Σελίδα 22 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526273272122 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Εδώ σαλίγκαρος... ακούει και αναφέρει...

Βασικά ότι μου είχαν πει και δύο εβδομάδες πριν.

Εισαγωγή "δυνατής" ποσότητας Τενερέ την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου και αρχή παραδόσεων στα υποκαταστήματα την επόμενη για τους αγοραστές που την έχουν κλείσει με προκαταβολή από καιρό.

Δεν είναι τόσο επαναστατικό το νέο, απλά επιβεβαιώθηκε και από μία άλλη, ανέλπιστη πηγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω το "μέσα Ιουλίου" άρα είναι ίσως μιά "σοβαρή" ημερομηνία παράδοσης, κρίνοντας από τις άλλες...

Υπομονή μωρά μου...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω το "μέσα Ιουλίου" άρα είναι ίσως μιά "σοβαρή" ημερομηνία παράδοσης, κρίνοντας από τις άλλες...

Υπομονή μωρά μου... [/B][/QUOTE] Και σε καμια 15αρια μερες μπορει να ακουμε πολυ συχνα το "μεσα Αυγουστου" :a29: :a017: :a015:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    μπα, έβαλε στο desktop του μια φωτο απο το tenere και το pc του αρχισε να δουλέυει με ρυθμούς τελωνείου.

θα είναι συντομα κοντά σας να κλετε μαζι την μοιρα σας....

Εν αντιθέσει με το immobilizer και τινές υπόλοιπες ανακλήσεις (4 τον αριθμό σε μοτοσακό 16 χιλιαρικίων και 10 μηνών περικαλώ:rotflmao: :rotflmao: ) μικρέ εγκυμονούντα προπελόπλικτε νεανία , το Tenere επανήλθε στο desktop το οποίο ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, και οι Ρωσοπαπατζήδες spywarαδες κατετροπώθησαν και ετράπησαν σε φυγή.....

Νά χαμε και κάνα μηχανάκι να κόβαμε καμιά βόλτα καλά θάτανε
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Λοιπόν για να τελειώνουμε...!Καλά πληροφορημένες δημοσιογραφικές πηγές μου ανέφεραν ότι το TENERE θα ξεκινήσει όντως να πωλείται το πρώτο 15νθημερο του Ιουλίου με κουπόνια από τα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού...Προτεραιότητα θα έχουν οι μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...:rotflmao:

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    ..μή γελάσετε αλλά...

..τέστ ράιντ θα παίξει???

Ωραίο μου φαίνεται...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    ..μή γελάσετε αλλά...

Ωραίο μου φαίνεται...
    Οχι οχι δεν γελαμε...
    Μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:rotflmao: :a029: :a029: :a029: :a5:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    ..μή γελάσετε αλλά...

Ωραίο μου φαίνεται...
    Ας σοβαρευτουμε και λιγο.

Αν οντως υπαρχει τοση ζητηση οση φαινεται και δεν υπαρχουν μηχανες για αυτους που τις εχουν παραγγειλει εδω και δυο μηνες (εμας δηλαδη) το κοβω κοματακι δυσκολο να δωσουν και μηχανες για τεστ.

Παλαιό μέλος
    Είναι από αυτά που δίνουν στα περιοδικά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Είναι από αυτά που δίνουν στα περιοδικά.
    Μα στα περιοδικα εχουν ηδη δωσει

Παλαιό μέλος
    Και δεν τα κράτησαν Ελλάδα για να τα βλέπει ο κόσμος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Και δεν τα κράτησαν Ελλάδα για να τα βλέπει ο κόσμος;
    Ασε εχουμε μπλεξει με :a31:

Δεν εχω καταλαβει ακομα ποιος φταιει.Η ΥΑΜΑΗΑ Ελλαδας η καποιος αλλος.

Ενα τουλαχιστον περιοδικο που το εχω διαβασει εχει κανει τεστ εδω στην Ελλαδα.

Ξερω οτι εχουνε ερθει τουλαχιστον 6 μηχανες και περιμενουν μια μεγαλυτερη εισαγωγη για να τις βγαλουνε στην αγορα..

