay?do...99968560389547
Φορτωστε το μηχανακι στο φορτηγακι σας γρηγορα και με ασφαλεια ....![]()
![]()
Σιγουρος τροπος φορτωσης χωρις κοπο αλλα με τροπο.....![]()
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=4
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Και τελος ο κορυφαιος..........David Knight !!!!!![]()
http://video.google.com/videoplay?do...99968560389547
Τόσο εύκολα, τόσο απλά !!
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Ωρα για μαθημα !!!![]()
Απο τους κορυφαιους αγαπημενους μου οδηγους ....... Giovanni Sala![]()
http://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0
sala ειναι αυτος δεν ειναι τυχαιος:smilea:
ΧΩΜΑΤΙΝΟ ΤΕΡΡΑΙΝ
a sub-forum you can trust....
ΧΧΧΧΧΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑ
Να ρωτησω κατι ξεκινωντας λεγοντας κατι αλλο...τεχνικη νουμερο ενα...στις ανιφορες καθοναστε οσο πιο μπροστα για να μην ερθουμε καπακι...σωστα???σωστα...στιν αμμο οσο πιο πισω για να μην φορτιζουμε το μπροστινο...σωστα????σωστα...και τωρα βλεποντας τον ορφανο παλι για το ντακαρ μιλωντας μου δημιουργηθηκε η εξης απορια...πως ανεβαινεις εναν αμμολοφο 500 μετρα σαν αυτους που συναντισαν στο ντακαρ...???πρεπει να συνδιασεις δυο εκδιαμετρου αντιθετες τεχνικες ...πως λοιπον??????(οποιος ξερει να απαντησει εχοντας το εφαρμοσει στη πραξη μαλλον ειναι ετοιμος για το ντακαρ...)![]()
![]()
Παιδιά για ρίξτε μια ματιά & εδώ & βοηθήστε..![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Να ρωτησω κατι ξεκινωντας λεγοντας κατι αλλο...τεχνικη νουμερο ενα...στις ανιφορες καθοναστε οσο πιο μπροστα για να μην ερθουμε καπακι...σωστα???σωστα...στιν αμμο οσο πιο πισω για να μην φορτιζουμε το μπροστινο...σωστα????σωστα...και τωρα βλεποντας τον ορφανο παλι για το ντακαρ μιλωντας μου δημιουργηθηκε η εξης απορια...πως ανεβαινεις εναν αμμολοφο 500 μετρα σαν αυτους που συναντισαν στο ντακαρ...???πρεπει να συνδιασεις δυο εκδιαμετρου αντιθετες τεχνικες ...πως λοιπον??????(οποιος ξερει να απαντησει εχοντας το εφαρμοσει στη πραξη μαλλον ειναι ετοιμος για το ντακαρ...)![]()
![]()
Τι να σου πω τωρα ???![]()
Δεν εχω βρει ποτε ανηφορικο αμμολοφο 500 μετρα υψος....![]()
![]()
Παντως υποθετω οτι οι αμμολοφοι δεν εχουν τοσο μεγαλη κλιση οσο τα τεραστια ανηφορικα στο βουνο που επιβαλετε να εχεις τον κωλο στην ταπα της βενζινης...![]()
![]()
Εχω απαντησει ηδη !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Οπως και να χει ομως δεν νομιζω να ειναι ευκολο...(παλι σπιτι θα γυρναγα μαλλον με το που θα τον εβλεπα)Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Τι να σου πω τωρα ???![]()
Δεν εχω βρει ποτε ανηφορικο αμμολοφο 500 μετρα υψος....![]()
![]()
Παντως υποθετω οτι οι αμμολοφοι δεν εχουν τοσο μεγαλη κλιση οσο τα τεραστια ανηφορικα στο βουνο που επιβαλετε να εχεις τον κωλο στην ταπα της βενζινης...![]()
![]()
Η Αμμος ειναι οτι πιο δυσκολο στην οδηγηση οφφ μοτο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
Οπως και να χει ομως δεν νομιζω να ειναι ευκολο...(παλι σπιτι θα γυρναγα μαλλον με το που θα τον εβλεπα)
Για να σταθεις ορθιος πρεπει να μην κλεινεις ποτε το γκαζι πιο κατω απο το 80 %....
Στις περισσοτερες φορες που θα αναγκαστεις να κλεισεις γκαζι, η πτωση ( λογο βυθισης του μπροστινου τροχου μεσα στην αμμο) θα ειναι το φυσιολογικο επακολουθο...![]()
![]()
ΣΠΑΜΕΡ!!!
