Σελίδα 22 από 31 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 454

Θέμα: Σε Είδα.....

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Σε είδα...στον Πειραιά με το ποντικί Cagiva (SHOEI κράνος και μαύρο καλοκαιρινό μπουφανάκι) να σταματάς πριν από τις διαβάσεις πεζών και πριν από λεωφορεία να τσεκάρεις για πεζούς!
    respect μαν! δεν βλέπεις πια κόσμο και ειδικά μηχανόβιους να το κάνουν αυτό.

Σας είδα...Σάββατο ξημερώματα στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά... μαζεμένους ούλους στο μπλόκο για αλκωλοτέστ να περιμένετε να πάρετε την απόδειξη μαλακίας σας! Και να φωνάζετε και να ωρύεστε μερικοί... το ξέρουμε όλοι πως έχετε δίκιο! Ναι μωρέ... ένα ποτηράκι ήπιατε. Της μπύρας.
    Χάρηκα που και τις 2 μηχανές που μας σταματήσανε μας αφήσανε να φύγουμε... και μας κοιτάζατε με αυτό το ύφος του λυπημένου σκύλου.... ράγισε η καρδούλα μου. Ειλικρινά. Παλιοπαπάρες.

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    σε είδα μπλε ΧΤ 660 στην ΕΟ από τον κόμβο Κνωσσού προς Αγ. Νικόλαο. Σε πέρασα για να δω αν σε ξέρω και εσύ με ακολούθησες μέχρι τις Γούβες που έστριψα στην έξοδο γιατί πήγαινα για δουλειά Μου έφτιαξες τη μέρα λέμε, πολύ το χάρηκα που πηγαίναμε μαζί όλο το δρόμο... για 2η φορά! Πρέπει να σταματήσουμε να βρισκόμαστε τυχαία

Πάντα όρθιος φίλε
    ντιελεξιμισι καπα οχτώ .. Scientia est potentia
    "καβάλα παν στην εκκλησά, καβάλα προσκυνάνε..."

ναι το ειδα το ζευγαρακι χθες το απογευμα στην ΕΟ Κορινθου-Αθηνων πανω στο βαρκαντερο να με παιρνουν με 150+ ΞΕΚΡΑΝΩΤΟΙ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙΑ Κ ΑΜΑΝΙΚΑ.....

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    σε ειδα σαψαλη τεβεκελη να κυνηγας με το Vstrom το KAWA το 636 Μεσα στα τεμπη .... ΔΕΝ σ'ειπανε οταν τ'αγοραζες? εκαστος στο ειδος ΤΟΥ , και το Στρομα στους touristers ...... (θες να κερασεις και τσαγακι .... ανισορροπε ....:a24: )
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz

Πατρα

Σε ειδα λιγδα με το 20ετειας γυμνο... Κουτακιας εισαι βαζω στοιχημα, γιατι μολις εκανες σλαλομ στα κολονακια που βαλανε στην Αγ. Ανδρεου ακριβως στο υψος μου (και κοντεψες να με παρεις σβαρνα), οταν σου φωναξα να ριχνεις μια ματια μου'πες "Σε ειχα δει...". Πως με ειχες δει ρε μαπα; Με τους καθρεφτες που δεν ειχες απο τις πολλες σαβουρες (ειναι ακριβοι οι ατιμοι) - ή μηπως κοιταξες πισω; Γιατι να ελεγξεις εγω δε σε ειδα. Ευτυχως σε ειχα παρει χαμπαρι απο την Πατρεως τι καραγκιοζης εισαι οποτε τι γλυτωσαμε και οι δυο την ταλαιπωρια...

Ξερω οτι τωρα τα βαλανε τα κολονακια κ οτι δεν τα εχεις συνηθισει στις σφηνες που κανεις, αλλα αρχισε να κοιτας και λιγο πισω. Θα ακουσεις πολυ λιγοτερα βρισιδια...

Α'σικτιρ γελοιε, με τη δικαιολογια στο στομα εισαστε ολοι, αντι να κοιτατε να προλαμβανετε τ'ατυχηματα, να τη γλυτωσετε κοιτατε - εν δυναμει δολοφονοι...

θεραπευτικο θρεντακι... ξεθυμανα...
    Silence in the studio!

Banned Το avatar του/της WebD
    Μας είδες φίλε με το Varadero (αν πρόσεξα καλά) που είμασταν στην άκρη του δρόμου κοντά στις Σίσες (Ρεθύμνου) που παλεύαμε να βγάλουμε το κεντρί της μέλισσας και μας ρώτησες αν θέλουμε βοήθεια ή κάτι από το φαρμακείο σου. Να 'σαι καλά!!!! Αν και το είχαμε υπό έλεγχο.... σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!!!!! ήσουν ο μόνος που σταμάτησε. Καλά όρθια χιλιόμετρα!!!!

