πεσ τα
πεσ τα
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν το καταλαβαινεις οτι εχουνε μαπα μηχανακια και ζηλευουνε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
γιατι μασ την χαλασ?????
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Δεν το καταλαβαινεις οτι εχουνε μαπα μηχανακια και ζηλευουνε;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Σαν τη χλωρινη κλινεξ
Αυτη ξερουμε αυτη εμπιστευομαστε
ποσες φορες θα μας δειξεις την εξατμιση ρε μαστορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
η καλητερη μοτοσυκλετα
το καταλαβαμε, μην ανυσηχεις...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
σε αυτο το φορουμ συμφωνα με αυτα που λετε για να εισαι ο καλυτεροσ πρεπει να αγορασεισ μεταχειρο 5ετιασ
.....
σε αυτό το φόρουμ δεν υπάρχει η έννοια "καλύτερος"
ή τουλάχιστον δεν υπήρχε κάποτε τώρα αν θες ντε και καλά να διαλέξουμε κάποιον κάτι θα κάνουμε
αυτα ειναι ολοι τρελαμενοι με αυτα που εχουν
Tζιτζιλονι το παπι. Και απ οτι βλεπω ειναι το παλιο το 8αβολτο.Ωραιος ο Βαβαρος!![]()
![]()
![]()
Το 6άβολτοτου συγχωρεμένου του μπαρμπα-Νίκου.Μοντέλο 1980 κι ακόμα γυρνάει
![]()
![]()
Τα cub ΑΘΑΝΑΤΑ
![]()
Στη πενααααα
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
Τα cub ΑΘΑΝΑΤΑ
![]()
Στη πενααααα
Και αν ακούσεις το μοτέρ νομίζεις ότι βγήκε χθές από το χαμαμάτσουκαμμιά Κυριακή το βγάζω βολτίτσα και όσες μέρες και να μείνει ακίνητο παίρνει τσακμάκι.Είναι από τα πρώτα τα εγγλέζικα που είχαν έρθει καραβιές στις αρχές της δεκαετίας του 80 και το κοντέρ του μετράει σε μίλια.Αγορασμένο από το μαγαζί του Βαρόγλου στη Νίκαια.Η εξάτμιση είναι από ebay γιατί δεν έβρισκα εδώ "καλαμπόκι".
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Και αν ακούσεις το μοτέρ νομίζεις ότι βγήκε χθές από το χαμαμάτσουκαμμιά Κυριακή το βγάζω βολτίτσα και όσες μέρες και να μείνει ακίνητο παίρνει τσακμάκι.Είναι από τα πρώτα τα εγγλέζικα που είχαν έρθει καραβιές στις αρχές της δεκαετίας του 80 και το κοντέρ του μετράει σε μίλια.Αγορασμένο από το μαγαζί του Βαρόγλου στη Νίκαια.Η εξάτμιση είναι από ebay γιατί δεν έβρισκα εδώ "καλαμπόκι".
![]()
Εγώ και καλαμπόκι βρήκα και ζαντόνια τζίτζιλα και πλα'ι'νά πλαστικά καπάκια και πισινό φτερό που το είχα κόψει όταν ήμουν νέος και κάγκουρας.
Βέβαια όλα R.O.C. (republic of China), αλλά αν ψάξεις υπάρχουν και θα υπάρχουν τα πάντα.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τελικά το στρώμα τρακοσαρίζει με τρίτη?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Εγώ και καλαμπόκι βρήκα και ζαντόνια τζίτζιλα και πλα'ι'νά πλαστικά καπάκια και πισινό φτερό που το είχα κόψει όταν ήμουν νέος και κάγκουρας.
Βέβαια όλα R.O.C. (republic of China), αλλά αν ψάξεις υπάρχουν και θα υπάρχουν τα πάντα
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Τελικά το στρώμα τρακοσαρίζει με τρίτη?
![]()