Σε αυτο βεβαια εχουν και ενα δικιο.Φαντασου να ειχα παρει εγω το τενερε και να με εβλεπε να το κυκλοφορω π.χ. ο Αντυ ... Θα παθαινε εγκεφαλικο που το περιμενει δυο μηνες τωρα..

Το περιεργο ειναι που λενε οτι τωρα ερχεται οπου ναναι αλλα δεν εχουν βγαλει ουτε ενα σε καμια εκθεση εστω απλα και για να το βλεπει ο κοσμος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ασε εχουμε μπλεξει με :a31:

Δεν εχω καταλαβει ακομα ποιος φταιει.Η ΥΑΜΑΗΑ Ελλαδας η καποιος αλλος.

Ενα τουλαχιστον περιοδικο που το εχω διαβασει εχει κανει τεστ εδω στην Ελλαδα.

Ξερω οτι εχουνε ερθει τουλαχιστον 6 μηχανες και περιμενουν μια μεγαλυτερη εισαγωγη για να τις βγαλουνε στην αγορα..

Σε αυτο βεβαια εχουν και ενα δικιο.Φαντασου να ειχα παρει εγω το τενερε και να με εβλεπε να το κυκλοφορω π.χ. ο Αντυ ... Θα παθαινε εγκεφαλικο που το περιμενει δυο μηνες τωρα..

Το περιεργο ειναι που λενε οτι τωρα ερχεται οπου ναναι αλλα δεν εχουν βγαλει ουτε ενα σε καμια εκθεση εστω απλα και για να το βλεπει ο κοσμος.
    Εσύ τι νομίζεις? Τραβάνε τα μαλλιά τους στη Yamaha που χάθηκε η άνοιξη και σχεδόν το μισό καλοκαίρι χωρίς πωλήσεις ενός μοντέλου που έχουν τεράστιες προσδοκίες από αυτό...

Βέβαια, μια και μιλάμε για μοντέλα, υπάρχουν και γνωστοί μοντελοπνίχτες που ίσως ευθύνονται κι αυτοί για την καθυστέρηση...

Αν και δεν είναι αρκετά ψηλοί για να φτάσουν στην σέλα της Τενερέ...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Εσύ τι νομίζεις? Τραβάνε τα μαλλιά τους στη Yamaha που χάθηκε η άνοιξη και σχεδόν το μισό καλοκαίρι χωρίς πωλήσεις ενός μοντέλου που έχουν τεράστιες προσδοκίες από αυτό...

Βέβαια, μια και μιλάμε για μοντέλα, υπάρχουν και γνωστοί μοντελοπνίχτες που ίσως ευθύνονται κι αυτοί για την καθυστέρηση...

Αν και δεν είναι αρκετά ψηλοί για να φτάσουν στην σέλα της Τενερέ...
    Καποια κακια ψυχη μεσα στον χωρο της μοτοσυκλετας μου ειχε πει πριν απο κανενα μηνα οτι μερικοι πιστευανε οτι το συγκεκριμενο μοντελο δεν περιμενανε οτι θα πουλησει στην Ελλαδα και γιαυτο δεν εγιναν οι παραγγελιες και οι απαραιτητες κινησεις για να ερθει στην ωρα του.

Με τακουνια ειμαι 1.40 καλα ειμαι??

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Ας σοβαρευτουμε και λιγο.

Αν οντως υπαρχει τοση ζητηση οση φαινεται και δεν υπαρχουν μηχανες για αυτους που τις εχουν παραγγειλει εδω και δυο μηνες (εμας δηλαδη) το κοβω κοματακι δυσκολο να δωσουν και μηχανες για τεστ.
    πολύ σοβαρά το λέω..
    ..σαν "υποψήφιος αγοραστής" δεν θέλω γουρούνι στο σακί..
    Οποιος θέλει και το έχει ήδη κλείσει με γειά του (κ εσένα!!!) , εμένα όμως δε μου κάνει χωρίς δοκιμή...
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Ήξερα πολύ καλό σημάδι στο στρατό..........
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  3. XT 600 και XT 660 μετατροπή