Παλαιό μέλος
    Είδα το παρεάκι με τα TDM εχθές το βράδυ φεύγοντας από Πειραιά, βγαίνοντας στην παραλιακή. Και οι τρείς με αλλαγμένες και ωραίες εξατμήσεις. Οι δύο δικάβαλοι και ΟΛΟΙ ξεκράνοτοι!
    Πηγαίνατε στην δεξιά λωρίδα χαλαρά και τα λέγατε. Εγώ σας πέρασα γιατί βιαζόμουν όχι για να κάνω κόντρα, αλλά ένας (τουλάχιστον έναν είδα για λίγο στον καθρέπτη μου- ναί, είμαι φλώρος με κράνος και καθρέπτες) την είδε αλλιώς και άρχισε να με "κυνηγάει". Ελπίζω να έκοψες επειδη κατάλαβες ότι κινδυνευες χωρίς το κράνος. Ηρεμήστε πάντως δεν ψάχνεται για κόντρα όποιος τρέχει.
    Οσο παράξενο και αν σας φαίνεται κάποιοι τρέχουν μόνο για πάρτη τους...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    και μιάς που έπιασες τους καλούς μου φίλους TDMάκηδες...

Σε είδα, σε παραείδα και σε καλοκοίταξα τις προάλλες, όταν γκάζωνες κοφτά στο φανάρι και βροντάγανε τα αφτερμάρκετ/αφτερμπέρνερ/πανάκριβα εξατμΙσόνια σου, πιστεύοντας -ματαίως- ότι θα άνοιγα μαζί σου στο ανέβασμα από ελληνικό...

Χάρηκα και μόνο που πίστεψες -έστω και για μιά στιγμή- ότι θα μπορούσες να περάσεις το τρικύλινδρο αγγλοκρυφογκέυ tigerάκι μου.

Πώς θα το έκανες αυτό?
    με τις εξατμΗσεις ή με τα 150 κιλά βάρος που είχες...? :rotflmao:

ΔΕΝ σε είδα κόκκινο φανάρι στη Βουλιαγμένης τη Δευτέρα το πρωί. Με είδες εγκαίρως κόκκινο άμαξι και σταμάτησες (ευχαριστώ) σε είδα Αγιε Πέτρο ,όταν το έχασα στα φρένα και βρόντηξα κάτω, και σε απέφυγα. Άγιο είχα ο μαλάκας
    Ακολούθα τις οδηγίες της Φαντασίας σου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Σας ειδα για πρωτη φορα ζεταδες με crypton-x ,σφηνες-ξυστρες-κοντομανικα-κρανοι-δικαβαλοι.

Το σαββατο εχω παιδικο παρτυ για τον υιο μου, μπορειτε να ρθειτε γιατι δεν βρισκω κλοουν? :rotflmao:

Σε είδα σημερα στον καρεα, σταματησες διπλα μου ντιμενος φουλ με το κοκινο 1098 μου εδωσες το χερι σε ρωτησα "πας μεγαρα?" μου γνεφεις "ναι" σου ειπα καλα να περασεις και πιγαμε παρεα μεχρι την εξοδο της εθνικης,
    ρε φιλε με σκαλωσες ασχημα...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

μιας και ειπατε για ζηταδες ειδα κ εγω εναν ζητα οπως πηγαινα να βγω κατεχακη...περιμενα σταματημενος στο φαναρι θελοντας να γυρισω απο το αντιθετο ρευμα..
    τελευταια στιγμη αποφασισα να μην κανω αναστροφη αφου απαγορευοταν και να παω πιο κατω να γυρισω(παρ'ολο που ειχα σκασει με 37 βαθμους και τον εξοπλισμο...)

και οταν αναβει το φαναρι να φυγω ενας εξυπνουλης ζητας περναει απο το αντιθετο ρευμα(που απαγορευοταν φυσικα για να σταματησει σρην απεναντι μερια του δρομου κ εμειναν ολοι στο φαναρι μαλακες!!!!!

επρεπε νατοειχα δει πιο νωρις νατην εκανα την γαμημενη την αναστροφη να δω τι θα μου ελεγε μετα!!!!!!
    **Gogito ero sum**

Εισπνοή.... εκπνοή....
    έχετε δει ποτέ ζητά να σας έχει σταματήσει για αναστροφή (ενώ και οι δύο είχαν περάσει με κόκκινο χωρίς φάρο ή σειρήνα) επειδή του την είπατε που πέρασε με κόκκινο και πάνω στη λογομαχία....

να καταλήγει να σας δείχνει τα σημάδια του από τα πεσίματα? ε τότε δεν έχετε δει τίποτα.

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    σε ειδα ρε παλικαρε
    εχθες το βραδυ(24/6/09) κατα τις 11 κοντα στην δημοκρατιας..
    με το παπι,το τρειλερ που το πας
    με σιρμα δενενω στην "χειρολαβη" :hypnotize :hypnotize

Oτι να ναι μελος Το avatar του/της cheos13

Angry

πουρνο πουρνο...τερμα πατησιων κ συνεχεια του εργου σταδιου

ακρανωτε , διχαλε , ξανθε ερμαφροδιτε (ντεμι σεζον) ....με το σουπερ ντουπερ γαμω κ

δερνω μπλε tdm !!

εισαι τρελος πιλοτος... ο ηχος απο τα ξερογκαζα σε καθε φαναρι μας μαγεψε!!

Οι σφηνες σου.....κινηματογραφικες!!!!

o michael bayle σε ζητα για stuntman!

Tι να πω ρε γαμωτο.....

Ρατσα ειστε ρε π@!@τη μου????

Στα διαλα.....

:a015:
    Περασαμε Μπραλο ρε φιλος.....??

Angels on the sideline,
    Puzzled and amused.
    Why did Father give these humans free will?
    Now they're all confused.....

Voice of the soul

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  2. ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ.......
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2006, 11:49
  3. Sorry ρε φιλαράκο δε σε ειδα....
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22