Σελίδα 22 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 1217181920212223242526 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 384

Θέμα: Νεκρή αρκούδα...

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
    Αρκεί μια ομοβροντία απ'τα ΕΖΒΙ μας συνάδερφε!!
    Μπα...εγώ έχω στοκ εξάτμιση:rotflmao: :rotflmao:

Και με κλανιές δεν πέφτουν τα κτίρια(μόνο τέτοιες ομοβροντίες μπορώ να ρίξω)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Και με κλανιές δεν πέφτουν τα κτίρια(μόνο τέτοιες ομοβροντίες μπορώ να ρίξω)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ούτε τ'αβγά βάφονται!!:rotflmao: :rotflmao:

Φούλαρέ το με φακές ψυγείου 10 ημερών και θα με θυμηθείς!

Είπαμε δεκτές και οι μαμά!!

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Προτείνω να οργανώσουμε μια εκστρατεία σαν μοτο.γρ ! να πάρουμε τουφέκια ψαροντούφεκα και σφεντόνες και να μην αφήσουμε ρουθούνι στα βουνά !!!! Αρκετή υπομονή δείξαμε με την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των ζώων !!!!
    Εξάλλου έχουμε πολλές εγκυκλοπαίδειες και πολλά ντοκιμαντέρ για να μάθουν οι επόμενες γενιές πως ήταν .... ασε που αρκετά υπάρχουν και σε ζωολογικούς κήπους και ζούν σε πολιτισμένες συνθήκες και με όλες τις ανέσεις .!!!!

o prizontas Το avatar του/της orizontas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Προτείνω να οργανώσουμε μια εκστρατεία σαν μοτο.γρ ! να πάρουμε τουφέκια ψαροντούφεκα και σφεντόνες και να μην αφήσουμε ρουθούνι στα βουνά !!!! Αρκετή υπομονή δείξαμε με την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά των ζώων !!!!
    Εξάλλου έχουμε πολλές εγκυκλοπαίδειες και πολλά ντοκιμαντέρ για να μάθουν οι επόμενες γενιές πως ήταν .... ασε που αρκετά υπάρχουν και σε ζωολογικούς κήπους και ζούν σε πολιτισμένες συνθήκες και με όλες τις ανέσεις .!!!!

ξεχασες τα μαχαιροπηρουνα ......:rotflmao: :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira

Προτύνω κάτι ακόμα καλύτερο!!!!

Να οργανώσουμε έναν αγώνα paintball!!!! Όποιος πετύχει τους πιο πολλούς κυνηγούς κερδίζει!!!! Τσούζουν αρκετά οι μπίλιες για να το θυμούνται!!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

Να οργανώσουμε έναν αγώνα paintball!!!! Όποιος πετύχει τους πιο πολλούς κυνηγούς κερδίζει!!!! Τσούζουν αρκετά οι μπίλιες για να το θυμούνται!!!!

Παλάβωσες ??? paintball vs καραμπίνας ? Θα μας αλλάξουν τα φώτα !! Άσε που ψάχνουν αφορμή να τουφεκίσουν τα 2τροχα αγριοκάτσικα που τους τρομάζουν τα άγια θηρία !!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παλάβωσες ??? paintball vs καραμπίνας ? Θα μας αλλάξουν τα φώτα !! Άσε που ψάχνουν αφορμή να τουφεκίσουν τα 2τροχα αγριοκάτσικα που τους τρομάζουν τα άγια θηρία !!!

Σκέψου όμως ότι θα είμαστε σε πλεονεκτική θέση! θα μπορούμε να ρίξουμε πολλές περισσότερες μπιλιες με μια τροφοδοσία, θα καβαλάμε 2τροχα και θα είμαστε περισσότεροι!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira

ειπε και συνεχισε να καθεται στον καναπε αγγαλια με το laptop και πινοντας τον αγαπημενο του καφε ξυνοντας συχνα, πυκνα τα @@ του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    ειπε και συνεχισε να καθεται στον καναπε αγγαλια με το laptop και πινοντας τον αγαπημενο του καφε ξυνοντας συχνα, πυκνα τα @@ του :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φίλε μου είναι η Maira.....
    Εσύ τώρα μας γράφεις από τη στάνη.....? Γιατί έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι στην Αθήνα και δε κάνουν τίποτα...? Έλα άμα γουστάρεις να σε πάρω στο τρύγο το ΣΚ που ξεκινάω.. Μετά να πάμε να βάλουμε & κάτι λιπάσματα ε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Φίλε μου είναι η Maira.....
    Εσύ τώρα μας γράφεις από τη στάνη.....? Γιατί έχεις την εντύπωση ότι όλοι είναι στην Αθήνα και δε κάνουν τίποτα...? Έλα άμα γουστάρεις να σε πάρω στο τρύγο το ΣΚ που ξεκινάω.. Μετά να πάμε να βάλουμε & κάτι λιπάσματα ε...
    mike..... οπωσ απευθηνεσαι και κρηνεισ τουσ αλλουσ ετσι θα σε κρηνουν και αυτοι, ετσι δεν κανανε ολοι μεχρι στιγμησ εδω μεσα....απλα να κρηνουναι .....ετσι και ο harv..... εκρηνε οπωσ κανανε και οι αλλοι! ετσι τουσ αξηζει. ΑΠΛΑ!