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τι ωραιο που ειναι το enduro...
Θυμαμαι ως τωρα να τανε το πρωτο μου Trail - ride...δεν εμοιαζε με μια παλια ελαιογραφια του Γκογια...μαλλον με την Γκουερνικα μπορεις να το παρομοιασεις λογω καταστροφολογιας...
Yπεθεσα οτι θα ηταν και αλλοι κουλοι σαν εμενα ...
Παω με το LC4 640 , εξοπλισμος απο πανω μεχρι κατω ο δικος σου...μεγαλεια!
Φτανω στην Βαρυμποπη (μετα το γεφυρακι) και τι να δω!!;; κατι καθαρα με κ@υλωμενους που γυαλιζε το ματι τους!!..ευτυχως σε αυτη την κατασταση ειχαν περιελθει λογω της επικειμενης βολτας και ουχι για να διασκεδασουν με ενα αμαθο τρυφερουδι σαν εμενα![]()
Το λοιπον πιανω ψαρρωμενος κουβεντα με κατι τυπους , ρε παιδια λεω πως θα ειναι η διαδρομη; για δειτε λιγο το μηχανακι μου μπας και πρεπει να κανω κατι με αναρτησεις κ.τ.λ.
''Μην μασας μου λενε'' αυτοι. ''χαλαρη διαδρομη ειναι, μια χαρα θα τα πας...''
Ξεκιναγαμε θυμαμαι τριαδες ....παω στην γραμμη εκκινησης, φευγω, και στα πρωτα μετρα εχω χτιστει με χωμα, πετρες και αλλου τυπου ανοργανη υλη που εκτοξευαν οι μπροστινοι....
με προλαβαινει το επομενο γκρουπακι , ητανε φλαταδουρα δρομος, μεγαλος.... ενας τυπος που μιλουσαμε πριν κοβει λιγο και μου λεει
''ρε μην μασας!!! ανοιξε το γκαζι!!''
παμε για λιγο μαζι επιταχυνοντας και μετα μου κανει σημα να σταματησω...
''Εδω πιο κατω εχει ενα μεγαλο καθετο νεροφαγωμα ο δρομος...με το που φτασεις εκει ριξε το βαρος προς τα πισω και τσιμπα τον συμπλεκτη να σηκωθει μπροστα οκ;''
οκ...ειπα και εγω ο παπαρας ...
φτανω στο νεραφαγωμα....εκανα οτι μου ειπε αλλα μαλλον δεν μου βγηκε καλα ...μπαινει ο μπροστινος μεσα στο νεροφαγωμα (χαντακι ηταν!!) και φευγω στην εφαπτομενη της τροχιας μου με τα ματια.....πτωση νο1
πιο κατω η ''ευκολη διαδρομη'' περνουσε απο ενα κατηφορικο με στροφες κομματι και κυλιομενη πετρα....βατο σχετικα, αλλα για τα κρι-κρι...οχι για εμενα...
παω να κατεβω...σκατα!...φοβαμαι, το ΚΤΜ ζυγιζει 5 τονους, μπλοκαρω πισω , ε μετα μπλοκαρα και μπροστα και ....πτωση νο2...
ηδη ειχα αρχισει να κουραζομαι...
εν πασει περιπτωση, πρεπει να ειχα φτασει στην Νο 30 πτωση οταν αποφασισα να εγκαταλειψω...περισσοτερη ωρα πηγαινα σερνοντας,παρα πανω στο μηχανακι....ειχα καθισει κατω απο ενα δεντρο στη νακρη του δρομου και τα ειχα πεταξει ολα ...με το σωβρακο ημουν σχεδον...και ειχα και καθε διερχομενο να με ρωταει ''καλα εισαι;'' ''επεσες;'' και τα σχετικα...
ακολουθησαν και αλλα Trail Ride και αληθεια ρε παιδια βελτιωνομουν!! ετρωγα ολο και λιγοτερες χυμες ...πηγαινα και για προπονηση στα Βασιλικα - Παρνηθα μονος μου(αλλη μαλακια αυτη...) παντα με το LC4 ....μεχρι που σε TR επαθα μεγαλη ζημια στο χερι απο μαλακια μου...εκει ελειξε αδοξα η καρριερα μου στο enduro ...αλλα με τρωει ακομα .....θα δουμε...με κανα ελαφρυτερο μηχανακι ισως....
![]()