Ποιανού τότε είναι; Δική μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δε θα λεγα πως ειναι η δικη του ιστορια![]()
![]()
![]()
Ποιανού τότε είναι; Δική μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
Δε θα λεγα πως ειναι η δικη του ιστορια![]()
![]()
![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Παπάκι απο 10 χρονών
![]()
και εγω ειχα κανα 2 τοτε αλλα μου τα φαγαν τα γατια γμτ :rotflmao: :rotflmao:
Όχι φιλάρα! Έχω μηχανή απο 15 χρονών
Παπάκι απο 10 χρονών
Μη μου λες για μηχανές δε με πιάνεται!
και? τι?
![]()
Ναι...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Ποιανού τότε είναι; Δική μου;![]()
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Body building...super sport...γυναικες...On off...Ιστορια...Κρανη...κοντρες...παπακια...
Γουσταρω!
Ουτε το Καλημερα Ζωη να εβλεπα...
Θελω κι αλλο...![]()
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ναι...![]()
σοστος ξερεις το τελος ε????
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
προσεχως :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Body building...super sport...γυναικες...On off...Ιστορια...Κρανη...κοντρες...παπακια...
Γουσταρω!
Θελω κι αλλο...![]()
Έχω ιστορία! 10 χρόνια μηχανές οδηγάω! Δεν μπορήτε να πιειτε οτι δεν έχω ιστορία!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ναι...![]()
Ολυμπιακάρα Αιώνιος πρωταθλητής! Το θέλουν δε το θέλουν μερικοί!
(Τα Αεκάκια και τα βαζελάκια πότε θα πάρουν κανένα πρωτάθλημα; Μαλλον έχουνε ξεχάσει τι σημένει η λέξη αυτή)
Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Γουσταρω!
Θελω κι αλλο...![]()
...και χυναίκες! Το ξέχασες;
Και ιππολογιστες!:rotflmao:
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
και για πες μας ρε αλανε..πως ακριβως καβαλουσες το παπι στα 10?Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Έχω ιστορία! 10 χρόνια μηχανές οδηγάω! Δεν μπορήτε να πιειτε οτι δεν έχω ιστορία!
Φίλε και γείτονα Silver Rider που έχουμε και ίδια εργαλεία,
Μας έχεις πρήξει με την καραμέλα οτι σε "δουλεύουμε"....
Αρχικά πρέπει να δεις ποιός "δουλεύει" ποιόν...
Όταν μπαίνεις και κράζεις όλον τον κόσμο του φόρουμ χωρίς να σου εχει κανει κατι ή να τον έχεις γνωρίσει απο κοντά για αυτό που οδηγεί ο καθενας, να περιμένεις τις καταλληλες απαντήσεις...
Όσον αφορά την άλλη καραμέλα που λες, για το οτι λες την άποψή σου, δε σε ρώτησε κανείς... Εδώ το θέμα λέει ΜΗΧΑΝΗ Ή ΠΑΠΙ... Δέ λέει "ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ Ο SILVER RIDER ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙΔΕΣ"... οπότε άν θες να μας εκθέσεις τις απόψεις σου σε αυτό το κομμάτι, άνοιξε ενα νεο τοπικ να μαλλιοτραβηχτύμε ανθρώπινα και να μη σπαμάρουμε το τοπικ του παιδιου...
Απο κει και πέρα θα σου θυμίσω 2 πράγματα...
1) Είχε πει ο Γερο Σοφός κάποτε: "Διαφωνώ μαζί σου, αλλα θα υποστηρίξω με τη ζωή μου το δικαίωμά σου να μιλάς, αλλα και το δικαίωμά μου να μη σε ακούω..."
2) Είχε πεί ο άλλος ο Σοφός: "Η άποψή είναι σαν την κωλοτρυπίδα... Καλό είναι να μην την "μοιράζεσαι", εκτός βεβαια αν σου αρέσουν οι συνέπειες..."
Επίσης το πώς βλέπει ο καθένας το μηχανάκι που οδηγεί δεν σε αφορά...
Εγω με το gsr εχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη, έχω μπει πίστα, έχω ταξιδέψει...
Εσυ έχεις πάρει το ιδιο μηχανάκι για να ρίχνεις καμιά Χυναίκα...
Οι εντουράδες έχουν γυρίσει την Ελλάδα και έχουν πάει σε μέρη και έχουν δει εικόνες που δεν πρόκειται ποτέ σου να φανταστείς...
Οι Vstromάδες, φορτώνουν το ΣΠΙΤΙ τους επανω στη μηχανή και πανε διακοπές και δεν τους νοιάζουν ούτε τελικές ούτε τίποτα (αν και ενα vstrom ταξιδεύει πολύ πιο άντετα απο ένα GSR εδω που τα λεμε...)
Φιλικά πάντως... με τα μυαλά που κουβαλάς (πρωτο μηχανάκι με άλογα για να δειξουμε οτι έχουμε @ρχίδι@) και με τα ιδεώδη σου (ποιό κράνος, αν ειναι να σου κασει θα σου κάτσει), δε νομίζω να "ξερεις" να οδηγείς... Άλλο να οδηγείς και άλλο να κουματάρεις τη μοτοσυκλέτα... Εσυ ξέρεις απλά το 2ο...
Και για του λόγου το αληθές, και εγω GSR εχω... Αν θες, ελα καποια Τετάρτη μεγαρα να δουμε αν επαληθευτούν όλα αυτά... Ιδια μηχανάκια έχουμε και εγω προέρχομαι απο σκούτερ... Οπότε μάλλον δεν ξερω να οδηγω και έχεις ήδη ενα προταίρημα...
(Πρόσεχε μόνο στην πίστα μη σε περάσει κανα gs ή κανας πήγασος - κανα στρώμα απο εξωτερική και ξενερωσεις γιατι έχει κάτι παληκάρια που το λέει η καρδούλα τους...)
![]()
![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Κι αλλο,κι αλλο μη σταματας,χωστα τους...τα κουλαδια...Αρχικά δημιουργήθηκε από Silver_Rider
Έχω ιστορία! 10 χρόνια μηχανές οδηγάω! Δεν μπορήτε να πιειτε οτι δεν έχω ιστορία!
Ριξε κι αλλη Ιστορια...
Silver rider, εφερες αλλον αερα στο φορουμ. Μπραβο αγορι μου. Να εισαι καλα και να παρεις κ ενα καρατουμπανο κρανος της επιλογης σου και αυτα που λεμε να ειναι μονο για τον χαβαλε.
Η ασφαλεια ειναι πανω απ ολα, για να μαζεψεις ενα καρο εμπειριες και ομορφες στιγμες με τις μηχανες και να τα μοιραζεσε μαζι μας αλλα και με τα αγαπημενα σου προσωπα.
Ακου και κανεναν μεγαλυτερο και δεν θα χασεις.
Υπηρξαμε κ εμεις καγκουροτσογλανοι, και τωρα που τα βλεπουμε με περισοτερη ψυχραιμια τα πραγματα, δοξαζουμε τον Θεο που ειμαστε αρτιμελοις και χαιρομαστε την ζωη με τους συγγενοις και φιλους καθως και με τους χαβαλεδες συμφορουμιτες.
Αλλοι χαθηκανε νωρις.![]()
![]()
![]()
μπουζια λαστιχα σελες λαμπες κοντρες σπασμενες πινακιδες κλπ. και τι? που ειναι το θεμα![]()
![]()
![]()
:wacko: :hypnotize
![]()
Μην...ΙΠΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ τιποτα...
easy rider man...
american dream...
american ninja...
(το νου σου στο παππου ομως που πεταγεται απ΄το STOP...)