φυσηκα και δεν καθονται ολοι μπροστα σε εναν υπολογηστη και λενε οτι τουσ κατεβει αλλα απο οτι φενεται ειναι πολυ αυτοι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολουσ ,,,,,,,
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    mike..... οπωσ απευθηνεσαι και κρηνεισ τουσ αλλουσ ετσι θα σε κρηνουν και αυτοι, ετσι δεν κανανε ολοι μεχρι στιγμησ εδω μεσα....απλα να κρηνουναι .....ετσι και ο harv..... εκρηνε οπωσ κανανε και οι αλλοι! ετσι τουσ αξηζει. ΑΠΛΑ!

φυσηκα και δεν καθονται ολοι μπροστα σε εναν υπολογηστη και λενε οτι τουσ κατεβει αλλα απο οτι φενεται ειναι πολυ αυτοι!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε ολουσ ,,,,,,,

Απλά δε μου αρέσουν οι ειρωνείες & αυτός ο τρόπος. Προτιμώ αν κάποιος έχει να πει κάτι να το αναλύει & να το γράφει, όχι να ειρωνεύεται. Επίσης μου τι δίνει άσχημα αυτό που νομίζουν κάποιοι ότι μόνο αυτοί δουλεύουν σκληρά & όλοι οι άλλοι είτε είναι σε γραφεία είτε κάθονται & ξύνουν τα @@ τους.

Απλά δε μου αρέσουν οι ειρωνείες & αυτός ο τρόπος. Προτιμώ αν κάποιος έχει να πει κάτι να το αναλύει & να το γράφει, όχι να ειρωνεύεται. Επίσης μου τι δίνει άσχημα αυτό που νομίζουν κάποιοι ότι μόνο αυτοί δουλεύουν σκληρά & όλοι οι άλλοι είτε είναι σε γραφεία είτε κάθονται & ξύνουν τα @@ τους.
    και μενα μου την δηνει ασχημα πιστεψε με οταν κρηνουν χωρισ να ξερουν κατι απλα γιατι ειμαι φανατικοσ σε κατι .......πχ πεσ εναν γαυρο για τον ολυμπιακο....η εναν βαζελο η εναν παοκτζη.....τη 8α σου πουναι? αφου υπαρχει φανατισμοσ!!!!!!!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester

Κάτι μου θυμίζεις βρε harvester....

Ποιά είναι η γνώμη σου για τα Ζ ???
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και μενα δεν μου αρεσουν 5 σελιδες με θα τους γ@μησουμε τους κυνηγους ..............και η καημενη η αρκουδα........που στην τελικη ουτε εχουν δει ποτε, ουτε προκειται να κανουν κατι, ουτε θα την θυμουνται μεθαυριο.

ειναι μοδα ομως βλεπεις εδω οι οικολογοι και οι διακαστες του πληκτρολογιου. η φαση ειναι οτι το 90% δεν εχουν καταλυτη, αλλοι τοσοι δεν κανουν ανακυκλωση, αλλοι τοσοι δεν μαζευουν τα σκουπιδια απο τις ακτες και δεν αγοραζουν υβριδικο αυτοκινητο, αλλα ολοι αυτοι ειναι ετοιμοι να σκωτωσουν τον κυνηγο ή τον βοσκο

δεν κοιτατε τους συνανθρωπους σας πρωτα που δυο το μεσημερι βιαζουν 13 χρονο σε πλατεια και ολοι κανανε την παπια

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Κάτι μου θυμίζεις βρε harvester....

Ποιά είναι η γνώμη σου για τα Ζ ???
    εχουν χαλια αναρτησεις, κακα πλαισια και φρενα και θελουν 2500 για να γινουν κορυφη

Παρόμοια θέματα

1. Αρκουδα - Λαγος : Χ2
    από kalesin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 15:35
  2. Δημόσιο ευχαριστώ στη γιαγιά αρκούδα
    από antares στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 89
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 12:26
  3. Προσ Γιαγια Αρκουδα ..........
    από kostom στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12